-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΙΑΒΑΖΕ ΦΟΡΟΥΜ Ο arisvovos . ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ , ΝΑ ΜΑΣ ΕΓΡΑΦΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ (ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ..) ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΟΔΗΓΩΝ ΑΓΩΝΩΝ .
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ , ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ , ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ , ΗΤΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΙ ΤΟΥ ΣΟΑΑ .
Χ.Α.Mε το συμπαθειο κ.Χριστο, αλλα πως ξερετε οτι ειναι ο Βωβος ο 'arisvovos'?
O καθενας θα μπορουσε να φτιαξει ενα τετοιο username, οπως ο αλλος λεγεται SebastienLoeb, σημαινει οτι γραφει ο Loeb?
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΙΑΒΑΖΕ ΦΟΡΟΥΜ Ο arisvovos . ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ , ΝΑ ΜΑΣ ΕΓΡΑΦΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ (ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ..) ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΟΔΗΓΩΝ ΑΓΩΝΩΝ .
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ , ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ , ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ , ΗΤΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΙ ΤΟΥ ΣΟΑΑ .
Χ.Α.Mε το συμπαθειο κ.Χριστο, αλλα πως ξερετε οτι ειναι ο Βωβος ο 'arisvovos'?
O καθενας θα μπορουσε να φτιαξει ενα τετοιο username, οπως ο αλλος λεγεται SebastienLoeb, σημαινει οτι γραφει ο Loeb?
ΑΓΑΠΗΤΕ S3,
Ο ΧΡΗΣΤΗΣarisvovos ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΗΣ ΒΩΒΟΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Πάει έχουμε τρελλαθεί!
Ρε τι έφτιαξα ο μαλάκας
Σ -
Ο χρήστης sx έγραψε:
Πάει έχουμε τρελλαθεί!
Ρε τι έφτιαξα ο μ.......ς
Σsorry ΑΡΧΗΓΕ , ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΠΑΤΑΤΑ , ΑΛΛΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ , ΣΚΕΦΤΗΚΑ ,ΟΤΙ ΕΦ'ΟΣΩΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ , ΕΤΟΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ , ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ (ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ) , ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΙ ΛΕΝΕ ΣΕ ΣΟΒΑΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ,ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΟΜΠΙ , ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΙΣΩΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ , ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ , ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΚΟΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ .
ΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ , ΕΧΕΙ ΒΑΣΗ , ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ , ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ . -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Πάει έχουμε τρελλαθεί!
Ρε τι έφτιαξα ο μ.......ς
Σsorry ΑΡΧΗΓΕ , ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΠΑΤΑΤΑ , ΑΛΛΑ ....
Συγκεντρώσου Xρηστάρα. Aλλού σκοπεύει ο sx... Δεν έχει να κάνει με σένα.
Nα μα την πναγία σου λέω. Aν δεν είναι έτσι να μη με λένε... ξερόλα... -
ΠΡΟΣ Γ.Μ.
Ε ΛΟΙΠΟΝ ΟΧΙ. ΔΕΝ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑ ΩΣ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΔΩ!. ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΗΓΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΟΥ ΦΙΛΟ Γ.Χ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΤΟ 'ΣΚΑΤΟΚΟΥΤΑΛΙΑΣΜΑ' ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΨΙΜΟ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!
Εσυ 0 ιδιος λες οτι κανατε πλακες με τον Νικο και το συζητουσατε, εγω παλι θα βρεθω ενοχος?Ειχα (και εχω) την αποψη οτι οντως ο LEV εισαι εσυ, στο ειπα, και σου υποσχεθηκα οτι δεν θα το κουβεντιασω με κανεναν.
Και παρα τα οσα γραφεις και το στομα μου ξερω οταν υπαρχει λογος να κραταω κλειστο , και οταν δινω τον λογο μου ξερω να τον κραταω. -
Προς WHOGAMIHICUP.
- Συμφωνα με τα γραφομενα σας, ειστε (η προσπαθειτε να φανειτε)ανθρωπος καποιας ηλικιας, που κρατουσε τον 'Λωρακο' στα γονατα του.
