Και εγω ειμαι αυτης της λογικης τα παντα ολα αν γινεται ή σχεδον ολα και τελικα εκει κλεινω σ ενα μικροτερο αμαξι στην κατηγορια των Β SUV, ειμαι κεντρο Αθηνα δεν κανω πολλα ταξιδια περα απο τα βασικα, οι νεοι κινητηρες προσφερουν γκαζια ικανοποιητικα το μονο μου θεμα ειναι οι χωροι οντας οικογενεια με δυο πλεον μωρα γι αυτο και το πορτ παγκαζ του νεου renault captur που μου εχει κανει τοσο εντυπωση απο ολα αυτα αυτης της κατηγοριας πιστευω οτι θα με καλυψει , ετσι οπως ειναι και θα ειναι και η κλιμακα τελων ταξινομησης για να παρω ενα μεγαλυτερο αμαξι που ναι μεν θα το ηθελα γιατι θα εχω περισσοτερους χωρους αλλα για να το εξοπλισω οπως θελω και που και παλι θα λειπουν πραγματα θα ξεπερναει τις 35.000 με 40.000 ειναι πολλα λεφτα την σημερινη εποχη και μονο αν τα ειχα ευχαριστως θα τα εδινα καθως δεν μπαινω και δεν θα μπω στην διαδικασια δανεισμου ειμαι αντιθετος...αυτα εχω να διαθεσω τι μπορω καλυτερο και πληρεστερο να αγορασω...
Βεβαια εσυ Φανη ξεπερνας κατα πολυ τα θελω...ενταξει εγω μπορω να συμβιβαστω χωρις ηλιοροφη, αυτοματο κιβωτιο και ηλεκτρικα καθισματα με το μασαζακι...
Έπεσα τυχαία απο λινκ στο σχόλιο σου και είπα να κάνω είσοδο μετά απο δεκαετίες στο forum για να σε σώσω. Απλά μην πάρεις το captur ούτε στα 10000. Η αντιπροσωπεία απλά είναι στον κόσμο της, εμένα μου άλλαξαν παρμπρίζ που μου άλλαζε η ασφαλιστική δωρεάν σε ανεξάρτητο συνεργείο αλλά εγώ ήθελα το γνήσιο και ας πληρώσω 400€ και οι αθεόφοβοι μου έβαλαν το ίδιο με της carglass που φυσικά δεν έγραφε πουθενά renault!!! Για να μην πω για σπασμένο καθρέφτη, μόνο το κρύσταλλο) που μου ζητούσαν 60€ και αναγκάστηκα να βάλω ιμιτασιόν με 9€. Για να μην πω στα 68000 που η μηχανή φτύνει λάδια απο την πάνω τσιμούχα και μου ζητάνε 630€ να μου αλλάξουν μια τσιμούχα στο πάνω καπάκι!! Τραγικές καταστάσεις, μακριά και μην κοιτάς πίσω, πάρε το arona με υγραέριο να οδηγάς τσάμπα και ανταλλακτικά χώμα