-
Σήμερα κατάλαβα τί είναι η επιλεκτική μνήμη.Είναι μία λειτουργεία τού εγκεφάλου,πού σού επιτρέπει νά μή θυμάσαι τά πραγματικά άσχημα αυτοκίνητα.
Μέχρι νά τά ξαναδείς μπροστά σου.
Σήμερα είδα ίσως τό ασχημότερο αυτοκίνητο πού κυκλοφορησε ποτέ.Daihatsu Grand Move
A-ΠAI-XTO!!! -
Daihatsu SIRION...Αυτό με τους νίκελ προφυλακτήρες.....
-
Ο χρήστης trelovet έγραψε:
Δεν έχω δει κάποιο άλλο σχετικό topic που να αναφέρεται στο θέμα. Ισως να υπήρξε παλιότερα. Ομως με την έλευση αρκετών νέων μοντέλων , νομίζω ότι θα είχε ενδιαφέρον να πούμε την γνώμη μας για τα μοντέλα που μας ανακατεύουν τα στομάχια όταν τα βλέπουμε να περνάνε στον δρόμο.
Εγώ θεωρώ το πιο άσχημο το SUZUKI Liana 5 dr. Απορώ ποιοί αγοράζουν αυτό το πράγμα !!!
http://www.suzuki.gr/cars/gallery_liana5.php?id=00020Φταίει η αρρώστια της υπερκατανάλωσης που μας έχει προσβάλει όλους. Οποιοδήποτε κακόγουστο μοντέλο βγει στην αγορά θα τρέξουμε να το αγοράσουμε. Αν μάλιστα διαφημίζεται και στην τηλεόραση, τότε είμαστε υπερήφανοι για το κουκλί μας.
-
Fiat Albea (μαύρο χάλι)
ΒΜW 1 (της λείπει ο κ@λος πίσω και είναι λες και έφτιαξαν νεκροφόρα)
Ολα τα Suzuki
Κalos 4d
Hyundai Coupe (το προηγούμενο, το επονομαζόμενο BATMOBIL)
Renault Thalia (σχολή Αlbea)
BMW 7 (Α ρε Chris από εδώ ξεκίνησε το κακό)
νέα BMW 3 (από πίσω είναι ίδιο το Mitsu Carisma...)
PT Cruiser
Honda Civic (όλα)
Νissan Almera (ιδίως τα 3d)
Ολα τα Daihatsu και......ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΑ (έλεος πια με αυτά τα εκτρώματα)
-
Το ξεθαβω, μετά από πολύ καιρό, γιατί έχουμε νέα... δεδομένα!
Μη μου πείτε δλδ οτι υπάρχει κάποιος που δε θεωρεί οτι αυτό είναι ό,τι πιο άσχημο έχει κυκλοφορήσει...
-
εντάξει, αυτό είναι εκτός συναγωνισμού...
αλλά κι αυτό:
δεν πάει πίσω...
-
hrdoukas
This means WAR
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μη μου πείτε δλδ οτι υπάρχει κάποιος που δε θεωρεί οτι αυτό είναι ό,τι πιο άσχημο έχει κυκλοφορήσει...
είναι σαν τα μπουλντόγκ...όμορφη ασχήμια που ξεχωρίζει...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Το ξεθαβω, μετά από πολύ καιρό, γιατί έχουμε νέα... δεδομένα!Μη μου πείτε δλδ οτι υπάρχει κάποιος που δε θεωρεί οτι αυτό είναι ό,τι πιο άσχημο έχει κυκλοφορήσει...
Είπαμε, ό,τι πιο άσχημο έχει κυκλοφορήσει στους δρόμους !! Και ευτυχώς, εγώ έχω δει μόνο ένα ...
Ξέρουν οι έλληνες από αισθητική ...EDIT (επί του Tiida):
Tι-ida ο άνθρωπος ...
