-
Ο χρήστης technik έγραψε:
double σκορ για το Type R45-90
Πρέπει να πω ότι για άλλη μια φορά η ψηφοφορία του Φόρουμ δείχνει αυτό που ακριβώς πιστεύω, αλλά από ότι φαίνεται, και η πλειοψηφία του Φόρουμ!! Μάλλον φταίει η παιδεία από τους 4Τ...
Παρόλα αυτά, αν η ψηφοφορία γινόταν σε γυνακείο φόρουμ, τότε θα ήταν 130-5
Χωρίς παρεξήγηση, έχετε δει ύφος οι νέες κοπέλες που οδηγούν Γκόλφ? (οι περισσότερες) -
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Χωρίς παρεξήγηση, έχετε δει ύφος οι νέες κοπέλες που οδηγούν Γκόλφ? (οι περισσότερες)
Xα χα χα έχεις δίκιο, το έχω παρατηρήσει και εγώ!
Μπλαζέ ύφος με μοδάτο γυαλί ηλίου...για πολλά γέλια! -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Χωρίς παρεξήγηση, έχετε δει ύφος οι νέες κοπέλες που οδηγούν Γκόλφ? (οι περισσότερες)
Μπλαζέ ύφος με μοδάτο γυαλί ηλίου...για πολλά γέλια!Κι ειδικά όταν είναι 1.4 (δεν θα το πάρουμε για να τρέχει )
Θα το γυρίσουμε σε γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα πάλι
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Μπλαζέ ύφος με μοδάτο γυαλί ηλίου...για πολλά γέλια!Κι ειδικά όταν είναι 1.4 (δεν θα το πάρουμε για να τρέχει )
Τα περισσότερα έχουν τάσια και 75hp... ...ένα πέτυχα εδώ στην Ραφήνα το οποίο ήταν 1.6 και του φορούσε η κυρία 18άρες!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Θα το γυρίσουμε σε γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα πάλικαι που σαι.... αν γίνει αυτό τώρα θα υπάρχει και αντίλογος!
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Οι 4τ τι λένε? (οτι δεν εχει μαλλον θα λένε)
Στο τρέχον τεύχος αναφέρουν κανονικότατα το διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης του Type-R...
-
Η διαφορα στους ψηφους ειναι μεγαλη, αλλα αν ερχοταν η ωρα να αγορασει καποιος ενα απο τα 2, να ειστε σιγουροι οτι τα ποσοστα θα ηταν αντιστροφα
Αυτο θα φανει σε λιγο καιρο και με τις πωλησεις που θα κανει το καθε μοντελο. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Η διαφορα στους ψηφους ειναι μεγαλη, αλλα αν ερχοταν η ωρα να αγορασει καποιος ενα απο τα 2, να ειστε σιγουροι οτι τα ποσοστα θα ηταν αντιστροφα
Αυτο θα φανει σε λιγο καιρο και με τις πωλησεις που θα κανει το καθε μοντελο.Τελευταίες φήμες αναφέρουν ότι οι Γερμανοί μας έχουν γραμμένους Τα αυτοκίνητα για την Ελλάδα θα είναι λίγα και μπορεί να υπάρξει αναμονή... αρκετών μηνών
Ελπίζω να μην επαληθευτούν
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Αυτο θα φανει σε λιγο καιρο και με τις πωλησεις που θα κανει το καθε μοντελο.Θα φανεί στην πορεία...
Βέβαια, η ψηφοφορία δεν διευκρινίζει αν πρόκειται για επιλογή 1ου ή 2ου αυτοκινήτου
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μπλαζέ ύφος με μοδάτο γυαλί ηλίου...για πολλά γέλια!Ξέχασες το κινητό και την τσίχλα!!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τα περισσότερα έχουν τάσια και 75hp... ...ένα πέτυχα εδώ στην Ραφήνα το οποίο ήταν 1.6 και του φορούσε η κυρία 18άρες!
