-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
οταν ξανακατέβω ελλάδα θα προσπαθήσω να το οδηγήσω για κανα διήμερο,
βασικά θέλω να το βάλω δίπλα δίπλα και με τα προηγούμενα μοντέλα να δω πως πάει.εδώ που είμαι ίσως το κάνω τεστ ντραιβ με τον ντήζελ.είμαι σίγουρος οτι θα πηγαίνει πολύ καλά.
αυτά τα γ@μημένα τα ντήζελ πάνε αέρα.το Σάββατο είχα ένα transporter μπροστά μου και δεν μπορούσα να το πιάσω με τίποτα,ήμουν γεμάτος όμως....
ασχετο,βγαίνει το transporter με κανα τρελό μοτέρ 3.2 V6 μήπως?
Μου φαίνεται απίστευτο που δεν μπορεσα να τον περάσω με το yaris,3ες 4ες ήμασταν μαζι....Κάνε τεστ ντράιβ το πετέλαιο κι αν βρεις κανα τεστ ποστάρισε το, γιατί νομίζω οτι παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον
εκλεισα τεστ drive, τα πρώτα θα έρθουν αρχές Μαρτίου!
-
τελικά βρέθηκε ένα test drive και το οδήγησα σήμερα το πρωί.
η έκδοση που οδήγησα ήταν το diesel με τα 177 άλογα και από εξοπλισμό απλά πλήρης.
εξωτερικά είναι αρκετά όμορφο, 25 εκατοστά μεγαλύτερο από το πρώτο ραβ4,με 18 άρες και run flat ελαστικά.
Το εσωτερικό καμία σχέση με τις δύο προηγούμενες γενιές,πιο άνετο,
και πιο πολυτελές.Πάμε στο ζητούμενο τώρα,δηλαδή στον κινητήρα. Με
177 άλογα,40 κιλά ροπής και κίνηση μονο στους 2 τροχούς,
να πω την αλήθεια περίμενα πιο πολύ νεύρο.Το αυτοκίνητο επιταχύνει πολύ γρηγορα απο τα 70-100 με 3η και απο τα 100-120 με 4η,
εχει αρκετή δύναμη απο 2500-4000 στροφές,πάνω από 4000 δεν αξίζει να το πάς.Ακόμη και με 6η και 100 αν πατήσεις το γκάζι επιταχύνει.
Αντε να βγάλει και ενα κιτάκι η ΤΤΕ να πάμε στα 220 άλογα..Εχει καλή ηχομόνωση από τον κινητήρα,αλλά όταν πατάς το γκάζι κάνει ένα κροτάλισμα που δεν μου άρεσε.
Σε σχέση με το πρώτο rav4,εχει βαρύνει κατα 350 κιλά,που σημαίνει οτι ο βενζινοκινητήρας μάλλον θα του πέφτει λίγος και ότι οι diesel εκδόσεις είναι ιδανικότερες.Το πορτπαγκάζ είναι απλά τεράστιο (586 λίτρα), ο εξοπλισμός υπερπλήρης,
αλλά στην τιμή μας τα χαλάσανε.Το 180άρι λοιπόν (ετσι λέγεται στη Γηραία Αλβιώνα) βγαίνει στα 27 χιλιάρικα (λιρες) και με καναδυο έξτρα φτάσαμε σε απαγορευτικά νούμερα των 30Κ δηλαδή περίπου όσο η φτηνή έκδοση του landcruiser. Ομως στο mobile.de εχω δει rav4 diesel 180 με 28 Κ ευρώ. -
Mερικά Links από το ελληνικό site της Toyota τα οποία μάλλον τα μεταφράζουν ακόμα και δεν φαίνονται παρά μόνο αν τα ψάξεις...
http://www.toyota.gr/cars/new_cars/rav4 ... /index.asp
http://www.toyota.gr/cars/new_cars/rav4 ... /index.aspΥπάρχει και αυτότο κείμενο, το οποίο κλείνει ως εξής:
Υπάρχει σοβαρός λόγος να αφήσετε το παλιό σας RAV4 για ένα καινούργιο ;
Μα φυσικά κανένας!!!!!!!
-
Ακόμα μελλοντικό ειναι το τοπικ. Σε λίγο θα βγεί το λεαφτιγκ
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Ακόμα μελλοντικό ειναι το τοπικ. Σε λίγο θα βγεί το λεαφτιγκHappy now?
-
happy θα ειμαι μολις πάρω ΑΜΑΞΙ...
