-
ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤHN ΑΠΑΡΑΔΕΚΤH ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ MODERATORS ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.
-
11.58 ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΡΙΚΟΥΒΕΡΤΗ ΚΟΝΤΡΑ Ο Κος ΓΑΛΑΝΗΣ (ΤΗΣ GALANIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ) ΚΑΙ Ο Κος ΑΝΔΡΙΤΣΑΚΗΣ (ΤΗΣ INFOMEGA) ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΓΚΡΙΤΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΑ EXIT POLLS ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ Σ.Ο.Α.Α ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 26.01.05.
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΕΠΕΝΕΒΗ ΚΑΙ Ο Κος ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ (GALOP RESEARCH COMPANY) ΔΙΕΚΔΙΚΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕΡΙΔΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΤΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕ Ο ΜΕΣΗΜΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΛΕ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
...... όπως θα ήθελα την τοποθέτηση του Ι.Μ αν η υποψηφιότητά του συνδέεται απολειστικά με τη θέση του Προέδρου...
Γιώργη, Κώστα (ο Χρίστος ξέρει) όταν λέμε νέους δεν είναι μόνο θέμα ηλικίας....Στρατισινο
Φίλε Στράτη
Νομίζω ότι με ξέρεις αρκετά καλά έτσι ώστε να πιθανολογείς μετά βεβαιότητας την τοποθέτησή μου.
Τυπικά τουλάχιστον ο Πρόεδρος του Δ.Σ. εκλέγεται κατά την πρώτη συνεδρίαση και συγκρότηση του Δ.Σ. από τα εκλεγέντα μέλη του Δ.Σ. και όχι από τω σώμα της ΓΣ, οπότε πρακτικά δεν τίθεται θέμα άμεσου εκλογικού στόχου πέραν της εκλογής του κάθε υποψήφιου ως μέλους του Δ.Σ..
Ουσιαστικά και κατά το μέρος που με αφορά θεωρώ ότι η μέχρι σήμερα παρουσία μου και η ενασχόλησή μου με ό,τι αφορά τον ΣΟΑΑ, μάλλον δεν δείχνει ότι το ενδιαφέρον μου εστιάζεται σε μία θέση, άλλως πως 'καρέκλα', αφού η προσφορά μου στο διάστημα από τον Μάρτιο του 1990 μέχρι και την εκλογή μου στο Δ.Σ. ήταν συνεχής, με το ίδιο ίσως δε και μεγαλύτερο ενδιαφέρον, με γνώμονα πάντοτε την 'προσφορά' και τίποτε άλλο. Την ίδια στάση και άποψη θα κρατήσω από οποιαδήποτε θέση με ή χωρίς 'καρέκλα' όπως έκανα πάντοτε. Με αφήνει παγερά αδιάφορο αν θα εκφράζομαι ως μέλος του Δ.Σ., πρόεδρος ή απλό μέλος του ΣΟΑΑ. Ό,τι μπορώ να κάνω θα το κάνω στα πλαίσια της εκάστοτε εντολής ή της συλλογικής απόφασης, με συγκεκριμένη άποψη που δεν μπορεί να παρερμηνεύεται, όπως πολλοί επιδιώκουν να κάνουν φθάνοντας ακόμη και στο έσχατο σημείο της συκοφάντησης (εκτός και αν γι' αυτούς δεν είναι το έσχατο) είτε με το λόγο τους είτε με τη σιωπή τους.Μήπως όμως αυτό δεν έκανες και εσύ, ο ΝΤ και οι Τ.Ε. εφέτος, προσφέροντας συνεχώς στο χώρο μας όταν και όπου σας ζητήσαμε βοήθεια; Είσασταν πρόεδροι, γραμματείς, μέλη του ΔΣ; Όχι. Απλά όποιος έχει τη διάθεση βοηθάει. Οι άλλοι ψάχνουν να βρουν την άκρη μέσα από τις εκλογές. Ποτέ δεν είναι αργά γι΄αυτούς, αλλά μάλλον θα έχουμε λίγο διαφορετική άποψη γιά αυτό που κάνουμε και αγαπάμε.
Ραντεβού την Τετάρτη.
Γειά και χαρά.
Γιάννης Μεσημέρης -
Λιγότερο από 48 ώρες έμειναν μέχρι τις εκλογές και οι πολιτικές ζυμώσεις δίνουν και παίρνουν.
