-
Ïne more time RX8 ....
-
και εδώ: http://www.4troxoi.gr/news/closeup.php?id=2728&part=1
Σπύρος
-
Και τα δύο είναι φανταστικά αυτοκίνητα. Σαν ομορφιά, με το χέρι στην καρδιά θα έλεγα Άλφα. Όμως το RX8 είναι μια κατηγορία μόνο του. Και είναι κ πιο σπορ απο την Άλφα. Και πιο διασκεδαστικό, και πισωκίνητο. Η Άλφα με έχει βιδώσει με τα -μη απενεργοποιούμενα ηλεκτρονικά της. Περιμένω πολύ περισσότερα από μια φίρμα σαν την Άλφα.
Θα συμφωνήσω μαζί σου για τα ηλεκτρονικά. Είναι πραγματικά περίεργη η εμμονή της Alfa όταν η BMW για παράδειγμα επιτρέπει την απενεργοποίηση τους...
-
Η λογική λέει RX8 αλλα η καρδιά λέει RX8.
-
Τα ηλεκτρονικα της Αλφα επενεργουν οταν ΟΛΑ ειναι χαμενα απο τον οδηγο, ο οποιοσδηποτε να ειναι αυτος!
Ποσοι απο εσας που εχετε εκφερει γνωμη εχετε οδηγησει και τα 2 αυτοκινητα;
Σπυρος -
Ο χρήστης alfasud έγραψε:
Τα ηλεκτρονικα της Αλφα επενεργουν οταν ΟΛΑ ειναι χαμενα απο τον οδηγο, ο οποιοσδηποτε να ειναι αυτος!
ΣπυροςΣπυρο, απο τις δοκιμες στα περιοδικα δεν φαινονται να ειναι οπως τα λες τα πραγματα.
Εγω προσωπικα τα θελω τα ηλεκτρονικα, αλλα θελω ομως να εχω την δυνατοτητα να μπορω να τα στελνω για 'υπνο'. Ποσο μαλιστα σε ενα αυτοκινητο που εχει σαν σκοπο να μιλησει στη καρδια του οδηγου.Για μενα ειναι απαραδεκτο σε ενα αυτοκινητο οπως το Astra turbo (καλο μεν, αλλα ψιλο-ξενερα) να εχεις αυτη τη δυνατοτητα, και σε μια Αλφα να μην μπορεις!!!
-
Ατοπη η σύγκριση,το rx-8 ειναι πισωκούνα για χεράδες (δεν ειναι καθολου φιλικό στο όριο).Η alfa ειναι η γνωστή αλφα,τριξιμο,βλάβες,αγωνιστική ιστορία και μία γρήγορη κρεμαγίερα..
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Η λογική λέει RX8 αλλα η καρδιά λέει RX8.Έχεις λογική καρδιά εσύ!
-
Spiro
Τα Σουηδικα τεστ μιλανε για ηλεκτρονικα που δεν τα καταλαβαινεις παρα στο απολυτο οριο, εκει που πλεον δεν εχεις κοντρολ πλεον οποιος οδηγος και να εισαι!
Tiger
Ξερεις, τωρα ειναι 2004, ξυπνα απο τον ληθαργο σου και απο αυτα που σου λενε αυτοι οι μαστρομητσηδες που και οι ιδιοι δεν εχουν μπει ποτε τους σε μια Αλφα!
Σπυρος -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Η alfa ειναι η γνωστή αλφα,τριξιμο,βλάβες,ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαπτίσαμε!!!
Για πες μας πόοοσες GT έχεις δει με βλάβες στα συνεργεία και ποσα ντεσιμπέλ θορύβου απο τριξίματα εκπέμπουν οι GT που έχεις μπεί???!!!! -
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
Η alfa ειναι η γνωστή αλφα,τριξιμο,βλάβες,
ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαπτίσαμε!!!
Για πες μας πόοοσες GT έχεις δει με βλάβες στα συνεργεία και ποσα ντεσιμπέλ θορύβου απο τριξίματα εκπέμπουν οι GT που έχεις μπεί???!!!!Ετσι οπως χοροπηδα,ολο και καποια τριξιματα θα εχει...
