-
Ο χρήστης stavrosbiologos έγραψε:
Kαλά τόσο ξεφτυλισμένοι είναι που πάνε και κλέβουνε και ΦΙΑΤΑΚΙΑ ??? Πίστευα οτι κλέβουνε μόνο αμαξάρες...
Λυπάμαι ειλικρινά και ελπίζω να βρεθεί το τουτουτ σου...Ίσα-ίσα αυτά είναι που κλέβουν..
tsa να υποθέσω ότι δεν εχεις ασφάλεια κλοπής; Πάντως μη χάνεις το κουράγιο σου.. κρίμα.
Εγώ θα πάθαινα μεγάλο σοκ. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Καλημέρα!.Μου έκλεψαν το χάνι μπάνι
τι σημαίνει χάνι μπάνι αλήθεια?
Σπύρος
Αν δεις το pulp fiction θα καταλαβεις. Εγω τουλαχιστον αυτο το honey bunny ξερω!
-
το έχω δεί φίλτατε, αλλά δε με βοηθάει η μνήμη μου. Any hints?
Σπύρος
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
το έχω δεί φίλτατε, αλλά δε με βοηθάει η μνήμη μου. Any hints?Σπύρος
H σκηνη στην αρχη της ταινιας οπου ενα ζευγαρι ετοιμαζεται να ληστεψει το εστιατοριο στο οποιο βρισκονται!
'I love you pumpkin.'
'I love you hunny-bunny. Everybody be cool this is a robbery!'
'Any of you fing pricks move and I'll execute every motherf**ing last one of ya!' ** -
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Σπύρος
Αν δεις το pulp fiction θα καταλαβεις. Εγω τουλαχιστον αυτο το honey bunny ξερω!
Γεια σας! Δεν εχει να κανει με το pulp fiction. To χάνι μπάνι είναι το υποκοριστικό του.! Το κανονικό του όνομα είναι (ήταν? ) metal honey banny chaser (δε πειράζει τώρα που γράφουμε αγγλικά?). Μια που με ρωτήσατε έπρεπε να σας τα πω όλα! Όσο για ασφάλεια κλοπής...που μυαλό. Και πάλι σας ευχαριστώ όλους ρε παιδιά,να 'στε καλά,ευχαριστώ
-
Ο χρήστης tsa έγραψε:
Σπύρος
Γεια σας! Δεν εχει να κανει με το pulp fiction. To χάνι μπάνι είναι το υποκοριστικό του.! Το κανονικό του όνομα είναι (ήταν? ) metal honey banny chaser (δε πειράζει τώρα που γράφουμε αγγλικά?). Μια που με ρωτήσατε έπρεπε να σας τα πω όλα! Όσο για ασφάλεια κλοπής...που μυαλό. Και πάλι σας ευχαριστώ όλους ρε παιδιά,να 'στε καλά,ευχαριστώ
Τωρα λυπαμαι δυο φορες... Μια για το αυτοκινητο σου και μια για το οτι δεν βρηκα την προελευση του υποκοριστικου! Εσυ παντως: 'be cool, this was a robbery!'
-
Kalinyxta Johny
Kalinyxta oloi!! molis bika kai i omada deixnei poly endiaferousa apo dw psila...kai macria pou eimaste...(Aberdeen)
Geia sas kai geia sou kai sena micro honey bunny pou gyrisame mazi apo thessaloniki! -
que pasa?
-
An klebane to diko mou 8a ekana party!
Eixes asfaleia klopis etsi?
-
Εύχομαι να το βρεις όπως και εύχομαι για αυτούς που το κάνανε να μπουν πίσω από τα σίδερα.
Σε ποια περιοχή του Ηρακλείου στο 'σήκωσαν'; Για να προσέχουμε και οι υπόλοιποι ρωτάω. -
Παιδιαααα!! Γεια σας! Βρηκα το αυτοκινητο!Απιστευτο κι ομως αληθινο!Σε αψογη κατασταση και τοσο συντομα! Μα τον τουτατι, πρωτη φορα ειμαι τοσο τοσο τυχερη!! Σας ευχαριστω ολους για την συμπαρασταση, να στε καλα! Θα τα ξαναπουμε!!
Στην φτωχη μου αγκαλιηηη, γυρνα παλι γυρναααα, παλι γυρναα! -
Ο χρήστης tsa έγραψε:
Παιδιαααα!! Γεια σας! Βρηκα το αυτοκινητο!Απιστευτο κι ομως αληθινο!Σε αψογη κατασταση και τοσο συντομα! Μα τον τουτατι, πρωτη φορα ειμαι τοσο τοσο τυχερη!! Σας ευχαριστω ολους για την συμπαρασταση, να στε καλα! Θα τα ξαναπουμε!!
Στην φτωχη μου αγκαλιηηη, γυρνα παλι γυρναααα, παλι γυρναα!Μπράβο ρε!!
Πες μας!! πως που γιατί κλπ κλπ!!!!
-
Εύχομαι καλές βολτίτσες πάλι με το ''ΧΑΝΙ ΜΠΑΝΙ'' σου...
-
ΜΠΡΑΒΟ!
πολλά καλά χιλιόμετρα το χάνι μπάνι,
όλοι ευχόμαστε να κάνει,
κι όποιος π.......ης το ξανακουμπήσει,
τρένο να περάσει και να τονε λιανίσει(ε ρε πώς μου 'σκασε αυτό πάλι???)
-
Ευχαριστω!!! Το βρηκανε στη Γλυφαδα, παρατημενο σε καποιο στενο.Τωρα περισσοτερες λεπτομερειες δε γνωριζω και δε νομιζω να μαθω και ποτε, να σας πω την αληθεια. Παντως ηταν αθικτο!! Εκτος απο το κασετοφωνο (που εννοειτε οτι θα ελειπε!!).
-
Άντε ρε, υπάρχει και Θεός τελικά...
Πότε θα ρίξει φωτιά να κάψει αυτούς που βάζουν χέρι σε ξένες περιουσίες δεν ξέρω...
-
Πάλι καλά!!! Τυχερή μέσα στην ατυχία σου
Λογικά το έκλεψε κάποιος για να πάει τη βόλτα του και όχι για να το κόψει ή να το πουλήσει!
Μακάρι να έχουν όλοι την ίδια τύχη με σένα και μακάρι οι κλέφτες να έχουν την τύχη που γράφει πιο πάνω ο Krusenstern -
Κανε του δωρο μια ασφαλεια ολικης κλοπης,για μια λογικη αξία και σε μία σοβαρή εταιρεία.Καλως το δέχτηκες!
-
Γεια σου χάνι μπάνι,
μια σε βρίσκει μια σε χάνει!!Καλές βόλτες με το άσωτο car!
-
Καταλαβαινεις φανταζομαι ποσο ΤΥΧΕΡΗ εισουνα.
Μπραβο παντως, και καλες βολτες!!
ΞΑΝΑΒΡΗΚΑ ΤΟ ΧΑΝΙ ΜΠΑΝΙ