Δεν είναι τυχαίο το γεύμα που δόθηκε σήμερα το βράδυ σε στέκι των πολύ βορείων προαστίων, στο οποίο μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν και τρεις από τους υποψηφίους, ο ένας μάλιστα εξ’ αυτών έχει σοβαρές βλέψεις για την καρέκλα του προέδρου, αλλά και γνωστοί αγωνιζόμενοι-κομματάρχες.
Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πλησιάσουμε κοντά, αν και οι έντονες αντιπαραθέσεις και οι διαξιφισμοί, σε συνδυασμό μάλιστα με την προεκλογική περίοδο που διανύουμε, δεν μας άφησαν καμία αμφιβολία για το περιεχόμενο της συζήτησης…
-
Ο χρήστης condor έγραψε:
Λιγότερο από 48 ώρες έμειναν μέχρι τις εκλογές και οι πολιτικές ζυμώσεις δίνουν και παίρνουν.Δεν είναι τυχαίο το γεύμα που δόθηκε σήμερα το βράδυ σε στέκι των πολύ βορείων προαστίων, στο οποίο μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν και τρεις από τους υποψηφίους, ο ένας μάλιστα εξ’ αυτών έχει σοβαρές βλέψεις για την καρέκλα του προέδρου, αλλά και γνωστοί αγωνιζόμενοι-κομματάρχες.
Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πλησιάσουμε κοντά, αν και οι έντονες αντιπαραθέσεις και οι διαξιφισμοί, σε συνδυασμό μάλιστα με την προεκλογική περίοδο που διανύουμε, δεν μας άφησαν καμία αμφιβολία για το περιεχόμενο της συζήτησης…
ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!
Νέα σειρά 'Ο Καραγκιόζης Κομματάρχης'.
Παίζεται κάθε βράδυ σε διάφορες αίθουσες ή ταβέρνες.
Είσοδος Ελεύθερη.
Lev -
Αφου το Rally gr και το Forum εγιναν-και καλως εγιναν- βημα για να γνωρισουμε τους νεους υποψηφιους για το Δ.Σ. του ΣΟΑΑ και τις θεσεις τους, θα υποβαλλω σ ολους τις πιο κατω ερωτησεις, περιμενοντας τις απαντησεις πριν την εκλογικη διαδικασια.
- Ο Προεδρος του ΣΟΑΑ (η αλλο εντεταλμενο μελος του Δ.Σ. ) πρεπει να συμμετεχει στην ΕΘΕΑ, κι αν ναι με ψηφο η χωρις?
2.Π οιες θαναι οι αμεσες ενεργειες τους, ωστε να αναπτυχθει το κλιμα συναδελφικοτητας μεταξυ των μελων, να αναθερμανθει το ενδιαφερον για τον Συνδεσμο και να αποφευχθουν αποφασεις που αλλους συμφερουν κι αλλος οχι ,με αποτελεσμα τις εριδες μεταξυ των μελων? - Τι θα κανουν ωστε το 2005 να μην αναβαλονται αγωνες λογω κακου σχεδιασμου η κακης εκτιμησης της στιγμης(ελεγχος διαδρομων), να μην κυκλοφορουν καθε μορφης γουρουνια στις ειδικες (για την ασφαλεια δηλαδη), να μη μενουν οι αφισες στις αποθηκες (προβολη δηλαδη),και να μην οργανωνουν αγωνες λεσχες με δυναμικο κατω των ...3 ατομων.
- Θεωρουν αναγκαια τη θεσμοθετηση παρατηρητη ΣΟΑΑ και του αναλογου εντυπου αντικειμενικης βαθμολογησης και αξιολογησης του αγωνα, κι αν ναι , πως θα το βαλουν σ εφαρμογη? (ποροι, προσωπικο).
- Συμφωνουν με την αποψη μου, συμφωνα με την οποια η εκδοση ολων των Λισανς πρεπει πρωτα να περναει απο τον ΣΟΑΑ? Περιγραφω την προταση και παραθετω σχετικα γεγονοτα:
Η εκδοση λισανς ειναι και παραμενει αρμοδιοτητα και δικαιωμα της ΕΘΕΑ.
Για να την εκδοσει ομως καποιος για πρωτη φορα, απευθυνεται στον ΣΟΑΑ
,γινεται δοκιμο μελος, πληρωνει ας πουμε 10 Ευρω, παιρνει ενα φυλλαδιο
με κανονισμους και σηματα και σημαιες, περναει ενα διωρο σεμιναριο
(οπως οι κριτες π.χ.) και προσερχεται σε εξεταση συμπληρωνοντας ενα ερωτηματολογιο σχετικο με αυτα που διδαχθηκε. (Οπως ας πουμε τα σηματα για το διπλωμα) Αν περασει, ο ΣΟΑΑ του χορηγει πιστοποιητικο 'Τυπικων προσοντων' , παει στην ΕΘΕΑ και παιρνει λισανς
για τις πιο απλες μορφες αγωνων. Σε δευτερη φαση, κι αφου κανει εναν αριθμο αγωνων(κατα την διαρκεια των οποιων περακολουθειται η επιδοση και η διαγωγη του) επανερχεται στον ΣΟΑΑ, γινεται τακτικο μελος και μετα παει και βγαζει την 'μεγαλη λισανς'.
