-
Δωρεάν? Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δωρεάν? Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετεΝαι μωρε δεν το ξερεις?
Απο την τσεπη του τη βαζει ο Σαρακακης την 7ετη εγγυηση για καθε Honda που πουλαει. -
Άρα 3*155=465 κέρδος
-
Παιδια γεία σας από ένα καινούριο μέλος στο club.
Ψάχνω να δώ τι τουτού αγοράσω. το budget μου φτάνει μέχρι τα 23000
-
πω πω ......... απο ραλλυ σε σιβικ.....
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
πω πω ......... απο ραλλυ σε σιβικ.....@koumi: Δεδομενου οτι εχεις ραλλυ θα σου προτεινα να δεις πολυ σοβαρα το Golf TSi/GT (αναλογα με τις οικονομικες σου δυνατοτητες).
Με οποιοδηποτε απο τα υπολοιπα η μεταβαση απο το ραλλυ σε αυτα νομιζω οτι θα σε ξενερωσει, το καθενα για διαφορετικους λογους.
-
Golf GT με 1-1,5Κ ακόμα ασυζητητί. Ροπή & δύναμη.
Ο κινητήρας που κυκλοφορεί εδώ και έναν χρόνο δεν έχει βγάλει κάποιο προβλήμα. Είναι το μοναδικό αυτοκίνητο από τα της άτυπης ψηφοφορίας σου που έχει παραπλήσιες επιδόσεις με το Rallye. Όλα τα υπόλοιπα είναι από λίγο έως πολύ πιο αργά.Βέβαια δεν μας λες για τη χρήση το προορίζεις το αυτοκίνητο αλλά και τα κριτήρια που έχεις..
-
opel ---->>>
-
απο ραλλυ σε 116 ---->>>
-
απο ραλλυ σε golf ---->>>
-
απο ραλλυ σε Α3 ---->>>
-
-
[quote='koumi']Παιδια γεία σας από ένα καινούριο μέλος στο club.
Ψάχνω να δώ τι τουτού αγοράσω. το budget μου φτάνει μέχρι τα 23000
-
πρεπει οπωσδηποτε καινουριο? δε ψαχνεις τπτ σε μτχ?
-
Κάτι μου έλεγε ότι θα φτάναμε κι εδώ.
Πόσα έχεις; 23.000; Ωραία, πάρε ένα golf GTi 2ετίας ή μια Μ3 10ετίας ή μια Ferrari 25ετίας.
Καινούριο θέλει ο άνθρωπος.
-
Ο χρήστης kid έγραψε
Golf GT με 1-1,5Κ ακόμα ασυζητητί. Ροπή & δύναμη.
Ο κινητήρας που κυκλοφορεί εδώ και έναν χρόνο δεν έχει βγάλει κάποιο προβλήμα. Είναι το μοναδικό αυτοκίνητο από τα της άτυπης ψηφοφορίας σου που έχει παραπλήσιες επιδόσεις με το Rallye. Όλα τα υπόλοιπα είναι από λίγο έως πολύ πιο αργά.Βέβαια δεν μας λες για τη χρήση το προορίζεις το αυτοκίνητο αλλά και τα κριτήρια που έχεις..
Θέλω κάτι σβέλτο,πιο ασφαλές και μικρομεσαία κατηγορία.(οχι οικογενειακό αλλα μια demi κατάσταση)
-
pskarm έγραψε
ΠΟΣΟ ΤΟ ΠΟΥΛΑΣ ΤΟ 106??????????????????????????
ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΤΩΡΑ...ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΩ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΝΗΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΡΑΛΛΥ!!!!
Το θέμα είναι off topic
6000 -
Ο χρήστης koumi έγραψε:
Ο χρήστης kid έγραψεGolf GT με 1-1,5Κ ακόμα ασυζητητί. Ροπή & δύναμη.
Θέλω κάτι σβέλτο,πιο ασφαλές και μικρομεσαία κατηγορία.(οχι οικογενειακό αλλα μια demi κατάσταση)
Αν αυτά είναι τα κριτήρια σου μόνο τότε νομίζω ότι το GT τα πληροί στο έπακρο.
-
εγω θα σου πω να τα οδηγησεις ολα να σκεφτεις τι ακριβως θελεις και μετα να αποφασισεις...ολα εχουν τα υπερ και τα κατα τους...μακρια απο τα fsi για τους γνωστους λογους, το γκολφ gt εχει καλες κριτικες αλλα εγω το φοβαμαι για αξιοπιστια, το bmw αυτοκινηταρα αλλα αργο και χωρις χωρους πισω, το οπελ δεν το εχω οδηγησει και δεν ξερω, εμεις παντως εδω περα εχουμε ή παραγγειλαμε οπως εγω honda. Καντα ολα τεστ και μην ακους κανεναν αμα δεν τα οδηγησεις για να εχεις γνωμη με βαση τα δικα σου κριτηρια...ελπιζω να σε βοηθησα
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
μακρια απο τα fsi για τους γνωστους λογουςFSi είναι τα δίλιτρα και το 1.6. Το 1.4 τι σχέση έχει?
Ηonda Civic 2005