-
Εγω ειπα οτι ειναι ο πρωτος ΕΛΛΗΝΑΣ πρωθυπουργος...
Απο πλευρας ελλαδας μιλαω... -
Τώρα, το έκανε από επιλογή του ή επειδή δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς?
-
To θεμα ειναι οτι το εκανε!
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
http://www.nato.int/docu/update/2002/02-february/e0218a.htm' target='_blankμαλακίες προφανώς λέγανε στην τηλεοραση
Οντως, μια απο τις πολλές..!! Δεν ισχύει αυτό που είπα παραπάνω....Thanks jmarr...
-
Spartan Στη φωτο που εχει το πρωτοσελιδο της Απογευματινης, βλεπω χρονολογια 1941. Οχι αλλα η επισημη ελληνικη προπαγανδα λεει πως το θεμα δημιουργησε απο το μηδέν ο Τιτο το 1946.
jmarr μαλλον αναφερονται στην επανεισδοχη της Ελλαδας στο ΝΑΤΟ, μετα την προσωρινη της αποχωρηση το 1974. Ξαναμπηκαμε το 1980.
-
δεν ξέρω
μετά από γρήγορο googling βρήκα το παραπάνω οποτε μπορεί να είναι και λαθος
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Spartan Στη φωτο που εχει το πρωτοσελιδο της Απογευματινης, βλεπω χρονολογια 1941. Οχι αλλα η επισημη ελληνικη προπαγανδα λεει πως το θεμα δημιουργησε απο το μηδέν ο Τιτο το 1946.Ναι, αλλα ο Τίτο δε νομίζω να ξύπνησε ενα πρωι του 1946 και να είπε 'Πώωωω ρε, πώς περνάει η μέρα σήμερα;;; Δε βαφτίζω τη Vardaska Μακεδονία, να βγάλω και 5-6 χάρτες με τη 'Μεγάλη' να περάσει η ώρα...?? '. Προφανώς οι προθέσεις και τα σχέδια προυπήρχαν και εκείνος ξεκίνησε την υλοποίησή τους...
jmarr μαλλον αναφερονται στην επανεισδοχη της Ελλαδας στο ΝΑΤΟ, μετα την προσωρινη της αποχωρηση το 1974. Ξαναμπηκαμε το 1980.
Χμμμμ....Γι΄αυτό μ΄αρέσει το φόρουμ..!!! Γιατι κουτσά-στραβά, όλο και κάτι μαθαίνω... Έυχαριστώ για την αποσαφήνιση greo...
-
Τις πήρε και τις επόμενες εκλογές ο Καραμανλής.
Σωστή, επικοινωνιακά, στο εσωτερικό, η κίνηση. Αν συνοδεύεται και από αντίστοιχη 'ενημέρωση',μέσω των διάφορων lobby, τότε μπορεί να κερδίσουμε πολλά
-
Επιτέλους......
έξω οι ΤΣΑΤΣΟΙ του ΜΠΟΥΣΤΗ.........Είδες η Κάρλα Μπρούνι τι κάνει ?.......
-
Ηταν κινηση ματ...
απο πολλες αποψης...
και για την ελλαδα αλλα και για τον ιδιο...
Μπορουμε να πουμε επιτελους και ενα καλο λογο...δεν κανει κακο!
Επισης και η γαλλια μαζι μας... -
VIVE LA FRANCE!
ΖΉΤΩ Η ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΑΡΚΟΖΥ!
(η κοπέλα μου είναι γαλλίδα και τον ψήφισε στις εκλογές κατόπιν και δικής μου επίμονης στάσης, η δήλωση του ότι η Τουρκία δεν είναι Ευρώπη με είχε συγκινήσει από τότε... η στάση του σήμερα με δικαίωσε)
Carla να μας τον φροντίζεις!
-
Εκτός όσων είπε χθες, έκανε και τίποτα άλλο ο Σαρκοζί και τον μνημονεύετε;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εκτός όσων είπε χθες, έκανε και τίποτα άλλο ο Σαρκοζί και τον μνημονεύετε;Εχει ωραια γυναικα!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εκτός όσων είπε χθες, έκανε και τίποτα άλλο ο Σαρκοζί και τον μνημονεύετε;
Εχει ωραια γυναικα!!
Σωστός ο παίκτης......
-
Γι' αυτό έπεσε η δημοτικότητά του; Από ζήλεια;
-
Ο χρήστης Lapin έγραψε:
VIVE LA FRANCE!ΖΉΤΩ Η ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΑΡΚΟΖΥ!
(η κοπέλα μου είναι γαλλίδα και τον ψήφισε στις εκλογές κατόπιν και δικής μου επίμονης στάσης, η δήλωση του ότι η Τουρκία δεν είναι Ευρώπη με είχε συγκινήσει από τότε... η στάση του σήμερα με δικαίωσε)
Carla να μας τον φροντίζεις!
