-
Ο χρήστης paparoupas έγραψε:
να υποθεσω οτι μαζι με το ντουλαπακι θα ερθει και κανενα αυτοκινητο?
Κοιταζοντας τις πωλησεις βλεπω 1281 Civic απο τον Ιανουαριο μεχρι σήμερα....Μηπως καποιοι παραλαμβανουνε κανονικα
Τους πορωμένους τους έχουν σταμπαρισμένους έχοντάς τους στην αναμονή,τους περαστικούς και κωλαράκι στην ανάγκη
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
παίδες είσαι μόνιμα με ένα δερμα στο χέρι...όμορφο ειναι τα λίγα δευτερόλεπτα που παραμένει καθαρό μετά το πλύσιμο...
Galaxy-grey... ΟΣΟ ΒΡΩΜΙΚΟ και να είναι, πρέπει να πας κοντά για να το
δεις. Τη μπόχα την καταλαβαίνεις μόνο από τα παράθυρα...Κεφάλαιο τριξίματα...
Τρίζουν:
Η κονσόλα στο κέντρο και μάλλον είναι οι εξαγωγές του κλιματισμού.
Η χειρολαβή ακριβώς δίπλα στο αριστερό αυτί μου...
Τα ηχεία στις μπροστινές πόρτες, όταν παίζουν σιγά (στα δυνατά δεν το καλαβαίνεις έτσι κι αλλιώς, από τα μπάσα τρίζεις ολόκληρος!!! Με την καλή έννοια).
Τρίζουν (κάπως έτσι μπορώ να το παρομοιάσω) οι μπροστινές πόρτες, όταν τις κλείνεις και το παράθυρο δεν είναι φουλ κλειστό.ΤΡΙΖΕΙ Κ@ΥΛΕΡ@ και απολαυστικά ο κινητήρας μετά τις 4500 χιλ στροφές!!!!! Από 'κει και πάνω δε πα να τρίζει ολόκληρο... ΠΩΡΩΣΗ!!!!
-
Μετα απο το πρωτο service καποιες παρατηρησεις για το εξουσιοδοτημενο συνεργειο(Μαστορας,Βουλιαγμενης):
- κοστος λαδια & φιλτρο λαδιου : 4lt Honda oil & φιλτρο λαδιου=100ευρω
(περιλαμβανομενων και εργατικων)
2.Ελεγχος αμορτισερ -ευτυχως δεν ειχαν κανενα προβλημα
3.Τα παιδια ηταν πολυ εξυπηρετικα και οταν ζητησα αν μπορουσαν να δουν τι μπορουμε να κανουμε για μια γρατζουνια απο κλαδι στον ουρανο(αρκετα βαθια) μου το εφτιαξαν με αλοιφη χωρις καμια χρεωση και αμμεσα.
Σπανια βρισκουμε τοσο καλη εξυπηρετηση σε συνεργειο γιαυτο πρεπει να τονιζεται.
-
Ο χρήστης sharkman έγραψε:
Μετα απο το πρωτο service καποιες παρατηρησεις για το εξουσιοδοτημενο συνεργειο(Μαστορας,Βουλιαγμενης):- κοστος λαδια & φιλτρο λαδιου : 4lt Honda oil & φιλτρο λαδιου=100ευρω
(περιλαμβανομενων και εργατικων)
2.Ελεγχος αμορτισερ -ευτυχως δεν ειχαν κανενα προβλημα
3.Τα παιδια ηταν πολυ εξυπηρετικα και οταν ζητησα αν μπορουσαν να δουν τι μπορουμε να κανουμε για μια γρατζουνια απο κλαδι στον ουρανο(αρκετα βαθια) μου το εφτιαξαν με αλοιφη χωρις καμια χρεωση και αμμεσα.
Σπανια βρισκουμε τοσο καλη εξυπηρετηση σε συνεργειο γιαυτο πρεπει να τονιζεται.
Συμφωνώ απόλυτα. Γι' αυτό τι θα λέγατε να αναφέρουμε και εμείς αν κάποιο συνεργείο ήταν σωστό?