Την προταση αυτη, που την εχω κανει εδω και χρονια, την εξεθεσα στον Προεδρο της ΕΛΠΑ κατα την διαρκεια του Μεμοριαλ, φετος. Μου απαντησε:
Γραψτη μου να την προωθησω στην ΕΘΕΑ. Δεν την εγραψα, αλλα (ως ωφειλα)μετεφερα την στιχομυθια και την ευθυνη στον Γ. Μεσημερη, ο οποιος μου ειπε οτι κατα συμπτωση κι αυτος συζητουσε το ιδιο, εκεινο το πρωι! Γιαννη
συγγνωμη, αλλα μολις εφυγες απο κει το (ξανα)ξεχασες και κατα την γνωμη μου, για λογους πολιτικαντικους, αλλη μια ευκαιρία (ξανα) χαθηκε. - Αισθανονται την αναγκη για αλλαγη και νεα οργανωση γραφειων?Και αν ναι με ποιο τροπο? (ποροι, προσωπικο).
- Πρεπει στο παραβολο συμμετοχης να υπαρχει ενα μικρο ποσο για τον ΣΟΑΑ?
- Πρεπει ο ΣΟΑΑ να οργανωθει Πανελλαδικα και πως? (π.χ. Θεσσαλονικη, γιαννενα, πατρα, κρητη, αθηνα, ξανθη,βολος.)
Αυτα προς το παρον. Αφου εχει τεθει απ ολους ο στοχος της σοβαρης αναδιοργανωσης, πρεπει ολοι να ψηφισουμε ξεροντας αποψεις και θεσεις.
- Ο Προεδρος του ΣΟΑΑ (η αλλο εντεταλμενο μελος του Δ.Σ. ) πρεπει να συμμετεχει στην ΕΘΕΑ, κι αν ναι με ψηφο η χωρις?
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Αφου το Rally gr και το Forum εγιναν-και καλως εγιναν- βημα για να γνωρισουμε τους νεους υποψηφιους για το Δ.Σ. του ΣΟΑΑ και τις θεσεις τους, θα υποβαλλω σ ολους τις πιο κατω ερωτησεις, περιμενοντας τις απαντησεις πριν την εκλογικη διαδικασια.Αγαπητέ Χρήστο
Θα σου απαντήσω σε κάποια από τα ερωτήματά σου , όχι γιατί δεν έχω άποψη για τα άλλα , αλλά κάποια πράγματα θα πρέπει να παρθούν τελικές αποφάσεις μέσα στο επόμενο ΔΣ.
2.Π οιες θαναι οι αμεσες ενεργειες τους, ωστε να αναπτυχθει το κλιμα συναδελφικοτητας μεταξυ των μελων, να αναθερμανθει το ενδιαφερον για τον Συνδεσμο και να αποφευχθουν αποφασεις που αλλους συμφερουν κι αλλος οχι ,με αποτελεσμα τις εριδες μεταξυ των μελων?
Αν πρόσεξες στην συνέντευξη , έθεσα έναν στόχο αναβάθμισης της επικοινωνίας προς τα μέσα και προς τα έξω. Ευελπιστώ να μπορέσουμε να διοργανώσουμε αρκετές συγκεντρώσεις , να εκδίδουμε κάποιο εφημεριδάκι , να συνεχιστεί και να αναβαθμιστεί η επικοινωνία μέσω ιντερνετ αλλά κυριώτερα να φτειάξουμε έναν καινούργιο χώρο όπου θα μαζευόμαστε , θα είναι όμορφος – άνετος – με πάρκιγκ και σε βολικό μέρος.
Η επικοινωνία , η σωστή πληροφόρηση , μπορούν να κάνουν θαύματα. Ακόμη και διαφωνίες που υποτίθεται ότι υπάρχουν μπορεί να εξαφανιστούν. Εγώ όμως δεν μπορώ να δεχτώ ότι «επί της ουσίας» υπάρχει κάποια διαφωνία. Στο ίδιο bucket είμαστε , τις ίδιες ειδικές τρέχουμε , τους ίδιους κινδύνους αντιμετωπίζουμε!
