-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
'Οι γερμανικοί θερμοσίφωνες'
Εγώ τα λέω πλυντήρια. Γιατί; Διότι κάνουν τη δουλειά για την οποία φτιάχτηκαν αρκετά καλά (δε φημίζονται και για την αξιοπιστία τους)Οσο και να θελω να μη ψηφισω τους alfisti ως πιο 'κολλημενους' ΜΠΟΡΩ??
-
Ένα πράγμα δεν μπορείς να καταλάβεις φίλε Τζάζουρα!!!
Όταν μιλάω για ΦΩΣ της Άλφα Ρομέο εκπροσωπώ εκείνη τη στιγμή τον ΕΑΥΤΟ μου. Για εμένα είναι φως, για εσένα και για 9.999.999 άλλους μπορεί να είναι μαύρο σκοτάδι, μαύρο σαν καλιακούδα! Και πιθανώς αυτοί οι τελευταίοι να έχουν και απόλυτο δίκιο! Το να μην μπορείς εσύ να δεις το υποτιθέμενο αυτό φως δεν σε χαρακτηρίζει τυφλό! Μπορεί να χαρακτηρίζει εμένα φαντασιόπληκτο!
ΟΚ, λοιπόν, ΔΕΝ έχω το δικαίωμα να εκφέρω απόψεις, δεν έχω δικαίωμα να περιγράφω τα συναισθήματά μου, ΔΕΝ έχω δικαίωμα να κρίνω με βάση τα ΔΙΚΑ μου πιστεύω, ΔΕΝ έχω το δικαίωμα να αναφέρομαι σε σοβαρές έρευνες!!!Όσο για την ατάκα με το μαστρο-Μήτσο δεν είναι καθόλου ατάκα και δεν είναι καθόλου ταμπέλα από τη στιγμή που μερικοί ορκίζονται και κάνουν χαρακίρι ότι η Μερσεντές ειναι πρώτη στην αξιοπιστία αγνοώντας τις σοβαρότατες έρευνες!!! Όταν αγνοείς σοβαρές ερεύνες και ορκίζεσαι για το αντίθετο ΝΑΙ ΕΙΣΑΙ ΆΣΧΕΤΟΣ!!!!
-
Ο χρήστης sotiropul έγραψε:
'Οι γερμανικοί θερμοσίφωνες'
Εγώ τα λέω πλυντήρια. Γιατί; Διότι κάνουν τη δουλειά για την οποία φτιάχτηκαν αρκετά καλά (δε φημίζονται και για την αξιοπιστία τους)Οσο και να θελω να μη ψηφισω τους alfisti ως πιο 'κολλημενους' ΜΠΟΡΩ??
Μάθε να ξεχωρίζεις τις έννοιες ποιότητα-αξιοπιστία και μετά έλα να τα πούμε...
-
Το τραγικό ξέρεις ποιο είναι; Το να σου κολλάνε ταμπέλες όταν 'πάρεις το θάρρος' να το κάνεις....Επαυξάνω! Το τραγικό είναι να γενικεύεις αυθαίρετα (= κολλάς ταμπέλες): 'όσοι αγοράζουν AR είναι έτσι'. 'Οσοι αγοράζουν VW είναι αλλιώς'. Να βάζεις ανθρώπους στο ίδιο τσουβάλι, χωρίς να ξέρεις τίποτα για αυτούς, εκτός από το ό,τι κατέχουν ένα βιομηχανικό καταναλωτικό προϊόν.
Το άλλο τραγικό είναι η άρνηση της πραγματικότητας: 'το αυτοκίνητό μου είναι ΤΕΛΕΙΟ, δεν έχει μειονεκτήματα'. 'Υπάρχουν εταιρίες που δεν έχουν μοναδικό σκοπό το κέρδος'. Πραγματικά αξιοθρήνητο...
-
Ο χρήστης Jazzouras έγραψε:
Αντίθετα, όταν εμφανιστεί ο AlfaRomeo αρχίζετε τα σχόλια για τους κολλημένους αλφίστι γενικώς και αδιακρίτως και όταν κάποιος αλφίστα εκφέρει αρνητική άποψη για ένα μη-ιταλικό αυτοκίνητο αμέσως αρχίζετε να τον χαρακτηρίζετε κολλημένο και να λέτε ότι χαλάει την συζήτηση.
Λάθος kyan.
Δεν έχει να κάνει με την αρνητική άποψη για ένα μη Ιταλικό αμάξι. Έχει να κάνει με την πεποίθηση οτι η Alfa Romeo και μόνο είναι το καλύτερο αμάξι απ'όλα και οι υπόλοιποι είστε ή βλάκες ή άσχετοι που δεν αγοράσατε.
