-
Ακόμη και εντός της ημέρας η επίσημη αναγνώριση των Σκοπίων με τη συνταγματική ονομασία «Δημοκρατία της Μακεδονίας» από την κυβέρνηση Μπους. Ματαίωση της μετάβασης Μολυβιάτη στις Βρυξέλλες, έντονο διάβημα διαμαρτυρίας και ενημέρωση πολιτικών αρχηγών
πηγη In.gr -
Ακόμη και εντός της ημέρας η επίσημη αναγνώριση των Σκοπίων με τη συνταγματική ονομασία «Δημοκρατία της Μακεδονίας» από την κυβέρνηση Μπους. Ματαίωση της μετάβασης Μολυβιάτη στις Βρυξέλλες, έντονο διάβημα διαμαρτυρίας και ενημέρωση πολιτικών αρχηγών
πηγη In.gr -
πηγη In.gr -
ακόμα δε βγήκε και ξεκίνησε....
Σπύρος
-
Ηταν καπως.....ξαφνικο οπως και να το κανουμε.....
-
Και με τον Κέρι αυτή η εξέλιξη ήταν παραπάνω από βέβαιη. Soros-Power!
-
Βρε παιδιά τι λέτε τώρα. Το θέμα ήταν τελειωμένο εδώ και καιρό. Είδατε πουθενά σε ξένα sites να υπάρχει το όνομα FYROM; Εγώ πάντως παντού Macedonia έβλεπα (εδώ και κάτι χρόνια δηλαδή)!
-
Έχω την αίσθηση ότι μετά το θέμα με την Κύπρο και το ΟΧΙ, μας την φύλαγαν οι Αμερικάνοι...
-
Κοιμομασταν εμεις καμμια 50αρια χρονια που χρησιμοποιουσαν την ονομασια ''Μακεδονια'' οι ομοσπονδοι Γιουγκοσλαβοι και τωρα μας φταινε ολοι οι αλλοι...
-
Όπως ήδη αναφέρθηκε, το θέμα αυτό είχε τελειώσει εδώ και χρόνια.
Μόνο εμείς και οι Κύπριοι χρησιμοποιούν τον όρο FYROM. Ωστόσο υπάρχουν και χειρότερα.
-
Σιγα το νεο και σιγα το θεμα.......τωρα το θυμηθηκαμε,μονο εμεις τους λεγαμε Σκοπια!!!!
-
Δεν ειναι ετσι.Δεν ειχε ληξει το θεμα καθολου.Αρκετοι χρησιμοποιουσαν το FYROM.
Το θεμα εληξε σημερα!
Ζητω η ελληνικη διπλωματια! -
Kοιμήσου ελληνικέ λαέ και η τύχη σου δουλεύει..
Σειρά τώρα Αλβανία-Βουλγαρία-Τουρκία και όποιος άλλος επιθυμεί.
Έτσι και αλλιώς τώρα πια υπάρχει και το δεδικασμένο.
Εμπρός λοιπον να σκύψουμε και άλλη μια φορά...Κοιτάζοντάς τους με ανοιχτά και έτοιμα οπίσθια όμως...
-
Το θέμα δεν ήταν καθόλου τελειωμένο από καιρό. Σε πολλά κράτη συμβαίνει αλλιώς να τους λένε και αλλιώς να αναγράφεται η χώρα επίσημα. Πρώτα πρώτα ή Αγγλία σαν παράδειγμα. Οπότε άλλο πως συναντάμε συχνά να αποκαλούνται και άλλο πως ονομάζεται η χώρα τους επίσημα.
Το κακό είναι ότι μας έπιασαν στον ύπνο, γιατί αν δεν μας έπιασαν αλλά το ξέραμε κάνοντας την πάπια μιλάμε για καθαρή προδοσία. Το να κάνουμε διαβήματα κατόπιν εορτής δεν αλλάζει τίποτα.
Λέτε να αναγνωρίσει ο ακατονόμαστος και την μεγάλη Αλβανία;Χαίρε Μολυβιάτη ογκόλιθε!!!!
Με τις υγείες μας και μι χειρότερα. -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Το θέμα δεν ήταν καθόλου τελειωμένο από καιρό. Σε πολλά κράτη συμβαίνει αλλιώς να τους λένε και αλλιώς να αναγράφεται η χώρα επίσημα. Πρώτα πρώτα ή Αγγλία σαν παράδειγμα. Οπότε άλλο πως συναντάμε συχνά να αποκαλούνται και άλλο πως ονομάζεται η χώρα τους επίσημα.
