-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Απλως μου φανηκε περιεργο γιατι θα περιμενα το 5πορτο να εχει πολλαπλων συνδεσμων και στο κατω κατω ειναι δυνατον να τους συμφερει 2 διαφορετικες φιλοσοφιες αναρτησεις για σχεδον το ιδο αυτοκινητο;;;;Απο οτι φαινεται αυτο ειναι δυνατον να γινει χωρις μεγαλη διαφορα στο κοστος υποστηριξης. Και τα Γκολφ 4 ειχαν αξονα και ανεξαρτητη αναρτηση στο ιδιο αμαξωμα (οσα ειχαν Χαλντεξ είχαν ανεξαρτητη).
Το περιεργο ειναι τωρα που το Γκολφ 5 απεκτησε ανεξαρτητη το Σιβικ γυρισε σε αξονα ισως επηδει οι Γαλλοι εχουν αξονα και πουλανε καλα.
Γενικα περιεργο και το σχημα του 5θυρου νομιζω.
Τα 48υρα, κουπε τα ειδα απο κοντα ειναι πολυ ωραια αυτοκινητα αλλα το ταμπλω δεν μου αρεσει με τον μεγαλο ογκο του. Επισης ο χωρος του κινητηρα ειναι μικρος, 8υμιζει τις αναλογιες ενος Σιβικ του 90 τωρα που το σκεφτομαι, αλλα εκεινα τα αυτοκινητα ηταν πολυ σπορ και ειχαν περαση στους νεους γιαυτο και ξαναγυρισαν σε αυτο το σχημα. -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Ποιος λέει πως η κουπέ έκδοση δεν θα έρθει ευρώπη? Οι προηγούμενες είχαν εισαχθεί κανονικά.μακάρι να έρθει ^BOOMBOOM..sorry..IKE
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Ποιος λέει πως η κουπέ έκδοση δεν θα έρθει ευρώπη? Οι προηγούμενες είχαν εισαχθεί κανονικά.
μακάρι να έρθει ^BOOMBOOM..sorry..IKE
same thing
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Ποιος λέει πως η κουπέ έκδοση δεν θα έρθει ευρώπη? Οι προηγούμενες είχαν εισαχθεί κανονικά.Γραψε λαθος ,ελλαδα ηθελα να πω .Σωστα, ολες οι κουπε εκδοσεις ηρθαν ευρωπη, στην ελλαδα ηρθε μονο η κουπε εκδοση των civic(92-95).Για την επομενη (96-00) δεν γνωριζω αν εγινε επισημη εισαγωγη απο Σαρακακη.
-
Ο χρήστης jap-power έγραψε:
Ποιος λέει πως η κουπέ έκδοση δεν θα έρθει ευρώπη? Οι προηγούμενες είχαν εισαχθεί κανονικά.
Γραψε λαθος ,ελλαδα ηθελα να πω .Σωστα, ολες οι κουπε εκδοσεις ηρθαν ευρωπη, στην ελλαδα ηρθε μονο η κουπε εκδοση των civic(92-95).Για την επομενη (96-00) δεν γνωριζω αν εγινε επισημη εισαγωγη απο Σαρακακη.
δε νομίζω ότι ηταν θεμα ελληνων, ειναι θεμα αγγλιας και ευρωπης κλπ....
-
Μακράν το πιο εντυπωσιακό και φουτουριστικό εσωτερικό σε αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας
http://www.honda.it/nuovacivic/swf/good ... 01_f02.jpg
-
Αχ, θα μας τρελάνει αυτή η Χόντα...
Απλά κορυφαίο εσωτερικό (ξυπνά ο γκατζετάκιας μέσα μου)!!
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
Επειδη αυτό εινια ενα αλλο θεμα (οι κατηγορίες)
θα σου θυμίζω τη διαφήμιση του Focus που λεει οτι εχει το μεγαλυτερο χωρο αποσκευων στην κατηγορία του.
