-
Και ζήσαμε εμείς καλά και αυτοί καλύτερα
Και σε τι τιμή θα προσφέρεται αυτό το κελεπούρι; Γιατί αν είναι περίπου στα ίδια με το tsi, όλο αυτό το εγχείρημα μου κάνει σε: τρύπα στο νερό
Και το λέω αυτό βλέποντας το fr. Δεν βλέπω να πάει μία σε πωλήσεις. Το cupra όμως έχει μια ευκαιρία (βλέπε 30 αλόγατα πάνω από το GTI και σε καλύτερη τιμή). Θα πρέπει,λοιπόν να δώσει αν όχι καλύτερη, τουλάχιστον ίδια 'προίκα' με το golf, στο θέμα κινητήρας μπας και δει ανάσταση στο μαρτυρικό project 'leon'
Σε μοναδικη τιμη και δωρο ενας ημιακαμπτος για να στολιζετε το σαλονι σας
Δεν βλέπω να πάει μία σε πωλήσεις
Yo men peace!Και μετα απο αυτη την εγκυρη ενημερωση απο την κινηση αγορας(πες μας οτι εφερε και civic o Σαρακακης) ας περασουμε
**μπας και δει ανάσταση στο μαρτυρικό project 'leon' **
αλλο θα αναστηθει κι αλλο θα αναληφθει στους ουρανους \
**Φυσικά ασυζητητί golf δαγκωτό.' **
σιγα μην τρυπηθεις και τρεξουν τα λαδια του TSI
**Ως τότε όμως ας βάλουν ένα βαρέλι σε κάθε αντιπροσωπία της seat για να περνά η ώρα των πωλητών, παίζοντας με τις τάπες των βαρελιών **
Ενω οι οσοι περιμενουν civic περναν την ωρα τους πετωντας βελακια στον προεδρο του ομιλου...
και για οσους μπερδευτηκαν ο omikrone3 ειναι ο εγκαθετος και οχι ο nikox.Οχι ο nikox.Οχι ο nikox....
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
και για οσους μπερδευτηκαν ο omikrone3 ειναι ο εγκαθετος και οχι ο nikox.Οχι ο nikox.Οχι ο nikox....
Δεν πιστεύω να φοβάσαι ότι θα χάσεις την πρωτοκαθεδρία;
Άλλωστε τι είναι καλύτερα από έναν εγκάθετο; Φυσικά ένας ημιάκαμπτος εγκάθετος
Πάντως είναι αλήθεια ότι αυτή η αναμονή με έχει κάνει
Ήμαρτον κύριε...
-
Σήμερα κλείνω 300 χλμ με το HONDA CIVIC 4D ...οι εντυπώσεις άριστες εκτός από ένα θόρυβο που θα δω αύριο στο συνεργείο κάτι σαν ξεχασμένη ζελατίνα που εγώ δεν μπόρεσα να εντοπίσω από που προέρχεται...
Κατανάλωση ... εκτός πόλης 5.7 lit/100 km
μικτός κύκλος 8 lit/100 km -
Ο χρήστης filipp έγραψε:
Σήμερα κλείνω 300 χλμ με το HONDA CIVIC 4D ...οι εντυπώσεις άριστες εκτός από ένα θόρυβο που θα δω αύριο στο συνεργείο κάτι σαν ξεχασμένη ζελατίνα που εγώ δεν μπόρεσα να εντοπίσω από που προέρχεται...
μικτός κύκλος 8 lit/100 kmτι να πω filipp...δώσε μας πληροφορίες για τον θόρυβο που λες για να σου γράψουμε μία γνώμη...όμως αν είναι ζελατίνα(;;;) όπως γράφεις τότε θα την άκουγες από την στιγμή που το πήρες. Η κατανάλωση σου πάντως είναι πολύ καλή...
-
Συγνώμη αλλά σας έχασα!!!!!!!!!!