Εγώ από την μεριά μου έχω πάει σε 3 συνεργεία. Δυστυχώς δεν μπορώ να αναφέρω ούτε ένα.
-
Νέα δεδομένα από κατανάλωση του υβριδικού.
Όπως υπολογίζονται από το sprintmonitor
Ανεφοδιασμός μετά από 27 ημέρες παρακαλώ με 517.8 km. Ποσότητα καυσίμου 38.42 λίτρα (τιμή 0.989 €/λίτρο). Κατανάλωση 7.42 λίτρα /100 χιλιόμετρα.
Η κατανάλωση με 100% χρήση πόλης και με το clima ανοιχτό κατά το 50% των διαδρομών. 4 διαδρομές των 20 χιλιομέτρων και τα υπόλοιπα κάτω από το όριο αυτό. Το on-board ανέφερε 7.5 lt/100 οπότε όπως το περίμενα είναι ακριβές.
Το λαμπάκι της βενζίνης είχε ανάψει προχθές και συνολικά όταν ανεφοδιάστηκα ήμουν με ένα κλικ στο ψηφιακό. Αν λάβουμε ότι το φόρτωσα ως το πρώτο κλικ συν 0.5 του λίτρου ακόμα τότε μιλάμε ότι άνετα θα μπορούσα να κάνω άλλα 100 χιλιόμετρα στη πόλη.
Κατά τα άλλα ο @@@@κας κατάφερα να στρεβλώσω την λαμαρίνα στο χείλος της πόρτας του οδηγού σε πεζούλι μέσα στο ΕΜΠ προσπαθώντας να βγω. Το χρώμα δεν έφυγε αλλά η άκρη της πόρτας δεν επαναφέρεται και φαίνεται ειδικά μετά από πλύσιμο.
Γενική ετυμηγορία. Είμαι ευχαριστημένος θεωρώ ότι τον χειμώνα θα δω άνετα γύρω στα 7.0 λίτρα στην πόλη (ο κλιματισμός κλέβει πολύ ενέργεια).
Βεβαιώνεται δε και οι 4Τ για την κατανάλωση που ανέφεραν στο συγκριτικό με το Prius (είμαι με μέσο όρο 6.8 λίτρα ανέφεραν 6.5). Πάντως το Prius γνωστού είναι κάπου στα 6 λίτρα στη πόλη (και 5.5 λίτρα ανά εκατό)
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
...σε πεζούλι μέσα στο ΕΜΠ...Πως και από τέτοια μέρη? Διδάσκουμε, διδάσκουμε??
να και τα κονέ το 4ΤΦ
-
...το πρώτο double post της καριέρας μου... erase please!
-
Πήρα κι εγώ το type S και είμαι καταενθουσιασμένος. Το μόνο που με ενοχλεί είναι ο θόρυβος μέσα στην καμπίνα. Το Α3 που έχω οδηγήσει αρκετές φορές έχει πολύ καλύτερη ηχομόνωση και δεν ακούς σχεδόν τίποτα από εξωτερικούς θορύβους όπως αεροδυναμικοί θόρυβοι ή λάστιχα κτλ.
Και τρεις ερωτήσεις:
-
Το ραδιόφωνο έχει ρύθμιση να ανεβαίνει η ένταση όσο αυξάνεται ο θόρυβος της καμπίνας σωστά; Το έχω ενεργοποιήσει αλλά όταν ανοίγω τα παράθυρα [οπότε κι αυξάνεται ο εσωτερικός θόρυβος ] δεν ανεβαίνει η ένταση. Σε εσάς γίνεται το ίδιο;
-
Όταν πατάω το κουμπί των alarm αυτό [το κουμπί δηλαδή] δεν αναβοσβήνει [ενώ τα alarm και η ένδειξη τους στον πίνακα οργάνων αναβοσβήνουν κανονικά]. Σε εσάς αναβοσβήνει το κουμπί;
-
Τί είναι το super lock που αναφέρει το manual;
Ευχαριστώ.