Σόρι για το εκτός θέματος, αλλά λύστε μου μια απορία βρε παιδιά: Yπάρχουν πολλές κοπέλες που ασχολούνται (πάντα κατόπιν αγοράς) με το πόσο 'μουράτο' δείχνει το αμάξι τους ή ο 'δικός τους' τα φροντίζει όλα?
-
Μια επιβαιβέωση για όσους έγραψαν ότι το Type R δεν έχει μπλοκέ, ρώτησα τον αδελφό μου (μηχανικός σε Honda) και η απάντηση ήταν ΔΕΝ ΕΧΕΙ.
-
Έμαθε κανείς για τιμές οριστικές στο Gti?
-
Mόλις επισημοποιηθούν οι τιμές,
θα πέσει χαρτί και μολύβι...
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Mόλις επισημοποιηθούν οι τιμές,θα πέσει χαρτί και μολύβι...
Ράβδος να μην πέσει
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ράβδος να μην πέσει
Από πού να 'ρχεται...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ράβδος να μην πέσει
Μωρέ η πίεση να μην πέσει και πιάσουν λιποθυμικές τάσεις μερικούς μερικούς!!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Όσο για μεταπώληση, ψάξτε μεταχειρισμένο vti του 98-2000 και αααααααν το βρειτε να πωλείται λιγότερο από 15χιλιάρικα (σε καλή κατάσταση πάντα) γράψτε μου.
μιας και βρηκα σε 2 λεπτα, λεω να σου γραψω....
HONDA CIVIC VTi 3D, 98, 1600κυβ., ΙΧΕ, 89000χλμ., ΜΑΥΡΟ, 13.700
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Με το ίδιο τρόπο που δεν ήθελε και το Fiat Coupe 20v,προκειμένου να διαχειριστεί 220 ίππους και άφθονη ροπή.
Η αλήθεια όμως είναι,πώς εκείνο είχε μπροστά Viscodrive που λειτουργούσε ως μπλοκέ.Πολύ ψάξιμο στη γεωμετρία,λοιπόν,είναι η απάντηση...
- traction control για το Fiat
το ctr βεβαια δεν εχει μπλοκέ.
Σε κάνει να αναρωτιέσαι για τους συντάκτες των περιοδικών 4Τ-drive κλπ..
που δεν είχα ποτέ βέβαια εμπιστοσύνη σε αυτά που γράφουν αν δεν τα δοκίμαζα ο ίδιος. -
Ο χρήστης Pakos M έγραψε:
Με το ίδιο τρόπο που δεν ήθελε και το Fiat Coupe 20v,προκειμένου να διαχειριστεί 220 ίππους και άφθονη ροπή.
Η αλήθεια όμως είναι,πώς εκείνο είχε μπροστά Viscodrive που λειτουργούσε ως μπλοκέ.Πολύ ψάξιμο στη γεωμετρία,λοιπόν,είναι η απάντηση...
- traction control για το Fiat
το ctr βεβαια δεν εχει μπλοκέ.
Σε κάνει να αναρωτιέσαι για τους συντάκτες των περιοδικών 4Τ-drive κλπ..
που δεν είχα ποτέ βέβαια εμπιστοσύνη σε αυτά που γράφουν αν δεν τα δοκίμαζα ο ίδιος.Δεν νομίζω ότι είχε traction control το Φίατ (είμαι σχεδόν σίγουρος,δηλαδή...)
Και είχε και 16άρες που διαχειρίζοντο πολύ περισσότερη ροπή από το CTRΕγώ πάλι τους έχω απόλυτη εμπιστοσύνη(4Τροχοί)!Τρεις φορές αγόρασα αυτοκίνητο με βάση τα λεγόμενά τους,και ήταν τα πράγματα,όπως τα περιέγραφαν στα τεστ.Απλώς κάποια από τα γραφόμενα θέλουν 'αποκωδικοποίηση',που αποκτάται με τον καιρό μελέτης του ύφους του περιοδικού.
GOLF GTI vs CIVIC Type-R......