-
Όχι τεράστια η διαφορά μεταξύ του καθίσματος του OPC και του 'τύπου μπάκετ' που προσφέρεται ως έξτρα στο απλό astra.
Κατά τα λοιπά....
ΥΓ: Έπρεπε να φωτογραφήσω το κάθισμά μου για να δω ότι έχει μηχανισμό οσφυϊκής στήριξης! Δεν τον έχω αγγίξει ποτέ τρομάρα μου!
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Kαλησπερα!
Εχει αγορασει κανεις η οδηγησει το astra gtc 2.0 T sport?
Τι γνωμη εχετε γι αυτο το αστρα?
Γιατι 26.500 ειναι καλα λεφτα για 200 αλογακια.
Πειτε μου τις γνωμες σας γιατι με ενδιαφερει αυτο το αυτοκινητο!Νομίζω ότι το GTC 2.0Τ κοστίζει 28.300, οπότε χαλαρά πάρε το OPC, που υποψιάζομαι ότι θα έχει ακόμα μεγαλύτερο στάνταρ εξοπλισμό από το Cosmo 2.0 T και είναι 'άλλο' αυτοκίνητο, με το οποίο θα ξεχωρίζεις σαν τη μύγα μέσα στο γάλα.
-
Ο χρήστης face έγραψε:
λοιπόν, μόλις γύρισα απο test drive του OPC...ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ, απίστευτα καλό....
πολύ σφιχτό χωρίς να κοπανάει, πρόσφυση σε παρα πολυ καλα επίπεδα, φρενα απο αλλο πλανητη, πολύ καλή ποιότητα κατασκευης, πάρα πολύ καλα καθίσμα με πολυ καλη πλευρική στήριξη. κορυφαίο τιμόνι με πολυ χοντρη στεφανη. και ανελέητο γκάζι...πάρα πολύ καλός ήχος επίσης..
Ένα πολύ μεγάλο μπράβο στο τμημα OPC της OPEL...αν είναι τα 31000 θα το έπερνα άυριο...
κατ΄εμε πολύ μπροστα απο golf gti σε όλα...και ας έχει πιο σοφιστικε αναρτηση..
Test drive το opc!!! Θα μας τρελάνετε βρε παιδιά. Εδώ κάνεις παραγγελία και περιμένεις 10 χρόνια για την παράδοση και έχουν στον βόλο αυτοκίνητο gia τεστ?!!
-
@ wanabbe
@ interland.grστη λάρισσα έγινε το test drive, και είχαν και το vectra opc...
χρόνος παράδωσης 2μιση μήνες
τα αυτοκίνητα ήταν με πινακίδες αγορασμένα απο την εκεί αντιπροσωπία..στο βόλο δηλαδή δεν μπορούν να φέρουν αμάξια για test drive αν δεν υπάρχουν στην αθήνα..?
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κατά τα λοιπά....ΥΓ: Έπρεπε να φωτογραφήσω το κάθισμά μου για να δω ότι έχει μηχανισμό οσφυϊκής στήριξης! Δεν τον έχω αγγίξει ποτέ τρομάρα μου!
-
Το έγραφε μεν, αλλά ως έξτρα. Εχμ, δεν ήξερα ότι το είχα το συγκεκριμένο έξτρα.
-
Ο χρήστης face έγραψε:
@ wanabbe
τα αυτοκίνητα ήταν με πινακίδες αγορασμένα απο την εκεί αντιπροσωπία..στο βόλο δηλαδή δεν μπορούν να φέρουν αμάξια για test drive αν δεν υπάρχουν στην αθήνα..?
Test drive σε αγορασμένα αυτοκίνητα! Τέλος πάντων. Πόσους κατοίκους έχει ο Βόλος και πόσους η Αθήνα? Βάλτα κάτω και δες που θα πρέπει μια εμπορική επιχείρηση που έχει σκοπό το κέρδος (opel hellas) να διαθέτει πρώτα τα αυτοκίνητα της.
-
Vectra OPC, opel στη Λ.Λαυρίου.
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
@ wanabbe
Test drive σε αγορασμένα αυτοκίνητα! Τέλος πάντων. Πόσους κατοίκους έχει ο Βόλος και πόσους η Αθήνα? Βάλτα κάτω και δες που θα πρέπει μια εμπορική επιχείρηση που έχει σκοπό το κέρδος (opel hellas) να διαθέτει πρώτα τα αυτοκίνητα της.
δεν το ήξερα ότι υπάρχει τέτοιος διαχωρισμός απο την opel και τα στέλνει με το σταγονομετρο...επίσης το γεγονός ότι το αγοράζει ο επιχειρηματίας και μετα το πουλάει είναι και αυτό τακτική των αντιπροσώπων της αθήνας έτσι?
επίσης κονε στα τελωνεία μόνο κάποιος απο την πρωτεύουσα μπορεί να έχει βεβαίως...
