-
Αυτό που εγώ λέω απο την αρχή ήταν να είχε ανακοινωθεί η ημερομηνία των εκλογων πριν παρέλθει η προθεσμία εγγραφής των νέων μελών με δικαίωμα ψήφου. Όσο για αυτο που λέει ο Γιώργος αν αρχίσουμε να σκεφτόμαστε έτσι οι μόνοι που ήξεραν και μπορούσαν να αποφασίσουν το χρόνο των εκλογών ήταν το απερχόμενο ΔΣ οπότε θα μπορούσαν υποθετικά να κάνουν όλα αυτά που λές και να μην καταλάβει κανείς τίποτα. Το θέμα όμως είναι ότι δεν το βάζω σε αυτή την εκ του πονηρού βάση, αλλη στην βάση της διεύρυνσης του ΣΟΑΑ. Μην τα βλέπετε όλα πονηρά...
-
Στρατη,με απολυτη ειλικρινεια απαντω
- Ο Γ. Παπαδοπουλος ψηφισε σιγουρα, το θυμαμαι γιατι ηταν διπλα μου.
- Ο Φιλιππος και οι αλλοι δεν θυμαμαι. Την δευτερα το βραδυ ομως, μετα την δουλεια θα περασω απο τον ΣΟΑΑ,θα ελεγξω-αν μου το επιτρεψουν-και θα σου πω.
ΟΜΩΣ. Το απερχομενο συμβουλιο ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ δινει στην εφορευτικη επιτροπη κατασταση μελων δικαιουμενων να ψηφισουν την οποια η εφορευτικη ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να δεχθει. Και τουτο γιατι ,οπως παντου, τα καθηκοντα της εφορευτικης αρχιζουν απο το τελος του απολογισμου του Δ.Σ. και βεβαια μετα το κλεισιμο των εκλογικων καταλογων. Για τον μετεκλογικο ελεγχο των καταλογων αυτων δυστυχως δεν γνωριζω ποιος ειναι αρμοδιος, αλλα σιγουρα δεν ειναι η εφορευτικη, που η δουλεια της τελειωνει με την ανακοινωση των αποτελεσματων και την υπογραφη του σχετικου πρακτικου. - Αν οντως ψηφισαν ανθρωποι που δεν δικαιουντο, ντρεπομαι για τα παιδια που ηρθαν κι εφυγαν απρακτα και προτεινω το νεο Δ.Σ.να ορισει αμεσα μια επιτροπη που θα διερευνησει το θεμα ,και αν προκυψει σφαλμα,
να προκηρυξει νεες εκλογες. Σαν εναλλακτικη, το νεο Δ.Σ. μπορει να συγκαλεσει καταστατικη συνελευση, ν αλλαξει μερικα χαζα κι επιμαχα αρθρα ,ν αλλαξει το αναχρονιστικο πλειοψηφικο (πολυνικους θυμιζει)και να τις προκηρυξει μετα. - Για να ειμαι δικαιος, αν με προεδρο δικηγορο εγινε τετοια πατατα ,τοτε δεν μας σωζει τιποτα.,
Στην διαθεση σου για οποιαδηποτε αλλη πληροφορια.
Χ. (Εφορος...αρχαιοτητων!)
-
Οταν τρεχουμε μπροστα ,
με **καινουργια ορεξη **και μεγαλη δυναμη,
να προλαβουμε τις καταστασεις και στο τελος να κερδισουμε τον αγωνα,αλλα συγχρονα κοιταμε προς τα πισω ...
σιγουρα θα σκονταψουμε.!!
dimos
-
Δήμο συγχαρητήρια για την εκλογή σας.
Καλό κουράγιο για το δύσκολο έργο σας.
Είμαι στη διάθεσή σας για να οργανώσουμε κάποια στιγμή μια ενημερωτική συγκέντρωση στη Λαμία των 100+ αγωνιζομένων.Φιλάκια...
-
Σωστα Δημο. Πισω μας ομως ειναι οι κανονισμοι που μπορει να τους βρουμε μπροστα μας! Πληροφορηση ζητηθηκε, πληροφορηση δοθηκε. Τα υπολοιπα στο χερι του Δ.Σ.
Μαζι σας με μια καλημερα.
Χ.Υ.Γ. Παντως μη μου πεις οτι τουλαχιστον το εκλογικο δεν πρεπει ν αλλαξει...
