-
Υποτίθεται (και λέω έτσι επειδή δεν το έχω διαπιστώσει ο ίδιος), ότι το EVO στις ίδιες συνθήκες, ακόμα και αν αντιδρούσε αρχικά υποστροφικά, θα έδινε ταχύτερα πίσω τη δύναμη και θα γύριζε αμέσως. Όχι να βγάζει μούτρα, ..., και στο τέλος να γυρίζει λίγο. Ότι το STi θέλει αποσταθεροποίηση από την αρχή, είναι άλλο θέμα.
-
Ο χρήστης JIM THEO έγραψε:
Πιο 'ισοροπημενο ζυγισμα' το STI;...
Κοινο τελικο αποτελεσμα;!...http://www.litimports.co.uk/images/large/mag_11.jpg
http://www.litimports.co.uk/autocar.pdf
Ζύγισμα πλαισίου εννοώ, προσοχή!Φανταστηκα οτι η συγκριση αφορουσε νορμαλ μοντελα ('απλα' STi και ΕVO VIII), οχι το πλεον 'ειδικο' impreza 'Spec C' με το EVO 'FQ-300'.
Για το 'ζυγισμα πλαισιου' τι λεει;...
-
An diavasis prosextika parapano to grafo pos to neo STI 2.5lt eine akrivos to idio stimeno me to antistixo ModelYear Spec C!
-
Εγώ πάντως από ότι έχω διαβάσει έχω σχηματίσει την εντύπωση ότι το EVO πλεονεκτεί σε τετρακίνηση και βελτιωσιμότητα κινητήρα...και το Subaru στα υπόλοιπα... κάνω λάθος?
-
An diavasis prosextika parapano to grafo pos to neo STI 2.5lt eine akrivos to idio stimeno me to antistixo ModelYear Spec C!Opote ti symperasma prepei na vgalw egw apo to 2.5 kai to Spec C se sxesi me to EVO?..
-
Ti enois simperasma?
Oti pleon to Evropaiko STI eine poli kalitera stimeno apo ta paleotera ki analogo tou Iaponikou, posa xronia alloste sta Group N pagkosmios kai me diaforous odigous eine piso ta EVO apo ta Spec C afto den lei kati se sas?
O kathenas vazi tis protereotites tou kai dialegi analogos, ego prin dio xronia poulisa ena Impreza GT ki an eixe egkrisi tipou gia Ellada to 8ari EVO tha to eperna alla distixos den eixe kai pira WRX.
Simera an apofasiza tha eperna to STI kai isos tou xronou pou tha vgi to 10ari EVO na protimiso EVO (an fisika exo tote ta xrimata ki afou afiso ligo na perpatisi kai vgali ta provlimata neotitos ).
Tora kapios mpori na ipologizi kostos xrisis, aksiopistia, aneseis, poso efkolodigito eine klp den mporo na protino se kapion ksekathara to ena i to allo, sizitisi kanoume ki o kathenas vgazi ta simperasmata tou!
Ekino pou tha sinistousa 100% se kathe periptosi eine MIN agorasete kanena apo ta dio an den ta odigisete kai ta dio i toulaxisto sinodigisete me antistixous odigous kai rotisete filous idioktites sxetika me to ti presvevi to kathena.
Opio ki an dialeksi kapios to sigouro eine pos den tha exi kani lathos epilogi kai prosopika pistevo pos den prokite gia antipala stratopeda opos theloun na ta parousiasoun merikoi, toulaxisto metaksi mas (idioktites EVO kai Impreza) mono tetio pragma den simveni, to akrivos antitheto tha'lega -
Εγω θα επαιρνα EVO αν και το STi'06 ειναι καλυτερο αυτοκινητο, γιατι το τελευταιο facelift του Impreza δεν μου αρεσει καθολου!
Οσο για το EVO 10 που θα βγει το '07, μην ανησυχειτε... Η Subaru ετοιμαζει το εντελως νεο Impreza... -
Ο χρήστης lefos-WRX έγραψε:
αν και το STi'06 ειναι καλυτερο αυτοκινητοΠαει το παιδι ζαλιστηκε απο τα παντηληκια.
Σαν ο πιο ειδικος απο τα διαφορα σκουληκια εδω μεσα που δεν εχουν την αξιοζηλευτη πειρα μου και τολμουν να εκφερουν γνωμη
Ημουν κατοχος subaru και evo τα οποια εχω οδηγησει γραφοντας πολλα αγωνιστικα και οχι μονο χλμ σε καθε ειδος επιφανειες (εμαγιε, παρκε, πλακακι valentino, κοκκινοχωμα στο OAA tennis club, καβαλινα χωραφισα ) και εχω να δηλωσω τα ακολουθα:
Το εβο υπερτερει σαφως στα εξης σημεια
- κλιματισμος ( τα διαμαντια του κλιματισμου)
- πατακια
Το STi ομως
-χρωματισμος μπλε-χρυsho ( accent χηρα μητσι)
και παιρνει κεφαλι με
-ποτηροθηκες για φραπεΟλοι με αγωνια οι εβακηδες περιμενουμε το εβο Χ που θα εχει ενεργη ποτηροθηκη με φραπεδιερα/παγακια με κουμπι SMG ( sketos metrios glykos) στο καντραν.