-
-
Ο χρήστης gxaral έγραψε:
Εγώ από την μεριά μου έχω πάει σε 3 συνεργεία. Δυστυχώς δεν μπορώ να αναφέρω ούτε ένα.
Μπορείς να αναφέρεις τα συνεργεία που δε σε ικανοποίησαν ώστε να τα γνωρίζουμε. Επιβάλεται νομίζω να αναφέρουμε και τις θετικές και τις αρνητικές εντυπώσεις που αποκομίζουμε.
-
Ο χρήστης Bezbozny έγραψε:
Πήρα κι εγώ το type S και είμαι καταενθουσιασμένος. Το μόνο που με ενοχλεί είναι ο θόρυβος μέσα στην καμπίνα. Το Α3 που έχω οδηγήσει αρκετές φορές έχει πολύ καλύτερη ηχομόνωση και δεν ακούς σχεδόν τίποτα από εξωτερικούς θορύβους όπως αεροδυναμικοί θόρυβοι ή λάστιχα κτλ.Και τρεις ερωτήσεις:
-
Το ραδιόφωνο έχει ρύθμιση να ανεβαίνει η ένταση όσο αυξάνεται ο θόρυβος της καμπίνας σωστά; Το έχω ενεργοποιήσει αλλά όταν ανοίγω τα παράθυρα [οπότε κι αυξάνεται ο εσωτερικός θόρυβος ] δεν ανεβαίνει η ένταση. Σε εσάς γίνεται το ίδιο;
-
Όταν πατάω το κουμπί των alarm αυτό [το κουμπί δηλαδή] δεν αναβοσβήνει [ενώ τα alarm και η ένδειξη τους στον πίνακα οργάνων αναβοσβήνουν κανονικά]. Σε εσάς αναβοσβήνει το κουμπί;
-
Ευχαριστώ.
καταρχήν καλορίζικο! Νομίζω γράφεις και στο myphone...
Η διαφορά είναι στα καλύτερα ηχομονωτικά υλικά αλλά κυρίως στην διαφορετική φιλοσοφία των κινητήρων. Στο μοτέρ της χόντα πρόσπάθησαν ο ήχος να είναι σπορτιφ όπως αρμόζει σε κάθε χόντα. Τώρα για το τι πέτυχαν...θα σου πω ότι μέχρι 3000 είναι αθόρυβο απλά έχει μια ενοχλητική χροια μεταξύ3800-4500 η οποία γίνεται ευχάριστα σπορ στις παραπάνω στροφές. Δεν είναι πρόβλημα για μένα...απλά το συνηθίζεις.
Οι απαντήσεις στα ερωτήματα σου...1)Υπάρχει η συγκεκριμένη δυνατότητα -την είχα και στο mp3 του παλιού μου αυτοκινήτου από το 2002- αλλά δεν έχει και τα καλύτερα πρακτικά αποτελέσματα...προσωπικά την έχω απενεργοποιήσει. Αφού έχω τα χειρηστήρια στο τιμόνι...ανεβοκατεβάζω την ένταση με ευκολία από εκεί.
2)το κουμπί αλαρμ δεν αναβοσβήνει...μόνο στον πίνακα οργάνων υπάρχει ένδειξη.
3)Το σούπερ λοκ είναι το διπλό κλειδωμα (όταν πατάς δηλαδή δύο φορές το κουμπί λοκ στο κλειδί). Με αυτό απλά δεν ανοίγουν οι πόρτες ούτε από μέσα με σκοπό να καθυστερεί τον ...επίδοξο διαρρήκτη που ...έσπασε το τζάμι αφού θα πρέπει να μπει και να βγει από αυτό.
Βέβαια σκέψου ότι αυτό θα τον τσατίσει περισσότερο και θα το κάνει λαμπόγυαλο το εσωτερικό μετά...
-
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Κατά τα άλλα ο @@@@κας κατάφερα να στρεβλώσω την λαμαρίνα στο χείλος της πόρτας του οδηγού σε πεζούλι μέσα στο ΕΜΠ προσπαθώντας να βγω. Το χρώμα δεν έφυγε αλλά η άκρη της πόρτας δεν επαναφέρεται και φαίνεται ειδικά μετά από πλύσιμο.