- Τι θα κανουν ωστε το 2005 να μην αναβαλονται αγωνες λογω κακου σχεδιασμου η κακης εκτιμησης της στιγμης(ελεγχος διαδρομων), να μην κυκλοφορουν καθε μορφης γουρουνια στις ειδικες (για την ασφαλεια δηλαδη), να μη μενουν οι αφισες στις αποθηκες (προβολη δηλαδη),και να μην οργανωνουν αγωνες λεσχες με δυναμικο κατω των ...3 ατομων.
Τα θέματα ασφαλείας και προβολής δεν μπορούν να απαντηθούν έτσι απλά. Σίγουρα η σχεδίαση ενός αγώνα και η γενικώτερη ασφάλεια μας απασχολεί , το έκανα και στις αναβάσεις όταν πήγα σαν εκπρόσωπος του ΣΟΑΑ , όσο και στα ραλλύ. Όσο περισσότεροι αγωνιζόμενοι πλαισιώσουν τον ΣΟΑΑ τόσο περισσότερη δουλειά μπορούμε να κάνουμε.
- Θεωρουν αναγκαια τη θεσμοθετηση παρατηρητη ΣΟΑΑ και του αναλογου εντυπου αντικειμενικης βαθμολογησης και αξιολογησης του αγωνα, κι αν ναι , πως θα το βαλουν σ εφαρμογη? (ποροι, προσωπικο).
Υπάρχει έτοιμη πρόταση ήδη από πέρισυ.
- Συμφωνουν με την αποψη μου, συμφωνα με την οποια η εκδοση ολων των Λισανς πρεπει πρωτα να περναει απο τον ΣΟΑΑ? Περιγραφω την προταση και παραθετω σχετικα γεγονοτα:
Η εκδοση λισανς ειναι και παραμενει αρμοδιοτητα και δικαιωμα της ΕΘΕΑ.
Για να την εκδοσει ομως καποιος για πρωτη φορα, απευθυνεται στον ΣΟΑΑ
,γινεται δοκιμο μελος, πληρωνει ας πουμε 10 Ευρω, παιρνει ενα φυλλαδιο
με κανονισμους και σηματα και σημαιες, περναει ενα διωρο σεμιναριο
(οπως οι κριτες π.χ.) και προσερχεται σε εξεταση συμπληρωνοντας ενα ερωτηματολογιο σχετικο με αυτα που διδαχθηκε. (Οπως ας πουμε τα σηματα για το διπλωμα) Αν περασει, ο ΣΟΑΑ του χορηγει πιστοποιητικο 'Τυπικων προσοντων' , παει στην ΕΘΕΑ και παιρνει λισανς για τις πιο απλες μορφες αγωνων. Σε δευτερη φαση, κι αφου κανει εναν αριθμο αγωνων(κατα την διαρκεια των οποιων περακολουθειται η επιδοση και η διαγωγη του) επανερχεται στον ΣΟΑΑ, γινεται τακτικο μελος και μετα παει και βγαζει την 'μεγαλη λισανς'.
Την προταση αυτη, που την εχω κανει εδω και χρονια, την εξεθεσα στον Προεδρο της ΕΛΠΑ κατα την διαρκεια του Μεμοριαλ, φετος. Μου απαντησε:
Γραψτη μου να την προωθησω στην ΕΘΕΑ. Δεν την εγραψα, αλλα (ως ωφειλα)μετεφερα την στιχομυθια και την ευθυνη στον Γ. Μεσημερη, ο οποιος μου ειπε οτι κατα συμπτωση κι αυτος συζητουσε το ιδιο, εκεινο το πρωι! Γιαννη
συγγνωμη, αλλα μολις εφυγες απο κει το (ξανα)ξεχασες και κατα την γνωμη μου, για λογους πολιτικαντικους, αλλη μια ευκαιρία (ξανα) χαθηκε.
Παλιά πρόταση που σχεδόν είχε περάσει. Θα επανέλθει όσον με αφορά.
Εδώ θα προσέθετα το θέμα των Σεμιναρίων. Είχαμε κάνει πέρισυ ένα διπλό σεμινάριο που πιστεύω βοήθησε πολύ. Επομένως τα Σεμινάρια θα είναι ψηλά στις προτεραιότητες μας.
- Αισθανονται την αναγκη για αλλαγη και νεα οργανωση γραφειων?Και αν ναι με ποιο τροπο? (ποροι, προσωπικο).