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Αυτό που εγώ λέω απο την αρχή ήταν να είχε ανακοινωθεί η ημερομηνία των εκλογων πριν παρέλθει η προθεσμία εγγραφής των νέων μελών με δικαίωμα ψήφου. Όσο για αυτο που λέει ο Γιώργος αν αρχίσουμε να σκεφτόμαστε έτσι οι μόνοι που ήξεραν και μπορούσαν να αποφασίσουν το χρόνο των εκλογών ήταν το απερχόμενο ΔΣ οπότε θα μπορούσαν υποθετικά να κάνουν όλα αυτά που λές και να μην καταλάβει κανείς τίποτα. Το θέμα όμως είναι ότι δεν το βάζω σε αυτή την εκ του πονηρού βάση, αλλη στην βάση της διεύρυνσης του ΣΟΑΑ. Μην τα βλέπετε όλα πονηρά...Μωρέ εσύ δεν τα βλέπεις εκ του πονηρού, αλλά δες και τους άλλους!
Μέτρα πόσοι ΕΝΕΡΓΟΙ ανώνυμοι αλλά και επώνυμοι χρήστες μαζεύτηκαν από την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ των εκλογών, μέτρα πόσοι τσακωμοί και ξεμπροστιάσματα πάλι από το ίδιο σημείο...
Δεν είναι και τόσο αθώα τα πράγματα, και όσο λίγο το κατάλαβα από την πορεία μου στους αγώνες, τόσο πολύ το κατάλαβα στο φόρουμ.Άλλωστε ποιο το πρόβλημα να διευρυνθεί ΤΩΡΑ (01/2005)ο ΣΟΑΑ; Κι αν λέγανε εκλογές τον Αύγουστο, πάλι ΤΩΡΑ (01/2005) θα διευρυνόταν, απλά θα ήμασταν προ εκλογών και εν μέσω μουρμούρας (αν μη τι άλλο...). **Όποιος ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ενδιαφέρεται για τον ΣΟΑΑ ΤΩΡΑ είναι η ώρα να προσφέρει, ΜΕΤΑ τις εκλογές, ΣΤΟ ΕΡΓΟ, *όχι ΠΡΙΝ τις εκλογές, ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ... * **
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
3. Αν οντως ψηφισαν ανθρωποι που δεν δικαιουντο, ντρεπομαι για τα παιδια που ηρθαν κι εφυγαν απρακτα και προτεινω το νεο Δ.Σ.να ορισει αμεσα μια επιτροπη που θα διερευνησει το θεμα ,και αν προκυψει σφαλμα,
να προκηρυξει νεες εκλογες.pavlos, κάτι τέτοιο εννοώ, και τώρα διυλίζουμε τον κώνωπα των 3 ατόμων, σκέψου να ήταν 200... Ούτε Μπούς-Γκορ 2000 δεν θα μέτραγαν μπροστά μας...
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Υ.Γ. Παντως μη μου πεις οτι τουλαχιστον το εκλογικο δεν πρεπει ν αλλαξει...Τι εννοείς;
Το εκλογικό καταστατικό;
Το εκλογικό σώμα;
Το εκλογικό αποτέλεσμα;
Το εκλογικό απόσπασμα;
Μπα, αυτό είναι εκτελεστικό... -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Μωρέ εσύ δεν τα βλέπεις εκ του πονηρού, αλλά δες και τους άλλους!
Μέτρα πόσοι ΕΝΕΡΓΟΙ ανώνυμοι αλλά και επώνυμοι χρήστες μαζεύτηκαν από την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ των εκλογών, μέτρα πόσοι τσακωμοί και ξεμπροστιάσματα πάλι από το ίδιο σημείο...