Αυτό το θέμα με τα LEON από που ξεφύτρωσε ξαφνικά??
-
Ο χρήστης gxaral έγραψε:
Συγνώμη αλλά σας έχασα!!!!!!!!!!Αυτό το θέμα με τα LEON από που ξεφύτρωσε ξαφνικά??
Μην δίνεις σημασία φίλε gxaral, ήταν ένα λεπτό μνήμης. Πότε άλλωστε θα τα ξανακούσουμε;
Τώρα στα δικά μας και πάλι. Πότε με το καλό παραλαμβάνεις φίλε Σπύρο;
-
Ο χρήστης nikox έγραψε:
Μην δίνεις σημασία φίλε gxaral, ήταν ένα λεπτό μνήμης. Πότε άλλωστε θα τα ξανακούσουμε;
το ανώτατο όριο αναμονής είναι σύμφωνα με τον ντίλερ 15/02. Το λογικό είναι μέχρι την Παρασκευή...δεν είναι καθόλου παράξενο επομένως να χτυπήσει και αύριο το τηλέφωνο
Να είσαι σίγουρος...θα το μάθετε... -
Εγω αν ήμουν πωλητής θα στο παρέδιδα 14/2 μαζί με μια κούτα γιαπωνεζικα σοκολατάκια.
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
το ανώτατο όριο αναμονής είναι σύμφωνα με τον ντίλερ 15/02. Το λογικό είναι μέχρι την Παρασκευή...δεν είναι καθόλου παράξενο επομένως να χτυπήσει και αύριο το τηλέφωνο
Να είσαι σίγουρος...θα το μάθετε...Αυτά είναι! Ακολουθεί πραγματικός διάλογος:
Ντριν-ντριν!
-Ναι!
-Ο κύριος ΣπυροςΣ;
-Μάλιστα.
-Σας τηλεφωνούμε για το civic που παραγγείλατε. Μπορείτε να έρθετε να το παραλάβετε. (Παύση). Κύριε Σπύρο! (Τίποτα) Κύριε Σπύρο!!! (Καμία αντίδραση, και αμέσως μετά)...
-Μα καλά πότε προλάβατε!!! Μένετε 1 ώρα μακριά!!!!Δεν μπορώ να περιμένω άλλο! Το θέλω ΤΩΡΑ!!!!
Άντε φίλε μου με το καλό.ps οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι τυχαία
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Εγω αν ήμουν πωλητής θα στο παρέδιδα 14/2 μαζί με μια κούτα γιαπωνεζικα σοκολατάκια.όχι άλλη αναμονή σε παρακαλώ θα κάνω φόνο...
-
Εγω αν ήμουν πωλητής θα στο παρέδιδα 14/2 μαζί με μια κούτα γιαπωνεζικα σοκολατάκια.
όχι άλλη αναμονή σε παρακαλώ θα κάνω φόνο...
Όπως λέει και ο Λιακό ' Ο καιρός γάρ εγγύς'
Πρόσεχε ολίγον στην παραλαβή θέματα που σχετίζονται με γρατζουνιές και μικροχτυπήματα καθώς λόγω των πολύ-επίπεδων επιφανειών του Civic δεν είναι καθόλου μα καθόλου δύσκολο να ξεφύγει κάτι από τον τεχνικό έλεγχο.
Κάτι ψιλοπροβληματάκια με την τάπα βενζίνης ίσως πρέπει να τα περιμένεις καθώς και σε Αγγλία και σε Ιταλία πολλοί χρήστες έχουν παραπονεθεί για αυτή. Από όσο γνωρίζω οι αντιπρόσωποι στην Ευρώπη έχουν ήδη πάρει γραμμή από την Honda να αλλάζουν χωρίς 2η κουβέντα τις τάπες που παρουσιάζουν πρόβλημα.