Κάνω λάθος?
--------EDIT---------
Επίσης είστε οι μόνοι που αυτοαποκαλείστε αλφίστι. Γιατί?
100% λάθος...Πως μπορείς απο 1,2 αποψεις που εχεις ακουσει να λες τετοιες γενικολογίες?Το προυγούμενο post μου πίστεψα οτι θα έδινε καποιες απαντήσεις στο πως σκέφτονται οι περισσότεροι alfisti..Εχεις αναρωτηθεί οτι η επιλεκτική αντιμετώπιση απόψεων μπορεί να κρύβει καποιο κόμλεξ?
Που ειναι το κακο στο οτι αυτοαποκαλούμαστε alfisti...δεν καταλαβαίνω και ολυμπιακος είμαι...να μη το λέω?Με φιλική διάθεση
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Το τραγικό ξέρεις ποιο είναι; Το να σου κολλάνε ταμπέλες όταν 'πάρεις το θάρρος' να το κάνεις....
Το τραγικό είναι να γενικεύεις αυθαίρετα: 'όσοι αγοράζουν AR είναι έτσι'. 'Οσοι αγοράζουν VW είναι αλλιώς'. Να βάζεις ανθρώπους στο ίδιο τσουβάλι, χωρίς να ξέρεις τίποτα για αυτούς, εκτός από το ό,τι κατέχουν ένα βιομηχανικό καταναλωτικό προϊόν.
Το άλλο τραγικό είναι η άρνηση της πραγματικότητας: 'το αυτοκίνητό μου είναι ΤΕΛΕΙΟ, δεν έχει μειονεκτήματα'. 'Υπάρχουν εταιρίες που δεν έχουν μοναδικό σκοπό το κέρδος'. Πραγματικά αξιοθρήνητο...
Αξιοθρήνητο είναι να χαρακτηρίζεις κάποιον χωρίς να έχεις παρακολουθήσεις τις απόψεις του στο σύνολό τους. Και λυπηρό έως τραγικό να κρατάς κάτι που σε συμφέρει να να πετάς κάτι που δε σε συμφέρει. Τόσο αξιοθρήνητο που μπορεί να ταυτιστεί και με την προκατάληψη....
Απέδειξέ μου το αντίθετο! Βρες πού έγραψα ότι οι Άλφα Ρομέο είναι τα καλύτερα αυτοκίνητα σε ΟΛΟΥΣ τους τομείς!
Απέδειξέ μου ότι δεν παραποιείς τα γραφόμενά μου! Βρες που έγραψα ότι υπάρχουν εταιρείες που δεν έχουν μοναδικό σκοπό το κέρδος και παρέθεσέ το εδώ!
Απέδειξέ μου ότι αυτά που γράφεις ΔΕΝ είναι αξιοθρήνητα! -
'Τα honda δεν στρίβουν'
Αυτό δεν είναι και τόσο αυθαίρετο αν και σίγουρα μπορεί να θεωρηθεί ως γενίκευση. Και δεν είναι αυθαίρετο γιατί έχω ένα κάρο έγκυρων περιοδικών που το υπογράφουν. Σίγουρα όμως αυτό ίσχυε σε παλιότερες εποχές -ίσως έως τα τέλη του '90- και όχι σήμερα.'Οι γερμανικοί θερμοσίφωνες'
Εγώ τα λέω πλυντήρια. Γιατί; Διότι κάνουν τη δουλειά για την οποία φτιάχτηκαν αρκετά καλά (δε φημίζονται και για την αξιοπιστία τους) αλλά από κει και πέρα δεν έχουν να μας πουν απολύτως τίποτα. Και αυτό είναι γενικώς αποδεκτό. Γιατί αυτοκίνηση δε σημαίνει κάνω μια συγκεκριμένη δουλειά. Δεν είναι εργολαβία. Είναι κάτι παραπάνω πιστεύω... Και η γενική θεώρηση των Γερμανόφιλων για το αυτοκίνητο είναι: 'Το καλό αυτοκίνητο πρέπει να είναι σαν το πλυντήριο'. Δική τους άποψη είναι, μη σε εκπλήσσει! Γενικά αποδεκτό και αυτό!'H alfa είναι τα μόνα αυτοκίνητα που έχουν ψυχή'
