-
Πότε θα μετακομίσει το τόπικ; (και αρκετά άλλα)
-
Sorry ðïõ äÝí ôï Ýãñáøá óùóôÜ. Íïìßæù ïôé ç ìåôùðéêç óýãêñïõóç åîéóþíåôáé ìå : Áèñïéóìá ãéá ôá÷ýôçôá êáé ìÝóï üñï ãéá âÜñïò, åßôå ôï áíôßóôñïöï, óå óôáèåñü åìðüäéï.
äçëáäÞ:
Á: 1 ôüíïò, 55 km / B: 2 ôüíïé, 55 km
110 km êáé 1.5 ôüíï Þ
55 km êáé 3 ôüíïé Þ110km * 1.3 =143 km êáé 1.5ôüíïò * 0.7 = 1 ôüíïò.
Ãéá ôo (VSC+TRC+äéóêüöñåíá) : ôï åßäá óôï site ôçò åôáéñåßáò êáé äÝí Ýñ÷åôáé ìå êÜðïéá Ýêäïóç, áëëá óå extra ðáêÝôï üðùò ãßíåôáé êáé ìå ôï Multimode êéâþôéï. Ìðïñåßò íá ôï âÜëåéò óå üëåò ôéò åêäüóåéò, êáé óôá 1000 êõâéêÜ.
-
Ο χρήστης solar_energy έγραψε:
Sorry που δέν το έγραψα σωστά. Νομίζω οτι η μετωπικη σύγκρουση εξισώνεται με : Αθροισμα για ταχύτητα και μέσο όρο για βάρος, είτε το αντίστροφο, σε σταθερό εμπόδιο.
δηλαδή:
Α: 1 τόνος, 55 km / B: 2 τόνοι, 55 km
110 km και 1.5 τόνο ή
55 km και 3 τόνοι ή110km * 1.3 =143 km και 1.5τόνος * 0.7 = 1 τόνος.
ισχυει αυτο το πραγμα;;;
-
Για τη μετοπική σύκρουση νομίζω ότι ισχύει το άθροισμα των ορμών, δλδ ταχύτα επι μάζα για το κάθε όχημα.
-
Ο χρήστης Luke Dreamwalker έγραψε:
Για τη μετοπική σύκρουση νομίζω ότι ισχύει το άθροισμα των ορμών, δλδ ταχύτα επι μάζα για το κάθε όχημα.ή της ενέγειας 1/2 m V^2 ...
-
Πάμε στο 'κατασκευαστές και μοντέλα' μιας και το αυτοκίνητο κυκλοφορεί ήδη.
[moderator]
-
Ελάχιστα ως τώρα...αν εξαιρέσουμε αυτά που βλέπω στην αντιπροσωπεία να περιμένουν, νομίζω ότι έχω δει γύρω στα 5. Πολύ κακό ποσοστό.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ελάχιστα ως τώρα...αν εξαιρέσουμε αυτά που βλέπω στην αντιπροσωπεία να περιμένουν, νομίζω ότι έχω δει γύρω στα 5. Πολύ κακό ποσοστό.Ειναι αρχη ακομα και δεν αργει και η παραδωση: εμεις παραγγειλαμε πρωτο δεκαημερο του Γεναρη και θα ερθει μεθαυριο δηλαδη πανω απο εναμιση μηνα...
-
Enginekiller, βιάζεσαι πολύ και δεν προσέχεις!
Δεν αργεί και η παράδοση, αλλά εσείς το περιμένετε πάνω από ενάμιση μήνα;
Ποιος έκλεψε τους κωδικούς σου;;;;;
Πότε ήρθε άραγε στην Ελλάδα; Σίγουρα, θα παίζει ρόλο και η παράδοση, αλλά νόμιζα ότι η τογιότα είναι πιο σφαίρα, και δεν θα ξεκινούσε λανσάρισμα χωρίς ετοιμοπόλεμο στοκ...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Enginekiller, βιάζεσαι πολύ και δεν προσέχεις!Δεν αργεί και η παράδοση, αλλά εσείς το περιμένετε πάνω από ενάμιση μήνα;
Ποιος έκλεψε τους κωδικούς σου;;;;;
Πότε ήρθε άραγε στην Ελλάδα; Σίγουρα, θα παίζει ρόλο και η παράδοση, αλλά νόμιζα ότι η τογιότα είναι πιο σφαίρα, και δεν θα ξεκινούσε λανσάρισμα χωρίς ετοιμοπόλεμο στοκ...
Αν διαβασεις το pm σου θα δεις γιατι βιαζομουνα... Προφανως και ειχε ετοιμο στοκ αλλα εγω ηθελα να βρω καποιο που δεν θα ηταν στοκ για ευνοητους λογους... Οχι να εχω καποιο εξτρα απλως καποια εκδοση που δεν θα ειναι ετοιμοπαραδοτη.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
åíá ôåóô ôïõ 1.3 http://www.in.gr/auto/tests/introductio ... stID=46660Óå ãåíéêåò ãñáììåò ëååé ðùò âáñõíå êáé ï 1.3 äåí....
Ïäçãþíôáò G6 1.3 ðéóôåýù ïôé 1.3L åßíáé õðåñáñêåôÜ üóïí áöïñÜ ôéò åðéäüóåéò.