Ένα μαύρο, που ήταν παρκαρισμένο πιάνοντας δύο θέσεις στο πάρκινκ μεταξύ βιβ/θηκης και πρυτανείας?
-
Πήρα κι εγώ το type S και είμαι καταενθουσιασμένος. Το μόνο που με ενοχλεί είναι ο θόρυβος μέσα στην καμπίνα. Το Α3 που έχω οδηγήσει αρκετές φορές έχει πολύ καλύτερη ηχομόνωση και δεν ακούς σχεδόν τίποτα από εξωτερικούς θορύβους όπως αεροδυναμικοί θόρυβοι ή λάστιχα κτλ.
Και τρεις ερωτήσεις:
-
-
-
Ευχαριστώ.
καταρχήν καλορίζικο! Νομίζω γράφεις και στο myphone...
Η διαφορά είναι στα καλύτερα ηχομονωτικά υλικά αλλά κυρίως στην διαφορετική φιλοσοφία των κινητήρων. Στο μοτέρ της χόντα πρόσπάθησαν ο ήχος να είναι σπορτιφ όπως αρμόζει σε κάθε χόντα. Τώρα για το τι πέτυχαν...θα σου πω ότι μέχρι 3000 είναι αθόρυβο απλά έχει μια ενοχλητική χροια μεταξύ3800-4500 η οποία γίνεται ευχάριστα σπορ στις παραπάνω στροφές. Δεν είναι πρόβλημα για μένα...απλά το συνηθίζεις.
Οι απαντήσεις στα ερωτήματα σου...1)Υπάρχει η συγκεκριμένη δυνατότητα -την είχα και στο mp3 του παλιού μου αυτοκινήτου από το 2002- αλλά δεν έχει και τα καλύτερα πρακτικά αποτελέσματα...προσωπικά την έχω απενεργοποιήσει. Αφού έχω τα χειρηστήρια στο τιμόνι...ανεβοκατεβάζω την ένταση με ευκολία από εκεί.
2)το κουμπί αλαρμ δεν αναβοσβήνει...μόνο στον πίνακα οργάνων υπάρχει ένδειξη.
3)Το σούπερ λοκ είναι το διπλό κλειδωμα (όταν πατάς δηλαδή δύο φορές το κουμπί λοκ στο κλειδί). Με αυτό απλά δεν ανοίγουν οι πόρτες ούτε από μέσα με σκοπό να καθυστερεί τον ...επίδοξο διαρρήκτη που ...έσπασε το τζάμι αφού θα πρέπει να μπει και να βγει από αυτό.
Βέβαια σκέψου ότι αυτό θα τον τσατίσει περισσότερο και θα το κάνει λαμπόγυαλο το εσωτερικό μετά...
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
Υ.Γ. Ναι όντως γράφω και στο myphone.
-
-
Ένα μαύρο, που ήταν παρκαρισμένο πιάνοντας δύο θέσεις στο πάρκινκ μεταξύ βιβ/θηκης και πρυτανείας?
Ένα 5θυρο δε λες? Κυκλοφορεί συχνά εκεί (συνήθως στα πεζοδρόμια στις σκάλες κάτω από τη βιβλιοθήκη), το έχω προσέξει γιατί είναι ίδιο με το δικό μου. Του christos.dimou όμως είναι το sedan ima.
-
Ο χρήστης Bezbozny έγραψε:
[...]- Το ραδιόφωνο έχει ρύθμιση να ανεβαίνει η ένταση όσο αυξάνεται ο θόρυβος της καμπίνας σωστά; Το έχω ενεργοποιήσει αλλά όταν ανοίγω τα παράθυρα [οπότε κι αυξάνεται ο εσωτερικός θόρυβος ] δεν ανεβαίνει η ένταση. Σε εσάς γίνεται το ίδιο;
[...]
Η ένταση ανεβαίνει με τα χιλιόμετρα όχι με τα dB θορύβου μέσα στην καμπίνα.
