-
seat toledo 2009. Τα σχολια περιττευουν
-
Θα συμφωνησω για το multipla . Υπεροχα ασχημο !
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Θα συμφωνησω για το multipla . Υπεροχα ασχημο !Θα μπορούσες να το πείς και Multibliah! Αν και το Tiida... το πλησιάζει επικίνδυνα!
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
χαλια.....
H Corvette παντως ειναι ωραια
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Το προσωπικό μου Bottom ten χωρίς να επεκταθώ σε αμερική και πάει μακρυά η βαλίτσα.- Alfa Romeo 90 (είδα ένα ...προχτές μετά από καμμιά 15αριά χρόνια)
αν ηταν ασπρη την ξερω
-
Το δικο μου 'πανθεον' με τυχαια σειρα εχει ως εξης:
VW 411
Fiat aldea
Nissan micra το τελευταιο μαζι και το cc
Toyota yaris σε ολες τις εκδοσεις και γενιες
KIA shuma
Alfa romeo arna
Actyon-kyron
Renault thalia
Daewoo lanos
Mitsubishi colt cc
VW new beetle
Bmw x6
Suzuki Wagon-R
Daihatsu grand move
Nissan tiida
Toyta corolla ολες εκτος απο τις 2 πρωτες και τις 2 τελευταιες
Saab 9-3 mk1
Bmw 7 η προτελευταια
Fiat multipla
Chevrolet matiz
Dodge nitro
Plymouth prowler
Daewoo korando
Porche cayenne
Nissan primera αυτο που παει για καταργηση σιγα-σιγα ιδιως το 5p
Daewoo tacuma
Toyota aygo
Toyota rav μκ1Θα μου ερθουν κι αλλα που θα παει..
-
πω, πω, είδα σήμερα ένα λευκό ΤΤ και ένα κόκκινο Σιβίκ δίπλα δίπλα. Ηταν η αποθέωση της σχεδιαστικής απλότητας και του κιτς. . .
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
πω, πω, είδα σήμερα ένα λευκό ΤΤ και ένα κόκκινο Σιβίκ δίπλα δίπλα. Ηταν η αποθέωση της σχεδιαστικής απλότητας και του κιτς. . .Το καινούριο ΤΤ είναι σχεδιαστικά κατώτερο του πρώτου. Το πρώτο , ναι, ήταν αυτό που λες. Όχι όμως αυτό που κυκλοφορεί τώρα...
Το Civic, δεν μου φαίνεται κιτς πάντως. Είναι πρωτότυπο σίγουρα , εντυπωσιακό, υπερβολικό ίσως, αλλά σίγουρα όχι κιτς.
Αυτά να τα διαβάζει ο μγιάκοβος!
-
σίγουρα είναι κατώτερο του 1ου, καθώς η πρώτη γενιά είναι το 'πρωτοτυπο'. Παρόλα αυτα και η 2η γενιά είναι δείγμα απλής, καθαρής σχεδιαστικής γραμμής. όσο για το σιβίκ, δεν αλλάζω γνώμη. Ήταν, απ την 1η φορά που το αντίκρισα! Λόλ
-
To κοινουργιο ΤΤ για μενα ειναι μακραν καλυτερο απ το προηγουμενο.Το 1ο το θεωρω το ποιο ασχημο αυτοκινητο της audi(μαζι με το Α2) και απο τα ποιο ασχημα που κυκλοφορουν και ποτε δεν καταλαβα πως θεωρουνταν και μουριαρικο,εγω το βλεπω ως κουβαδακι με ροδες.
Το καινουργιο civic συμφωνω οτι εχει εναν υπερβολικα πρωτοτυπο σχεδιασμο. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
KIA shumaΜια φορά κόντεψα να πέσω πίσω σε ένα Shuma γιατί χαζεύοντας το πόσο άσχημο μου φαινόταν -κοιτάζοντάς το από πίσω- αφαιρέθηκα τόσο που δεν αντιλήφθηκα αμέσως τα φώτα των φρένων...