Παίζει να είναι στο top 5 άγνωστων σε μένα ανθρώπων που σιχαίνομαι περισσότερο
Εδώ viewtopic.php?f=13&t=24239&start=0&st=0&sk=t&sd=a&hilit=' target='_blank' έβγαλα το άχτι μου όμως επί 11 σελίδες , που να φανταζόμουνα ότι θα ξεκίναγε κατόπιν και το τσίρκο ενώπιον των ΜΜΕ, ακόμα θα έγραφα
-
ας κουλαρουμε λιγο....οι αναβολες ποτε δεν ειναι νικες...
ηταν απλως ενα καλο βημα...και περαστικα στη κυβερνηση της 'μακεδονικης' ταυτοτητας...
-
Η Σκοπιανοί είχαν μιά απίστευτη ευκαιρία να ονομάσουν την χώρα τους 'Νέα Μακεδονία' (που θα το δεχόταν ο Κωστάκης) και θα είχε λήξει εκεί το ζήτημα... πόλλοι στην Ελλάδα θα γκρίνιαζαν αλλά θα τελειώνε το θέμα εκεί... Δηλαδή είχαμε στήσει κόλο και το μόνο που ζητήσαμε ήταν η βαζελίνη.....
Πάρολο αυτό πετάξαν την ευκαιρία με εκπληκτική ανευθυνότητα απέναντι στην σταθερότητα της χώρας τους... νόμιζοντας οτι έχουν τις πλάτες των Αμερικάνων... Είναι κρίμα να έχουμε τόσα προβλήματα με ένα κράτος που έχουμε τόσο πολλά κοινά... (Σε σχέση με Τούρκους κτλ)
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Η Σκοπιανοί είχαν μιά απίστευτη ευκαιρία να ονομάσουν την χώρα τους 'Νέα Μακεδονία' (που θα το δεχόταν ο Κωστάκης) και θα είχε λήξει εκεί το ζήτημα... πόλλοι στην Ελλάδα θα γκρίνιαζαν αλλά θα τελειώνε το θέμα εκεί... Δηλαδή είχαμε στήσει κόλο και το μόνο που ζητήσαμε ήταν η βαζελίνη.....Πάρολο αυτό πετάξαν την ευκαιρία με εκπληκτική ανευθυνότητα απέναντι στην σταθερότητα της χώρας τους... νόμιζοντας οτι έχουν τις πλάτες των Αμερικάνων... Είναι κρίμα να έχουμε τόσα προβλήματα με ένα κράτος που έχουμε τόσο πολλά κοινά... (Σε σχέση με Τούρκους κτλ)
Το θέμα είναι λίγο πιο πολύπλοκο. Οι Ευρωπαίοι Εταίροι στο ΝΑΤΟ δεν βλέπουν με καθόλου καλό μάτι αυτή την συνεχή διεύρηνση της συμμαχίας με χώρες δορυφόρους των ΗΠΑ. Η Γερμανία δεν υποστήριξε την Ελληνική Θέση καθώς έπαιξε μπουνίδια με τις ΗΠΑ για την Ουκρανία και Γεωργία και δεν ήθελε να προκαλέσει διπλωματική ρήξη. Τελικά στο παιγνίδι μπαίνουν οι Κροάτες (Γερμανικός Δορυφόρος) και οι Αλβανοί (Αμερικανικός Δορυφόρος) και το θέμα θα λήξει εδώ.
Το πρόβλημα είναι ότι αν τελικά δεν υπάρξει σαφής όρος ότι αν δεν λυθεί το πρόβλημα με την Ελλάδα τα Σκόπια δεν βλέπουν ΝΑΤΟ (και ΕΕ σε μεταγενέστερο χρόνο) τότε ο χρόνος θα συνεχίσει να δουλεύει εναντίον μας.
Κατά τα αλλά εντάξει είπε το βέτο ο Οβελίξ αλλά είχε πάρει και extra δόση μαγικού φίλτρου.
-
Εμένα πάντως μου έκανε εντύπωση η χθεσινή εκπομπή των Πρωταγωνιστών με τους έλληνες πολίτες, που μιλάνε αυτή τη γλώσσα, που την ονομάζουν μακεδονική, και που δεν θεωρούν τους εαυτούς τους ως έλληνες. Και να νομίζεται ότι είνια 200-300 κάνετε λάθος. Περισσότερο από το 50% της ευρύτερης περιοχής της Φλώρινας, πληθυσμιακά 5-6.000 δηλαδή είναι αυτοί που αυτοπροσδιορίζονται έτσι.
Αιφνίδια αναγνώριση των Σκοπίων ως Δημοκρατία της Μακεδονίας