Λάθος! Υπάρχουν αρκετές ακόμη μάρκες και ως επί το πλείστον Ιταλικές. Αλλά για να μην αρχίσουμε να θεωρούμαστε τρελοί, ας ορίσουμε τι σημαίνει 'ψυχή' τελικά. Ψυχή είναι κάτι που πιστεύουμε/ελπίζουμε πως υπάρχει, δεν το βλέπουμε και μας προκαλεί δέος. Το κυριότερο. Είναι και θα παραμείνει αναπόδεικτη και ανεξήγητη. Είναι κάτι που διεγείρει τα συναισθήματά σου και επικοινωνεί μαζί σου με ένα τρόπο αλλόκοτο και τελείως ανεξήγητο. Όμως η ψυχη για να μπορέσει να δηλώσει την παρουσία της απαιτείται και πομπός και δέκτης. Απλά ρώτα έναν πραγματικό Αλφίστα γιατί κάθεται και δίνει εκατομμύρια για να ανακατασκευάσει την παλιά Giulia του. Δε θα πάρεις απάντηση. Ο συγκεκριμένος κύριος κάτι έχει βρει εκεί μέσα που επικοινωνεί μαζί του. Ο κύριος είναι πολύ καλός δέκτης. Ως καλός δέκτης που είναι δώστου εσύ ένα VW ή ένα BMW και ρώτα τον αν του προκαλεί τα ίδια συναισθήματα με την Άλφα. Θα σου πει 'και βέβαια όχι' χωρίς καν να μπορεί να ξεκαθαρίσει τα ιδιαίτερα γνωρίσματα των συναισθημάτων αυτών. Είναι τρελός; Εσύ θα μου πεις! Και αντίθετα ρώτα τον ιδιοκτήτη ενός VW αν το αυτοκίνητό του του προκαλεί κάποια ιδιαίτερα συναισθήματα. Η απάντηση θα είναι όχι ή θα σου πει 'είναι σκυλί...δεν παθαίνει τίποτα'. Στο ίδιο άτομο τώρα δώσε την Giulia και ρώτα τον το ίδιο. Η απάντηση που θα πάρεις θα είναι 'όχι, ένα κάρο σάπιες λαμαρίνες είναι'. Ο τελευταίος κύριος δεν είναι καθόλου καλός δέκτης. Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αγόρασε VW. Δεν μπορεί να είναι όλοι καλοί δέκτες σε αυτή τη ζωή!!!'Οι μπέμπες είναι γκομενοπαγίδες'
Και εδώ χρειάζεται πομπός και δέκτης, αλλά νομίζω πως αν ασχοληθούμε με τέτοια θέματα θα πρέπει να το κάνουμε στο φόρουμ του Max Power και όχι σε αυτό των 4Τροχών. Γενικά αποδεκτό και αυτό!Χμμμ ... Κάνοντας για λίγο τον συνήγορο του διαβόλου για να δούμε τι θα μπορούσαν, ίσως, να απαντούσαν οι κολλημένοι της κάθε σχολής, στα σχόλια σου (μιλώντας για καραμαμά αυτοκίνητα που βρίσκονται σε παραγωγή):
'Τα honda δεν στρίβουν' : Honda/Acura NSX, Honda S2000, Honda Civic Type-R, Acura RSX-S και για τους οικογενειάρχες … Acura TSX ...
'Οι γερμανικοί θερμοσίφωνες' : Χωρίς να μιλήσουμε για SuperCars ... ΒΜW 325Ci/330Ci/Μ3, BMW M5, BMW Ζ4 2.5/3.0, BMW Ζ8, Merc SLK 200/350, Merc SLK 55 AMG ...
'H alfa είναι τα μόνα αυτοκίνητα που έχουν ψυχή' ... Ρίξε μια ματιά εδώ http://www.redliners.gr και διάβασε τις δημοσιεύσεις πχ του χρήστη Lok ... Βλέπεις ο έρωτας για κάποια συγκεκριμένα αυτοκίνητα (με τις όποιες υπερβολές του) δεν είναι προνόμιο των alfisti ... Αν τους ρωτήσεις θα σου μιλήσουν για την ανατριχίλα που τους προκαλεί ο ήχος του Χ κινητήρα της Honda και για χίλια ακόμα πράγματα ...
'Οι μπέμπες είναι γκομενοπαγίδες' ... Ε! είναι λιγάκι ... δεν είναι!? Το σηματάκι της Βαυαρικής αυτοκινητοβιομηχανίας άλλωστε είναι άμεσα αναγνωρίσιμο από τις εκπροσώπους του ασθενούς φύλλου και η αφροδισιακή του επίδραση πασίγνωστη ... Άσε που έχουν και άνετο πίσω κάθισμα
-
Ο χρήστης ebotonakis έγραψε:
'Οι μπέμπες είναι γκομενοπαγίδες' ... Ε! είναι λιγάκι ... δεν είναι!? Το σηματάκι της Βαυαρικής αυτοκινητοβιομηχανίας άλλωστε είναι άμεσα αναγνωρίσιμο από τις εκπροσώπους του ασθενούς φίλου και η αφροδισιακή του επίδραση πασίγνωστη ... Άσε που έχουν και άνετο πίσω κάθισμα
Εμεις με τα 4 κυκλακια εχουμε καμια ελπιδα η μπα???