Απο εναν ανθρωπο της ηλικιας σας θα περιμενα λοιπον μια πιο αξιοπρεπη απαντηση και μαλιστα μεσα στο θεμα. - Ξεκινησα με την προσφωνηση 'φιλαρακο' δινοντας τον τονο για μια προσπαθεια προσεγγισης και διακοπης των 'θαψιματων' Προφανως θα θελατε ν αρχισω με μια πιο κοινη και
συγχρονη προσφωνηση. Δεν εχετε παρα να μου το ζητησετε.
ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΩ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗ
Συγγνωμη αν αργησα. Ο Φιλιππος, ο Χριστος κι ο Παπασταθο ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ. Ο Δαρειωτης ψηφισε αφου εχει τρεξει σε αναβαση πολυ τελευταια. Συνεπως κανεις δεν εχει λογο να αμφισβητει την εγκυροτητα της ψηφοφοριας. - Συμφωνα με τα γραφομενα σας, ειστε (η προσπαθειτε να φανειτε)ανθρωπος καποιας ηλικιας, που κρατουσε τον 'Λωρακο' στα γονατα του.
-
[quote='platis']ΠΡΟΣ Γ.Μ.
Ε ΛΟΙΠΟΝ ΟΧΙ. ΔΕΝ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑ ΩΣ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΔΩ!. ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΗΓΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΟΥ ΦΙΛΟ Γ.Χ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΤΟ 'ΣΚΑΤΟΚΟΥΤΑΛΙΑΣΜΑ' ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΨΙΜΟ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!
Εσυ 0 ιδιος λες οτι κανατε πλακες με τον Νικο και το συζητουσατε, εγω παλι θα βρεθω ενοχος?Ειχα (και εχω) την αποψη οτι οντως ο LEV εισαι εσυ, στο ειπα, και σου υποσχεθηκα οτι δεν θα το κουβεντιασω με κανεναν.
Και παρα τα οσα γραφεις και το στομαquote='platis']Χρήστο
Αν υπάρχει έστω και η παραμικρή πιθανότητα παρεξήγησης, τότε πράγματι δεν αφορά την παραπάνω τοποθέτησή μου. Κάνω μία υπόθεση η οποία σαν τέτοια έχει και τις πιθανότητές της να είναι αβάσιμη και ως εκ τούτου αποδέχομαι πλήρως όσα αναφέρεις παραπάνω. Προφανώς κανείς δεν μου είπε κάτι σχετικό.
Δεν υπάρχει όμως καμία διάθεση παρεξήγησης κανενός καλοπροαίρετου, κυρίως του Platis γιά τέτοιου είδους ζητήματα. Το είδα με αρκετά καλή διάθεση, διασκεδαστική και δεν υπονοώ τίποτε παραπάνω από όσα ακριβώς γράφω, και βεβαίως όσον αφορά το αν κρατάς το στόμα σου κλειστό ή όχι, σαφώς και ήταν ρητορικό το πείραγμα προερχόμενο από εσένα τον ίδιο και δεν εννοούσα ότι έχεις κάποια πρόθεση γιά '....κουτάλιασμα' ή κάτι σχετικό (έχεις και μεγάλο χέρι πανάθεμά σε).Θά ήθελα λοιπόν να μην υπάρξει κάποια παρεξήγηση της τοποθέτησής μου από κανέναν.
Αυτά γιά την αποκατάσταση τυχόν παρεξηγήσεων.
Ας είμαστε λίγο πιό χαλαροί γιά να μπορούμε να το διασκεδάζουμε και πραγματικά το forum να λειτουργεί στα πλαίσια του σκοπού του και να μην γίνεται όργανο όσων κακοπροαίρετων και στημένων στη γωνία θέλουν να βγάλουν εύκολα τα εσώψυχά τους. Μας αξίζει καλύτερη αντιμετώπιση. Ας την φροντίσουμε, εμείς 'οι στρίφτες', γιατί τίποτε δεν επιτυγχάνεται μόνο του.
Γειά και χαρά
Γιάννης Μεσημέρης -
ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤHN ΑΠΑΡΑΔΕΚΤH ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ MODERATORS ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.
