-
thanks παιδια!!!
-
τελικα το Τs με τι κινητήρα θα έρχεται;;
1,8-140hp
1.8-180hp
1.8-192hp
1.5-105hp -
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
τελικα το Τs με τι κινητήρα θα έρχεται;;
1,8-140hp
1.8-180hp
1.8-192hp
1.5-105hpΈχω το 1,3 sol όλα είναι πολύ καλά μέχρι στιγμής. Μου φαίνεται οτι κάποιο πρόβλημα υπαρχει στη ρύθμιση του καθίσματος του οδηγού (πάνω -κατω). Αφου το ρυθμίζω στην επιθυμητή θέση μετά απο 2 μέρες το βλέπω κάτω πάλι. Μήπως έχετε παρατηρήσει εσείς τίποτα σχετικά η εμένα μου φαίνεται?
-
Ο χρήστης Rav4er έγραψε:
Αφου το ρυθμίζω στην επιθυμητή θέση **μετά απο 2 μέρες το βλέπω κάτω πάλι. **Μήπως έχετε παρατηρήσει εσείς τίποτα σχετικά η εμένα μου φαίνεται?Μήπως το βουτάει κρυφά τα βράδια ο γιος σου?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Αφου το ρυθμίζω στην επιθυμητή θέση **μετά απο 2 μέρες το βλέπω κάτω πάλι. **Μήπως έχετε παρατηρήσει εσείς τίποτα σχετικά η εμένα μου φαίνεται?
Μήπως το βουτάει κρυφά τα βράδια ο γιος σου?
Λές το παλιόπαιδο....απο τώρα? 3 μηνών είναι.....
-
Aυτό η φώτο είναι ο τιμοκατάλογος της Τογιοτα στην Αγγλία για όσους θέλουν να επεκτείνουν την εγγύησή τους πέρα από τα 3 έτη.
Κάποιο ξυπνοπούλι είχε γράψει εδώ ότι στην Αγγλία δεν επεκτείνεται η εγγύηση στα Τογιότα.
Το γεγονός ότι στην Ελλάδα τα Τογιότα έχουν 3+3 χρόνια εγγύηση το χρωστάμε στον Διευθύνων Σύμβουλο Ευρώπης Δρ Δημήτρη Αθανασόπουλο.
Οταν μία εταιρεία δίνει τέτοια εγγύηση,η ίδια για να είναι σίγουρη ότι δεν μπαίνει μέσα,αντασφαλίζεται σε μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρεία η οποία καλύπτει τις ζημιές.
Ο λόγος που το yaris tsport turbo δεν ήρθε στην Ελλάδα είναι ότι η εταιρεία ασφαλίσεων η οποία αναλαμβάνει το κόστος των εγγυήσεων δεν άφησε να έρθει το αμάξι στην Ελλάδα.
Στην Ελβετία που πήγε το αμάξι σε περιορισμένη μορφή έχει δωρεάν σέρβις και ανταλλακτικά για 3 χρόνια.
Αυτά...
-
Το Σαβ/κο λοιπον οδηγησα το νεο μας yaraki. Δεν ειχα χρονο να γραψω εντυπωσεις νωριτερα...
