-
Δεν σου επιτηθομαι φυσικα αλλα απαντησα με μια φοτο επειδη αμφισβητησες οτι εχω οδηγησει το ΡΧ/8, οσο για αυτα που γραφουν τα περιοδικα εδω προσπαθησα να τα μεταφερω ακριβως στα Ελληνικα!
Φιδεμπορας δεν ξερω τι ειναι, δεν την εχω ξανακουσει ξανα αυτην την λεξη!Δεν πιστευω να ειναι τιποτα αξιολογη εννοια επειδη την χρεισημοποιεις εσυ!
Αν ξαναδιαβασεις αυτα που εγραψα θα καταλαβεις καλυτερα τι εννοω!
Και εγω δεν θελω να κουρασω αλλο τους υπολοιπους εδω στο φορουμ με αυτην την ατελεσφορη συζητηση!
Σπυρος -
red army αν αυτό που λες ισχύει είναι όντως ευκαιρία. Και αν είναι σε αυτήν την τιμή βέβαια. Αλλά μιας κ είσαι off topic, δεν ανοίγεις ένα θέμα σχετικό; Νομίζω ότι πολλούς -και εμένα θα ενδιέφεραν πληροφορίες για το μικρό της ford. Αν ανοίξεις θέμα, δώσε και κανα link.
Φιλικά.
-
To Rx-8 οντως 'πηδαει' οπως λενε μερικοι,αλλα πανω απο ορισμενες ομορφες ιταλιδουλες...!!
Περα απο την πλακα ο καθενας μπορει να λεει το μακρυ και το κοντο του,αλλα καλο θα ηταν ορισμενα παραμυθια οπως η αξιοπιστια του κινητηρα,να σταματησουν.
2003 και 2004 καλυτερος διεθνης κινητηρας και μαλιστα στην κατηγορια των ανω των 2,5 λιτρων,μονο αναξιοπιστος δεν ειναι!
Οποτε και γω θα παινεψω το σπιτι μου γιατι αλλιως θα αρχισει τις αναταραξεις! ΡουΧου δαγκωτο.
Και οσο για αυτους που εχουν τρελα με το τσαγιασμα,να ελεγχουν καλα με ποιο ΡουΧου κοντραρονται γιατι απο οτι μαθαινω πολλοι συνροτοριστες μου εχουν αρχισει τα 'πειραγματα'.... Και δεν εννοω πειραγματα σε γκομενες!!
-
Πάρα πολύ καλό αυτοκίνητο το RX-8 αλλά σαν λάτρης των ιταλικών ψηφίζω GT βλέπετε είναι και πολύ άσχημο αυτοκίνητο η GT
-
Πάντως για εμένα η Άλφα είναι σαφώς κατώτερη σχεδιαστικά από το RX-8 μέσα έξω.
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Πάντως για εμένα η Άλφα είναι σαφώς κατώτερη σχεδιαστικά από το RX-8 μέσα έξω.και για μένα το RX8 σχεδιαστικά είναι σαν βατράχι!!!
-
Χαλαρουίτα Mazda!
Εμφανισιακά τα θεωρώ εξ ίσου όμορφα. Πιο φουτουριστικό το Mazda, πιο κλασσική και απέριττη η Alfa.
-
Δηλαδη το Micra τι ειναι;;;
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
και για μένα το RX8 σχεδιαστικά είναι σαν βατράχι!!!
-
Ο χρήστης Giovanni έγραψε:
Δηλαδη το Micra τι ειναι;;;Πάντως για εμένα η Άλφα είναι σαφώς κατώτερη σχεδιαστικά από το RX-8 μέσα έξω.
βατραχάκι
-
Παντως συμφωνα με την ψηφοφορια μεχρι στιγμης,αλλα και με τα σχολια που ακουω και διαβαζω απο ειδικους και μη γενικα,μονο βατραχι δεν ειναι.....
[/quote]
βατραχάκι[/quote]
-
Ο χρήστης Giovanni έγραψε:
Παντως συμφωνα με την ψηφοφορια μεχρι στιγμης,αλλα και με τα σχολια που ακουω και διαβαζω απο ειδικους και μη γενικα,μονο βατραχι δεν ειναι.....Πάντως για εμένα η Άλφα είναι σαφώς κατώτερη σχεδιαστικά από το RX-8 μέσα έξω.
βατραχάκι[/quote][/quote]
ε καλά...αφου έχει πάρει πολλούς ψήφους .....τότε θα πρέπει να σταματήσει να μου θυμίζει βατράχι
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ατοπη η σύγκριση,το rx-8 ειναι πισωκούνα για χεράδες (δεν ειναι καθολου φιλικό στο όριο).Η alfa ειναι η γνωστή αλφα,τριξιμο,βλάβες,αγωνιστική ιστορία και μία γρήγορη κρεμαγίερα..ποιο σπορ αμαξι δεν τριζει μετα απο καιρο στους ελληνικουσ κωλοδρομου?