-
Χρήστο
Αν υπάρχει έστω και η παραμικρή πιθανότητα παρεξήγησης, τότε πράγματι δεν αφορά την παραπάνω τοποθέτησή μου. Κάνω μία υπόθεση η οποία σαν τέτοια έχει και τις πιθανότητές της να είναι αβάσιμη και ως εκ τούτου αποδέχομαι πλήρως όσα αναφέρεις παραπάνω. Προφανώς κανείς δεν μου είπε κάτι σχετικό.
Δεν υπάρχει όμως καμία διάθεση παρεξήγησης κανενός καλοπροαίρετου, κυρίως του Platis γιά τέτοιου είδους ζητήματα. Το είδα με αρκετά καλή διάθεση, διασκεδαστική και δεν υπονοώ τίποτε παραπάνω από όσα ακριβώς γράφω, και βεβαίως όσον αφορά το αν κρατάς το στόμα σου κλειστό ή όχι, σαφώς και ήταν ρητορικό το πείραγμα προερχόμενο από εσένα τον ίδιο και δεν εννοούσα ότι έχεις κάποια πρόθεση γιά '....κουτάλιασμα' ή κάτι σχετικό (έχεις και μεγάλο χέρι πανάθεμά σε).Θά ήθελα λοιπόν να μην υπάρξει κάποια παρεξήγηση της τοποθέτησής μου από κανέναν.
Αυτά γιά την αποκατάσταση τυχόν παρεξηγήσεων.
Ας είμαστε λίγο πιό χαλαροί γιά να μπορούμε να το διασκεδάζουμε και πραγματικά το forum να λειτουργεί στα πλαίσια του σκοπού του και να μην γίνεται όργανο όσων κακοπροαίρετων και στημένων στη γωνία θέλουν να βγάλουν εύκολα τα εσώψυχά τους. Μας αξίζει καλύτερη αντιμετώπιση. Ας την φροντίσουμε, εμείς 'οι στρίφτες', γιατί τίποτε δεν επιτυγχάνεται μόνο του.
Γειά και χαρά
Γιάννης ΜεσημέρηςΔεν ξερω για τους αλους, παντως εγω πειστικα. Τελικά δικιο ειχαν κ. Μεσημερη οτι είστε καλος δηκιγορος. Τον 'αθωωασατε' τον κατηγορούμενο. Μπας και ηταν σε καμια δικη απο αυτες που λενε τα καναλια τωρα προσφατα; Οσο για στριφτης θα θελατε να μου θυμισετε την τελευταια φορα που 'στριψατε' εσεις αυτοκινητο. Αυτα και ελπιζω να μην σας χαλαω την μαγια με τις τοποθετησεις μου.
Αντε γεια που λεει και ο platis.Υγ. Δεν μου το ειπε ο πλατης. Ο κόσμος το εχει τουμπανο και εσεις κριφο καμάρι. Ηθελα να το γράψο και εγω με ασπρα μικρα γράμματα το τελευταίο αλλα δεν με βοηθαει το ατιμο το εππαγελμα. Μουτζουρης ο κακομοιρης όπως είπε και ο γνωστος συνοδηγός
-
Ο χρήστης ΓνωστόςΆγνωστος έγραψε:
Ηθελα να το γράψο και εγω με ασπρα μικρα γράμματα το τελευταίο αλλα δεν με βοηθαει το ατιμο το εππαγελμα. Μουτζουρης ο κακομοιρης όπως είπε και ο γνωστος συνοδηγός
AΓΑΠΗΤΕ ΓνωστοςΑγνωστος,
ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ 'ΜΟΥΤΖΟΥΡΗΣ' ΤΟΝ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΚ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΔΙΑΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM,ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΣΥΗΝ ΦΟΡΑ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ,ΟΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Βρε θα γράψω κανένα καινούριο επεισόδιο με τόσα που βλέπω εδωμέσα!
Ούπς, με λάθος χρήστη το έγραψα...
-
Τα λευκά γράμματα είναι της μοδός βλέπω
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Τα λευκά γράμματα είναι της μοδός βλέπωΕμ, το ένα μου αμάξι είναι κόκκινο και το άλλο άσπρο, ενώ το μηχανάκι μπορντώ.