Το έγραψα πιο πάνω , θεωρώ ότι η αλλαγή εντευκτηρίων είναι επιτακτική ανάγκη! Όσον αφορά την οργάνωση , γραμματιακή υποστήριξη , παρακολούθηση των συνδρομών κλπ, πιστεύω ότι μπορούμε το καλύτερο. Ιδέες και όρεξη για δουλειά υπάρχει , πόρους πιστεύω ότι μπορούμε να βρούμε.
- Πρεπει ο ΣΟΑΑ να οργανωθει Πανελλαδικα και πως? (π.χ. Θεσσαλονικη, γιαννενα, πατρα, κρητη, αθηνα, ξανθη,βολος.)
Συμφωνώ στην αρχή αν και σηκώνει συζητηση που δεν είναι του παρόντος.
Ολοκληρώνοντας , πιστεύω ότι τα πάντα γίνονται αρκεί να υπάρχει κέφι για δουλειά , συνέπεια στον σκοπό και σοβαρότητα !
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
7. Πρεπει στο παραβολο συμμετοχης να υπαρχει ενα μικρο ποσο για τον ΣΟΑΑ?
Και να φτάσουμε το παράβολο π.χ. των αναβάσεων 350 ευρώ;
Να τα πληρώσει η ΕΘΕΑ, όχι πάλι οι οδηγοί.. -
Χρηστο,
Οι απαντησεις που εχω να σου - σας δωσω , σε ολα τα ερωτηματα σου και σε τοσα αλλα που βασανιζουν το μυαλο των οδηγων,αλλα και οτροπος εφαρμογης των προτασεων μου ,θα ακουστουν στην Γενικη Συνελευση του Συνδεσμου Οδηγων Αγωνων Αυτοκινητων, αυριο το βραδυ.
Μακαρι ολοι οι οδηγοι να σκεφτουν καλα ,οπως εσυ κανεις, πριν ψηφισουν.
Στην Συνελευση ας μην ψηφισουμε τον φιλο μας η τον γνωστο μας, αλλα να επιλεξουμε αυτον - αυτους που πιστευουμε οτι σφαιρικα θα ασχοληθουν σοβαρα με την βελτιωση των συνθηκων που γινονται οι αγωνες στη χωρα μας.
dimos
-
Καλημέρα.
Ξέρω οτι το έχω αμελήσει αλλά σκέφτομαι να γραφτώ στον ΣΟΑΑ.
Φαντάζομαι οτι αυτό μπορεί να γίνει είτε ηλεκτρονικά από το site ή στα γραφεία.Εαν γραφτώ πριν από τις εκλογές, θα έχω το δικαίωμα ψήφου ;
-
Ευχαριστω και τον Αρη και τον Δημο. Τις ερωτησεις τις εβαλα ακριβως για να απαντηθουν στη συνελευση. Γιατι αυτη την φορα δεν ψηφιζουμε τον φιλο μας αλλα την σωτηρια του σπορ. Κι ετσι πρεπει ολοι να συνειδητοποιησουμε τις ευθυνες μας.
Καλη επιτυχια!Υ.Γ. Σπυρο, αγωνες χωρις εξοδα δεν γινονται . Το ζητουμενο ειναι, τα όποια εξοδα γινονται να πιανουν τοπο και να επιστρεφουν στο σπορ.
Ειπαμε ,θαυματα δεν γινονται. Ακομη περισσοτερο οταν τα θεματα τασ αντιμετωπιζουμε απο αποσταση ασφαλειας. -
Πρόεδρε Γιάννη...
Απλή ερώτηση έκανα, φλου απάντηση πήρα χωρίς αυτό να σημαίνει πως έχω κάτι να πω για το ήθος σου (βέβαια!), αλλά και για τις καλές σου προθέσεις!
Την άποψή μου πάντως την ξέρεις! Να αφήσουμε το Δήμο με νέους και ωραίους να δημιουργήσουν. Αυτοί που τον λένε λίγο, ας κοιτάξουν κανένα καθρέπτη κάνοντας και την αυτοκριτική τους με τη λογική της ανασκόπισης. Ο τύπος έχει όραμα και τσαγανό και δεν ψαρώνει έχοντας απέναντί του οποιονδήποτε. Το κυριότερο υπογράφω... Ο Ριζι ΔΕΝ θα πουλήσει ΠΟΤΕ τους αγωνιζόμενους. Θα σφαχτούμε το ξέρω! Κανένα πρόβλημα!!! Με τύπους όπως ο Αγγελος, ο Ξανθάκος, ο Κοσμό και ο Αρης, θα δοκιμάσει να ξανακάνει τον ΣΟΑΑ καταρχήν όργανο-θεσμό που να τον σέβονται. Διοικούντες-οργανωτές και κυρίως οι ίδιοι οι εν ενεργεία αγωνιζόμενοι. Πέρα από τους ενιαίους, από τα παλικάρια που πυροβολοιύν σήμερα πόσοι είναι μέλη και πόσοι γνωρίζουν ποιός είναι και τι κάνει ο ΣΟΑΑ.