Η κατηγορία που αναφερόμαστε δεν εχει το OCTAVIA μεσα, που λειτουργεί κατά βάση και σαν σχήμα σαν τετραθυρο
και θεωρείται και μάλλον λιγο διαφορετική κατηγορία
Αν ίσχυε η συγκριση που λες θα είχε γίνει μηνυση στην ford όταν έβγαλε τη διαφήμιση
Αρα εννοω ότι η κατηγορία είναι 3-5 πορτες σαν τα astra,focus, golf κλπ...
Συμφωνείς στο σκεπτικό μου?..αν συμφωνω με το σκεπτικο σου οτι ειναι τετραθυρο..χμμ να το σκεφτω..
κλικ απο κατω, και οση ωρα φορτωνει, σκεψου το κι εσυ..
δηλαδη επειδη η skoda δεν εκανε μηνυση στη ford, ειναι 4θυρο..To Octavia den einai 5d hatchback san ta klasika montela ths kathgorias (focus, astra, golf etc). Perissotero se 5d sedan fernei (kataxrhstikos o oros) h liftback an to protimas. Se ka8e periptwsh akrovatei meta3y mikromesaias kai mesaias kathgorias kai den apotelei ameso antipalo tou Civic.
@ndreas
-
Loipon... Legomai Andreas kai kalws sas vrhka.
Poly kalo to Civic sxediastika, mesa kai e3w. 8ymizei vevaia prwtotypo dekaetias 80' h ais8htikh tou. Epishs mou efere sto myalo ola ta Saab 900 ka8ws kai to prohgoumeno 9-3.
Sthn Ellada 8a exoume sigoura thn 58yrh ekdosh kai 8a moirazomaste thn idia 48yrh me tous Iapwnes (diaferei apo thn amerikanikh sta empros kai pisw fwtistika swmata). Gia to coupe den gnwrizw kati alla logika 8a eisax8ei se kapoies eurwpaikes xwres opws kai oi prohgoumenes gennies.@ndreas - The L.A.P.S. Gang
-
Ανδρεα καλως ηρθες
-
Για το εσωτερικό του Civic, απλά πρέπει να τους βγάλουμε το καπέλο. Μακάρι να ήταν πακέτο και με τον εξωτερικό σχεδιασμό!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Για το εσωτερικό του Civic, απλά πρέπει να τους βγάλουμε το καπέλο. Μακάρι να ήταν πακέτο και με τον εξωτερικό σχεδιασμό!εμενα μου εκαναν εντυπωσει οι δηλωσεις στην ΕΤ3 (στη γνωστή εκπομπη) πριν κανα 2 βδομαδες που εκθειάζανε τη Honda για την τόλμη της στο σχεδιασμό (ενας δημ με κοτσίδα) και θαβανε τις αλλες για τα ατολμα σχεδια
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Για το εσωτερικό του Civic, απλά πρέπει να τους βγάλουμε το καπέλο. Μακάρι να ήταν πακέτο και με τον εξωτερικό σχεδιασμό!
εμενα μου εκαναν εντυπωσει οι δηλωσεις στην ΕΤ3 (στη γνωστή εκπομπη) πριν κανα 2 βδομαδες που εκθειάζανε τη Honda για την τόλμη της στο σχεδιασμό (ενας δημ με κοτσίδα) και θαβανε τις αλλες για τα ατολμα σχεδια
... ...υπάρχουν και μ@λάκες...
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Loipon... Legomai Andreas kai kalws sas vrhka.Poly kalo to Civic sxediastika, mesa kai e3w. 8ymizei vevaia prwtotypo dekaetias 80' h ais8htikh tou. Epishs mou efere sto myalo ola ta Saab 900 ka8ws kai to prohgoumeno 9-3.