Πραγματικα εντυπωσιαστηκα απο την νεα εκδοση που δεν εχει καμια σχεση με την προηγουμενη... Σχεδιαστηκα δεν το σχολιαζω(μιας και δεν μου πολυαρεσει ειδικα εκεινο το καπουδακι...) αλλα δεν με απασχολει το θεμα σχεδιαση... Εσωτερικο ποοοολυ ωραιο και αρκετα ποιοτικοτερο απο το προηγουμενο(να δουμε ποσο θα αντεξει). Εξοπλισμο υπερπλουσιος(sol) εκτος βεβαια απο την ελλειψη κλιματισμου... Ωραιοι και καλοι διακοπτες... Θηκες εχει αρκετες αλλα ποιος θα βαλει κατι πισω απο το τιμονι... Μικρες ομως μερικες πχ οι ποτηροθηκες που πλεον δεν στεκεται κατι μεσα... Το καθισμα εχει καλυτερη πλευρικη στηριξη αλλα ακομα και τερμα κατω ειναι αρκετα ψηλα. Απο αναρτηση-εκπληξη θα πω τα καλυτερα. Βελτιωθηκε και η ποιοτητα αποσβεσης (δεν κανει πλεον ντουπ καθε φορα που πεφτει μεσα σε λακουβα) και βελτιωθηκε παρα πολυ η οδικη συμπεριφορα (ειναι yaris και δεν γερνει ρε παιδια!!!). Η υποστροφη ερχεται πολυ αργα και λιγη λιγη... Ευχαριστηθηκα παρα πολυ... Τιμονι πολυ σαφες και με αισθηση... Ο επιλογεας ταχυτητων εχει πολυ καλη αισθηση αν και να δουμε και αυτος για ποσο... Δεν μου αρεσε η αισθηση απο τα κατα τα αλλα πολυ καλα φρενα με την πολυ καλη ρυθμιση του abs. Το καλοκαιρι θα παρουμε αλλο ενα της κατηγοριας και με βλεπω να καταληγουμε παλι εκει...
Μια ερωτηση σε οσους το εχουν. Ειχα κανει μια βολτα και οταν γυρισα χωρις να σβησω ανοιξα την πορτα μου και πηγα να ανοιξω εξωτερικα καποια αλλη πορτα και δεν ανοιγαν. Τι παιζει; Αυτοματο κλειδωμα; Ξεχασα να το τσεκαρω... -
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Åé÷á êáíåé ìéá âïëôá êáé ïôáí ãõñéóá ÷ùñéò íá óâçóù áíïéîá ôçí ðïñôá ìïõ êáé ðçãá íá áíïéîù åîùôåñéêá êáðïéá áëëç ðïñôá êáé äåí áíïéãáí. Ôé ðáéæåé; Áõôïìáôï êëåéäùìá; Îå÷áóá íá ôï ôóåêáñù...ÅÜí ìáíôåýù êáëÜ, ðÞãåò íá áíïßîåéò ìéá áð ôéò ðßóù ðüñôåò êáé äÝí Üíïéãå åðåéäÞ Þôáí åíåñãïðïéçìÝíç ç áóöÜëåéá ðñïóôáóßáò ãéá ôá ðáéäéÜ. (Ôï äéêü ìïõ åß÷å åíåñãïðïéçìÝíåò ôéò áóöÜëåéåò, üôáí ôï ðáñÝëáâá)
Êáëïñßæéêï ößëå.
ÅìÝíá ìïõ áñÝóåé ðÜñá ðïëý ôüóï åóùôåñéêÜ üóï êáé åîùôåñéêÜ (åéäéêÜ ç ìïõñßôóá ôïõ ìå ôï óçìáôÜêé óôçí ìõôïýëá ). ÐåñéìÝíù ôçí áëëáãÞ ëáäéþí ãéá íá åöáñìüóù ðëÞñùò(!!!) ôï pulse and gliding. -
Ο χρήστης solar_energy έγραψε:
Ειχα κανει μια βολτα και οταν γυρισα χωρις να σβησω ανοιξα την πορτα μου και πηγα να ανοιξω εξωτερικα καποια αλλη πορτα και δεν ανοιγαν. Τι παιζει; Αυτοματο κλειδωμα; Ξεχασα να το τσεκαρω...
Εάν μαντεύω καλά, πήγες να ανοίξεις μια απ τις πίσω πόρτες και δέν άνοιγε επειδή ήταν ενεργοποιημένη η ασφάλεια προστασίας για τα παιδιά. (Το δικό μου είχε ενεργοποιημένες τις ασφάλειες, όταν το παρέλαβα)
Καλορίζικο φίλε.
Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά (ειδικά η μουρίτσα του με το σηματάκι στην μυτούλα ). Περιμένω την αλλαγή λαδιών για να εφαρμόσω πλήρως(!!!) το pulse and gliding.Οχι ρε συ πηγα να ανοιξω εξωτερικα λεω την πορτα. Καμια δεν ανοιγε οχι μονο οι πισω. Κι εμενα είχε ενεργοποιημένες τις ασφάλειες για τα παιδιά οταν το πηρα...