ΣΕ σχέση με τις υποψηφιότητες..
Δεν ξέρω αν ο Νικόλας Περατινός είναι μέλος ή τότε το πειθαρχικό με τον Ν.Π. τον διέγραψε. Λεπτομέρεια. Εκτιμώ το Νικόλα αλλά δεν ξέρω τι μπορεί να προσφέρει. Το ίδιο και για τον Πάυλο. Τον παιδικό μου φίλο. Τον βρήκα στον ΣΟΑΑ κεφάτο και δυνατό το 80. Βρε τρελλέ τώρα τι? Αφήστε τα πίτσι να δημιουργήσουν!
Σε Καιτατζή και Μιχελακάκη απευθύνθηκα είμαι σίγουρος πως ο γιώργης θα πει αλήθειες στη γ.σ και βέβαια θα εξηγήσει γιατί έλειψε.
Για το φίλο μου Δημήτρη όλα αυτά (η αλήθεια δηλαδή) είναι αυτονόητα. Αλλωστε το ειδικό βάρος τυ ονοματός του και το κοφτερό του μυαλό είναι τα στοιχεία που κράτησαν ανοικτό το μαγαζί. Ομως θείε δεν έφτανε και για τους ίδιους λόγους έχεις και τις περισσότερες ευθύνες σε σχέση με το ότι το τρίφατσο, η δύναμη που την έτρεμαν διοικούντες και οργανωτές έγινε όργανο εκπροσώπισης των ενιαίων ή κάπως έτσι. Με δεδόμενη την καλή του πρόθεση και δεχτή την ευαισθησία του για τις πίστες αν τον έβλεπα στο σχολείο όπου συνεργαζόμαστε υπό τον ΝΤ κοιτώντας τον στα μάτια θα του ζήταγα να εξηγήσει και να αποσυρθεί δηλώνοντας πως θα προσφερει μακριά από το τραπέζι του Δ>Σ. Θαύματα μπορεί να κάνει εκτός. Τι έκανε εντός ας το κρίνει η Γ.Σ.
Θα τοποθετηθώ και για τον Τζέκο. Αν ήμουν ο Δήμος θα τον ήθελα μαζί μου. Εχει αντιπάθειες σε συγκεκριμένους χώρους αγωνιζομένων (ποιός δεν έχει?), αλλά τον λατρελυουν και οι πέτρες σε πόλεις και χωριά. Εχει δύναμη στα χέρια και στην ψυχή και βέβαια τ΄΄ιτλους και ταχύτητα που γκρεμίζουν τοίχους και δημιουργούν αυτοκινητόδρομους. Με νέους και ωραίους αν και όποτε φτάσουν τα πράγματα στα άκρα δεν μπορείς να επιβάλλεις οριακές θέσεις κοιν΄πης αποδοχής. Αφήστε που προτιμώ την γκρίνια του εντός παρά σε πιγαδάκια κ.λπ. Μπορεί και θέλει να προσφέρει. Λεπτομ΄περεια που ήταν τόσα χρόνια. Σε βουνά και ε.δ. περισσότερο από όλους μας θα απαντήσει και κάπου εκεί του βγάζω το καπέλο. Αλλωστε δεν ήρθε ούτε από την Εκάλη, ούτε από το Κολωνάκι. Δικός μας κατά δικός μας άνθρωπος είναι γμτ ο Λέας. Αν θέλει να συμμετάσχει στο συλλογικό μας όργανο YES! Mε τα χίλια. Εχει το νου και την ηλικία να ξέρει πως δεν μπορεί σήμερα το 2005 να είναι κάτι περισσότερο από μ΄΄ελος του Δ.Σ. Απαραίτητος!
Τα ίδια περί της ανάγκης συμμετοχής ισχύουν και για τον Βαγγέλη τον κάπτεν. Χίλιες φορές απαραίτητος!
Ο Ψύλος γιατί τα βρόντηξε γαμτ; Απώλεια. Εχει καθαρό μυαλό ο ο Δημήτρης. Οι Ραλιστι με Άγγελο και Μητσάρα θα είχαν κάθε λόγο να εμπιστεύονται το Δ.Σ. Δασκαλεεεεεεεεεεεεε
Πολλά είπαμε, πάρα πολλά γράψαμε ας αφήσουνμε τη συνέχεια στους νέους και ωραίους που θα εκλεγούν και θα δημιουργήσουν.