Επιπλέον από όσο γνωρίζω ήδη στα οχήματα του 2007 έχουμε και τη πρώτη σοβαρή αναβάθμιση του λογισμικού για να αντιμετωπιστούν κάποια μικροπροβλήματα που σχετίζονται με φανταστικές βλάβες. Οπότε ιδιαίτερη προσοχή στην 1η εκκίνηση για το πόσο γρήγορα τελειώνουν ή όχι τα διαγνωστικά του συστήματος πριν την εκκίνηση για να μην βρεθείς να σε κλειδώσει από έξω το Civic....
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ όταν το παραλάβεις.....
Υ.Σ. Ελπίζω να το έχεις τους αισθητήρες παρκαρίσματος και μικτή ασφάλεια γιατί η παραμικρή @@@@κία στο 5θύρο πληρώνεται ακριβά.....
-
όχι άλλο κάρβουνο σε παρακαλώ θα κάνω φόνο... -
μικτός κύκλος 8 lit/100 kmτι να πω filipp...δώσε μας πληροφορίες για τον θόρυβο που λες για να σου γράψουμε μία γνώμη...όμως αν είναι ζελατίνα(;;;) όπως γράφεις τότε θα την άκουγες από την στιγμή που το πήρες. Η κατανάλωση σου πάντως είναι πολύ καλή...
Φίλε Σπύρο πήγα συνεργείο σήμερα και σηκώσαμε το αμάξι το καπάκι πάνω απο την εξάτμιση 2 βίδες ήταν ελαφρά σφιγμένες και κουνιόταν το καπακι όλα καλά τώρα ...
-
σε ευχαριστώ Χρήστο για τις ευχές...πίστεψε το αλλά με τόσο καιρό αναμονής είχα τον χρόνο να σχεδιάσω τις...συνθήκες παράδοσης και τα σημεία που πρέπει να προσέξω...
Παρόλα αυτά σε ευχαριστώ για τις επισημάνσεις σου οι οποίες έχουν μεγαλύτερη βάση σε ένα μαύρο αυτοκίνητο που οι γρατσουνιές φαίνονται εντονότερα. Για την τάπα που αναφέρεις ήδη στην Αγγλία βάζουν τις καινούριες οι οποίες διαφοροποιούνται μερικώς. Ελπίζω το δικό μου να έχει τέτοια αλλιώς προβλέπω σιωπηλή αντικατάσταση στο πρώτο σέρβις...Αυτό για τα ηλεκτρονικά που λες το έχω σκεφτεί και φυσικά θα το ελέγξω. Ελπίζω γενικά να μην αποτελέσουν την αχίλλειο πτέρνα του σιβικ διότι όπου πολλά ηλεκτρονικά -θεωρητικά πάντα συνεπάγονται- και μεγαλύτερες πιθανότητες μελλοντικής βλάβης... Όσο για τους αισθητήρες παρκαρίσματος έχουν προβλεφθεί ήδη από τον Σεπτέμβριο που παρήγγειλα.filip: συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες όπως είδες...
-
1200 χιλιόμετρα πλέον και 10 μέρες συμβίωσης με το civic. Πρώτες εντυπώσεις. Ο κινητήρας διαμάντι. Ροπάτος αρκετά από χαμηλά και απίστευτα οικονομικός. Ακόμα είμαι στην διαδικασία στρωσίματος αλλά δεν βλέπω την ώρα που θα το ανοίξω.
Χθες επιστρέφοντας από θεσ/νίκη και το κομμάτι Βέροια – Κοζάνη (συνεχής ανηφορικός δρόμος) το έβγαλα όλο με 6 η και 130+ χιλιόμετρα χωρίς να δείξει σημάδια κόπωσης ο κινητήρας. Και η κατανάλωση στο trip computer μόνιμα αισιόδοξη.