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Υπάρχει και αυτότο κείμενο, το οποίο κλείνει ως εξής:Υπάρχει σοβαρός λόγος να αφήσετε το παλιό σας RAV4 για ένα καινούργιο ;
Μα φυσικά κανένας!!!!!!!
Ε,αφου το λέτε και σεις...
-
Nομίζετε ότι αξίζει το RAV με αυτόματο κιβώτιο;
-
Είχε κανείς ποτέ πρόβλημα με τις ταχύτητες σε rav 2005; Όταν βάζω ταχύτητα βρίσκω σε ένα δοντάκι από αριστέρα.
-
Ο χρήστης elvor έγραψε:
Είχε κανείς ποτέ πρόβλημα με τις ταχύτητες σε rav 2005; Όταν βάζω ταχύτητα βρίσκω σε ένα δοντάκι από αριστέρα.Για αρχη αλλαξε βαλβολινες στο κιβωτιο (40-60Ε).
ποσα χλμ εχεισ κανει? -
Καλησπέρα σε όλους. Παρήγγειλα το RAV την περασμένη Πέμπτη, και μου δώσαν ημερομηνία παράδοσης κάπου τον Ιούνιο !! την επόμενη μέρα μου είπαν για τέλος Απρίλη, από άλλο αντιπρόσωπο της Toyota από αυτόν που έκανα την παραγγελία άκουσα για μέσα με τέλος Μάρτη. Τι ισχύει επιτέλους έχει κάποιος κάποια αξιόπιστη πληροφορία? γιατί η Toyota ή δεν ξέρει ή δεν λέει !! Και αν δεν έχουν τώρα αυτοκίνητα πότε θα έχουν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα πρώτα RAV κυκλοφορούν από χτές στους δρόμους.
-
Ο χρήστης fbs έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους. Παρήγγειλα το RAV την περασμένη Πέμπτη, και μου δώσαν ημερομηνία παράδοσης κάπου τον Ιούνιο !! την επόμενη μέρα μου είπαν για τέλος Απρίλη, από άλλο αντιπρόσωπο της Toyota από αυτόν που έκανα την παραγγελία άκουσα για μέσα με τέλος Μάρτη. Τι ισχύει επιτέλους έχει κάποιος κάποια αξιόπιστη πληροφορία? γιατί η Toyota ή δεν ξέρει ή δεν λέει !! Και αν δεν έχουν τώρα αυτοκίνητα πότε θα έχουν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα πρώτα RAV κυκλοφορούν από χτές στους δρόμους.Το πιο πιθανόν είναι - όπως συμβαίνει και σε VAG Group αλλά και αλλού - επείδή ο κάθε αντιπρόσωπος προ-παραγγέλνει ξεχωριστά stock αυτοκινήτων, να έχει συμβεί ακριβώς αυτό.
Δηλαδή, π.χ. η ΤΟΥΟΤΑ Autoland να έχει προ-παραγγείλει 20 RAV4, σε διάφορους χρωματισμούς και εκδόσεις (εννοείται τα πιο εμπορικά), τα οποία θα έχει σε 30 ημέρες ενώ η ΤΟΥΟΤΑ Πασπαλιάρης να έχει προ-παραγγείλει 10 RAV4 τα οποία θα έχει σε 60 ημέρες, επειδή άργησε να τα παραγγείλει, κ.λ.π., κ.λ.π.
Για ψάξε το!
-
Ο χρήστης fbs έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους. Παρήγγειλα το RAV την περασμένη Πέμπτη, και μου δώσαν ημερομηνία παράδοσης κάπου τον Ιούνιο !! την επόμενη μέρα μου είπαν για τέλος Απρίλη, από άλλο αντιπρόσωπο της Toyota από αυτόν που έκανα την παραγγελία άκουσα για μέσα με τέλος Μάρτη. Τι ισχύει επιτέλους έχει κάποιος κάποια αξιόπιστη πληροφορία? γιατί η Toyota ή δεν ξέρει ή δεν λέει !! Και αν δεν έχουν τώρα αυτοκίνητα πότε θα έχουν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα πρώτα RAV κυκλοφορούν από χτές στους δρόμους.Μόνο από χτες; Έχει πήξει ο τόπος!