Ðñßí ëßãï êáéñü áðÝêôçóá ôï Yaris ÉÉ 1.3. ÓõãêñßíïíôÜò ôï ìå ôçí Corolla G6 1.3 (ç corolla åßíáé óôá éäéá êéëÜ) èá Ýëåãá ïôé äÝí Ýíéùóá äéáöïñÝò óôçí áðüäïóç. Ãéá ôï yaris ìïõ óõóôÞóáíå ëåéôïõñãßá 3000-4500 óôñ/ë, áí êáé ôï äïõëåýù ëßãï ðéü êÜôù ôïõëÜ÷éóôïí ìÝ÷ñé ôçí ðñþôç áëëáãÞ ëáäéþí, åíþ ãéá ôï G6 2000-4000.Êáß ôá äýï Ý÷ïõí ôçí ßäéá Þðéá áíôßäñáóç ìÝ÷ñé ôéò 3000 ðåñßðïõ. Ôï ÉÉ îåðÝñáóå ôá 1500 êì.ÅîáéñåôéêÜ ðïëýôéìïò ï õðïëïãéóôÞò ôáîéäéïý. ÎåêéíÞóáìå ìå ìÝóç 7.5L/100 km. AõôÞ ôç óôéãìÞ Ý÷ù öôÜóåé ìÝóç óôá 5.7L/km ìå ôá÷ýôçôåò 70-115 km (pulse and glide). Ï êéíçôÞñáò Ý÷åé ðïëý åíäéáöÝñïí, ìå áëëáãÞ ôñßôçò óå ôåôÜñôç óôá 95km/h êáé ðïëý åõ÷Üñéóôï ãïõñãïýñéóìá ðïõ ãßíåôáé áéóèçôü áðï 3000 êáé ðÜíù.Ïìïñöá ôá åìðñüò öùôéóôéêÜ.Ïðùò óõíÝâáéíå óôçí ðñþôç ãåíéÜ, Ýôóé êáé ç äåýôåñç äáíåßæåôáé ôï óôýë áðï ôï Prius...
Åðßóçò åßíáé ðåñßðïõ 40 åêáôïóôÜ ìéêñüôåñï óå ìÞêïò áð ôï G6 êáé 10 ðåñßðïõ åêáôïóôÜ ìéêñüôåñï áðï ôï Starlet 1.3L .Å÷åé ôï ßäéï ìåôáîüíéï ìå ôï G6 áëëá ïé ÷þñïé óôï Yaris II äÝí óõãêñßíïíôáé ðïõèåíÜ...G6 êáé Yaris Ý÷ïõí ôï ßäéï ðïñôìðáãêáæ, üìùò óôï yaris ôï ðßóù êÜèéóìá ðçãáßíåé ìðñïóôÜ ìÝ÷ñé 15 cm åßôå ìáæß, åßôå îå÷ùñéóôÜ (ìéêñáßíåé ï ÷þñïò ãéá ôá ãüíáôá êáé ìåãáëþíåé ï ÷þñïò ãéá áðïóêåõÝò).
Åðßóçò óå ó÷Ýóç ìå ôï G6, ôï yaris ìïõ Üñåóå åðåéäç ôá êñýá ðñùéíÜ äÝí Ýíéùóá åíü÷ëçóç áðï ôéò åêðïìðÝò êáõóáåñßùí, üðùò óõìâáßíåé ìå ôï G6.Å÷ù ôçí Ýêäïóç Sol 15340 Ýíáíôé 14750 ôçò âáóéêÞò.(ìå 600€ ðåñßðïõ äéáöïñÜ, áíáñùôéÝìáé ðïéü óêïðü åîõðçñåôåß ç öôù÷Þ Ýêäïóç, áöïý ìå 600€ ðáßñíåéò 9 áåñüóáêïõò çëåêôñéêïýò êáèñÝðôåò óôï ÷ñþìá ôïõ áìáîþìáôïò êáé äéáöïñåôéêÞ ôáðåôóáñßá).
ÕÃ Áðï ôï G6 :
Å÷ù åõ÷áñéóôçèåß ôïí êéíçôÞñá, ðïõ áðï 3000 êáé ðÜíù Ý÷åéò ôçí áßóèçóç ïôé âñßóêåóáé óå ìåãáëýôåñïõ êõâéóìïý áõôïêßíçôï. Êýñéï ÷áñáêôçñéóôéêü ïôé äÝí êïìðéÜæåé óå áíçöüñåò ìå A/C êáé öïñôùìÝíï, åíþ ôñáâÜåé ðïëý ìå ðÝìðôç.
Íá ðñïóèÝóù êáé êÜôé ãéá ôá çëåêôñïíéêÜ êáé ôïõò compressors
Variable Displacement Compressors
http://www.toyota-industries.com/product/auto/compressor/index.html -
http://car.kak.net/bilder/toyota/toyota ... new01s.jpg
1.8 TS με 17αρες.... στην Γενευη
-
Ξεχασα να αναφερω χτες οτι μας ηρθε και εμας το yaraki...
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Ξεχασα να αναφερω χτες οτι μας ηρθε και εμας το yaraki...Καλοτάξιδο να είναι φίλε!!!
-
περιμενουμε εντυπωσεις......
-
Ευχαριστω παιδια... Το Σαββατο που θα το οδηγησω θα σας πω...
-
Δεν ξερω εαν σας ανοιγε το προυγουμενο link για το ts (εμενα δεν μου ανοιγε) αλλα το παρακατω ελπιζω να ειναι οκ.
http://img524.imageshack.us/img524/3931 ... rtw4zc.jpg
Μαλλον με 1.8 λιτρα και 140 ατια.
-
αναμενουμε......
-
Καλοτάξιδο enginekiller
-
καλοταξιδο το γιαρις!
Toyota Yaris 2006