-
Δεν παιζεσαι ρε Στελιο...
-
Ο χρήστης Stoukerman έγραψε:
Το εβο υπερτερει σαφως στα εξης σημεια- κλιματισμος ( τα διαμαντια του κλιματισμου)
- πατακια
Τελικά τα Evo είναι καλύτερα κλιματιστικά δηλαδή;;;
-
RX-8. Πισωκούνα - για όσους ξέρουν κι έχουν χέρια - και προσιτή. Και, συν τοις άλλοις, βλέπεται. Δεν είναι ταριφάδικο με απλώστρα ούτε καγκουρώ.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
RX-8. Πισωκούνα - για όσους ξέρουν κι έχουν χέρια - και προσιτή. Και, συν τοις άλλοις, βλέπεται. Δεν είναι ταριφάδικο με απλώστρα ούτε καγκουρώ.Ενώ τα Evo/sti μπορεί να τα πάει και ο κουλός..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
RX-8. Πισωκούνα - για όσους ξέρουν κι έχουν χέρια - και προσιτή. Και, συν τοις άλλοις, βλέπεται. Δεν είναι ταριφάδικο με απλώστρα ούτε καγκουρώ.
Ενώ τα Evo/sti μπορεί να τα πάει και ο κουλός..
Όχι, (ξ)απλώστρα έχει..
-
Ο χρήστης nasos/156ti έγραψε:
εγω κυριοι δεν ψηφισα κανενα απ τα δυο.
δεν λεω ειναι κ τα δυο πολεμικα εργαλεια τα οποια
υπερτερουν το ενα εναντι του αλλου σε σημεια που
για καποιον αγοραστη στην τελικη θα κυριαρχησει ως αγορα
η εξωτερικη εμφανιση.
αλλα...
ημαρτον...
καθε εξι μηνες αλλο μοντελο.
κ τα 17 εκατομμυρια μου πουφ καπνος..
βελτιωσαμε λιγο το interior design k ενα διαφορικο που
προσθεσαμε μια επιπλεον ιδιοτητα κ παρτε τα..στην τιμη τους θα συμφωνησω με εναν προλαλησαντα.
350Ζ.αμα ειναι να παμε σε 350 Ζ τοτε χαλαρα επιλεγουμε λιζα........
-
Pragmatika grigora sta oria tous?
Den nomizo! -
Ρε παιδια, ημαρτον... Επειδη ορισμενοι αδυνατουν να κατανοησουν τη φιλοσοφια των Impreza-EVO-Λοιπων 'σπαρτιατικων' γρηγορων & στριφτερων αυτοκινητων δεν σημαινει οτι πρεπει να τα 'θαβουν'...
Και εγω αδυνατω να κατανοησω τη λογικη των αγοραστων που πανε και δινουν 20 εκατομμυρια για ενα Volvo-SAAB (τυχαια παραδειγματα, αυτα μου ηρθαν πρωτα στο μυαλο) αλλα δεν γραφω ο,τι μου κατεβει για τα αυτοκινητα αυτα...
Αυτο ελειπε να συγκρινουμε το EVO με το RX8... Τι αλλο θα διαβασουμε..
Οχι οτι ειναι κακο αυτοκινητο το Mazda (Εχει ο θειος μου το Cosmo και το εχω οδηγησει αρκετες φορες) αλλα δεν συγκρινεται με ενα οπλο οπως το EVO.ΥΓ. Ενα 'πραγματικο' 4κινητο ειναι πολυ πιο δυσκολο να οδηγηθει στο οριο απο ενα πισωκινητο...
-
Pragmatika grigora sta oria tous?
Den nomizo!Ειρωνικό ήταν το σχόλιο συνονόματε..
-
Εξαιρετικά αυτοκίνητα αμφότερα, αλλά μπορούν να κάνουν διαφορετικά πράγματα και στοχεύουν σε διαφορετικό τύπο οδηγού. Άδικο για το κάθε ένα από αυτά να το συγκρίνεις με το άλλο. Lefo, νομίζω πάντως ότι υποτιμάς το RX. Στις Σέρρες είχε σημειώσει στο fight club του Drive τη μέγιστη πλευρική επιτάχυνση, πάνω από EVO, M3, 350Z, STi. Τέλος το off-topic. Ας μην μπλεχτεί κι εδώ το RX8...
-
Φιλε dimsabas να εισαι σιγουρος πως μου αρεσει παρα πολυ το RX-8...
Πολυ καλοστημενο, εξαιρετικο πλαισιο, πολυ ομορφο, ρυθμισιμη οδικη συμπεριφορα... Με τιποτα ομως δεν θα το συγκρινα με ενα EVO το οποιο ειναι ανωτερο σε ολους τους τομεις εκτος απο την εμφανιση και το εσωτερικο... -
Ας μη συνεχίσουμε με τα off topic .
EVO H STi;