Δεν είναι και τόσο αθώα τα πράγματα, και όσο λίγο το κατάλαβα από την πορεία μου στους αγώνες, τόσο πολύ το κατάλαβα στο φόρουμ.Άλλωστε ποιο το πρόβλημα να διευρυνθεί ΤΩΡΑ (01/2005)ο ΣΟΑΑ; Κι αν λέγανε εκλογές τον Αύγουστο, πάλι ΤΩΡΑ (01/2005) θα διευρυνόταν, απλά θα ήμασταν προ εκλογών και εν μέσω μουρμούρας (αν μη τι άλλο...). **Όποιος ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ενδιαφέρεται για τον ΣΟΑΑ ΤΩΡΑ είναι η ώρα να προσφέρει, ΜΕΤΑ τις εκλογές, ΣΤΟ ΕΡΓΟ, *όχι ΠΡΙΝ τις εκλογές, ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ... * **
Προβλημα τους Γιώργο το τι γράφουν και λένε επώνυμα ή ανώνυμα. Αργα ή γρήγορα θα εκτεθούν ή θα δικαιωθούν. Αυτο που με απασχολεί εμένα δεν είναι ποιοι ψήφισαν, αλλά πόσοι θα μπορούσαν να είχαν ψηφίσει αν υπήρχε εύλογο χρονικό διάστημα και κατάληλη ενημέρωση. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω με ποιους τρόπους και πότε ενημερώθηκαν οι ενδιαφερόμενοι (υπάρχοντα και μελλοντικά μέλη) για τις εκλογές και θα είχε ενδιαφέρον να το μάθουμε. Απο εκεί και πέρα, και απαντώντας και στον Δήμο, το ζητούμενο είναι το νέο ΔΣ να μην επαναλάβει κάποιους κακούς χειρισμού, παραλείψεις ή όπως αλλιως θέλει να το πει κανείς, των προηγούμενων χρόνων. Άμεση προταιρεότητα κατα την ταπεινή μου γνώμη είναι η διεύρυνση του ΣΟΑΑ με εγγραφή νέων μελών που θα του δώσουν την απαιτούμενη δύναμη να ΕΠΙΒΑΛΕΙ την θέση του σε ΕΛΠΑ και ΕΘΕΑ. Αλλο είναι να τους 'αντιμετωπίζεις' εκπροσωπώντας 68 μέλη, και άλλο 300. Αυτο για μένα είναι το μείζον θέμα! Ο ΣΟΑΑ πρέπει να γίνει εξωστρεφής!! Και μπορεί να γίνει με 2-3 απλές κινήσεις.
Αυτά, εντελώς καλοπροαίρετα και συγνώμη από κάποιους που μπορεί να ενοχληθούν λόγω του ότι εκφράζω άποψη για ένα όργανο στο οποίο δεν έχω δικαίωμα να συμμετέχω. -
Γιωργο, φυσικα τα αρθρα του καταστατικου που οριζουν την εκλογικη διαδικασια. Το πλειοψηφικο ειναι μεν θεωρητικα ενωτικο, στην πραξη ομως εχει αποδειχθει οτι οταν αρχιζουν τα δυσκολα,αρχιζουν κι οι διασπασεις και μοιραια η αδρανοποιηση του οργανου.
Αντιθετα χρειαζεται η διατηρηση της ιδιοτητας του δοκιμου μελους, ισως με αλλα κριτηρια κι οχι μονο χρονικα (αριθμος αγωνων?) μεχρις οτου το δοκιμο μελος συνειδητοποιησει τις αναγκες και τις ιδιαιτεροτητες
του σπορ ,κι ετσι ξεκινησει να ασκει τα εκλογικα του καθηκοντα με κριτηρια συνειδησης και γνωσης κι οχι με βαση την προσκαιρη φιλια η συμπαθεια η θαυμασμο.
Σιγα ομως. Ακομα το νεο Δ.Σ. δεν εχει συνελθει σε σωμα. Νομιζω οτι ολα τα παιδια γνωριζουν καλα τα θεματα κι ετσι θα τα πιασουν απο τα μαλλια.
Ας περιμενουμε. -
Αντιθετα χρειαζεται η διατηρηση της ιδιοτητας του δοκιμου μελους, ισως με αλλα κριτηρια κι οχι μονο χρονικα (αριθμος αγωνων?) μεχρις οτου το δοκιμο μελος συνειδητοποιησει τις αναγκες και τις ιδιαιτεροτητες
του σπορ ,κι ετσι ξεκινησει να ασκει τα εκλογικα του καθηκοντα με κριτηρια συνειδησης και γνωσης κι οχι με βαση την προσκαιρη φιλια η συμπαθεια η θαυμασμο.Κι αν κάποιος κάνει 2 αγώνες το χρόνο ? Έχει ουσία να είναι κάποιος δόκιμο μέλος 2-3 χρόνια ?
-
Χρηστο ειναι θεμα προς συζητηση. Μπορει 3 αγωνες με την προετοιμασια
και με σωστη εμπλοκη και ενημερωση να αρκουν. μπορει και οχι.