-
Το παλίοτερο μοντέλο πάντως είχε ένα τέτοιο περίεργο κλείδωμα. Φίλος έίχε ξεχάσει τα κλειδιά στο τιμόνι , το αυτοκίνητο κλείδωσε μετά από λίγη ώρα μόνο του και έτσι αναγκάστηκε να σπάσει το πλαινό πίσω τζάμι.
Οπότε αν το κάνει και το δικό σου συμβουλή μου είναι να μην αφήνεις ποτέ το αμάξι με τα κλειδιά στο τιμόνι
-
Ôï äéêü ìïõ ïìüñöõíå êé Üëëï! Åâáëá ôçí ðßóù áåñïôïìÞ (350 åõñù).
1.3L, 5.2 ë/100÷ëì, 3,5Ê ÷ëì ìÝ÷ñé ôçí ðñþôç áëëáãÞ ëáäéþí
Ïóï ãéá ôï êëåßäùìá ðïõ ðåñéãñÜöåéò ðáñáðÜíù, ìÞðùò åßíáé ôï óýóôçìá äéðëïý êëåéäþìáôïò; .Óôï manual ãñÜöåé ïôé åÜí åíåñãïðïéÞóåéò ôï óýóôçìá, ïé ðüñôåò äÝí áíïßãïõí ïýôå áðï ìÝóá ïýôå áðï Ýîù. Ðáñá ìüíïí ìå ôï ôçëå÷åéñéóôÞñéï Þ ôï êëåéäß(ðôþóç ìðáôáñßáò).
-
Μα ρε σεις ουτε κλειδωσα ουτε εσβησα ουτε τιποτα... Δεν ξερω...
-
Οδηγησα κι εγω το καινουργιο Γιαροπουλο. Δεν ξερω αν ειναι θετικο ή αρνητικο αλλα νομιζα οτι καθομαι σε μπουλντοζα. Ειναι ψηλοτερα η θεση οδηγησης ή ειναι ιδεα μου; Κατα τα αλλα ειναι πανεμορφο, εσωτερικα υπερμοντερνο δεν μπορεσα να του βρω κατι αρνητικο. Θα πουλησει τρελα, αν δεν πουλαει ηδη!!!
-
O Enginekiller είναι ακόμα κλειδωμένος μέσα στο αυτοκίνητο;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
O Enginekiller είναι ακόμα κλειδωμένος μέσα στο αυτοκίνητο;Απεξω ειπα κλειδωθηκα...
Η θεση οδηγησης πραγματι ειναι ψηλη αλλα γενικα ειναι βελτιωμενη απο το προηγουμενο. -
Μάγκες η κοπέλα μου παρήγγειλε το νέο Γιαρις 1,3 σε τρίθυρο.Επειδή δεν το ξέρω καθόλου το αμάξι,ούτε έχω οδηγήσει ποτέ Τουοτα τι να της πω να προσήξει κατα την παράδοση,και μετά στο ΄στρώσιμο.
Κάποιο πρόβλημα έχει παρουσιαστεί σε κάποιον?
Το αυτοκίνητο το [παρήγγειλε ύστερα από προτροπή δική μου.Ελπίζω να μην την απογοητεύσω.Το ήθελε αυτόματο(συνηθισμένη από Σμαρτάκι)αλλά σκεφτόμενος λίγο πονηρά(Θα μου δίνει και μένα καμιά βολτούλα)Την έπεισα πως είναι πολύ καλύτερο και πιο γρήγορο και πιο οικονομικό το χειροκίνητο.Χρώμα γαλάζιο γκρι -
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Μάγκες η κοπέλα μου παρήγγειλε το νέο Γιαρις 1,3 σε τρίθυρο.Επειδή δεν το ξέρω καθόλου το αμάξι,ούτε έχω οδηγήσει ποτέ Τουοτα τι να της πω να προσήξει κατα την παράδοση,και μετά στο ΄στρώσιμο.