Το κακό είναι ότι μας έπιασαν στον ύπνο, γιατί αν δεν μας έπιασαν αλλά το ξέραμε κάνοντας την πάπια μιλάμε για καθαρή προδοσία. Το να κάνουμε διαβήματα κατόπιν εορτής δεν αλλάζει τίποτα.
Λέτε να αναγνωρίσει ο ακατονόμαστος και την μεγάλη Αλβανία;Χαίρε Μολυβιάτη ογκόλιθε!!!!
Με τις υγείες μας και μι χειρότερα.Κυριοι θημαμαι οταν πριν απο 30 χρονια εκανα τις οικογενειακες καλοκαιρινες διακοπες μου στον Πλαταμωνα Πιεριειας κατι γειτονες Γιουγκοσλαβοι και Σκοπιανοι, οταν τους ρωτουσα (7 χρονων ημουν τοτε) απο που ειναι μου απαντουσαν απο την Μακεδονια!!!!παρακαλω!
Τοσο μακρια παει η βαλιτσα !!οχι 10-15χρονια που νομιζουν πολλοι,αλλα πανω απο 30!!!Πολυ φοβαμαι οτι σειρα εχει το Καστελοριζο.
-
Ο χρήστης iperodigos έγραψε:
Με τις υγείες μας και μι χειρότερα.Κυριοι θημαμαι οταν πριν απο 30 χρονια εκανα τις οικογενειακες καλοκαιρινες διακοπες μου στον Πλαταμωνα Πιεριειας κατι γειτονες Γιουγκοσλαβοι και Σκοπιανοι, οταν τους ρωτουσα (7 χρονων ημουν τοτε) απο που ειναι μου απαντουσαν απο την Μακεδονια!!!!παρακαλω!
Τοσο μακρια παει η βαλιτσα !!οχι 10-15χρονια που νομιζουν πολλοι,αλλα πανω απο 30!!!Πολυ φοβαμαι οτι σειρα εχει το Καστελοριζο.
Συγκεκριμένα από τη λήξη του δεύτερου παγκοσμίου πολέμου.
Αλήθεια πόσο λέτε να αρέσει στους βόριο Ιρλανδούς ή του Σκοτσέζους να τους αποκαλούμε όλους Άγγλους; -
Ο χρήστης iperodigos έγραψε:
Τοσο μακρια παει η βαλιτσα !!οχι 10-15χρονια που νομιζουν πολλοι,αλλα πανω απο 30!!!Ετσι ειναι, το θεμα δεν προεκυψε το 93 οταν το θυμηθηκε ο Σαμαρας , ειναι πολυ πιο παλιο και απλα τοτε , με την διαλυση της Γιουγκοσλαβιας ειχε πια ωριμασει και εγινε ευρεως γνωστό, και σημερα προφανως κλεινει τελεσιδικα.
-
Και τι σημασια εχει το τι λεγαν καποιοι πριν δε ξερω κι εγω ποσα χρονια οτι ΗΘΕΛΑΝ να λεγονται....
Σημασια εχει οτι το πετυχαν με Σαμαραδες και Μολυβιατιδες να κοιμουνται ορθιοι στις καρεκλες τους!! -
Καλά τα λέμε τώρα, όταν έρχεται η ώρα να δώσουμε την ψήφο μας, τα ξεχνάμε όλα.
Άνθρωποι χωρίς ικανότητες σε καίριες θέσεις. Και το σπουδαιότερο εμείς τους τοποθετούμε εκεί που είναι.
-
Ο χρήστης sotiropul έγραψε:
Και τι σημασια εχει το τι λεγαν καποιοι πριν δε ξερω κι εγω ποσα χρονια οτι ΗΘΕΛΑΝ να λεγονται....
Σημασια εχει οτι το πετυχαν με Σαμαραδες και Μολυβιατιδες να κοιμουνται ορθιοι στις καρεκλες τους!!Κυριοι το θελουμε δεν το θελουμε αλλαζουν το μελλον και τον ρου της ιστοριας οι Αμερικανοι-πολιτικοι(αγαπω τους πολιτες),,,,,,,,,,,,,αλλα και οι ανοητοι ΕυρωΠΕΗ-πολιτικοι ορισμενων χωρων..
Αιφνίδια αναγνώριση των Σκοπίων ως Δημοκρατία της Μακεδονίας