Σιγουρα ομως, καποιος που γραφεται για το 'ονορε' και κανει 1 σπριντ σε 2 χρονια, δεν μπορει να χαρακτηρισθει τακτικο και πληρες μελος. Διαφωνεις?Τις προυποθεσεις ας τις ζυμωσουμε ολοι μαζι. Παντως σιγουρα καποιες χρειαζονται.
Αναλογα ειναι τα πραγματα και με τις λισανς.Εχω πολλα παραδφειγματα αγνοιας κανονισμων, ακομα κι απο συναδελφους που τρεχουν χρονια. Και κακα τα ψεματα, αγνοια κανονισμων = ελλειμα ασφαλειας. -
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Αυτο που με απασχολεί εμένα δεν είναι ποιοι ψήφισαν, αλλά πόσοι θα μπορούσαν να είχαν ψηφίσει αν υπήρχε εύλογο χρονικό διάστημα και κατάληλη ενημέρωση. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω με ποιους τρόπους και πότε ενημερώθηκαν οι ενδιαφερόμενοι (υπάρχοντα και μελλοντικά μέλη) για τις εκλογές και θα είχε ενδιαφέρον να το μάθουμε.Στα υπόλοιπα της δημοσίευσής σου με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο.
Στο παραπάνω απόσπασμα όμως:
Πιθανώς να μπορούσαν να είχαν ψηφίσει περισσότεροι αν οι εκλογές είχαν προκυρηχθεί για αργότερα, ή από νωρίτερα.- Το από νωρίτερα το ξεχνάμε, ντε φάκτο.
- Το να είχαν προκυρηχθει για αργότερα είναι μια δυνατότητα που είχαν βέβαια. Φυσικά αυτή η καθυστέρηση θα έπρεπε να είναι καθυστέρηση ουσίας, και όχι αδράνειας. Έχοντας λοιπόν έναν ΣΟΑΑ ο οποίος επισήμως ήταν δύο (2!!) άτομα του ΔΣ (κκ Μεσημέρης, Μιχελακάκης), τι καθυστέρηση ουσίας να γίνει; Βοηθούσαν και οι κκ Ιγγλέσης και Ριζικάρης ο καθένας με τον τρόπο του και όσο μπορούσαν όντες απλά μέλη του συνδέσμου, αλλά δεν νομίζω πως ακόμα και έτσι (4 άτομα και ίσως κανένας που ευκαιριακά βοήθησε και ξεχνώ) μπορούσε να κάνει μια διαφορά. οπότε θα μιλούσαμε για καθυστέρηση αδράνειας, και θα χανόταν ακόμη περισσότερος πολύτιμος χρόνος.
Από την εποχή που πρωτομπήκα στο φόρουμ θυμάμαι πως ήδη είχαν ξεκινήσει να μιλάνε για εκλογές. Οπότε όποιος ενδιαφερόταν να ψηφίσει, είχε 2 χρόνια (!!!) στην διάθεσή του να γίνει μέλος του ΣΟΑΑ, εκ των οποίον τον ένα χρόνο μπορούσε να το κάνει και από το σπίτι του μέσω ίντερνετ! Αν ούτε αυτό δεν έκανε, τότε συγγνώμη, αλλά να το βράσω το ενδιαφέρον του...
Παρόλα αυτά αν έτυχε και το ενδιαφέρον του αγωνιζομένου προέκυψε τώρα, ή η ζύμωση που τον έκανε να στραφεί στο συλλογικό όργανο ήρθε πράγματι τώρα, τότε δεν νομίζω να τον πειράζει να περιμένει και λίγο να δει το ποιον και το έργο του καθενός που θα κληθεί ξανά στις επόμενες εκλογές να στηρίξει με την ψήφο του.
Είναι γεγονός πως ο ΣΟΑΑ ήταν εξαιρετικά εσωστρεφής στο παρελθόν, και επιπλέον πολλοί τον θέλουν ακόμα πιο αόρατο. Θυμάμαι το 2002 που νόμιζα πως είναι κάτι σαν κλάμπ μασώνων παλιών αγωνιζόμενων!