- Το ραδιόφωνο έχει ρύθμιση να ανεβαίνει η ένταση όσο αυξάνεται ο θόρυβος της καμπίνας σωστά; Το έχω ενεργοποιήσει αλλά όταν ανοίγω τα παράθυρα [οπότε κι αυξάνεται ο εσωτερικός θόρυβος ] δεν ανεβαίνει η ένταση. Σε εσάς γίνεται το ίδιο;
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
[...]
- Το ραδιόφωνο έχει ρύθμιση να ανεβαίνει η ένταση όσο αυξάνεται ο θόρυβος της καμπίνας σωστά; Το έχω ενεργοποιήσει αλλά όταν ανοίγω τα παράθυρα [οπότε κι αυξάνεται ο εσωτερικός θόρυβος ] δεν ανεβαίνει η ένταση. Σε εσάς γίνεται το ίδιο;
[...]
Πολυ σωστος mjacob.Η ενταση αυξομειωνεται αναλογα τα χιλιομετρα.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
[...]
[...]
δεν το ήξερα αυτό Αντρέα...νόμιζα ότι λειτουργεί σε σχέση με τα db...όμως έτσι τι πρακτικό κέρδος υπάρχει;;;
Αφού έτσι και αλλιώς μετά τα 140-150 δεν πάει κανείς με ανοικτά παράθυρα οπότε δεν έχει ανάγκη την συγκεκριμένη δυνατότητα. Πρόκειται για άχρηστο feature κατ' εμένα...δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. - Το ραδιόφωνο έχει ρύθμιση να ανεβαίνει η ένταση όσο αυξάνεται ο θόρυβος της καμπίνας σωστά; Το έχω ενεργοποιήσει αλλά όταν ανοίγω τα παράθυρα [οπότε κι αυξάνεται ο εσωτερικός θόρυβος ] δεν ανεβαίνει η ένταση. Σε εσάς γίνεται το ίδιο;
-
[...]
[...]
δεν το ήξερα αυτό Αντρέα...νόμιζα ότι λειτουργεί σε σχέση με τα db...όμως έτσι τι πρακτικό κέρδος υπάρχει;;;
Αφού έτσι και αλλιώς μετά τα 140-150 δεν πάει κανείς με ανοικτά παράθυρα οπότε δεν έχει ανάγκη την συγκεκριμένη δυνατότητα. Πρόκειται για άχρηστο feature κατ' εμένα...δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.είναι με τη λογική ότι καθώς αυξάνονται τα χιλιόμετρα αυξάνεται και ο θόρυβος (αλλά βαριόμαστε να τον μετρήσουμε )... πάντως αυξάνεται σημαντικά η ένταση ακόμα και κάτω από τα 90 (έχει ρύθμιση ευαισθησίας δλδ πόσο να αυξάνεται με τα χιλιόμετρα...)
-
Ο χρήστης WinMik έγραψε:
Ένα 5θυρο δε λες? Κυκλοφορεί συχνά εκεί (συνήθως στα πεζοδρόμια στις σκάλες κάτω από τη βιβλιοθήκη), το έχω προσέξει γιατί είναι ίδιο με το δικό μου. Του christos.dimou όμως είναι το sedan ima.
όχι για 4θ λέω με τις χαρακτηριστικές ζάντες του ΙΜΑ
-
Α τότε πάσο, δεν ξέρω
-
A. Μαύρο δύσκολο. Μολυβί είναι το χρώμα. Τώρα αν μιλάς για την Τρίτη ναι το είχα παρκάρει ολίγον άτσαλα εκεί.
@winnik.
Β. Δεν διδάσκω στο ΕΜΠ (αν και ορισμένα lectures σε Πολιτικούς Μηχανικούς περί στοχαστικών μεθόδων βελτιστοποίησης τα έχω δώσει) αλλά όπως πάρα πολλοί άλλοι μετά το Ph.D. ασχολούμε σε ερευνητικό πρόγραμμα..... Για διδασκαλία σε άλλα Ιδρύματα......
Ηonda Civic 2005