-
μέσα κι εγώ κύριοι
Σπύρος
EDIT: κι εμένα θα μ'ενδιέφερε ν'ακούσω την επίσημη θέση των Τεχνικών Εκδόσεων
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Παίδες δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το όνομα 4ΤForum χωρίς την άδεια των ιδιοκτητών!!Είναι ιδιοκτησία της Τεχνικές Εκδόσεις Α.Ε.!Θα πρέπει να ρωτήσουμε πρώτα!
Κι'εγώ μέσα είμαι! Αλλά θα ήθελα και μία επίσημη θέση από τους ιδιοκτήτες!
-
Φυσικα ειμαι μεσα,ειναι το λιγοτερο εξοργιστικο να γινονται τετοια πράγματα.Να σημειώσουμε μαζι με τις υπογραφές 2 πραγματα:
1)Δεν υπαρχουν ζωα πιο ίσα απο τα αλλα.
2)Αμα δεν τους αρεσει να αλλαξουν τον νομο που αντιμετωπιζουν ως εγκληματία όποιον παταει το γκάζι.Συγχίστηκα,μη πω τιποτα για τα κοπρόσκυλα
Να οργανωθει αυτή η προσπαθεια οσο το δυνατόν συντομότερο,πιστεύω οτι μπορούμε να βρούμε 1000 υπογραφές σχετικά εύκολα.
-
Καλημέρα,
Φυσικά είμαι μέσα. Μπορούμε απλά να αναφέρουμε ότι είμαστε μέλη του 4ΤΦ, δεν χρειάζεται να στείλουμε κάτι ως 4ΤΦ. Επίσης να τους παραθέσουμε λινκ στη συζήτηση. Το μόνο που μένει είναι κάποιος να γράψει δυο γραμμές. Θα μπορούσε ίσως να απευθύνεται στον Πρόεδρο της Βουλής, η και στον ίδιο τον 'παραβάτη' και να είναι του τύπου:
Διαβάσαμε στις εφημερίδες . . . . και επειδή έχουν πολλές φορές γίνει θέμα δημόσιας συζήτησης οι κλήσεις που η Τροχαία δίνει στην προσπάθειά της για πιο ασφαλείς δρόμους, ( ) θα θέλαμε να μας ενημερώσετε για το σκεπτικό της απόφασής σας . . . . σε ένα θέμα που θα μπορούσε να αποτελεί παράδειγμα . . . .
Έλα, μια καλή πέννα. . . -
Παιδιά μέσα και εγώ. Βαρέθηκα να βλέπω Μερσεντικά και Μπέμπες να πηγαίνουν αεροπορία στην εθνική και οι 'μάγκες' τα στρουμφ να σταματάνε πιτσιρικάδες με μικρά gti και να τους παίρνουν τα σώβρακα...
ΜΠΡΑΒΟ στον ΜΑΓΚΑ τον αστυνομικό που είχε τα cojones, τίμησε τα παντελόνια του και δεν έκανε καμία διάκριση!
Τον οποίο πολύ φοβάμαι ότι θα βρούμε μετάθεση αγροφύλακα στο Σουφλί...
-
...κι εγώ μέσα...
Θα ήταν καλό επίσης όσα μέλη του 4TF γράφουν και σε άλλα Forum να κάνουν μια πρόσκληση και στα μέλη των αυτών...
Όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο και οι έχοντες τα... μέσα κάτι θα κάνουμε ν'ακουστεί και στα κανάλια -
Μέσα με τα χίλια! Δύσκολα θα γίνει κάτι ( ), αλλά τουλάχιστον κάποιος πολίτης θα έχει κάνει κάτι!
Αντρέα οι ιδέες σου είναι η μία καλύτερη από την άλλη!!!
-
Ναι, ναι, ναι.
-
Mέσα και εγώ με 4TF ή όχι.....
Οσον αφορά το e-mail του βουλευτή , δεν εχει νοημα να του στειλουμε τιποτα διοτι αντε και να τα διαβασει καμια γραμματεας και θα τα γειώση....
Η επιστολή προτεινω να παει σε καναλια, εφημεριδες και βουλή....
-
ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ
-
Εδώ είμαι κι εγώ!!
-
Βεβαιότατα!
-
Μετρήστε κι εμένα
-
29 άτομα μέχρι στιγμής, καλά πάμε. Ξαναρωτάω: ποιός θα την γράψει?
Σπύρος
-
Προτείνω τον δικηγόρο της παρέας
-
Ο χρήστης ) ΣΩΤΗΡΙΟΣ ( έγραψε:
Προτείνω τον δικηγόρο της παρέαςσυμφωνώ!
Σπύρος
-
Ειμαι μέσα
-
Μέσα κι' εγώ.
-
31 and counting...
Σπύρος
-
Μέσα.
Επιστολή διαμαρτυρίας φορουμάδων