Δεδομένου πως κόκκινο και μπορντώ είναι μοντερατόρικα χρώματα δεν μένει κι άλλο! -
[quote='el-em
ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ 'ΜΟΥΤΖΟΥΡΗΣ' ΤΟΝ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΚ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΔΙΑΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM,ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΣΥΗΝ ΦΟΡΑ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ,ΟΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'[/quote]
ΠΡΟΧΩΡΑ ΡΕ ΛΑΚΗ -ΛΩΡΑΚΟ ΠΟΥ ΣΕ ΛΕΕΙ ,ΚΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ, ΑΣΕ ΤΙΣ ΦΤΕΙΝΕΣ ΔΙΚΙΟΛΟΓΙΕΣ , ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΥΤΖΟΥΡΑ ΕΣΥ
-
Με όλο τον σεβασμό σε όλους θα σας υπενθυμίσω το ¨διαίρει και βασίλευε'....
Τώρα για τον σύνδεσμο. Ούτε εγω είχα καλή γνώμη (απο παλιά) αλλα νομίζω ότι πρέπει να βοηθήσουμε το νέο συμβούλιο ΟΛΟΙ μήπως και γίνει κάτι...Ας μείνουν έξω οι αντιπαραθέσεις , τα προσωπικά , τα συμφέροντα...για το καλό μας θα είναι....και οι έχοντες τα 'βαρύγδουπα' ονόματα στον χώρο (δεν είναι ειρωνική η έκφραση) άς δώσουν πρώτοι το παράδειγμα.
-
Τι εγινε πουλάκια μου;; Τελείωσαν οι εκλογες και ξεχάσαμε το φορουμ;; Τι να σας πω; Μεγάλη και σοβαρή (λεμε τωρα) ανθρωποι και κρυφτηκατε πισω απο ψευδώνυμα για να δημιουργήσετε κλίμα! ΝΤΡΟΠΗ σας. Κ. Μεσημέρη θα τον αποσυρετε τον Lev τώρα που ξαναβγηκατε ή θα συνεχιστεί η κοροιδια;;; Α και ας συνεχείσει ο γραμματέας τις ωραίες ιστοριούλες του μπιπ μπιπ. Μας άρεσαν και μας λείπουν.
-
Τι εγινε πουλάκια μου;; Τελείωσαν οι εκλογες και ξεχάσαμε το φορουμ;; Τι να σας πω; Μεγάλη και σοβαρή (λεμε τωρα) ανθρωποι και κρυφτηκατε πισω απο ψευδώνυμα για να δημιουργήσετε κλίμα! ΝΤΡΟΠΗ σας. Κ. Μεσημέρη θα τον αποσυρετε τον Lev τώρα που ξαναβγηκατε ή θα συνεχιστεί η κοροιδια;;; Α και ας συνεχείσει ο γραμματέας τις ωραίες ιστοριούλες του μπιπ μπιπ. Μας άρεσαν και μας λείπουν.Κάπου σέ ξέρω εσένα
Πολύ νέο μέλοs είσαι γιά νά έχειs τόσεs γνώσειs γιά τά ψευδώνυμα
-
Τι εγινε πουλάκια μου;; Τελείωσαν οι εκλογες και ξεχάσαμε το φορουμ;; Τι να σας πω; Μεγάλη και σοβαρή (λεμε τωρα) ανθρωποι και κρυφτηκατε πισω απο ψευδώνυμα για να δημιουργήσετε κλίμα! ΝΤΡΟΠΗ σας. Κ. Μεσημέρη θα τον αποσυρετε τον Lev τώρα που ξαναβγηκατε ή θα συνεχιστεί η κοροιδια;;; Α και ας συνεχείσει ο γραμματέας τις ωραίες ιστοριούλες του μπιπ μπιπ. Μας άρεσαν και μας λείπουν.Aλλος **xerolas **μας βρήκε!!
Είπα, έχω λιώσει στο μάθημα, ιστορίες για Καραγκιόζη θα γράφω τώρα;
Άλλωστε πολλοί συνφορουμίτες καλύπτουν το κενό απόλυτα πετυχημάνα, στα κρυφά ή 'φανεροί'. -
ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤHN ΑΠΑΡΑΔΕΚΤH ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ MODERATORS ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.
Εκλογές ΣΟΑΑ