-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
μακρια απο τα fsi για τους γνωστους λογους
FSi είναι τα δίλιτρα και το 1.6. Το 1.4 τι σχέση έχει?
ποιος μιλησε για 1,4,
αμεσως μετα παρεθεσα την γνωμη μου για το 1.4 -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κάτι μου έλεγε ότι θα φτάναμε κι εδώ.Πόσα έχεις; 23.000; Ωραία, πάρε ένα golf GTi 2ετίας ή μια Μ3 10ετίας ή μια Ferrari 25ετίας.
Καινούριο θέλει ο άνθρωπος.
για να γραφω για μτχ καταλαβαινεις τι εξαιρετικα αμαξια μπορει να αγορασει με αυτα τα λεφτα...ειδικα ο προερχομενος απο ραλι...
-
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ.Το ξέρω ότι παίρνεις μαματο μεταχειρισμένο με τόσα λεφτά. Με τα χρήματα αυτά μπορώ να φέρω ΤΤ διετίας από γερμανία και να έχω και γκάζι και μούρη..
Αλλά θέλω 'παρθένα' για να την στρώσω (και δεν εννοώ τον κινητήρα) όπως εγω θέλω.
-
οπως καταλαβαινεις οι κορυφαιες επιλογες ειναι το honda και το vw. Αν σε νοιαζουν τα γκαζια MONO παρε golf οπως σε προετρεψαν παραπανω αλλα σε ολα τα αλλα το Honda κατ' εμενα υπερτερεί. Ασε που δεν ειναι αργο ενα αυτοκινητο με 140 αλογα...απλα το τουρμπο ειναι αλλιως...Το προβλημα στο χοντα ειναι αλλου...χρονοι παραδοσης,αν το παραγγειλεις τωρα καλο φλεβαρη θα το εχεις...(αυτο με εχει χαλασει εμενα). Κατα τ'αλλα και ποιο καλο εξοπλισμο εχει και καλυτερους χωρους + 7ετης εγγυηση και στην τελικη δεν βρωμαει ο τοπος απο αυτα...Οτι και να παρεις παντως καλοριζικο να ειναι
-
Ευχαριστώ για τις γνώμες σας.
Μάλλον στην honda θα τα σκάσω.Σαν σύνολο το θεωρώ καλύτερο.
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
οπως καταλαβαινεις οι κορυφαιες επιλογες ειναι το honda και το vw. Αν σε νοιαζουν τα γκαζια MONO παρε golf οπως σε προετρεψαν παραπανω αλλα σε ολα τα αλλα το Honda κατ' εμενα υπερτερεί. Ασε που δεν ειναι αργο ενα αυτοκινητο με 140 αλογα...απλα το τουρμπο ειναι αλλιως...Το προβλημα στο χοντα ειναι αλλου...χρονοι παραδοσης,αν το παραγγειλεις τωρα καλο φλεβαρη θα το εχεις...(αυτο με εχει χαλασει εμενα). Κατα τ'αλλα και ποιο καλο εξοπλισμο εχει και καλυτερους χωρους + 7ετης εγγυηση και στην τελικη δεν βρωμαει ο τοπος απο αυτα...Οτι και να παρεις παντως καλοριζικο να ειναιΤα γκαζια ΜΟΝΟ?
Δηλαδη αν ΕΚΤΟΣ απο τα γκαζια τον ενδιαφερει η ροπη στις χαμηλες στροφες, η οδικη συμπεριφορα και η ανεση αναρτησης να παρει το Civic?
-
Ναι, το Civic έχει καλύτερη συμπεριφορά
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ναι, το Civic έχει καλύτερη συμπεριφορά -
Ναι, το Civic θέλει σπρώξιμο για να κινηθεί στις χαμηλές... Μια χαρά πάει, δεν αμφιβάλλω οτι το GT θα πάει καλύτερα, για γκάζια είναι super στη τιμή του. Για το Civic, η οδική του συμπεριφορά είναι ασφαλέστατη, με πολύ δυνατά φρένα, και σταθερό στο δρόμο. Τώρα εάν για κάποιον αυτό δεν είναι αρκετό, και φέρνει το Civic στα όριά του τόσο εύκολα και συχνά, ας πάρει κάτι άλλο, ας πάρει GT, ας πάρει GTi, ας πάρει EVO ή WRX-STi.
-
Ο χρήστης nickval έγραψε:
...ας πάρει GT, ας πάρει GTi, ας πάρει EVO ή WRX-STi.......και με ομοιοκαταληξία!
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
οπως καταλαβαινεις οι κορυφαιες επιλογες ειναι το honda και το vw. Αν σε νοιαζουν τα γκαζια MONO παρε golf οπως σε προετρεψαν παραπανω αλλα σε ολα τα αλλα το Honda κατ' εμενα υπερτερεί. Ασε που δεν ειναι αργο ενα αυτοκινητο με 140 αλογα...απλα το τουρμπο ειναι αλλιως...Το προβλημα στο χοντα ειναι αλλου...χρονοι παραδοσης,αν το παραγγειλεις τωρα καλο φλεβαρη θα το εχεις...(αυτο με εχει χαλασει εμενα). Κατα τ'αλλα και ποιο καλο εξοπλισμο εχει και καλυτερους χωρους + 7ετης εγγυηση και στην τελικη δεν βρωμαει ο τοπος απο αυτα...Οτι και να παρεις παντως καλοριζικο να ειναι
Τα γκαζια ΜΟΝΟ?
