Μήπως είναι το νεό focus?
koumi
@koumi
ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Η/Υ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ - ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Latest posts made by koumi
-
RE: OPEL ASTRA 1.6 TURBO 180HP facelift
ξέρουμε πόσο μπορεί να κοστίζει η τουρμπίνα? κάποια εκτίμηση σε ότι αφορά τα χιλιόμετρα λειτουργίας της σε ομάλές συνθήκες (όχι πολλά σκησίματα).
Περίπου 150.000κμ?
-
Μπορούν οι κάτοχοι των 1.6 Τ να μας πουν εντυπώσεις απο το το να μιλάμε για βενζίνες.
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
εγώ ότι βενζίνη και να βάλω και από οποιοδήποτε πρατήριο, πάντα θα ακούω πειράκια έως 2.100rpm με 1η 2α 3η.Πως μπορείς και ακούς τον κινητήρα και μάλιστα σε αυτές τις στορφές? Ολος ο θόρυβος μέσα μπαίνει?
-
RE: Toyota Corolla (4d) & Auris (5d) 2007
σίγουρα είναι ακριβό για αυτά που δίνει.Η απόδειξη είναι τα χρηματοδοτικά που ξεκινήσαν εκπώσεις ενώ έχει 3 μήνες που κυκλοφόρησε.
-
Ο χρήστης jois21 έγραψε:
Mακαρι να ναι ετσι αλλα πολυ ασυμφορο μου ακουγεται γιαυτους να σου δωσουν 1,6Τ για 1,4+5,5Κ.θα συμφωνήσω μαζί σου.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αν το πάρουν πχ 11.000 και σου κόψουν άλλες 4.500, θα βάλεις 21.000-15.500=5.500 (κατά προσέγγιση όλα αυτά) και θα πάρεις το καινούριο. Αυτό καταλαβαίνω όπως το διαβάζω.και εγώ αυτό καταλαβαίνω.Είναι όμως δυνατόν να ισχύει κάτι τέτοιο.Αν ισχύει το παράγγειλα αύριο.
Θα πάω αύριο να ρωτήσω.
αν ξέρει κάποιος ας πει. -
χτες σε μια διαφήμιση που πήρε το μάτι μου σχετικά γρήγορα είδα κάτι σαν να λέει οτι ανταλλάξετε το astra που έχετε με το καινούριο και κερδίστε 4500
-
RE: Toyota Corolla (4d) & Auris (5d) 2007
παιδιά η προσφορά της toyota για το auris που αφορούσε μειωμένο επιτόκιο καθώς και δωρεάν ζάντες στην έκδοση trendy ισχύει και τον ιούλιο?
Γνωρίζει κανείς?