===============================================
ε όχι ρε σεις...η πίστα να γίνει στον ορχομενο..... -
Ο χρήστης xenophon74 έγραψε:
Από εχθές ξεκίνησε ένας πολύ ενοχλητικός θόρυβος στην πίσω δεξιά ρόδα.Επανέρχομαι στο θέμα. Αλλαχθήκανε τα 2 σινεμπλόκ, όλα είναι οκ τώρα.
-
exw ena astraki 1.4 me 11.000 km. tis teleytaies meres akouw piso apo thn aristerh anarthsh enan periergo thorybo. ena 'klok' kathe fora poy pernaw apo anwmalies me xamhles taxythtes. les kai to amortiser kolaei sthn epanafora toy . kamia idea ti mporei na einai??
mipos exei kanenas to autocar me to diarkeias tou astra gia 10.000? sto no limits pou phra exei eksantlhthei kai den paizei epanekdosh..
otan phga stis 5000 sthn antiprosopeia gia elegxo edwsa kai to mp3 poy eixe lalhsei gia na moy feroyn kainourgio .
2 pragmata synaibisan apo tote
1 to kainoyrgio (kai kala) xanei shma opos kai to palio kai
2 h entash twn piso hxeiwn epese sto 30 %.
erwthsh =>na bgalw to rcd kai na to pathsw me odostrwthra kai na balw ena pioneer ? h na to ksanadwsw gia allagh?? -
Παρακαλώ πολύ, γράφετε με ελληνικά! Τα greeklish δεν επιτρέπονται στο 4Τforum.
[moderator]
-
Δες εδώ τη δημοσίευση του xenophon για τον ήχο.
Για το CD player, ρύθμισες τον ήχο μπροστά-πίσω μετά την αντικατάσταση; -
Ο χρήστης face έγραψε:
@ wanabbe
δεν το ήξερα ότι υπάρχει τέτοιος διαχωρισμός απο την opel και τα στέλνει με το σταγονομετρο...επίσης το γεγονός ότι το αγοράζει ο επιχειρηματίας και μετα το πουλάει είναι και αυτό τακτική των αντιπροσώπων της αθήνας έτσι?
επίσης κονε στα τελωνεία μόνο κάποιος απο την πρωτεύουσα μπορεί να έχει βεβαίως...
ε όχι ρε σεις...η πίστα να γίνει στον ορχομενο.....Χαλάρωσε φίλε και μην αντιδράς κομπλεξικά. Εγώ μιλάω αποκλειστικά εμπορικά και όχι με συναισθηματικούς λόγους απέναντι σε κάποια πόλη όπως κάνεις. Σχετικά με την τακτικική της ΑΘήνας δεν καταλαβαίνω αυτό που λές και μάλλον έχει σχέση με αυτό που γράφω στην αρχή. Και για τα κονέ στα τελωνεία έχεις την εντύπωση ότι όποιος προλάβει πάει στα τελωνεία και παίρνει ότι προλάβει?! Δεν είναι έτσι τα πράγματα φίλε μου. Τέλος πάντων ας μην συνεχίσουμε εκτός θέματος
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
@ wanabbe
ε όχι ρε σεις...η πίστα να γίνει στον ορχομενο.....Χαλάρωσε φίλε και μην αντιδράς κομπλεξικά. Εγώ μιλάω αποκλειστικά εμπορικά και όχι με συναισθηματικούς λόγους απέναντι σε κάποια πόλη όπως κάνεις. Σχετικά με την τακτικική της ΑΘήνας δεν καταλαβαίνω αυτό που λές και μάλλον έχει σχέση με αυτό που γράφω στην αρχή. Και για τα κονέ στα τελωνεία έχεις την εντύπωση ότι όποιος προλάβει πάει στα τελωνεία και παίρνει ότι προλάβει?! Δεν είναι έτσι τα πράγματα φίλε μου. Τέλος πάντων ας μην συνεχίσουμε εκτός θέματος
οκ, chech pm
-
Κατα αρχην γεια σε ολους τους συνforumιστες.....
ειμαι εδω και 6 μηνες κατοχος ενος GTC 1.6 SPORT σε χρωμα moonland και παρατηρω τις τελευταιες μερες στο πισω προφυλακτηρα σε 2,3 σημεια να εχει φουσκωσει και να σκαει το διαφανο βερνικι.Εχει παρατηρησει κανενας το ιδιο προβλημα και πως εχει ενεργησει,μας καλυπτει η εγγυηση βαφης?????
Ευχαριστω... -
Κανονικά καλύπτεται από την εγγύηση βαφής, εφόσον δεν έχει 'ακουμπήσει'. Πήγαινέ τους το το γρηγορότερο, αν σε χτυπήσει κανείς στο παρκάρισμα, δεν θ' αναγνωρίσουν ότι φταίει η βαφή.
