-
...παντως ειχαμε δεν ειχαμε την λογικη ως ενα βαθμο απορια του φιλου μας για τους δισκους την καναμε... μπου...λο. Λοιπον για να συνεχισει η σελιδα μας να εχει ενδιαφερον προτεινω στους ηδη ιδιοκτητες να μας παραθετουν διαφορες γνωμες ή απόψεις απο την καθημερινη συμβιωση τους με το αυτοκινητο αναφορικα με καταναλωσεις, μικρες λεπτομερειες θετικες ή αρνητικες και γενικοτερα πραγματα που τους κανουν εντυπωση ή πρεπει να αναμενουμε και εμεις για να χαρουμε στο μεγιστο δυνατο βαθμο τις 'χοντιες' μας.
Ετσι, αφενως θα εχουμε κατι να συζηταμε για το αυτοκινητο αφετερου θα κανουμε αμοιβαια πλακα και καζουρα τους φιλους απο το 'γερμανικο' στρατοπεδο.
Ειναι πολλοι οι μηνες της αναμονης κυριοι...Αναμενω...
-
λες να σκουριασει τοσους μηνες μεχρι να φτασει στα χερια σου?Ω ρε λες?
-
Μία εικόνα χίλιες λέξεις. Ναι, το δικό μου είναι...
Πήγα από την αντιπροσωπεία και έγινε χαμός. Τους έβαλα να ψάξουν παντού για σκουριά. Όχι και να με κοροιδεύουν καινούριο αυτοκίνητο...
-
Ρε συ Winmik, δε το πρόσεξες;;; Το τιμόνι είναι ανάποδα!
-
Το γύρισα να πέσει και απο κει η σκουριά.
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
λες να σκουριασει τοσους μηνες μεχρι να φτασει στα χερια σου?Ω ρε λες?κανε πλακα εσυ αλλα με τοση αναμονη θα ξεχασω τι χρωμα θα ειναι...ασε που μπορει να μου στειλουν κανα face lift
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
ασε που μπορει να μου στειλουν κανα face liftΦίλος που πήρε το Jazz πήρε F/L (ή ταμπλό lift) χωρίς να το ξέρει. Από τα πρώτα νέα Jazz που φέρανε, είχε όμως το παλιό βιβλιαράκι και δεν ταίριαζαν τα κουμπιά στο ταμπλό.
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
κανε πλακα εσυ αλλα με τοση αναμονη θα ξεχασω τι χρωμα θα ειναι...ασε που μπορει να μου στειλουν κανα face lift
αυτο ειναι το καλο σεναριο, το κακο ειναι οτι με το που θα το παραλαβεις, να ανακοινωθει το f/l. Στο απευχομαι βεβαια!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
κανε πλακα εσυ αλλα με τοση αναμονη θα ξεχασω τι χρωμα θα ειναι...ασε που μπορει να μου στειλουν κανα face lift
αυτο ειναι το καλο σεναριο, το κακο ειναι οτι με το που θα το παραλαβεις, να ανακοινωθει το f/l. Στο απευχομαι βεβαια!
και κανένας 1.600-110/125
-
110/125
και να γελανε υστερα και τα γκολφ FSi μαζι σου με τα 110 ολοκληρα αλογα?
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
και κανένας 1.600-110/125
δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στις 5 πόρτες
μόνο στις τέσσεριςΕπιτέλους σου την είπα
-
Για το Type-R ξέρει κανείς αν και αυτό θα έχει LSD διαφορικό όπως το προηγούμενο?
-
με καλυψε ο coyote στα αλογα...για να ειναι τοσα (115) θα πρεπει να μου τα δωσουν χωρις...φπα 19%
Παντως θεωρω απαραδεκτη την αναμονη τοσων μηνων...αυτο διοτι δεν γνωριζω αν αυτη η αναμονη ειναι αποτελεσμα μεγαλης ζητησης στην ευρωπη την οποια δεν μπορει να καλυψει(;) το εργοστασιο στο σουιντον ή αν απλα το παιζουν premium σαν τους 'τραγικους'(ξερετε ποιους εννοω...)
Το σιγουρο ειναι οτι ο παραγοντας αυτος λειτουργει αποτρεπτικα στον μεσο αγοραστη και η χοντα χανει πωλησεις στην χωρα μας. Το χειροτερο βεβαια ειναι οτι εκεινοι κοιτουν μετα προς αλλες κατευθυνσεις (βλ τραγικοι) και αγοραζουν αυτοκινητα με μοτερ που θυμιζουν wankel (ξερετε...αφθονη ροπη και καθε 2 φουλαρισματα λαδακι... για να μην ξεχνιομαστε ) -
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Για το Type-R ξέρει κανείς αν και αυτό θα έχει LSD διαφορικό όπως το προηγούμενο?Δεν εχει μπλοκε το τωρινο Type-R. To focus rs εχει και στο δρομο ειναι σκοτωστρα.
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Για το Type-R ξέρει κανείς αν και αυτό θα έχει LSD διαφορικό όπως το προηγούμενο?θα αρχίσουμε πάλι.....
Δεν είχε το προηγούμενο στην Ευρώπη
-
Κάτι πήρε το αυτί μου ότι το Civic δε παράγεται πλέον σε Cosmic Grey! (το χρωματάκι του avatar μου) Κρίμα γιατί είναι πραγματικά πολύ όμορφο χρώμα, αλλά καλό για εμένα γιατί θα είμαι από τους 'σπάνιους'...
-
δε μπορω να φανταστώ ότι θα κοπεί το introdactory color.
-
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στις 5 πόρτες
μόνο στις τέσσεριςΕπιτέλους σου την είπα
νομίζεις
Στο ¨σου την είπα' ή ότι θα βγεί 5πορτες με 1600?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Στο ¨σου την είπα' ή ότι θα βγεί 5πορτες με 1600?
Μπορεί ούτε 4 ούτε 5
Ηonda Civic 2005