-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Δηλαδή αν εσύ ρώταγες μια κοπέλα τι είναι το 'πουάρ' και αυτή σου απαντούσε εργαλείο για να κάνεις μπούκλες τα μαλλιά θα ήταν χαριτωμένο?
Γιατί να ρωτήσει κοπέλα; Μπορούσε να ρωτήσει στο 4ΤΦ, την καλύτερη ανδρική πηγή πληροφόρησης στην Ελλάδα.
Πουάρ είναι το πλαστικό μπουκαλάκι με το οποίο τραβάμε τις μύξες των μικρών παιδιών, που δεν μπορούν ακόμα να φυσήξουν τις μύτες τους.
Γειά σου ρε Ηλία!
Πως φαίνονται οι συμμέτοχοι πατεράδες! Και μάλιστα τετράκις!
-
Εεε, μα ...
Όχι και δεν ξέρουμε τι είναι το πουάρ.
Να μας έλεγε για ρεφλέ, να το καταλάβω.
-
Πουάρ είναι το πλαστικό μπουκαλάκι με το οποίο τραβάμε τις μύξες των μικρών παιδιών, που δεν μπορούν ακόμα να φυσήξουν τις μύτες τους.ρε τι μαθαινει κανεις
εγω νομιζα οτι ακομη η μαναδες τα πατανε με το μαντιλι στη μυτητο ρεφλε παλι τι ειναι???
-
F1??
εδώ καλά καλά δεν ξέρουν οι ίδιοι οι πιλότοι τι 'τρέχει', θα ξέρουμε εμείς..???
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
και τι θα πει αυτο?
Ρε συ, η κοπέλα ήταν Μηχ-Μηχ και ήταν εξωφρενικά εξόφθαλμο αυτό που πέταξα...
Περίμενα να γελάσει, να πω την αλήθεια...
Τεσπά, αδιάφορο, θα έλεγα. Έχεις δίκιο οτι πολλοί δεν ασχολούνται με το άθλημα και δε σκαμπάζουν. 'Αντρες και γυναίκες...1ης μηχ-μηχ όμως (=ακόμα 'στο σχολείο')
Ξέρεις πόσα αγοράκια αυτής της ηλικίας θα είχαν όμοια ή περισσότερη άγνοια? -
Θα συμφωνήσω με τον Σπύρο.. Οι 1οετής δεν ξέρουμε πολλά πράγματα που στα μεγαλύτερα έτη (ή σε κάποιον που ασχολείται με το αντικείμενο μας ως χόμπυ) θεωρούνται αυτονόητα...
-
Πουάρ είναι το πλαστικό μπουκαλάκι με το οποίο τραβάμε τις μύξες των μικρών παιδιών, που δεν μπορούν ακόμα να φυσήξουν τις μύτες τους.
Δεν αναφερόμουν στο ΩΡΛ πουάρ (που και πάλι δεν είναι ακριβώς αυτό) αλλά στο γυναικολογικό πουάρ...
(και όχι δεν είναι για τα μαλλιά! )
-
Ο χρήστης Eva έγραψε:
Δεν αναφερόμουν στο ΩΡΛ πουάρ (που και πάλι δεν είναι ακριβώς αυτό) αλλά στο γυναικολογικό πουάρ...
(και όχι δεν είναι για τα μαλλιά! )
Ένα 'γυναικολογικό πουάρ', ό,τι κι αν είναι αυτό είναι μάλλον χλωμό να το χρησιμοποιήσει ποτέ κάποιος άνδρας (εξαιρούνται οι γυναικολόγοι ) ενώ ένα μοτέρ το χρησιμοποιούν και γυναίκες. Μερικές και δίχρονο.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
το ρεφλε παλι τι ειναι???είναι 'επεξεργασία' / τρόπος βαφής μαλλιών...σβήνει ουσιαστικά την βαφή ή κάπως έτσι
-
Εγώ πάλι δεν ήξερα ούτε το πουάρ ούτε το ρεφλέ!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ένα 'γυναικολογικό πουάρ', ό,τι κι αν είναι αυτό είναι μάλλον χλωμό να το χρησιμοποιήσει ποτέ κάποιος άνδρας (εξαιρούνται οι γυναικολόγοι ) ενώ ένα μοτέρ το χρησιμοποιούν και γυναίκες. Μερικές και δίχρονο.Δεν έχει σημασία αν το χρησιμοποιούν ή οχι... Αν για παράδειγμα ήταν σε μια γυναικεία παρέα ένας άντρας και έλεγε (αυτό που του είχαν πει) αυτό που υποτίθεται ότι ήξερε δεν θα σκάγαν όλες οι κοπέλες στα γέλια?
