-
Φίλε zeus τα είπαμε για το συναγερμό μέσω redliners
-
Ο χρήστης nickval έγραψε:
Φίλε zeus τα είπαμε για το συναγερμό μέσω redlinersσωστος
Θα δοκιμασω σημερα να βγαλω το VSA στο off να δω αν θα γραψει παραπανω το κοντερ (μου φανταζει πολυ πιθανο)
Ετσι για την ιστορια...οχι για την ουσια του θεματος -
τι σου κανει ενα καλο (;;;) σχημα.....
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
τι σου κανει ενα καλο (;;;) σχημα.....δηλαδη?
μονο το σχήμα είναι? αυτό εννοείς? -
τι σου κανει ενα καλο (;;;) σχημα.....Θα μπορούσες να είσαι λίγο πιο αναλυτικός?
(όπως στο blog σου, ας πούμε )
-
δεν θυμαμαι για το προηγουμενο σιβικ να ειχε γινει τοσος ντορος....
δεν θυμαμι στο προηγουμενο σιβικ να ειχε τοσες πωλησεις ο σαρακακης....
γιατι; μηπως το προηγουμενο σιβικ ηταν ασχημο αυτοκινητο??? δεν νομιζω, μαλλον πολυ καλο ηταν ΑΛΛΑ επεσε θυμα του bad styling.....σου λεει η χοντα γιατι να χανω πωλησεις??? και ΔΩΣΕ χρηματα για σχεδιαση και ξανα ΔΩΣΕ και τελικα??? τα ΚΑΤΑΦΕΡΕ..... δημιουργησε ενα ξεχωριστο σχημα και τσιμπησε τα ανυποψιαστα πουλακια......
ειλικρινα στενοχωριεμαι , πως μια τετοια εταιρια σαν την χοντα με τοση παραδοση πισω της να πεφτει θυμα του μαρκετινγκ και να υποβιβαζει τοσο πολυ το αναστημα της για χαρη των πωλησεων..... η εταιρια που ολοι θαυμαζαν για τους κινητηρες της (και μην προτρεξουν μερικοι, ΝΑΙ ειναι καλος ο 1,800αρης αλλα πολυ ευρωπαικος ρε παιδακι μου), τα κιβωτια της, τα διπλα της ψαλιδια σε ολες τις γωνιες κατεληξε να συμβιβαζεται με εναν πεταμενο ημιακαμπτο αξονα και μεγαλους τροχους /λαστιχα για να καταφερει να κρατησει το αμαξι στο δρομο........
ΚΡΙΜΑ , ειλικρινα ΚΡΙΜΑ.... -
θα αρχίσουμε πάλι από τα βασικά
Το έχεις οδηγήσει?
Γιατί όσοι το πηραν είναι πάρα πολύ χαρούμενοι -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
θα αρχίσουμε πάλι από τα βασικάΤο έχεις οδηγήσει?
Γιατί όσοι το πηραν είναι πάρα πολύ χαρούμενοιναι , παρακατω....... αλλη ερωτηση
(κουτη ερωτηση)
παρατηρηση : δεν υπαρχει ανθρωπος που να εχει αγορασει ενα αυτοκινητο με τα δικα του χρηματα και μην λεει οτι δεν ειναι καλο και οτι δεν ειναι ευχαριστημενος.......
μην κολας
-
παρατηρηση : δεν υπαρχει ανθρωπος που να εχει αγορασει ενα αυτοκινητο με τα δικα του χρηματα και μην λεει οτι δεν ειναι καλο και οτι δεν ειναι ευχαριστημενος.......μην κολας
ειδικα αν πριν οδηγουσε κατι πολυ χειροτερο!
και ακομη περισσοτερο αν δεν εχει δει και απο κοντα τον ανταγωνισμο...Θειος μου, αγορασε το cordoba 1.4 Πριν ειχε simca (σε αριστη κατασταση). E, νομιζε οτι μπηκε σε Maybach...
