-
Ο χρήστης xalkidaios έγραψε:
Χθές τελικά παρήγγειλα το Civic 1.8 ES 4-door σε Galaxy grey. Θα το έχω στα χέρια μου μέσα στον Αύγουστο. Σαν έξτρα θα μου δώσουν τα γνήσια πατάκια και τους αισθητήρες παρκαρίσματος με την οθόνη ή εναλλακτικά την αεροτομή. Ελπίζω να έκανα καλή επιλογή.εσύ δεν είσαι αυτός με πρόβλημα στη μέση που ήθελες ένα πολύ άνετο αυτοκίνητο?
-
Ο χρήστης jarjap έγραψε:
Για το civic hybrid γνωρίζουμε αν είναι/πότε θα είναι διαθέσιμο και πιθανούς χρόνους παράδοσης?όπως με ενημέρωσαν τηλεφωνικά το όχημα (παπρας 20-7-2006) το IMA θα είναι διαθέσιμο στις 21000 από το Νοέμβριο του 2006. Υπολογίστε 1000 ευρώ επιπλέον για το αυτόματο κιβώτιο.
Για τους χρόνους παράδοσης άγνωστο.
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Χθές τελικά παρήγγειλα το Civic 1.8 ES 4-door σε Galaxy grey. Θα το έχω στα χέρια μου μέσα στον Αύγουστο. Σαν έξτρα θα μου δώσουν τα γνήσια πατάκια και τους αισθητήρες παρκαρίσματος με την οθόνη ή εναλλακτικά την αεροτομή. Ελπίζω να έκανα καλή επιλογή.
εσύ δεν είσαι αυτός με πρόβλημα στη μέση που ήθελες ένα πολύ άνετο αυτοκίνητο?
έλα μου ντε!
είναι δηλ. το Civic πιο άνετο από την C5 με την hydractive...?
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
εσύ δεν είσαι αυτός με πρόβλημα στη μέση που ήθελες ένα πολύ άνετο αυτοκίνητο?Nαι εγώ είμαι.
Το Civic δεν είναι πιο άνετο από τη C5 αλλά η διαφορά τους δεν είναι τόσο μεγάλη που να δικαιολογεί την αγορά ενός αυτοκινήτου που ούτε μου άρεσε εμφανησιακά ούτε την ίδια αξιοπιστία και αξία μεταπώλησης έχει. Αποφάσισα λοιπόν να πάω σε κάποιο συμβατικότερο αυτοκίνητο αφού οι διαφορές δεν ήταν μεγάλες. Οδήγησα το Civic 4-door και από ότι είδα είναι σχετικά άνετο (καλύτερο από Passat, Golf και focus). To πιο άνετο ήταν το Laguna 1,6 αλλά και αργό ήταν και αλλάζει το μοντέλο σύντομα και προβλήματα αξιοπιστίας έχει, ετσι λοιπόν το απέριψα. Το Civic νομίζω ότι αποτελεί ένα συγκερασμό διαφορετικών στοιχείων. Σχετικά όμορφο, σχετικά άνετο, αρκούντως γρήγορο, με καλούς χώρους χωρίς να είναι μαούνα και αξιόπιστο. Επομένως συνολικά καλύτερο από τους ανταγωνιστές. Αν ήταν και φθηνότερο. -
Nαι εγώ είμαι.
Το Civic δεν είναι πιο άνετο από τη C5 αλλά η διαφορά τους δεν είναι τόσο μεγάλη που να δικαιολογεί την αγορά ενός αυτοκινήτου που ούτε μου άρεσε εμφανησιακά ούτε την ίδια αξιοπιστία και αξία μεταπώλησης έχει. Αποφάσισα λοιπόν να πάω σε κάποιο συμβατικότερο αυτοκίνητο αφού οι διαφορές δεν ήταν μεγάλες. Οδήγησα το Civic 4-door και από ότι είδα είναι σχετικά άνετο (καλύτερο από Passat, Golf και focus). To πιο άνετο ήταν το Laguna 1,6 αλλά και αργό ήταν και αλλάζει το μοντέλο σύντομα και προβλήματα αξιοπιστίας έχει, ετσι λοιπόν το απέριψα. Το Civic νομίζω ότι αποτελεί ένα συγκερασμό διαφορετικών στοιχείων. Σχετικά όμορφο, σχετικά άνετο, αρκούντως γρήγορο, με καλούς χώρους χωρίς να είναι μαούνα και αξιόπιστο. Επομένως συνολικά καλύτερο από τους ανταγωνιστές. Αν ήταν και φθηνότερο.tο c5 πουλιέται? τα καταφερες?