Όμως αυτό έχει ήδη αρχίσει να αλλάζει εδώ και κάποιον καιρό, έντονα αν υπολογίσει κανείς πόσοι λίγοι βοήθησαν σε αυτό...Φυσικά όμως απέχει ακόμα έτη φωτός από ένα σημείο που θα ήταν σωστό... Καλή και αναγκαία η σελίδα, αλλά πρέπει να έχει και περιεχόμενο, και αυτό δεν θα έρθει αν το ΔΣ δεν αρχίσει να ανοίγεται στον κόσμο. Αναγκαίο επίσης είναι να λειτουργήσει ξανά γραμματειακά ο ΣΟΑΑ, και όχι καταστατικά και ταμεία πριν τις εκλογές... ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ!!! Πρέπει να είναι παγκόσμια πρώτη του ΣΟΑΑ, να έχει μια ΤΟΣΟ καλή ιδέα, να κάνει μια πραγματικά καταπληκτική υλοποίηση (μόνο την κάπνα να μην είχε... ) και μετά να μην το συνεχίζει...
Καλό (αν και όνειρο...) να είναι ανοιχτός για πληροφορίες κάποιες ώρες τη βδομάδα, και τρελλή ιδέα να λειτουργήσει το ρημάδι το μπαράκι που έχει εκεί να μαζευόμαστε να τα λέμε.Μακάρι οι 100 που μαζεύτηκαν και ψήφισαν, τόσο οι 65 παλαιότεροι αλλα ακόμη περισσότερο οι 35 νεώτεροι να βοηθήσουν ουσιαστικά και σε διάρκεια χρόνου, και ας είναι απλά μέλη όπως οι κκ Ιγγλέσης και Ριζικάρηςπου προανέφερα.. Εκτός του ότι μόνο έτσι θα γίνει κάτι, όλοι αυτοί που σήμερα δεν είναι καν μέλη, στις επόμενες εκλογές όχι απλώς θα είναι μέλη, αλλά θα ξέρουν και αρκετά πράγματα από πρώτο χέρι, και όχι από χαλασμένο τηλέφωνο. Χωρίς τη βοήθειά τους, εκεί που μπορεί ο καθένας, ΔΕΝ θα γίνει κάτι διαφορετικό ΠΟΤΕ! Σε αυτό είμαι απόλυτος. Εκτός κι αν το ΔΣ του ΣΟΑΑ σταματήσει να έχει επάγγελμα, οικογένεια και σταματήσει και τους αγώνες, και δουλεύει διαρκώς, άτοπο...
Πάντως ακόμα και αν σε 6 μήνες μπορούσε ο ΣΟΑΑ να μαζέψει 200 νέα μέλη με τους 4 που τον συντηρούσαν, σκέψου πόσα μέλη μπορεί να μαζέψει μέχρι τις επόμενες εκλογές... Αρκεί τα μέλη να γίνουν πρεσβευτές και βοηθοί του, όχι πολέμιοι και επικριτές.
Στους ελληνικούς αγώνες έχει χαθεί ΑΠΕΙΡΟΣ χρόνος. Βασικό και κύριο μέλημα είναι να μην χαθεί άλλος χρόνος, και να αρχίσει να γίνεται κάτι ΣΗΜΕΡΑ, και όχι αύριο ή σε 6 μήνες. Υπό αυτό το πρίσμα ορθώς έπραξαν.
(σόρι για το... σεντόνι, αλλά αν μη τι άλλο είναι εντός θέματος! )
-
Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό με τη συχνότητα. Αλλά σηκώνει πολλή συζήτηση το πως κάποιος τελικά θα πάρει την 'έγκριση' για τακτικό μέλος. Και αυτό ήθελα να δείξω με την ερώτηση μου, ότι δεν μπορεί να είναι το μοναδικό κριτήριο αυτό.
Γιατί όχι κάποιο ερωτηματολόγιο με στοιχειώδεις γνώσεις κανονισμών κλπ (σαν αυτό που έχετε προτείνει για την έκδοση λισανς - που προσωπικά το θεωρώ δύσκολο να περνάει από τον ΣΟΑΑ).
Αλλά ας περιμένουμε να μας πουν τα κατάλληλα άτομα, αργά ή γρήγορα θα μάθουμε και είμαι σίγουρος ότι δε θα είναι κάτι πρόχειρο αυτό που θα ακούσουμε. -
Αυτο που με απασχολεί εμένα δεν είναι ποιοι ψήφισαν, αλλά πόσοι θα μπορούσαν να είχαν ψηφίσει αν υπήρχε εύλογο χρονικό διάστημα και κατάληλη ενημέρωση. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω με ποιους τρόπους και πότε ενημερώθηκαν οι ενδιαφερόμενοι (υπάρχοντα και μελλοντικά μέλη) για τις εκλογές και θα είχε ενδιαφέρον να το μάθουμε.