Στρατισινο
(επίτιμος Πρόεδρος ΣΟΑΑ)ΥΓ... ΔΕν χρειάζεται με κάθε ευκαιρία να θυμίζει οποοιοσδήποτε το ρόλο το δικό μου και του Ιβάν στα κοινά του σπορ. Ο ΚΚ να είναι καλά που μας δίνει ελευθερία κινήσεων και έτσι μπορούμε να υποστηρίζουμε οτιδήποτε στο χώρο.
-
ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤHN ΑΠΑΡΑΔΕΚΤH ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ MODERATORS ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.
-
`Το πρωι ξεχασα την σπουδαιοτερη ερωτηση
Τι γνωμη εχουν οι υποψηφιοι για την προκηρυξη ανα διετια ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ
ΟΔΗΓΩΝ, με επαθλο την φοιτηση του νικητη σε σχολη οδηγων αγωνων. (οχι σωνει και καλά ξενη, υπαρχουν δυνατοτητες και στην Ελλαδα)
Παραδειγμα? Νικαει ο Χ. Τον παραλαμβανουν για 15 μερες ο Λωροστεφανης, ο Βωβοστρατης, ο Μιχελακοτσαδαρης, ο Κυρκοευσταθιου
κι ο Αλεπαναγνωστοπουλος , τον κανουν ξεφτερι και η καλη μας ΕΛΠΑ φροντιζει να του βρει χορηγια ενος ετους. Ονειρο? Γιατι? Το να ξυπνησουμε απο τον ληθαργο, δεν ειναι ονειρο? -
Ο χρήστης platis έγραψε:
O ΣΟΑΑ είναι οργανωμένος και στη Θεσ/νίκη και στην Ξάνθη και στην Αλεξ/πολη. Απλά τον λέμε ΣΟΑΑΒΕ
έχουμε και site
http://www.soaave.grκαι έχουμε και νέο ΔΣ, την Κυριακή είχαμε εκλογές όπου και εκεί βγήκαν πολλά παιδιά που έβαλαν υποψηφιότητα για πρώτη φορά.
Ελπίζω οι δύο ΣΟΑΑδες να συνεργαστούν στενά αυτό τον καιρό μιας και από όσο πιστεύω, τα μέλη τους αυτό θα θέλουν
Πάντως για την επαρχία να θυμάστε ότι οι οδηγοί είναι (σχεδόν) πάντα μέλη της εκεί λέσχης αυτοκινήτου. Δεν έχουμε δύο και τρείς παρά μονο σε Θεσ/νίκη και Σέρρες αν δεν κάνω λάθος.
Αυτά προς πληροφόρηση για τα τεκταινόμενα της Β. Ελλάδος στο συνδικαλιστικό, τώρα που είναι ζεστό το ενδιαφέρον.
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
[
ΘΕΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΙΤΣΑ ΚΑΙ ΕΣΥ (ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ) ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΚΑΤΙ ΓΕΛΙΑ ?
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
BRRRRRRRRRRRRRRR........... ανατριχισα Λωρακο μου , μονον στην ιδεα οτι θα κατσω διπλα σε εναν γιγαντα της οδηγησης , στο υψος σου !
Ετσι , μ'αρεσεις , δυναμικος , οχι σαν κατι αλλους που λενε για μικρα μπουκαλακια και ακριβα αρωματα και............
Για πες μου ομως , ακομα , πριν πεσεις , κοιτας τον καθρεπτη και του λες το αγαπημενο σου are you talking to me ?
πολλα φιλακια lovely lori -
Κυριε Γκαλφα
Παρεξηγησατε. Κι ο τροπος που απαντατε με τα πολλα χαμογελα δεν βοηθαει σιγουρα στο να δουμε το μελλον των αγωνων σαν ΕΛΛΗΝΙΚΟ
θεμα. Εδω κρατη ολοκληρα ενωνονται για το κοινο καλο, ο ΣΟΑΑ(ΒΕ),(ΝΕ)
(ΔΕ),(ΑΕ), δεν μπορει να τα βρει? Πως θα σας φαινοταν ΕΝΑΣ Συνδεσμο
Οδηγων Αγωνων Αυτοκινητου με γραφεια σ ολη την Αγωνιστικη Ελλαδα?