Κάποιο πρόβλημα έχει παρουσιαστεί σε κάποιον?
Το αυτοκίνητο το [παρήγγειλε ύστερα από προτροπή δική μου.Ελπίζω να μην την απογοητεύσω.Το ήθελε αυτόματο(συνηθισμένη από Σμαρτάκι)αλλά σκεφτόμενος λίγο πονηρά(Θα μου δίνει και μένα καμιά βολτούλα)Την έπεισα πως είναι πολύ καλύτερο και πιο γρήγορο και πιο οικονομικό το χειροκίνητο.Χρώμα γαλάζιο γκριΣτρώσιμο? Τι είναι αυτό?
Οδήγηση κανονικά από το πρώτο χιλιόμετρο, χωρίς πολύ χαμηλές στροφές. Θα πρότεινα italian tuning, αλλά είναι διαδικασία και θέλει τρόπο.Το 'αυτόματο' Γιάρις δεν είναι αυτόματο. Έχει αυτόματο συμπλέκτη απλώς. Μια χαρά λειτουργεί, κρατάει τις ταχύτητες ως τον κόφτη χωρίς να παίρνει χαζές 'πρωτοβουλίες', αλλά ξενίζει λιγάκι και σίγουρα οι αλλαγές του είναι πιο αργές από τις χειροκίνητες που κάνει ένας μέσος οδηγός.
Το κιβώτιό του επομένως, είναι ίδιο με του απλού Γιάρις. Επίσης είναι το μόνο (μαζί με τα σασμάν της BMW) με σειριακή λειτουγία που ανεβάζει τραβώντας και κατεβάζει σπρώχνοντας το λεβιέ.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ìéá ÷áñÜ ëåéôïõñãåß, êñáôÜåé ôéò ôá÷ýôçôåò ùò ôïí êüöôç ÷ùñßò íá ðáßñíåé ÷áæÝò 'ðñùôïâïõëßåò', áëëÜ îåíßæåé ëéãÜêé êáé óßãïõñá ïé áëëáãÝò ôïõ åßíáé ðéï áñãÝò áðü ôéò ÷åéñïêßíçôåò ðïõ êÜíåé Ýíáò ìÝóïò ïäçãüò.ÃåéÜ ÷áñá ößëå Krusenstern. Ëïéðüí äÝí ôï Ý÷ù ïäçãÞóåé. Áí äÝí êÜíù ëÜèïò, Ý÷åé ñýèìéóç ãéá ãñÞãïñåò áëëáãÝò, Þ ãéá ðéü áñãÝò ãéá ïéêïíïìéêÞ ïäÞãçóç. Ç ñýèìéóç Es ãéá ãñÞãïñåò áëëáãÝò åßíáé áñãÞ;
ÄçìÞôñçò
-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
ÌÜãêåò ç êïðÝëá ìïõ ðáñÞããåéëå ôï íÝï Ãéáñéò 1,3 óå ôñßèõñï.ÅðåéäÞ äåí ôï îÝñù êáèüëïõ ôï áìÜîé,ïýôå Ý÷ù ïäçãÞóåé ðïôÝ Ôïõïôá ôé íá ôçò ðù íá ðñïóÞîåé êáôá ôçí ðáñÜäïóç,êáé ìåôÜ óôï ´óôñþóéìï.Íá óêåöôþ:
Êáô áñ÷Üò èá äéáâÜóåéò ôï åã÷åéñßäéï.
Åðåéôá åíá ÷áñáêôçñéóôéêü êïëðÜêé ãéá ôá Toyota: ÅÜí êÜðïéá óôéãìÞ äÝí êïõìðþóåé ç üðéóèåí, áöÞíåéò ìéá öïñÜ ôï óõìðëÝêôç êáé îáíáðáôÜò.