Δηλαδη αν ΕΚΤΟΣ απο τα γκαζια τον ενδιαφερει η ροπη στις χαμηλες στροφες, η οδικη συμπεριφορα και η ανεση αναρτησης να παρει το Civic?
εχεις δικιο στο θεμα της ροπης και της ανεσης αναρτησης αλλα στην οδικη συμπεριφορα το civic 1.8 ειναι ΑΠΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
-
Όχι πάλι...
-
Συνονοματε, κανεις λαθος. Ετσι τουλαχιστον λενε ολες οι δοκιμες στα περιοδικα. Εκτος αν ολοι κανουν λαθος και εχουν δικιο αυτοι που αρκουνται στα σχολια κατοχων ή υποψηφιων κατοχων.
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
οπως καταλαβαινεις οι κορυφαιες επιλογες ειναι το honda και το vw. Αν σε νοιαζουν τα γκαζια MONO παρε golf οπως σε προετρεψαν παραπανω **αλλα σε ολα τα αλλα το Honda κατ' εμενα υπερτερεί. **πού ;
σε επιδόσεις?
οδική συμπεριφορά και άνεση αναάρτησης?
ποιότητα κατασκευής?
τιμή?
μεταπώληση?
-
είπαμε... μόνο για γκάζια είναι το GT
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
σε επιδόσεις?
Γκάζια=επιδόσεις
οδική συμπεριφορά και άνεση αναάρτησης?
εάν μπορείς να φτάνεις το Civic τόσο συχνά στα όριά του και δεν σε ικανοποιεί η άνεση της ανάρτησης πάω πάσο. Πάντως σε άλλες περιπτώσεις οι σκληρές αναρτήσεις χαρακτηρίζονται 'σπόρ'...
ποιότητα κατασκευής?
ανταποδίδω το emoticon...
τιμή?
με παρόμοιο εξοπλισμό η διαφορά είναι πολύ μικρή
μεταπώληση?
Πωλείται 2-τουρμπο 1400άρι ή πωλείται 1800άρι με 1-2 χρόνια εγγύηση. Ποιό ακούγεται καλύτερο;
-
Ο χρήστης nickval έγραψε:
τιμή?
με παρόμοιο εξοπλισμό η διαφορά είναι πολύ μικρή
μεταπώληση?
Πωλείται 2-τουρμπο 1400άρι ή πωλείται 1800άρι με 1-2 χρόνια εγγύηση. Ποιό ακούγεται καλύτερο;
Τιμή: Μόνο που το ένα έχει και πιο αποδοτικό κινητήρα εκτός του εξοπλισμού.
Μεταπώληση: Το ένα είναι Golf - και γρήγορο μάλιστα - οπότε νομίζω ότι σου λύθηκε η απορία.
-
Οχι παληκαρια ΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ! Δεν θελω παλι πολεμο...ειναι οπως ειπα κατα τν γνωμη μου καλυτερο σε οδικη συμπεριφορα λογω που ειναι πιο στημενο απο το εργοστασιο (225 λαστιχο, σκληροτερα αμορτισερ λαστιχα) ενω το gt ειναι ποιο μαλακο ισως για να τονιζει τον χαρακτηρα του Grande Tourismo ισως για να μην κανιβαλιζει εμμεσα τα seat.skoda, tfsi...(λογω παραπλησιας τιμης.)Ειμαι σιγουρος οτι με after market υλοποιησεις σε αναρτησεις κλπ το golf gt θα μεταμορφωνεται...απλα αν εχεις τοσα παιρνεις gti ή νεο type-r (οποτε έρθει...) Ομως δεν νομιζω οτι θα πετυχει καλυτερη μεταπωληση απο το χοντα οταν ερθει η ώρα του αποχωρισμου...για τον λογω που o nickval εγραψε σε συνδυασμο με το γεγονος οτι υπαρχει πιθανοτητα να εχουν ενδιαμεσα βγει στην φορα προβληματα αξιοπιστιας(;) ενω και σε εξοπλισμο το χοντα εχει περισσοτερα gudget(διαφωνει κανεις;;;). Τωρα για το θεμα της ποιοτητας κατασκευης οσο και να προσπαθησω να σας αποδειξω την ανωτεροτητα του χοντα θα αποτυχω αφου πρεπει αρχικα να ορισουμε την εννοια να δουμε σε ποιες παραμετρους εστιαζουμε κυριως (παραδειγμα φινιρισμα, συναρμολογηση, υφη, ποιοτητα υλικων κλπ) ουτως ωστε να βγαλουμε αποδεκτα συμπερασματα.
-
Στη μεταπώληση, τόσο τα Golf, όσο και τα Civic πωλούνται ακριβά. Για άλλους λόγους το καθένα βέβαια.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τιμή: Μόνο που το ένα έχει και πιο αποδοτικό κινητήρα εκτός του εξοπλισμού.
Μεταπώληση: Το ένα είναι Golf - και γρήγορο μάλιστα - οπότε νομίζω ότι σου λύθηκε η απορία.
Έχουμε αναλύσει το θέμα κινητήρας-επιδόσεις στην ενότητα γκάζια. Μιλάμε για τιμή καθαρά. Με παρόμοιο εξοπλισμό το GT είναι +2500
Ηonda Civic 2005