Το ίδιο δε θα γινόταν αν μια κοπέλα έλεγε αυτό για τα μοτέρ σε μια αντρική παρέα??? (που είναι και πιο πιθανό στην τελική)
Δεν θα πέθαιναν όλοι στα γέλια???Ρωτάμε για να μαθαίνουμε... Αν είναι να αμφιβάλουμε και για τις απαντήσεις που παίρνουμε τότε καλύτερα να μην ρωτάμε καθόλου...
το ρεφλε παλι τι ειναι???
είναι 'επεξεργασία' / τρόπος βαφής μαλλιών...σβήνει ουσιαστικά την βαφή ή κάπως έτσι
Έπρεπε να του πεις ότι είναι κούρα ομορφιάς προσώπου!
-
Ο χρήστης Eva έγραψε:
]>το ρεφλε παλι τι ειναι???
είναι 'επεξεργασία' / τρόπος βαφής μαλλιών...σβήνει ουσιαστικά την βαφή ή κάπως έτσι
βρε χρυσό μου, θές να μας καταλογίσουν οτι τους δίνουμε λανθασμένες πληφορίες
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
βρε χρυσό μου, θές να μας καταλογίσουν οτι τους δίνουμε λανθασμένες πληφορίεςΌχι, όχι αυτό το προνόμιο το έχουν αυτοί!!!!!
(έχω ακούσει κάάάάάάάάάτι πράγματα για 'βυθίσματα' εκκεντροφόρων, πού να σου λέω!
)
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Εγώ πάλι δεν ήξερα ούτε το πουάρ ούτε το ρεφλέ!ουτε εγω!
-
Ο χρήστης Eva έγραψε:
Ρωτάμε για να μαθαίνουμε... Αν είναι να αμφιβάλουμε και για τις απαντήσεις που παίρνουμε τότε καλύτερα να μην ρωτάμε καθόλου...το ρεφλε παλι τι ειναι???
Και μετά από αυτό έχεις την απαίτηση να σας πιστεύουμε;
-
Ο χρήστης Eva έγραψε:
το ρεφλε παλι τι ειναι???
δεν θα αλλαζε και τιποτε και θα το πιστευα (παλι καλα που η kamil ειναι καλος ανθρωπος και με προστατευσε απο το να γινω ρεζιλι σε καποιο Spa )
ειναι απολυτως λογικο και φυσιολογικο πραγματα τα οποια δεν χρησιμοποιεις -πουαρ ρεφελ κλπ γαλλικα- ή δεν ασχολεισε να μην τα γνωριζεις
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
ειναι απολυτως λογικο και φυσιολογικο πραγματα τα οποια δεν χρησιμοποιεις -πουαρ ρεφελ κλπ γαλλικα- ή δεν ασχολεισε να μην τα γνωριζειςΦυσικά και είναι λογικό!!!! Αλίμονο...
Το μη-λογικό είναι να ρωτάς για να μάθεις και να σου λένε άλλα ντ΄άλλων διασκεδάζοντας με την άγνοιά σου
-
Ο χρήστης Eva έγραψε:
Το μη-λογικό είναι να ρωτάς για να μάθεις και να σου λένε άλλα ντ΄άλλων διασκεδάζοντας με την άγνοιά σουεξαρταται που θα ρωτησεις
κανεις δεν σε εμποδιζει να αμφισβητισεις αυτα που σου ειπαν και να ψαξεις αλλου ή να ρωτησεις καποιον αλλο
η αγνοια ειναι προνομιο αυτων που πιστευουν τα παντα με τη μια και βαριουνται να ασχολιθουν
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Εγώ πάλι δεν ήξερα ούτε το πουάρ ούτε το ρεφλέ!Εσύ και μόνο λόγω επαγγέλματος είσαι απαράδεκτη!
Για κοίτα Κοσμοπόλιταν σελ. 128!
-
Ο χρήστης Eva έγραψε:
βρε χρυσό μου, θές να μας καταλογίσουν οτι τους δίνουμε λανθασμένες πληφορίες
Όχι, όχι αυτό το προνόμιο το έχουν αυτοί!!!!! [img]
(έχω ακούσει κάάάάάάάάάτι πράγματα για 'βυθίσματα' εκκεντροφόρων, πού να σου λέω! [img]όπως και να έχει εμείς στο ύψος μας....έχουμε και ένα όνομα στην κοινωνία....ωσάν γυναικείο φύλο
Γιατί δεν υπάρχουν γυναίκες στο forum ?