-
Τελικά ένας τσακωμός την βδομάδα μας κάνει καλό ετσι?!!
Ρε παίδες το έχουμε πει και θα το ξαναπούμε!Γιατι πρέπει ντε και καλά να καταλήγουμε σε προσωπικούς χαρακτηρισμούς?'Σιχαμένος' ο ένας 'Χαμηλού επιπέδου' ο άλλος!!!ΕΛΕΟΣ!
Ο καθένας μας εδω έχει και από μια άποψη (σωστά ειπώθηκε)!Ας μείνουμε σε αυτό!!Κουβέντα να γίνεται!!!Αν στην πορεία κάποιος θεωρήσει ότι πρέπει να αλλάξει άποψη λόγω των επιχειρημάτων που άκουσε..δικαίωμά του!!!
Ηρεμα παίδες!Ακόμα και αν οι Alfisti είναι κολλημένοι,αυτό αφορά κάποιους από αυτούς,όχι όλους!
Και όχι kyan το θεμα δεν είναι προβοκατόρικο!
Ψυχραιμία ρε σεις!!!!...Και μετά με λέτε Ψαλιδοχέρη και Λογοκριτή!!
-
Ειλικρινα δεν θεψρω τον εαυτο μου κολλημενο με μια μαρκα. Τα τελευταια αυτοκηνιτα ηταν Γιαπωνεζικα. Ο λογος που ειχα το πρωτο και τωρα εχω το δευτερο ηταν ξερω να τα συντηρω και να τα βελτιωνω. Επισης τοπικα ειναι πολυ πιο φτηνα απο τα αντιστοιχα ευρωπαικα η Αμερικανικα. Τα περισσοτερα Ιταλικα δεν υπαρχουν τοπικα και αυτα που υπαρχουν ειναι απιαστα για τα βαλαντια μου ποτε ναι μεν τα κοιταω και τα γουσταρω αλλα δεν μπορω να τα παρω. Οποτε δεν τα θεωρω ρεαλιστικα.
Δηαλδη τι να πω θελω Ενζο αρα ειμαι καλημμενος Φερραριστι. Αφου δεν θα παρω ποτε τι να παω με το λεωφορειο. Η να παρω ενα γιαπωνεζο που με τα λεφτ ενος Γερμανου γινεται τοσο γρηγορος οσο ενας ονειρικος Ιταλος. Ναι ξερω δεν ειναι πραγματικο αλλα στο κατω κατω οτι μπορουμε κανουμε ολοι μας.
Φιλικα
Νικος
-
ΑΑ!!! … και τέλος … έχω να συμπληρώσω ότι ΟΛΟΙ σας έχετε ΧΡΕΠΙΑ, και ότι αν συνεχίσετε να λέτε χαζά θα πω στον Μπαμπά μου να έρθει με το EVO του … να δούμε τότε ποιος από εσάς θα του κουνηθεί ανόητα στρουμφάκια !!!
Y.Γ. Και για τους “γρήγορους” έχω και ένα GSX-R1000 (δανεικό βέβαια, αφού γεράσαμε πια )
-
Πάντως ξέρω κάποιον που είναι κολλημένος με τα Lada.
Tα Lada Niva, κατ΄ακρίβεια.
-
Κι εγώ ξέρω κάποιον κολλημένο με lada.
Δεν είμαι κολλημένος με καμία μάρκα, είμαι κολλημένος με αυτοκίνητα -αριστουργήματα απο όλο τον κόσμο. Αν και αυτά τα αριστουργήματα είναι σχεδόν πάντα Ευρωπαϊκά, αν και υπάρχουν και ορισμένα datsun (=γιαπωνέζικα) που μου αρέσουν πολύ.
-
Βάλε και Ρώσικα και Ρουμάνικα να ψηφίσω DACIA FOR EVER ρεεεεεεεε
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
....Αν και αυτά τα αριστουργήματα είναι σχεδόν πάντα Ευρωπαϊκά, αν και υπάρχουν και ορισμένα datsun (=γιαπωνέζικα) που μου αρέσουν πολύ.Τώρα ήλθες στα λόγια μου!
350Ζ forever!!!!
Αντε...φανερώθηκα!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τελικά ένας τσακωμός την βδομάδα μας κάνει καλό ετσι?!!Kαλό κάνει, τα θέματα έχουν στερέψει! Έχουμε μαλώσει καμμιά 700 φορές για αλφιστι-VW και Γερμανία-Ιταλία- Ιαπωνία... Επίσης για ΗΠΑ και πολέμους...
Αντε να βρεθεί τίποτα πιο πρωτότυπο να μπούμε κι εμείς στον καυγά! Προς το παρόν συστάσεις!