βλαμες..χμ ναι,οσες μπορει να βγαλει ενα φοκους,αστρα,γκολφ κλπ.. -
Ο χρήστης tsoukas77 έγραψε:
Η alfa ειναι η γνωστή αλφα,τριξιμο,βλάβες,
ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαπτίσαμε!!!
Για πες μας πόοοσες GT έχεις δει με βλάβες στα συνεργεία και ποσα ντεσιμπέλ θορύβου απο τριξίματα εκπέμπουν οι GT που έχεις μπεί???!!!!Ετσι οπως χοροπηδα,ολο και καποια τριξιματα θα εχει...
αν δεν θες να χοροπηδα,μαλλον δεν σε ενδιαφερει η σπορ οδηγηση,οποτε βολεψου με κανενα γκολφ με το ογδονταρι προφιλ λαστιχα που εχει ανεση.........
-
ε καλά...αφου έχει πάρει πολλούς ψήφους .....τότε θα πρέπει να σταματήσει να μου θυμίζει βατράχι
Κρίμα δεν θα ναι να σε περάσει ένα βατράχι; Ευτυχώς δεν θα προλάβεις να το δεις και πολύ
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Κρίμα δεν θα ναι να σε περάσει ένα βατράχι; Ευτυχώς δεν θα προλάβεις να το δεις και πολύ
δεν είπα οτι δεν είναι γρηγορο. Οτι είναι άσχημο ειπα. Και δεν με πειράζει καθόλου που θα με περάσει στην ευθεία.
Πάντος θεωρώ οτι κάποιος με γούστο και φινέτσα δεν θα τρελαθεί κι όλας με τον σχεδιασμό του RX-8 -
δεν είπα οτι δεν είναι γρηγορο. Οτι είναι άσχημο ειπα. Και δεν με πειράζει καθόλου που θα με περάσει στην ευθεία.
Πάντος θεωρώ οτι κάποιος με γούστο και φινέτσα δεν θα τρελαθεί κι όλας με τον σχεδιασμό του RX-8ενώ στις στροφές θα μείνει πίσω
Το γούστο είναι υποκειμενικό, άλλοι τρελλαίνονται με τα σχέδια του Bangle, άλλοι με του De Silva, (ιταλογερμανοί)
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Πάντος θεωρώ οτι κάποιος με γούστο και φινέτσα δεν θα τρελαθεί κι όλας με τον σχεδιασμό του RX-8ενώ στις στροφές θα μείνει πίσω
Το γούστο είναι υποκειμενικό, άλλοι τρελλαίνονται με τα σχέδια του Bangle, άλλοι με του De Silva, (ιταλογερμανοί)
Εξαρτάται απο το τι συγκρίνεις. Όταν οδηγάω εγω πχ την alfa GT 2.0 θα βλέπω μονίμως τον άσχημο κώλο του RX-8.
Σε μια δόκιμη σύγκριση όμως, ας πούμε στο συγκριτικό του EVO 'RX-8 (μεγάλο) vs Alfa gt 3.2' το rx-8 ήταν συνεχώς πίσω. όχι μόνο στις στροφές.
Όσο για την υποκειμενικότητα του γούστου που λές αυτό είναι αυτονόητο...... την προσωπική μου άποψη είπα λέγοντας οτι μου θυμιζει βατράχι. όχι την άποψη άλλου. άρα υποκειμενικα μίλησα. -
Ο χρήστης alfa 156 έγραψε:
Ετσι οπως χοροπηδα,ολο και καποια τριξιματα θα εχει...
αν δεν θες να χοροπηδα,μαλλον δεν σε ενδιαφερει η σπορ οδηγηση,οποτε βολεψου με κανενα γκολφ με το ογδονταρι προφιλ λαστιχα που εχει ανεση.........
Mαλλον δεν καταλαβες το χιουμορ μου...
Αλλα ακομη και να μην το καταλαβες,θα επρεπε να γνωριζεις οτι η GTV και η βαρκουλα δεν φορουν 80αρι προφιλ... -
Ειδες που βλεπεις τα πραγματα μονο οπως τα θες? Εγω μιλησα και για γνωμες ειδικων και μη,αλλα φυσικα το προσπερασες.
Για το Ρου Χου εχω ακουσει 1002 γνωμες αρνητικες και θετικες, αλλα ασχημο κανεις δεν το ειπε!! Σου αξιζουν συγχαρητηρια,διοτι πρωτοτυπησες!!
Ενημερωτικα ομως (και αυτο ισχυει για ολους τουσ κολλημενους σε μια μαρκα) ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΜΑΞΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΦΑ ΡΟΜΕΟ!!!
-
Ρε παιδιά συγνώμη, αλλά του ανθρώπου δεν του αρέσει το πρόβλημα που είναι?
...κι εγώ σε μερικά (μόνο) σημεία το βρίσκω πρόχειρο ή κραυγαλέο, σε άλλους όμως αυτά που εγώ απορρίπτω μπορεί ν'αρέσουν...Άλλωστε το είπαμε στην αρχή είναι πολύ διαφορετικά αυτοκίνητα για να μπορεί να γίνει σύγκριση μεταξύ τους.
Alfa GT - Mazda RX8