Από την εποχή που πρωτομπήκα στο φόρουμ θυμάμαι πως ήδη είχαν ξεκινήσει να μιλάνε για εκλογές. Οπότε όποιος ενδιαφερόταν να ψηφίσει, είχε 2 χρόνια (!!!) στην διάθεσή του να γίνει μέλος του ΣΟΑΑ, εκ των οποίον τον ένα χρόνο μπορούσε να το κάνει και από το σπίτι του μέσω ίντερνετ! Αν ούτε αυτό δεν έκανε, τότε συγγνώμη, αλλά να το βράσω το ενδιαφέρον του...
Λοιπόν, για να μην το κουράζουμε το θέμα και αφού κανείς απο αυτούς που μπορούσαν να μας δώσουν απαντήσεις δεν μπήκε στον κόπο να μας τις δώσει, και για να μην θυμίζουμε την παροιμία 'δυο γαϊδαροι μαλώνουνε για ξένο αχυρώνα' το κλέινω με δυο κουβέντες.
Ξέρουμε πόσοι αγωνιζόμενοι διαβαζουν αυτο το forum, πόσοι έχουν σύνδεση internet και παρακολουθούν rally.gr ή κάποια άλλα αγωνιστικά site; Υποψιάζομαι όχι περισσότεροι απο 15 με 20%. Εστειλε κάποιος fax, email, γράμμα, έστω τηλεφώνησε στις λέσχες να τους ενημερώσει για τις εκλογές, ποιοι έχουν δικαίωμα ψήφου κλπ και αυτές με την σειρά τους να ειδοποιήσουν τα μέλη τους; Αν όχι πως ενημερωσαν τους έλληνες αγωνιζόμενους για τις εκλογές; Επαναλαμβάνω ότι δεν κάνω κριτική απλά προσπαθώ να πω ότι έτσι όπως έχει γίνει η κατάσταση για να βρει το δρόμο να πάει ο Μωάμεθ στο βουνό πρέπει πρώτα να πάει το βουνό στο Μωάμεθ και να του τον πάρει από το χεράκι -
ο Pavlos εγραψε
Λοιπόν, για να μην το κουράζουμε το θέμα και αφού κανείς απο αυτούς που μπορούσαν να μας δώσουν απαντήσεις δεν μπήκε στον κόπο να μας τις δώσει, ....Δεν εχεις δικιο!!
Δημοσιεύθηκε: 29/01/05 10:26 Θέμα δημοσίευσης:
Οταν τρεχουμε μπροστα ,
με καινουργια ορεξη και μεγαλη δυναμη,
να προλαβουμε τις καταστασεις και στο τελος να κερδισουμε τον αγωνα,αλλα συγχρονα κοιταμε προς τα πισω ...
σιγουρα θα σκονταψουμε.!!
dimos '
dimos
-
Με όλο το σεβασμό θεωρείς οτι με αυτό το post απάντησες στα ερωτήματα για το θέμα των εκλογών;
Το να μην κοιτάς πίσω είναι σωστό, το να διορθώνεις τα λάθη του παρελθόντος άριστο! -
Είναι γεγονός πως ο ΣΟΑΑ ήταν εξαιρετικά εσωστρεφής στο παρελθόν, και επιπλέον πολλοί τον θέλουν ακόμα πιο αόρατο. Θυμάμαι το 2002 που νόμιζα πως είναι κάτι σαν κλάμπ μασώνων παλιών αγωνιζόμενων!
Mακάρι να ήταν κλαμπ μασώνων ο ΣOAA Γιώργο. Θα ήταν απόλυτα πετυχημένος και θα είχε υποσκελίσει το πραγματικό κλαμπ των τεκτόνων που τον καταδυναστεύει...
Aπό την άλλη δεν καταλαβαίνω τι συζήτηση είναι αυτή (απευθύνομαι σε όλους); Tι προσπαθούμε δηλαδή; Nα βγάλουμε φάουλ την εκλογική διαδικασία, άρα να αποδυναμώσουμε εν τη γεννέσει του το Δ.Σ.;
Ποιός είναι αυτός ο pavlos που θέτει ερωτήματα στην εκλογική διαδικασία; Aν είναι ο γνωστός φίλος μου (αδελφός του γίνε) θα ήθελα να τον ρωτήσω το εξής;
Aσχολήθηκε κανείς ποτέ με το πως ο Πολυζωγόπουλος (παλαιότερα ο Kανελλόπουλος) βγήκε πρόεδρος της ΓΣEE;
Tον ΣOAA πρέπει να τον απαρτίζουν αποκλειστικά και μόνο οδηγοί αγώνων εν ενεργεία, οι οποίοι φυσικά έχουν λόγο και δύνανται να κάνουν κριτική.