*** δεν μιλαω για τα παιδια που πηραν το Σιβικ. Μιλαω για ολους τους υποψηφιους αγοραστες.
-
something like that
-
Θα συμφωνήσω με το popol@ros μόνο στο θέμα του ημιάκαμπτου. Υο προηγούμενο Civic δεν ήταν ιδιαίτερα όμορφο και οι πωλήσεις του στην Ελλάδα σώθηκαν από το sedan και το Type-R. Θα υπήρχε πρόβλημα εάν η Honda στο βωμό της σχεδίασης ξεχνούσε τη αξιοπιστία και τη ποιότητα. Βέβαια για το ημιάκαμπτο τα πράγματα δεν είναι ΤΟΣΟ άσχημα. Εϊναι ΣΧΕΤΙΚΑ καλά σχεδιασμένος, χωρίς να λέω πως δεν υστερεί. Ο κινητήρας μοιάζει μάλλον 'φιμωμένος'. ιδιαιτέρως άν ισχυει το θέμα του κόφτη...
-
Έχεται φαγωθεί με τον ημιάκαμπτο. Το μόνο, το πρώτο ή το τελευταίο είναι που έχει αυτή την ανάρτηση πίσω;
Το τι βάζει η κάθε εταιρεία σίγουρα είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων.
Αν στο συγκεκριμένο μοντέλο η εταιρεία έκρινε ότι θέλει, πρέπει, επιβάλεται, κ.λ.π. να βάλει ημιάκαμπτο κάτι θα ξέρει.Δηλαδή το νεο clio sport που έχει ημιάκαμπτο είναι για πέταμα;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Δηλαδή το νεο clio sport που έχει ημιάκαμπτο είναι για πέταμα;Ναι, δεν νοείται σπορ αυτοκίνητο χωρίς πολλαπλούς και διπλά ψαλίδια.-
Για άλλη μία φορά, μετράει η υλοποίηση και όχι η συνδεσμολογία..
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Έχεται φαγωθεί με τον ημιάκαμπτο. Το μόνο, το πρώτο ή το τελευταίο είναι που έχει αυτή την ανάρτηση πίσω;
Αν στο συγκεκριμένο μοντέλο η εταιρεία έκρινε ότι θέλει, πρέπει, επιβάλεται, κ.λ.π. να βάλει ημιάκαμπτο κάτι θα ξέρει.Δηλαδή το νεο clio sport που έχει ημιάκαμπτο είναι για πέταμα;
μηπως δεν τους μεινανε χρηματα για να βαλουν κατι καλυτερο?????
-
το να συγκρινεις εναν ημιακαμπτο με μια αναρτηση πολλαπλων συνδεσμων ειναι σα να συγκρινεις τη ζιζελ στα 17 της με τη παμελα αντερσον στα 30της...
η μια ακομα και ....παρθενα σε εφηβικη ηλικια ειναι πανεμορφη ποιοτικη και με απειρες δυνατοτητες - ενω η αλλη με 102 πλαστικες μεχρι και στα αυτια της ειναι μια υπερεξελιγμενη εκδοση που δεν εχει να σου δωσει απολυτως τιποτα....ο γαλλος για να φτιαξει ενα αξιοπρεπη αξονα στο megane rs και το κλιο ΙΙ σπορ εφτυσε αιμα αν θυμαται κανεις και εισεπραξε τις χειροτερες δυνατες κριτικες...
πως περιμενετε απο τον ιαπωνα να στησει αμαξι οταν ουδεποτε στο παρελθον εχει βαλει ημιακαμπτο πισω στα μοντελα του τα τελευταια 10-15+++χρονια! θυμαστε σιβικ με αξονα πισω?οεο?οεο?
μα θα μου πεις δε στριβανε.χαιρω πολυ. ολα ειναι θεμα εξελιξης...