-
Τα Nissan γιατί μερικοί τα αποκαλούν Datsun? Με την ίδια λογική τα Audi είναι NSU ή DKW?
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Τα Nissan γιατί μερικοί τα αποκαλούν Datsun? Με την ίδια λογική τα Audi είναι NSU ή DKW?Διότι αυτή ήταν η ονομασία τους. Καμία σχέση με Audi - DKW -NSU!
Μαζί με τη Horch και τη Wanderer, η Audi και η DKW αποτέλεσαν τους τέσσερις κύκλους. Η NSU ήταν ο πέμπτος κύκλος και μαντέψτε γιατί δεν μπήκε ποτέ.
Διότι προφανώς θα ερχόταν σε κόντρα με τους πέντε ολυμπιακούς κύκλους
-
Αν δεν κάνω λάθως, Nissan και Datsun ήταν δύο διαφορετικές εταιρίες που συγχωνέυτηκαν. Γι αυτό ανέφερα το παράδειγμα με την Audi.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Αν δεν κάνω λάθως, Nissan και Datsun ήταν δύο διαφορετικές εταιρίες που συγχωνέυτηκαν. Γι αυτό ανέφερα το παράδειγμα με την Audi.κι εγώ έτσι νομίζω. Για την ακρίβεια η Nissan έφτιαχνε αμαξώματα για την Datsun ή το αντίστροφο. Λάθος?
Σπύρος
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Αν δεν κάνω λάθως, Nissan και Datsun ήταν δύο διαφορετικές εταιρίες που συγχωνέυτηκαν. Γι αυτό ανέφερα το παράδειγμα με την Audi.
κι εγώ έτσι νομίζω. Για την ακρίβεια η Nissan έφτιαχνε αμαξώματα για την Datsun ή το αντίστροφο. Λάθος?
Σπύρος
Λές? Εγω πάντα νόμιζα οτι ήταν μία εταιρεία.
-
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=9146
και μετά κλικ στο λινκ του autopress
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Τελικά ένας τσακωμός την βδομάδα μας κάνει καλό ετσι?!!
Kαλό κάνει, τα θέματα έχουν στερέψει! Έχουμε μαλώσει καμμιά 700 φορές για αλφιστι-VW και Γερμανία-Ιταλία- Ιαπωνία... Επίσης για ΗΠΑ και πολέμους...
Αντε να βρεθεί τίποτα πιο πρωτότυπο να μπούμε κι εμείς στον καυγά! Προς το παρόν συστάσεις!
Σωστοοοοος...
αλλά και μια καλή ανακύκλωση καλό κάνει!!
Αλλωστε τα θέματα με το πέρασμα του χρόνου και την προσθήκη νέων χρηστών αποκτούν και άλλη οπτική γωνία και ενδιαφέρον!! -
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
κι εγώ έτσι νομίζω. Για την ακρίβεια η Nissan έφτιαχνε αμαξώματα για την Datsun ή το αντίστροφο. Λάθος?
Σπύρος
Τελικά...Datsun καί Nissan ήταν πάντα μία εταιρεία.
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Σπύρος
Τελικά...Datsun καί Nissan ήταν πάντα μία εταιρεία.
mea culpa λοιπόν
Σπύρος
-
Γιατί δεν υπάρχουν και τα Ισπανικά και Ανατολικού μλοκ μέσα ?
-
Polonez for ever φίλοι μου. Αμ πως!!!!!!
Αλήθεια πότε θα αρχίσουμε να εισάγουμε Κινέζικα και Ινδικά αυτοκίνητα για να έχουμε περισσότερες φατρίες στις διαμάχες βρε παιδιά!!!!!Τελικά αν το καλό σκεφτείς είναι να μελαγχολείς. Ούτε αυτοί δεν θα ξεπέσουν να φτιάξουν εργοστάσιο στη χώρα μας.
-
Βγαίνουν ακόμα τα Polonez ? Πάντως πλάκα - πλάκα οι Κινέζοι έχουν μερικά μοντελάκια που αν έρθουν εδώ θα κάνουν πολλούς να μην κοιμούνται τα βράδια. Αν είναι βέβαια και σε Κινέζικη τιμή ! Προς το παρόν μάλλον δεν μπορούν να περάσουν τις προδιαγραφές EEC !!
Να κάποια δείγματα. Φορούν κινητήρες 1.5 λίτρων με περίπου 93 PS αλλά δεν ξέρω αν τους φτιάχνουν μόνοι τους ή είναι Γιαπωνέζικοι !! Από εμφάνιση είναι όμως απόλυτα αποδεκτά νομίζω !!
[/url]http://www.geelymetop.com/c61.htm
http://www.geelymetop.com/c51.htm
Περί "κολλημάτων"....