το να συγκρινεις εναν ημιακαμπτο με μια αναρτηση πολλαπλων συνδεσμων ειναι σα να συγκρινεις τη ζιζελ στα 17 της με τη παμελα αντερσον στα 30της...
η μια ακομα και ....παρθενα σε εφηβικη ηλικια ειναι πανεμορφη ποιοτικη και με απειρες δυνατοτητες - ενω η αλλη με 102 πλαστικες μεχρι και στα αυτια της ειναι μια υπερεξελιγμενη εκδοση που δεν εχει να σου δωσει απολυτως τιποτα....
ο γαλλος για να φτιαξει ενα αξιοπρεπη αξονα στο megane rs και το κλιο ΙΙ σπορ εφτυσε αιμα αν θυμαται κανεις και εισεπραξε τις χειροτερες δυνατες κριτικες...
πως περιμενετε απο τον ιαπωνα να στησει αμαξι οταν ουδεποτε στο παρελθον εχει βαλει ημιακαμπτο πισω στα μοντελα του τα τελευταια 10-15+++χρονια! θυμαστε σιβικ με αξονα πισω?οεο?οεο?
μα θα μου πεις δε στριβανε.χαιρω πολυ. ολα ειναι θεμα εξελιξης...
οταν εμαθε ο ιαπωνας γιατι γαζωναν τα εκαστοτε type-r??(integra-prelude-civic τελευταιο?)
και για να το γυρναει ο ιαπωνας στον αξονα κατι παιζει...περα απο τη μειωση κοστους την αυξηση του χωρου αποσκευων η ιστορια εχει ζουμι...
και ο γαλλος στο 307 τα ιδια εκανε...εφαγε τα μουτρα του και αποοτι φαινεται στο 207 εμαθε και εφτιαξε ενα αξιοπρεπες πισω μερος...
ξερει κανεις σας ποσο καστιζει μια αναρτηση πολλαπλων συνδεσμων σε σχεση με ενα αξονα σε ενα κατασκευαστη και σε κατασκευη και σε ερευνα???οεο???οεο???
υ.γ οσον αφορα το σιβικ μετα απο 5χρονια με το βολβο του πατερα μου (s40) δε θα ξαναπαιρνα αυτοκινητο απο σαρακακη και να μου το χαριζαν...τα κερδη του ειναι τραγικα πολλα η τιμες των χοντα-μιτσουμπισι αθλια υψηλες εν συγκριση με την ευρωπη και αν ποτε του παρουν την αντιπροσωπεια θα πεσουν στο πατο οπως εγινε με τα βολβο...
το δικομου οταν του πηρε η βολβο την αντιπροσωπεια επεσε 3000ευρω σε μια βδομαδα η τιμη του!!!!!!!!!!!!!!!!!!
επισης περιμενα τοτε ενα εμπρος δεξι θολο 1μηνα τωρα!!!!