οταν εμαθε ο ιαπωνας γιατι γαζωναν τα εκαστοτε type-r??(integra-prelude-civic τελευταιο?)και για να το γυρναει ο ιαπωνας στον αξονα κατι παιζει...περα απο τη μειωση κοστους την αυξηση του χωρου αποσκευων η ιστορια εχει ζουμι...
και ο γαλλος στο 307 τα ιδια εκανε...εφαγε τα μουτρα του και αποοτι φαινεται στο 207 εμαθε και εφτιαξε ενα αξιοπρεπες πισω μερος...ξερει κανεις σας ποσο καστιζει μια αναρτηση πολλαπλων συνδεσμων σε σχεση με ενα αξονα σε ενα κατασκευαστη και σε κατασκευη και σε ερευνα???οεο???οεο???
υ.γ οσον αφορα το σιβικ μετα απο 5χρονια με το βολβο του πατερα μου (s40) δε θα ξαναπαιρνα αυτοκινητο απο σαρακακη και να μου το χαριζαν...τα κερδη του ειναι τραγικα πολλα η τιμες των χοντα-μιτσουμπισι αθλια υψηλες εν συγκριση με την ευρωπη και αν ποτε του παρουν την αντιπροσωπεια θα πεσουν στο πατο οπως εγινε με τα βολβο...
το δικομου οταν του πηρε η βολβο την αντιπροσωπεια επεσε 3000ευρω σε μια βδομαδα η τιμη του!!!!!!!!!!!!!!!!!!
επισης περιμενα τοτε ενα εμπρος δεξι θολο 1μηνα τωρα!!!! -
τελικα εχει κοφτη?
δεν εχω διαβασει κατι τετοιο σε καμια δοκιμη παντως.
-
μηπως δεν τους μεινανε χρηματα για να βαλουν κατι καλυτερο?????
Μπορεί και αυτό να έγινε (κοίτα τι έγραψα) αλλά θα κριθεί στο αποτέλεσμα σαν μοντέλο.
Αυτό που θέλω να πω είναι να μη κολάμε σε ένα συγκεκριμένο σημείο κάθε αυτοκινήτου, αλλά να το βλέπουμε σαν σύνολο.
Και η Mercedes για να κάνει τα αυτοκινητά της να στρίβουν να φρενάρουν κ.λ.π. βασίζεται, όσο ίσως καμμία άλλη εταιρεία, στα ηλεκτρονικά βοηθήματα. Αυτό σημαίνει ότι δεν βγάζει καλά μοντέλα σε κάποιες κατηγορίες; -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τελικα εχει κοφτη?δεν εχω διαβασει κατι τετοιο σε καμια δοκιμη παντως.
Το έκανα test-drive και έσκασα την 2α. Κόφτης στις 7500, αλλά κλασσικός παρά το ηλεκτρόγκαζο (γκννν-γκννν-γκννν... με πιάνεις? )
Όχι σαν του Jazz, ένα μαρσάρισμα σε σταθερές στροφές. -
Ο χρήστης Jazzouras έγραψε:
τελικα εχει κοφτη?
Το έκανα test-drive και έσκασα την 2α. Κόφτης στις 7500, αλλά κλασσικός παρά το ηλεκτρόγκαζο (γκννν-γκννν-γκννν... με πιάνεις? )
Όχι σαν του Jazz, ένα μαρσάρισμα σε σταθερές στροφές.δεν μιλαω για κοφτη στροφων, που προφανως ολα τα αυτοκινητα εχουν, αλλα για κοφτη χιλιομετρων που αναφερθηκε πιο πριν.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τελικα εχει κοφτη?
Όχι σαν του Jazz, ένα μαρσάρισμα σε σταθερές στροφές.δεν μιλαω για κοφτη στροφων, που προφανως ολα τα αυτοκινητα εχουν, αλλα για κοφτη χιλιομετρων που αναφερθηκε πιο πριν.
Ooops, γράψε λάθος!
Καλύτερα να μασάς...
Ηonda Civic 2005