-
Spiro
Τα Σουηδικα τεστ μιλανε για ηλεκτρονικα που δεν τα καταλαβαινεις παρα στο απολυτο οριο, εκει που πλεον δεν εχεις κοντρολ πλεον οποιος οδηγος και να εισαι!Απόλυτο όριο θεωρείται το πλασάρισμα στη στροφή και γενικότερα η πλήρως ρυθμίσημη συμπεριφορά του αυτοκινήτου; Γιατί αυτό λένε οτι αποτρέπει ουσιαστικά το VDC όλος ο ελληνικός ειδικός τύπος.
-
Δεν ξερω τι ακριβως εννοουνε, μαλλον οχι αυτο που λες μια και για να διορθωθει κατι πρεπει πρωτα τα χαλασει, αρχισει να φευγει εδω!
Παντως σε ολα τα τεστ διαβαζεις οτι η Αλφα εχει τα ποιο διακριτικα ηλεκτρονικα σε αντιθεση με τα περισσοτερα αυτοκινητα που εχουν την πολυ ασφαλη πλευρα!Βλεπε bmw αλλα εκει τους καταλαβαινω με τα πολυ επικινδυνα χειμερινα χαρακτηριστικα!
Στο Μαζντα 6 της εργασιας μου με ηλεκτρονικα γινεται παρα πολυ αργο τοσο που σε βαρανε κλαξον απο πισω για να βαλεις καρβουνο στον καυστηρα!
Το τελευταιο clk εχει πολυ καλα ηλεκτρονικα, ολα τα τεστ το εξυμνουν ακριβως για την τελεια και διακριτικη πολυ αργοπορημενη εισδοχη τους σε λειτουργια, ετσι ωστε να δινει και απολαυση στην οδηγηση!Ολα τελειοποιουνται οπως βλεπετε και γιαυτο μην τα παιρνετε τοις μετρητοις!Προσπαθηστε να οδηγησετε αυτο το αυτοκινητο που σας ενδιαφερει και ισως αλλαξετε γνωμη για την πισω/μπρος κινηση η ηλεκτρονικα η οχι!
Σπυρος -
Παντως σε ολα τα τεστ διαβαζεις οτι η Αλφα εχει τα ποιο διακριτικα ηλεκτρονικα σε αντιθεση με τα περισσοτερα αυτοκινητα που εχουν την πολυ ασφαλη πλευρα!Βλεπε bmw αλλα εκει τους καταλαβαινω με τα πολυ επικινδυνα χειμερινα χαρακτηριστικα!Απο τα πιο διακριτικά; Δε νομίζω,με βάση αυτά που γράφουν και εδώ αλλά και στον ξένο τύπο. Όσο για τη BMW έχει όντως πολύ παρεμβατικά ηλεκτρονικά (DSC) αλλά μπορείς να τα απενεργοποιήσεις πλήρως. Δεν έχεις καταλάβει οτι η κύρια ένστασή μας είναι η μη απενεργοποίηση τους στις Alfa αλλά και στα Toyota TS που θεωρούνται σπόρ μοντέλα.
-
ΣπυροςEγώ τα έχω οδηγήσει και τα δύο.
Εσύ τα έχεις οδηγήσει; (Δε νομίζω, μονο κ μόνο που λες ότι επενεργούν όταν όλα είναι χαμένα απο τον οδηγό είμαι σίγουρος πως ούτε μέσα δεν έχεις μπει! Χωρίς παρεξήγηση...) -
Όσο καλά κι αν είναι τα ηλεκτρονικά της Alfa, μου φαίνεται αδιανόητο να δώσω τόσα χρήματα και να μην μπορώ να τα απενεργοποιήσω.
-
skye
Καπου πριν μερικες σελιδες εχω βαλει και μερικες φοτο με εμενα και το RX-8 που οδηγησα!
http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/alf ... 499/336380
http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/alf ... 499/336381
Φυσικα, δεν ειμαι κανενας ραλιστας και δεν εχω την διαθεση να οδηγησω γρηγορα ενα δανεισμενο αυτοκινητο!Αυτα τα αφηνω σε εσενα που μαλλον εισαι ο Σουμαχερ της Ελλαδος!