Ο θόρυβος του κινητήρα μέχρι τις 3500+ στροφές είναι σχεδόν ανύπαρκτος, έτσι μπορείς να κινηθείς άνετα σε εθνικές με χαλαρή μουσική και 130 ως 140 χιλ/ωρα χωρίς να σου παίρνει το κεφάλι η φασαρία. Πρώτη αλλαγή λαδιών στα 1500 χιλ προαιρετικά.
Ερώτηση: Είναι καλύτερα να βάζω λάδια τις μαμάς HONDA (λιγάκι τσουχτερά στην τιμή) ή να βάλω λάδια το ίδιο καλά, με τα ίδια στοιχεία άλλης όμως επώνυμης εταιρείας; (διαφορά σε τιμή 3 -
[quote='kastorianos']
Ερώτηση: Είναι καλύτερα να βάζω λάδια τις μαμάς HONDA (λιγάκι τσουχτερά στην τιμή) ή να βάλω λάδια το ίδιο καλά, με τα ίδια στοιχεία άλλης όμως επώνυμης εταιρείας; (διαφορά σε τιμή 3
-
Από πού και ως πού να έχει μεγαλύτερη κατανάλωση βενζίνης;
Τι λάδι θέλει το civic;
-
[quote='kastorianos']1200 χιλιόμετρα πλέον και 10 μέρες συμβίωσης με το civic. Πρώτες εντυπώσεις. Ο κινητήρας διαμάντι. Ροπάτος αρκετά από χαμηλά και απίστευτα οικονομικός. Ακόμα είμαι στην διαδικασία στρωσίματος αλλά δεν βλέπω την ώρα που θα το ανοίξω.
Χθες επιστρέφοντας από θεσ/νίκη και το κομμάτι Βέροια – Κοζάνη (συνεχής ανηφορικός δρόμος) το έβγαλα όλο με 6 η και 130+ χιλιόμετρα χωρίς να δείξει σημάδια κόπωσης ο κινητήρας. Και η κατανάλωση στο trip computer μόνιμα αισιόδοξη.
Ο θόρυβος του κινητήρα μέχρι τις 3500+ στροφές είναι σχεδόν ανύπαρκτος, έτσι μπορείς να κινηθείς άνετα σε εθνικές με χαλαρή μουσική και 130 ως 140 χιλ/ωρα χωρίς να σου παίρνει το κεφάλι η φασαρία. Πρώτη αλλαγή λαδιών στα 1500 χιλ προαιρετικά.
Ερώτηση: Είναι καλύτερα να βάζω λάδια τις μαμάς HONDA (λιγάκι τσουχτερά στην τιμή) ή να βάλω λάδια το ίδιο καλά, με τα ίδια στοιχεία άλλης όμως επώνυμης εταιρείας; (διαφορά σε τιμή 3 -
[quote='spyros.s'][quote='kastorianos']
Ο χρήστης gxaral έγραψε:
Όπως βλέπεις η HONDA δεν ορίζει κάποιο συγκεκριμένο λάδι αλλά προδιαγραφέςόπως κάνουν οι σοβαρές εταιρείες που δεν κοιτάνε να βγάλουν κι ΑΛΛΑ λεφτά από το σήμα τους
Εν αντιθέσει με κάτι άλλες που σε λίγο και για τις λάμπες θα σου λένε 'θέλει λάμπα BE234.5' ...
Η BE θα πουλάει πιστοποιήσεις στις κατασκευάστριες λαμπτήρων για να έχουν το Premium δικαίωμα να πουλάνε στους αγοραστές BE, κι οι αγοραστές BE σα μλκς αντί να ξέρουν χαρακτηριστικά θα ψάχνουν σήματα...Αυτά για το τί βγάζει και η κάθε εταιρεία με το σέρβις έτσι... αλλιώς κάλλιστα θα μπορούσαν να σου λένε ότι χρειάζεται αυτά τα χαρακτηριστικά και κάθε κατασκευαστής και αγοραστής θα μπορεί να έχει το κατάλληλο προϊόν του.
Ηonda Civic 2005