_
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
KIA shuma
Μια φορά κόντεψα να πέσω πίσω σε ένα Shuma γιατί χαζεύοντας το πόσο άσχημο μου φαινόταν -κοιτάζοντάς το από πίσω- αφαιρέθηκα τόσο που δεν αντιλήφθηκα αμέσως τα φώτα των φρένων...
_
Και όμως...το πίσω δεν ήταν τόσο άσχημο όσο το μπρος!
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
KIA shuma
Μια φορά κόντεψα να πέσω πίσω σε ένα Shuma γιατί χαζεύοντας το πόσο άσχημο μου φαινόταν -κοιτάζοντάς το από πίσω- αφαιρέθηκα τόσο που δεν αντιλήφθηκα αμέσως τα φώτα των φρένων...
_
οταν ειχε βγει με ειχε αρεσει!!! εμφανησιακα!!!! λιγο μπροστα αλλα γενικα καλο ηταν για τοτε!
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
οταν ειχε βγει με ειχε αρεσει!!! εμφανησιακα!!!! λιγο μπροστα αλλα γενικα καλο ηταν για τοτε!Μη σου πω ότι μέχρι και το μπροστά το συμπάθησα που μου θύμιζε την Celica με τα στρογγυλα φανάρια.
Πάντως τα ασχημότερα προσωπικά ήταν το PT Cruiser παλιότερα και το Coupe της Hyundai με τα πολλά φανάρια, το προηγούμενο ιδίως 3θυρο Megane και η Χ6 τώρα, και ΟΛΑ της Sangyong.
Όλα τα υπόλοιπα 'παράξενα σχήματα' (Multipla, Matiz, K-cars κλπ) και 'συντηρητικές φόρμες' (Tiida, Lanos κλπ) τα βρίσκω απλώς ή ξεχωριστά ή απρόσωπα χωρίς όμως να χαλάνε την αισθητική μου. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
οταν ειχε βγει με ειχε αρεσει!!! εμφανησιακα!!!! λιγο μπροστα αλλα γενικα καλο ηταν για τοτε!
Μη σου πω ότι μέχρι και το μπροστά το συμπάθησα που μου θύμιζε την Celica με τα στρογγυλα φανάρια.
Πάντως τα ασχημότερα προσωπικά ήταν το PT Cruiser παλιότερα και το Coupe της Hyundai με τα πολλά φανάρια, το προηγούμενο ιδίως 3θυρο Megane και η Χ6 τώρα, και ΟΛΑ της Sangyong.
Όλα τα υπόλοιπα 'παράξενα σχήματα' (Multipla, Matiz, K-cars κλπ) και 'συντηρητικές φόρμες' (Tiida, Lanos κλπ) τα βρίσκω απλώς ή ξεχωριστά ή απρόσωπα χωρίς όμως να χαλάνε την αισθητική μου.ολα οσα ειπες μου αρεσoουν εκτος απο tiida hyundai coupe και το πρωtο της Ssangyong και lanos!
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
KIA shuma
Φαντάσου πόσο ΔΕ μου άρεσε...
-
Συμφωνώ για τα SSangyong. Είναι όλα (μα όλα) κακάσχημα.
Ούτε το Tiida μου αρέσει. Αναγνωρίζω ωστόσο ότι οι σχεδιαστές της Nissan το προόριζαν για άλλες αγορές. Φαντάζει απίστευτο, στην Αμερική όμως το βρίσκουν συμπαθητικό! Κάτι αντίστοιχο μπορεί να συμβαίνει και με άλλα αυτοκίνητα που εμείς θεωρούμε άσχημα. Ίσως ακόμα και για τα SSangyong... -
honda civic, ευκολα!
Εχει και αυτο το Σ πισω και μου θυμιζει οτι το παλιο 14αρι με τη φισουνα ειναι πιο ομορφο απο το civic -
Οχι και το civic..Ειναι διαφορετικο αλλα οχι και ασχημο ιδιως στο type-r τα πραγματα ειναι πολυ καλυτερα αν και ειναι λιγο καγκουρικο ,ενω αν κατσεις πισω απο το ταμπλω και τα οργανα του, ειναι απλα
-
** Ssangyong rodius**
ρόιδο τα εκανε οσχεδιαστης του
Το πιο ασχημο αυτοκίνητο που βλέπουμε στους δρόμους