-
Εμενα παλι μου χτυπανε ασχημα στο ματι ορισμενα cc οταν ειναι κλειστα,προπαντων εκεινο το Μικρα,ποιος το σχεδιασε θεε μου.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Fiat Albea (μαύρο χάλι)
Ολα τα Suzuki
Κalos 4d
PT Cruiser
Honda Civic (όλα)
Ολα τα Daihatsu και......ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΑ (έλεος πια με αυτά τα εκτρώματα)
το θέμα είναι το πιο άσχημο αυτοκίνητο και εσυ βγαζεις χολή...ολα τα σουζουκι, όλα τα σιβικ, όλα τα daihatsu. Έλεος...ένα πρέπει να γραψεις από καθε κατηγορία με κάποια αιτιολογία...με την δική σου λογική το πιο άσχημο είναι το γκολφ (μόνο με τα tsi...τ' άλλα ομορφαίνουν που δεν τον έχουν..επίσης και τα citroen c4...ή ακόμα καλύτερα όλα τα psa και τα vag...
Σοβαρά τώρα...ποτέ δεν μου άρεσε το μούλτιπλα της φίατ(παρά την πρακτικότητα του) ειδικά μέσα που νομίζεις ότι απλά...πέταξαν στο εσωτερικό τα διαφορα χειριστήρια, το σουζούκι λιάνα καθαρά λόγω αισθητικής και κάτι αμερικανιές με πολλά νίκελ, τεράστιο μέγεθος κλπ
-
Γιατι το Focus CC??
-
Ετσι πρόχειρα που θυμάμαι...
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Fiat Albea (μαύρο χάλι)
Ολα τα Suzuki
Κalos 4d
PT Cruiser
Honda Civic (όλα)
το θέμα είναι το πιο άσχημο αυτοκίνητο και εσυ βγαζεις χολή...ολα τα σουζουκι, όλα τα σιβικ, όλα τα daihatsu. Έλεος...ένα πρέπει να γραψεις από καθε κατηγορία με κάποια αιτιολογία...με την δική σου λογική το πιο άσχημο είναι το γκολφ (μόνο με τα tsi...τ' άλλα ομορφαίνουν που δεν τον έχουν..επίσης και τα citroen c4...ή ακόμα καλύτερα όλα τα psa και τα vag...
Σοβαρά τώρα...ποτέ δεν μου άρεσε το μούλτιπλα της φίατ(παρά την πρακτικότητα του) ειδικά μέσα που νομίζεις ότι απλά...πέταξαν στο εσωτερικό τα διαφορα χειριστήρια, το σουζούκι λιάνα καθαρά λόγω αισθητικής και κάτι αμερικανιές με πολλά νίκελ, τεράστιο μέγεθος κλπ...το συγκεκριμένο ποστάρισμα έγινε προ ...3ετίας ...
Ο elteo (δυστυχώς) έχει 'αποχωρήσει' πλέον... -
σαν μπαγκαζιέρα με μηχανή είναι....
Δεν συμφωνώ που πολλοί λέτε όλα τα κορεάτικα.
Δλδ το matizάκι ένα μοντέλο πριν δεν είναι κούκλα?Στο θέμα μας:
Mercedes R-class και audi Q7 που σε μαύρο χρώμα είναι η προσωποποίηση της νεκροφόρας!
Το νέο subaru impreza που μοιάζει με daewoo lanos!
To pony που ήταν σαν πτυσσόμενος καναπές!
-
Ο χρήστης evolander έγραψε:
Δεν συμφωνώ που πολλοί λέτε όλα τα κορεάτικα.
Δλδ το matizάκι ένα μοντέλο πριν δεν είναι κούκλα?Αμερικανικη τεχνολογια και ντηζάιν
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Εμενα παλι μου χτυπανε ασχημα στο ματι ορισμενα cc οταν ειναι κλειστα,προπαντων εκεινο το Μικρα,ποιος το σχεδιασε θεε μου.Εδώ πάτερ, θα διαφωνήσω!
Απλά οι σχεδιαστές του C+C θέλησαν να συγκεράσουν στοιχεία αισθητικής από άλλα αγαπημένα τους αυτοκίνητα και αντικείμενα...
=
-
Το πιο ασχημο ειναι το ΡΟΝΥ μου
-
Το Υ παντως δεν το λες ασχημο, για γυναικα ειδικα εμενα μου αρεσει πολυ.
-
Ιδου η επική ασχήμια του:
Σοβαρά δε θυμίζει παραφουσκωμένο και με μεγάλα λάστιχα τετοιο????
Το πιο ασχημο αυτοκίνητο που βλέπουμε στους δρόμους