Aς απαντηθεί πρώτα το ερώτημα του sx για το αν και πως ψήφισαν κάποιοι «δεινόσαυροι» και μετά να δούμε πως θα έχουμε στις επόμενες εκλογές ευρύτερο εκλογικό σώμα.
Bγαίνει και ο Πλατής και απαντά σε όλα. Tι απαντάς γέρο μου; O ΣOAA δεν είναι το forum και εσύ δεν ήσουν εφορευτική επιτροπή σαν platis, αλλά σαν Xρήστος Πλατής, στρίφτης από τότε που σκαλίζαμε μάρμαρα για να γράψουμε.
Mην τα ισοπεδώνουμε όλα στο βωμό της επικοινωνίας και της «δημοκρατίας».
Kλειστό κλαμπ είναι ο σύνδεσμος και μακάρι να λειτουργούσε έτσι πάντα. Tο θέμα είναι τι και πως θέλουν να τον κάνουν τα μέλη του, όχι όσοι κοιτάζουν έξω από τα βρώμικα τζάμια της Mιχαλακοπούλου.
Έτσι κι αλλιώς οι εκλογές έγιναν, οι διαδικασίες -τουλάχιστον στα χοντρά- επανήλθαν και κανείς δεν εμποδίζεται να πλαισιώσει το σύνδεσμο προκειμένου να βοηθήσει πάντα με τον τρόπο που θα υποδείξουν οι διοικούντες. Eδώ είναι το ζητούμενο. Όχι η κριτική που ακόμα και καλόπιστη αυτή την ώρα θα λειτουργήσει σαν καλοακονισμένο μαχαίρι σαλαμοποίησης.
Aς αφήσουν λοιπόν τα μέλη (κυρίως το ΔΣ) τη διαλεκτική με όσους παρεπιδημούν του συνδέσμου και ας ανασκουμπωθούν μήπως και προλάβουν τα άπιαστα. Oι υπόλοιποι;
Kαλοδεχούμενοι αν και εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις, ώστε στην απόμενη εκλογική αναμέτρηση να θέλουμε το ΣEΦ αντί του ημιυπόγειου...
Kαλησπέρα και με το καλό ο νέος πρόεδρος
NT -
Βρε Νίκο, αμφισβήτησε κανείς το αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας;;;
Τι είναι αυτο που λες τώρα;; Απλά εγω ρωτησα δυο πράγματα. Απλά και καλόπιστα ετσι ώστε να μην ξαναγίνουν τα ίδια λάθη παραλείψεις. Αν δεν θέλετε να ασχολείτε κανείς αλλος με τον ΣΟΑΑ καλώς. Συγνωμη εεεε... -
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Βρε Νίκο, αμφισβήτησε κανείς το αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας;;;
Τι είναι αυτο που λες τώρα;; Απλά εγω ρωτησα δυο πράγματα. Απλά και καλόπιστα ετσι ώστε να μην ξαναγίνουν τα ίδια λάθη παραλείψεις. Αν δεν θέλετε να ασχολείτε κανείς αλλος με τον ΣΟΑΑ καλώς. Συγνωμη εεεε...A πουλάκι μου....
Eσύ είσαι λοιπόν. Kαλά κατάλαβα.
Όχι ρε Παύλο. Σωστά ασχολείσαι (βέβαια καλύτερα να ασχολείτο ο Λάμπρος), αλλά όχι τώρα έστω και ψήγματα «υπονόμευσης» της διαδικασίας. Kάτσε δίπλα, βόηθα αθόρυβα (και μπορείς σε πολλά) και να ελπίζεις ότι όταν θα ξαναγίνει του συγχωρεμένου θα είναι ο ΣOAA αυτός που πρώτος θα βγάλει ανακοίνωση... Eδώ είναι το κόλπο. O ΣOAA να διασφαλίζει τα συμφέροντα του οδηγού και όχι να γίνει λέσχη οργάνωσης αγώνων, ή δημιουργός κανονισμών...
Xαίρε στον αδελφό.
Εκλογές ΣΟΑΑ