-
Ο χρήστης treasure έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους. Παρήγγειλα το RAV την περασμένη Πέμπτη, και μου δώσαν ημερομηνία παράδοσης κάπου τον Ιούνιο !! την επόμενη μέρα μου είπαν για τέλος Απρίλη, από άλλο αντιπρόσωπο της Toyota από αυτόν που έκανα την παραγγελία άκουσα για μέσα με τέλος Μάρτη. Τι ισχύει επιτέλους έχει κάποιος κάποια αξιόπιστη πληροφορία? γιατί η Toyota ή δεν ξέρει ή δεν λέει !! Και αν δεν έχουν τώρα αυτοκίνητα πότε θα έχουν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα πρώτα RAV κυκλοφορούν από χτές στους δρόμους.
Το πιο πιθανόν είναι - όπως συμβαίνει και σε VAG Group αλλά και αλλού - επείδή ο κάθε αντιπρόσωπος προ-παραγγέλνει ξεχωριστά stock αυτοκινήτων, να έχει συμβεί ακριβώς αυτό.
Δηλαδή, π.χ. η ΤΟΥΟΤΑ Autoland να έχει προ-παραγγείλει 20 RAV4, σε διάφορους χρωματισμούς και εκδόσεις (εννοείται τα πιο εμπορικά), τα οποία θα έχει σε 30 ημέρες ενώ η ΤΟΥΟΤΑ Πασπαλιάρης να έχει προ-παραγγείλει 10 RAV4 τα οποία θα έχει σε 60 ημέρες, επειδή άργησε να τα παραγγείλει, κ.λ.π., κ.λ.π.
Για ψάξε το!
Κάτι τέτοιο γίνεται. Σήμερα έμαθα από έγκυρη πηγή ότι αναμένουν εκτελωνισμό περίπου στα μέσα Απριλίου. Οπότε αναμονή !!! Ελπίζωντας για πριν το Πάσχα.
-
Σήμερα 03/03/06 παράγγειλα το νεο rav4 στην executive έκδοση.
Εμπιστέυομαι για πρώτη φορά την τεχονολογία και τη φήμη της ΤΟΥΟΤΑ.
Προηγούμενο αυτοκίνητο Ford Maverick (που δυστυχώς απέτυχα σαν αγορά). Θα το παραλάβω μέσα στον Απρίλη (ευχομαι).
Ας αναλύσουμε τα υπέρ και τα κατά του νέου μοντέλου σε σχέση με τον ανταγωνισμό (Grand vitara 2006, Forester κλπ). Έκανα σωστή αγορά τι λέτε? -
Ο χρήστης Rav4er έγραψε:
Προηγούμενο αυτοκίνητο Ford Maverick (που δυστυχώς απέτυχα σαν αγορά). Θα το παραλάβω μέσα στον Απρίλη (ευχομαι).
Ας αναλύσουμε τα υπέρ και τα κατά του νέου μοντέλου σε σχέση με τον ανταγωνισμό (Grand vitara 2006, Forester κλπ). Έκανα σωστή αγορά τι λέτε?Υπομονή και σε εσένα για το περίμενε. Η ερώτηση είναι πριν το Πάσχα ή Μετά ??
-
Ο χρήστης fbs έγραψε:
Ας αναλύσουμε τα υπέρ και τα κατά του νέου μοντέλου σε σχέση με τον ανταγωνισμό (Grand vitara 2006, Forester κλπ). Έκανα σωστή αγορά τι λέτε?Υπομονή και σε εσένα για το περίμενε. Η ερώτηση είναι πριν το Πάσχα ή Μετά ??
Ας ελπίσουμε να ψήσουμε μαζι με το Rav .
Ειδωμεν.... -
Εκανες πολύ καλή επιλογή.
-
Είμαι περίεργος να ακούσω πόσο θόρυβο κάνει ο κινητήρας απο το νέο rav4. Πάντως το autoτριτη αναφέρει οτι ο θόρυβος δεν ειναι τόσο έντονος όσο το παλιό μοντέλο. Δείτε εδώ: http://www.autotriti.gr/autotriti/_maga ... s=test_new
Ωραίο είναι το ατιμο όμως.....
-
το diesel το 180άρι πάντως είναι αθόρυβο όταν πας με σταθερό γκάζι...
δυστηχώς οι βενζινοκίνητες εκδόσεις κάνουν αρκετό θόρυβο όταν βυθίζεις το γκάζι...σου λένε οι άτιμοι οι Ιάπωνες αν θέλεις καλύτερη ηχομόνωση πάρε landcruiser....
με μια εξτρα ηχομόνωση λύνεται κάπως το πρόβλημα...
Toyota RAV-4 2005