-
Nαι εγώ είμαι.
Το Civic δεν είναι πιο άνετο από τη C5 αλλά η διαφορά τους δεν είναι τόσο μεγάλη που να δικαιολογεί την αγορά ενός αυτοκινήτου που ούτε μου άρεσε εμφανησιακά ούτε την ίδια αξιοπιστία και αξία μεταπώλησης έχει. Αποφάσισα λοιπόν να πάω σε κάποιο συμβατικότερο αυτοκίνητο αφού οι διαφορές δεν ήταν μεγάλες. Οδήγησα το Civic 4-door και από ότι είδα είναι σχετικά άνετο (καλύτερο από Passat, Golf και focus). To πιο άνετο ήταν το Laguna 1,6 αλλά και αργό ήταν και αλλάζει το μοντέλο σύντομα και προβλήματα αξιοπιστίας έχει, ετσι λοιπόν το απέριψα. Το Civic νομίζω ότι αποτελεί ένα συγκερασμό διαφορετικών στοιχείων. Σχετικά όμορφο, σχετικά άνετο, αρκούντως γρήγορο, με καλούς χώρους χωρίς να είναι μαούνα και αξιόπιστο. Επομένως συνολικά καλύτερο από τους ανταγωνιστές. Αν ήταν και φθηνότερο.καλοτάξιδο τότε
-
καλοταξιδο (παρολο που δεν πηρες ρενω... )
-
Άσε το παιδί να ξεθυμάνει, του χρειάζεται οποσδήποτε.
Πάντως τέτοιο μένος ούτε απολυμένος από τον Σαρακάκη δε το έχει.Omikrone3 μη τον ακούς συνέχισε ακάθεκτος. Εμένα πάντως με πείθεις (ότι έχεις συμφέροντα) και που ξέρεις κάποια στιγμή θα κάνεις το μεγάλο άλμα και θα καταλήξεις γραφικός. Καλομελέτα κι έρχεται.
Ναι ναι.εγω ειμαι γραφικος,ενω κατι παππουδες που πηραν το civic εκτιμωντας τα νεανικα του feαtures(τα ποια?) και εκφραζονται παντα αντικειμενικα δεν ειναι...
Φιλε μου σε καποια αλλη πραγματικοτητα που ολη μου η ζωη θα περιστρεφοταν αγωνιωδως γυρω απο ενα forum και το τι θα πουν τα μελη του για μενα,που θα μετρουσε πραγματικα η γνωμη και η αποδοχη τους για μενα μιας και δεν εχω τπτ πιο σημαντικο στη ζωη μου,μπορει και να με ειχαν πληγωσει τα λογια σου...Γραφικοι για μενα ειναι κατι καμμενοι Hondakiδες οι οποιοι 'τσιμπανε' με το παραμικρο σχολιο μου λες και θιγω ιερα και οσια τους
Για μενα οπως εχω ξαναπει το civic ειναι μια χαρα αμαξακι-αντε αμαξαρα για να μην πουν οτι το μειωνω.Αξιοπρεπες πλαισιο,συγχρονος κινητηρας(επιδοσεις/οικονομια/αξιοπιστια),σχεδιαση 'αλλου',εσωτερικο ακομα πιο μακρια(συναρμογη,ποιοτητα,φινιρισμα).Τι κι αν ειναι λιγο κουτσουρο για τα δικα μου γουστα?Ειναι πανω απο το μεσο ορο οδηγικα.Απλα τα τζαπωνια θα μπορουσαν να κανουν κατι καλυτερο εφοσον ειχαν τη λεξη σπορ στο μυαλο τους.Κατα τ'αλλα οτι παραπονα υπηρχαν για την προηγουμενη γενια οπως ανεμπνευστη σχεδιαση και αδικαιολογητο κενο αναμεσα στο 1600ρι και το ταπερ διορθωθηκαν.Οσο για τη honda θελει 1000δες σαν κι εμενα για να θιξουν την τεχνολογικη της πορεια.Αλλα αν καποιοι ειναι τοσο ασχετοι που τη βλεπουν ως αμεσο αντιπαλο π.χ του vag,να ξερουν οτι τα ποστ μου θα τους απασχολουν καιρο ακομη
-
Βρε άσε με εμένα τώρα και κάνε το σόλο σου. Τόσα έχουν γραφτεί όσες μέρες δεν ερχόσουν.