ΥΓ: Moonland έχω κι εγώ.
-
Ακριβώς όπως τα λέει ο manosk.Στο civic που είχα το ίδιο πρόβλημα μου αντικατέστησαν τον προφυλακτήρα.Και επειδή υπήρχε και γρατσουνιά είδα κι έπαθα για να τους αποδείξω ότι ήταν δύο διαφορετικά πράγματα.Οπότε πήγαινε αμέσως για να μην μπλέκεις μετά.
-
Ευχαριστω.....
Θα παω συντομα γιατι πρεπει να γινει και αλλαγη λαδιων σε 600 χλμ... -
Εγώ παιδιά έχω το gtc 1.4 sport εδώ και 2 εβδομάδες και έχει γράψει 1000km περίπου.
Έχω να πω και να ρωτήσω τα παρακάτω:
-
Είχα ζητήσει αλλαγή ζάντας πριν την αγορά να είναι αυτή που φοράει η 1.6 έκδοση (σχηματίζει το Υ) και έγινε χωρίς καμία επιβάρυνση
-
Τα ελαστικά είναι Bridgestone turanza (το γράφω σωστά?). Δε ξέρω αν είναι τα ελαστικά ή η μπροστινή κίνηση (δεν έχω καθόλου εμπειρία) αλλά δε μπορώ να... 'προβλέψω' πότε θα μου φύγει το αυτοκίνητο (ενώ σε αντίστοιχα με πίσω κίνηση είναι πιο εύκολο). Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα πολλές φορές όταν μπαίνω σε μια στροφή να έχω το φόβο μήπως γλυστρήσει αλλά όταν είμαι πάνω στη στροφή πλέον το αυτοκίνητο στρίβει πολύ όμορφα.
-
Έχει παρουσιαστεί τρίξιμο στις πίσω αναρτήσεις από την αρχή (2η μέρα? περίπου). Επίσης η ανάρτηση δείχνει να είναι περισσότερο 'μαλακή' από όσο ίσως θα έπρεπε σε μια σπορ έκδοση....
-
Κατά την αγορά το τιμόνι δεν ήταν τοποθετημένο σωστά και όταν ήταν ευθεία, το αυτοκίνητο έστριβε αριστερά. Διορθώθηκε.
-
1η αλλαγή λαδιών μου είπαν στα 15.000χλμ ή 1 χρόνος. Αντίστοιχα 1ο servis 2 χρόνια ή 30.000χλμ. Θα κάνω 1η αλλαγή λαδιών στα 5000χλμ (από όσο γνωρίζω είναι προτιμώτερο....)
-
Γιατί δεν υπάρχει ένδειξη έντασης του ήχου στην οθόνη? Αυξάνεις την ένταση των ηχείων χωρίς να γνωρίζεις πόσο πάει?!?
-
Το ESP είναι μόνιμα ενεργοποιημένο στη 1.4 έκδοση. Δεν έχει τύχει να ενεργοποιηθεί αλλά καλό είναι ξεκαθαρίσουμε κάτι. Το ESP διαβάζει τη κίνηση που κάνουμε στο τιμόνι και ενεργοποιείται σε απότομες αλλαγές. Επίσης δεν αφήνει να σπινιάρει ο τροχός. Διάβασα όμως στη αρχή αν θυμάμαι καλά που είπε κάποιος ότι πάνω σε στροφή με γλιστερό οδόστρωμα, ενεργοποιήθηκε. Έχω την εντύπωση πως κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί μόνο αν υπήρχε απότομη αλλαγή στο τιμόνι (διόρθωση). Δηλ. δε μπορεί να σε 'κρατήσει' στη στροφή φρενάρωντας ή κόβοντας στροφές στο κινητήρα (κάτι σαν traction).
-
Τέλος αν και είμαι σε φάση στρωσίματος (2500-3800 στροφές) έχω την εντύπωση ότι 90 άλογα δεν είναι αρκετά. Ίσως οφείλεται στο ότι το αυτοκίνητο δεν έχει στρωθεί (4100 μέγιστη ροπή - 5600 90Hp και φυσικά δε τα έχω 'πιάσει'). Ισχύει ότι ο κόφτης είναι στις 6200?
-
Μια τελευταία ερώτηση.... με 3500 στροφές και 5η η ταχύτητα είναι στα 130χλμ/ω σχεδόν..... τι τελική έχει? Έχει δοκιμάσει κανείς?
Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος και δεν έχω κανένα παράπονο.
edit: Νομίζω η κατανάλωση μέσα στη πόλη είναι μεγάλη. Πάντως σε ανοιχτό δρόμο μπορεί να συμπληρώσει 700xlm ίσως και παραπάνω με full το ρεζερβουαρ.
-
Αποκλειστική συζήτηση για το Opel Astra III. (Opel Astra H)