Sthn Ellada 8a exoume sigoura thn 58yrh ekdosh kai 8a moirazomaste thn idia 48yrh me tous Iapwnes (diaferei apo thn amerikanikh sta empros kai pisw fwtistika swmata). Gia to coupe den gnwrizw kati alla logika 8a eisax8ei se kapoies eurwpaikes xwres opws kai oi prohgoumenes gennies.@ndreas - The L.A.P.S. Gang
Φίλε mika_hakkinen, σε παρακαλώ να γράφεις με Ελληνικούς χαρακτήρες, από σεβασμό στις επιθυμίες των οικοδεσποτών μας 4Τ (βλ. τις Οδηγίες χρήσης), στα ...ματάκια μας και στην πολύπαθη Ελληνική γλώσσα
Καλώς ήλθες στο 4Τ Forum
(moderator nass)
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Loipon... Legomai Andreas kai kalws sas vrhka.
Poly kalo to Civic sxediastika, mesa kai e3w. 8ymizei vevaia prwtotypo dekaetias 80' h ais8htikh tou. Epishs mou efere sto myalo ola ta Saab 900 ka8ws kai to prohgoumeno 9-3.
Φίλε mika_hakkinen, σε παρακαλώ να γράφεις με Ελληνικούς χαρακτήρες, από σεβασμό στις επιθυμίες των οικοδεσποτών μας 4Τ (βλ. τις Οδηγίες χρήσης), στα ...ματάκια μας και στην πολύπαθη Ελληνική γλώσσα
Καλώς ήλθες στο 4Τ Forum
(moderator nass)
Afou to lene kai oi odhgies... εντάξει.
Απλά αν μου ξεφύγει κάποια φορά, περιμένω κατανόηση.@νδρέας
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
εμενα μου εκαναν εντυπωσει οι δηλωσεις στην ΕΤ3 (στη γνωστή εκπομπη) πριν κανα 2 βδομαδες που εκθειάζανε τη Honda για την τόλμη της στο σχεδιασμό (ενας δημ με κοτσίδα) και θαβανε τις αλλες για τα ατολμα σχεδια
εγω συμφωνω με τις δηλωσεις ομως
αρα ειμαι Μ....?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
αρα ειμαι Μ....?
Δεν μου αρέσει η ισοπέδωση...υπάρχουν εταιρείες που δεν έβγαλαν άτολμα σχέδια...(Citroen C4, Renault Megane κτλ κτλ)
Δεν ανακάλυψε τώρα τον τροχό η Honda, ο ορισμός μέχρι πρότινος του άτολμου και του συντηρητικού! -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
αρα ειμαι Μ....?
Δεν μου αρέσει η ισοπέδωση...υπάρχουν εταιρείες που δεν έβγαλαν άτολμα σχέδια...(Citroen C4, Renault Megane κτλ κτλ)
Δεν ανακάλυψε τώρα τον τροχό η Honda, ο ορισμός μέχρι πρότινος του άτολμου και του συντηρητικού!τι λες τωρα? ενα παραστρατημα εκανε μονο στο civic το προηγουμενο
Οι δημοσιογραφοι απλως αυτη τη φορα ειπαν ότι εταιριες οπως οχ η φορντ εβγαλαν τον παππου απο μεσα τους.!!!!! -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
αρα ειμαι Μ....?
Δεν ανακάλυψε τώρα τον τροχό η Honda, ο ορισμός μέχρι πρότινος του άτολμου και του συντηρητικού!τι λες τωρα? ενα παραστρατημα εκανε μονο στο civic το προηγουμενο
Οι δημοσιογραφοι απλως αυτη τη φορα ειπαν ότι εταιριες οπως οχ η φορντ εβγαλαν τον παππου απο μεσα τους.!!!!!ένα παραστράτημα...;
εγώ όσο θυμάμαι τα Civic και γενικότερα τα honda συντηρητικά σχέδια έβγαζε ...
Η Ford που λες τουλάχιστο όταν έβγαλε το Focus I έδωσε δείγματα γραφής... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Η δήλωση αυτή έγινε με βάση τα μοντέλα που παρουσίσαν οι υπόλοιποι κατασκευαστές ( RAV-4, Clio, Yarisκ.λ.π.) και όχι το τι έχει παρουσιαστεί γενικά. Και θα συμφωνήσω και εγώ μαζί του.
Ηonda Civic 2005