ÅÜí äïêéìÜóåéò íá âÜëåéò ìðñïóôÜ ôï íÝï Yaris ÷ùñßò íá ðáôÞóåéò ÊÁËÁ ôïí óõìðëÝêôç, äÝí èá ëåéôïõñãÞóåé ç ìßæá. Ôï Ý÷ïõí êÜíåé ãéá ëüãïõò áóöáëåßáò (ìéêñÜ ðáéäéÜ êëð). (Ðñïóùðéêü ìïõ ðÜèçìá áõôü ìå ôç ìßæá)Ôá toyota åßíáé ðïëýóôñïöá êáé ïéêïíïìéêÜ óôéò õøçëÝò óôñïöÝò. ÖôÜíåé, íá ìÞí öïâÜóáé ôï ãêÜæé, êáé íá êáôåâÜóåéò ôá÷ýôçôá (ãéá ôçí 1ç Ý÷åé ðëáôü óõã÷ñïíéæÝ ãéá íá ìðáßíåé åýêïëá), üôáí èÝëåéò åðéôÜ÷õíóç Þ óå áíçöüñåò.
Åðßóçò (ãéá ôá service) å÷åé êáäÝíá áíôß éìÜíôá ÷ñïíéóìïý.
Óôï äéêü ìïõ: Áñ÷éêÜ, áðï ðñïóùðéêÞ åðéëïãÞ (øõ÷ïëïãéêü ôï èÝìá) ðÞãáéíá ïìáëÜ êáé äÝí áíåâáéíá ðáíù áðï 3500 êé áõôü óå êÜðïéåò áíçöüñåò, åíþ ðáñÜëëçëá öñüíôéæá íá áëëÜæù ðïëý ïìáëÜ ôéò ôá÷ýôçôåò.
Åðåéôá üìùò (óôçí ðñþôç áëëáãÞ ëáäéþí): áíÜëïãá ìå ôçí åðéôÜ÷õíóç ðïõ èåëù , êáé ãéá ëüãïõò ïéêïíïìßáò, öñïíôéæù íá âïõôÜù ôï ðüäé óôï ãêÜæé, ð÷ áëëáãÞ 3çò óå 4ç ìÝ÷ñé ÊÁÉ ôá 100 (ìÝ÷ñé 130 óôï åã÷åéñßäéï, áëëá åðåéäÞ åßíáé áêüìç êáéíïýñãéï ôï áöÞíù éóùò ãéá êÜðïéåò óôéãìÝò áñãüôåñá ).
Ïôáí äÝí ÷ñåéÜæïìáé åðéôÜ÷õíóç áöÞíù ëßãï-ëßãï ôï ãêÜæé, åùò üôïõ åìöáíéóôåß åíá ùñáßï íïõìåñÜêé óôéãìéáßáò êáôáíÜëùóçò óôïí õðïëïãéóôÞ ôáîéäéïý êáé ì áõôü ñïëëÜñù .Åßìáé ëßãï öëýáñïò... Åëðßæù íá ìÞí óå êïýñáóá.
Ìå ôï êáëü íá Ýñèåé êáé êáëÜ co - ñïëëáñßóìáôá
-
Ο χρήστης solar_energy έγραψε:
Μια χαρά λειτουργεί, κρατάει τις ταχύτητες ως τον κόφτη χωρίς να παίρνει χαζές 'πρωτοβουλίες', αλλά ξενίζει λιγάκι και σίγουρα οι αλλαγές του είναι πιο αργές από τις χειροκίνητες που κάνει ένας μέσος οδηγός.
Γειά χαρα φίλε Krusenstern. Λοιπόν δέν το έχω οδηγήσει. Αν δέν κάνω λάθος, έχει ρύθμιση για γρήγορες αλλαγές, ή για πιό αργές για οικονομική οδήγηση. Η ρύθμιση Es για γρήγορες αλλαγές είναι αργή;
Δημήτρης
Είναι γρηγορότερη από την άλλη ρύθμιση, αλλά σίγουρα πιο αργή από τις αλλαγές στο Γιάρις με κανονικό συμπλέκτη, το οποίο έχει εξίσου καλό κιβώτιο-συμπλέκτη με τον προκάτοχό του.
Toyota Yaris 2006