Να δικαιολογήσεις και το μεροκάματο.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Να δικαιολογήσεις και το μεροκάματο.
Δεν νομίζω να έχει τέτοιο πρόβλημα
Ειναι σαφές οτι με τέτοιο μένος είναι από τους απολυμένους !
-
εμ δεν παραδιδει civic και κανει εκκαθαρισεις ...
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Για το civic hybrid γνωρίζουμε αν είναι/πότε θα είναι διαθέσιμο και πιθανούς χρόνους παράδοσης?
όπως με ενημέρωσαν τηλεφωνικά το όχημα (παπρας 20-7-2006) το IMA θα είναι διαθέσιμο στις 21000 από το Νοέμβριο του 2006. Υπολογίστε 1000 ευρώ επιπλέον για το αυτόματο κιβώτιο.
Για τους χρόνους παράδοσης άγνωστο.
Γιατι, θα έρχεται και με χειροκίνητο?
edit: Ναι, θα έρχεται.
-
[/quote] Οι στροφές πέφτουν κανονικά, ο ήχος ακούγεται από μπροστά. Ξέχασα να αναφέρω ότι ο ήχος εμφανίζεται μόνο όταν το αυτοκίνητο είναι εν κινήσει, σε στάση με νεκρό που το δοκίμασα δεν ακούγεται τίποτα...
nickval, andy και λοιποί, τα δικά σας το κάνουν αυτό? [quote]
Καλημέρα και από μένα, ευτυχισμένος κάτοχος civic 1.8S εδώ και 2,5 εβδομάδες.
Τον ήχο αυτό μου τον έκανε και μένα. Η διαφορά μας είναι πως εμένα τον έκανε σταματημένο με όπισθεν. Δυνατός αρκετά, μάλλον από μπροστά, στις ίδιες στροφές (παίζαμε με ένα φίλο...) και ο παραλληλισμός με σιδερένια μπίλια είναι ότι πιο κοντινό.
Με το συνεργείο που μίλησα, δε μπορούσαν να καταλάβουν τι ακριβώς εννοώ.. -
Αφιερωμενο σε ολους τους καινουργιους κατοχους civic Ωραιος ο mate της φοτο [/img]
-
Να σαι καλα....
Θα προσπαθησω και εγω να το τουμπαρω......................... -
Μην απογοητευεστε οσοι βλεπετε την παραπανω φοτο.
Το S θα χει πιο σφικτες αναρτησεις και δε θα γονατιζει ετσι.
Ουτως η αλλως ειναι η δεξιοτιμονη εκδοση
η ακομα ακομα προκειται για αθλιο προιον photoshop
@pipikinos:ε καλα μη ζοριστεις κιολας.Ηρεμα...
-
Στο νυχτοκάματο πάλι βλέπω.
Κακούργα καινωνία.
-
Δε βαριεσαι.Κοινο να υπαρχει...
-
Ναι μωρέ σε καταλαβαίνω.
-
Κι ειχα μια φαγουρα...
Ευτυχως ομως με καταλαβαινεις.
Τωρα αρχιζει μια καινουργια μερα,που με καταλαβαινεις
Θα βλεπω τη ζωη διαφορετικα,που με καταλαβαινεις
Θα απολαμβανω καθε στιγμη,που με καταλαβαινεις
(Προσεχε λιγο μονο,μη σου πεσει το επιπεδο)
Ηonda Civic 2005