Σπυρος
ΥΓ: Για διαβασε αλλη μια φορα τι γραφω πριν απαντησεις!Δεν ειμαι εγω που τα γραφω αυτα, ΑΛΛΑ τα περιοδικα που διαβασα!Και αυτο για την δευτερη παρτατηρηση σου για τα γραφωμενα μου!
Οσο για το αν ειμαι εγω στην φοτο μαλλον θα το αμφισβητησεις και αυτο! -
Ο χρήστης tsoukas77 έγραψε:
Η alfa ειναι η γνωστή αλφα,τριξιμο,βλάβες,
ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαπτίσαμε!!!
Για πες μας πόοοσες GT έχεις δει με βλάβες στα συνεργεία και ποσα ντεσιμπέλ θορύβου απο τριξίματα εκπέμπουν οι GT που έχεις μπεί???!!!!Ετσι οπως χοροπηδα,ολο και καποια τριξιματα θα εχει...
αχαχα ....εδω και καιρο πηδάει αλλα δεν ακουγεται τιποτα
-
skye
Καπου πριν μερικες σελιδες εχω βαλει και μερικες φοτο με εμενα και το RX-8 που οδηγησα!
http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/alf ... 499/336380
http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/alf ... 499/336381
Φυσικα, δεν ειμαι κανενας ραλιστας και δεν εχω την διαθεση να οδηγησω γρηγορα ενα δανεισμενο αυτοκινητο!Αυτα τα αφηνω σε εσενα που μαλλον εισαι ο Σουμαχερ της Ελλαδος!
Σπυρος
ΥΓ: Για διαβασε αλλη μια φορα τι γραφω πριν απαντησεις!Δεν ειμαι εγω που τα γραφω αυτα, ΑΛΛΑ τα περιοδικα που διαβασα!Και αυτο για την δευτερη παρτατηρηση σου για τα γραφωμενα μου!
Οσο για το αν ειμαι εγω στην φοτο μαλλον θα το αμφισβητησεις και αυτο!Δεν κατάλαβα γιατί μου επιτίθεσαι. Εγώ δεν είπα ότι είμαι Σουμάχερ. Έχεις οδηγήσει άρα μόνο το RX8. Εγώ δεν αμφισβήτησα τίποτα, μιλάω στο ίντερνετ βασιζόμενος σε αυτά που μου λέει ο αλλος. Δε χρειάζεται να δω καμία φωτογραφία. Αν είσαι παθολογικός φιδέμπορας θα βρεις κ φωτο κ ότι θες. Τελοσπάντων δε μιλάω άλλο μαζί σου γιατί είσαι φανατισμένος κ χάνω το χρόνο μου άσκοπα. Εγώ είπα την άποψη μου, βέβαια κανένα περιοδικό δε γράφει ότι τα ηλεκτρονικά της Αλφα ενεργούν όταν τα χει χάσει όλα ο οδηγός, είναι το πιο αστείο πράγμα που άκουσα ποτέ. Δείχνει ότι γενικά δεν έχεις ιδέα για το πως δουλεύουν ορισμένα πράγματα. Φιλάκια.
Υ.Γ. Καλά Χριστούγεννα. -
Αναμεσα στην alfa και στο rx8 επιλεγω το δευτερο.Εχω ομως την εντυπωση πως και τα 2 δεν θα μπορουν με τιποτα να ακολουθησουν το fiesta st σε στροφιλικια αν και το fiesta εχει μονο 150 αλογα.Οι μηχανικοι τησ ford ισχυριζονται οτι στην πιστα lomel οπου εξελιχθηκε και το focus rs το fiesta κανει σχεδον τον ιδιο χρονο.Για σκεφτειτε το.Το fiesta των 150 ιππων κανει παραπλησιο χρονο με το rs των 210 τουρμπατων αλογων και με μπλοκε!!!!!!!Θα μου πειτε γιατι τα λεω αυτα.Μα επειδη καποιοι ισχυριζονται οτι η αλφα και το ρχ8 με 29.000 ευρο ειναι ευκαιριες.Πατε καλα?Το φιεστακι θα κοστιζει 18.000ευρο και θα τσαγιαζει για πλακα και τα 2
Alfa GT - Mazda RX8