Με την συμμετοχη ΟΛΩΝ σε μια κεντρικη του επιτροπη? Ουτοπια ειπατε? Ε
γι αυτο παμε κατα διαολου!!!Υ.Γ. Αλλα τι θελω κι ασχολουμαι. Θα παω αυριο να ψηφισω, και θαχω εκπληρωσει ολες μου τις υποχρεωσεις
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
11.58 ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΡΙΚΟΥΒΕΡΤΗ ΚΟΝΤΡΑ Ο Κος ΓΑΛΑΝΗΣ (ΤΗΣ GALANIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ) ΚΑΙ Ο Κος ΑΝΔΡΙΤΣΑΚΗΣ (ΤΗΣ INFOMEGA) ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΓΚΡΙΤΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΑ EXIT POLLS ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ Σ.Ο.Α.Α ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 26.01.05.
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΕΠΕΝΕΒΗ ΚΑΙ Ο Κος ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ (GALOP RESEARCH COMPANY) ΔΙΕΚΔΙΚΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕΡΙΔΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΤΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕ Ο ΜΕΣΗΜΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΛΕ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Δεν θα ήθελα να απαντήσω σε τίποτε άλλο , απλά μια διευκρίνηση .........
Βλέπεις τριανταφυλοπουλο…..Λέει πάρα πολλά
Πραγματικά Φιλικά.... Ορφανός Στράτος.
-
Ο χρήστης condor έγραψε:
Λιγότερο από 48 ώρες έμειναν μέχρι τις εκλογές και οι πολιτικές ζυμώσεις δίνουν και παίρνουν.Δεν είναι τυχαίο το γεύμα που δόθηκε σήμερα το βράδυ σε στέκι των πολύ βορείων προαστίων, στο οποίο μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν και τρεις από τους υποψηφίους, ο ένας μάλιστα εξ’ αυτών έχει σοβαρές βλέψεις για την καρέκλα του προέδρου, αλλά και γνωστοί αγωνιζόμενοι-κομματάρχες.
ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!
Δυο υποψήφια μέλη του ΣΟΑΑ εχτές το βράδυ παίζανε πεντόβολα σε gay bar του Πειραιά .
Κάναμε προσπάθειες να πλησιάσουμε με τη κάμερα αλλά !!!!!!!!ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΤΟ ΜΑΚΗ
ΓΙΑ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!
-
Γιατρέ ξέρεις φαντάζομαι οτι παρόλο που δεν έχουμε μιλήσει σε εκτιμώ απεριόριστα. Τα γελάκια είναι αγνό χιούμορ και έτσι ήθελα να τα πω. Τα είπα γιατί είμαι σίγουρος πως πολλοί που τα διάβασαν δεν θα ήξεραν οτι έτσι είναι τα πράγματα εδω πάνω. Καθαρα ενημερωτικά.
Τώρα για το ότι υπάρχει ο σύνδεσμος των 'Βόρειων' εγώ δεν έχω να πω τίποτα. έτσι τα βρήκα τα πράματα και έτσι τα συνεχίζω. και στο κάτω κάτω όλο αυτό τον καιρό που λέτε οτι δεν βλέπατε ουσιαστικό ΣΟΑΑ, εμείς τουλάχιστο βλέπαμε. Κακό είναι αυτό ?
Τώρα αν θα πρέπει να γίνει ένας και ενιαίος σύνδεσμος πάλι δεν έχω πρόβλημα. Ας μαζευτούν οι δύο ΓΣ και ας το αποφασίσουν. τι να πώ, ότι είμαι κατά αυτού του πράματος ? απλά θα είναι δύσκολο να βρεθούν όλοι οι αγωνιζόμενοι λόγω χλμ.
Δύο χρόνια ήμουν εκπρόσωπος ΜΟΤΟΕ της λεσχης δικύκλων της Κοζάνης και μόνο έτσι ήταν δυνατή μια Πανελλήνια Ομοσπονδία-Σύνδεσμος. Με αντιπροσώπους. Ποτέ δε βρέθηκαν όλοι οι... μοτοσυκλετιστές σε μια ΓΣ.
Το ίδιο φαντάζομαι και στη δική μας περίπτωση.
Μέ άλλα λόγια δε βλέπω τόσο κακό το βόρειοι νότιοι αν υπάρχει 'ανοιχτή γραμμή' μεταξύ των ΔΣ επειδή επιτρέπει να μαζεύουνται εύκολα οι αγωνιζόμενοι σε Αθήνα και Θεσ/νίκη αντίστοιχα ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.Απλές σκέψεις κάνω.... κουβέντα απλή κάνουμε.... δεν υπονοώ κάτι... δεν εκφράζω κανένα παρά μόνο τον εαυτό μου... ε.. αυτά.
Εκλογές ΣΟΑΑ