-
Το τραγικό ξέρεις ποιο είναι; Το να σου κολλάνε ταμπέλες όταν 'πάρεις το θάρρος' να το κάνεις....
Το τραγικό είναι να γενικεύεις αυθαίρετα: 'όσοι αγοράζουν AR είναι έτσι'. 'Οσοι αγοράζουν VW είναι αλλιώς'. Να βάζεις ανθρώπους στο ίδιο τσουβάλι, χωρίς να ξέρεις τίποτα για αυτούς, εκτός από το ό,τι κατέχουν ένα βιομηχανικό καταναλωτικό προϊόν.
Αξιοθρήνητο είναι να χαρακτηρίζεις κάποιον χωρίς να έχεις παρακολουθήσεις τις απόψεις του στο σύνολό τους. Και λυπηρό έως τραγικό να κρατάς κάτι που σε συμφέρει να να πετάς κάτι που δε σε συμφέρει. Τόσο αξιοθρήνητο που μπορεί να ταυτιστεί και με την προκατάληψη....
Ιδίως μάλιστα αν έχεις τη μύγα και μυγιάζεσαι και νομίζεις πως όλοι στην πέφτουν (= αξιοθρήνητο, και ναι, απευθύνομαι σε σένα αυτή τη φορά).
Σε κανένα απ΄ όσα έγραψα δεν είχα στο μυαλό μου ή υποννοούσα εσένα, AlfaRomeo, πήρα αφορμή από την παράθεση και μιλάω γενικά για όλους τους κολλημένους (τον ορισμό τους τον έδωσε πολύ πετυχημένα ο ebotonakis), είτε με Alfa, είτε με VW, είτε με Honda. Αν θεωρείς τον εαυτό σου κολλημένο (σύμφωνα με τον παραπάνω ορισμό), σε παίρνει η μπάλα αν όχι, μην ασχολείσαι.
Απέδειξέ μου το αντίθετο! Βρες πού έγραψα ότι οι Άλφα Ρομέο είναι τα καλύτερα αυτοκίνητα σε ΟΛΟΥΣ τους τομείς!
Που έγραψα ότι το έγραψες ? Αν ισχύει αυτό με τη μύγα, είναι δικό σου πρόβλημα...
Απέδειξέ μου ότι δεν παραποιείς τα γραφόμενά μου! Βρες που έγραψα ότι υπάρχουν εταιρείες που δεν έχουν μοναδικό σκοπό το κέρδος και παρέθεσέ το εδώ!
Απέδειξέ μου ότι αυτά που γράφεις ΔΕΝ είναι αξιοθρήνητα! -
ebotonakis:
'Τα honda δεν στρίβουν' : Honda/Acura NSX, Honda S2000, Honda Civic Type-R, Acura RSX-S και για τους οικογενειάρχες … Acura TSX ...
'H alfa είναι τα μόνα αυτοκίνητα που έχουν ψυχή' ... Ρίξε μια ματιά εδώ http://www.redliners.gr και διάβασε τις δημοσιεύσεις πχ του χρήστη Lok ... Βλέπεις ο έρωτας για κάποια συγκεκριμένα αυτοκίνητα (με τις όποιες υπερβολές του) δεν είναι προνόμιο των alfisti ... Αν τους ρωτήσεις θα σου μιλήσουν για την ανατριχίλα που τους προκαλεί ο ήχος του Χ κινητήρα της Honda και για χίλια ακόμα πράγματα ...
'Οι μπέμπες είναι γκομενοπαγίδες' ... Ε! είναι λιγάκι ... δεν είναι!? Το σηματάκι της Βαυαρικής αυτοκινητοβιομηχανίας άλλωστε είναι άμεσα αναγνωρίσιμο από τις εκπροσώπους του ασθενούς φίλου και η αφροδισιακή του επίδραση πασίγνωστη ... Άσε που έχουν και άνετο πίσω κάθισμα
Δε διαφώνησα σε κανένα από τα τρία! Ξαναδιάβασε αυτά που έγραψα!
'Οι γερμανικοί θερμοσίφωνες' : Χωρίς να μιλήσουμε για SuperCars ... ΒΜW 325Ci/330Ci/Μ3, BMW M5, BMW Ζ4 2.5/3.0, BMW Ζ8, Merc SLK 200/350, Merc SLK 55 AMG ...
Ένα αυτοκίνητο δε χαρακτηρίζεται θερμοσίφωνας σύμφωνα με την ιπποδύναμή του ή τα κρατήματά του...
-
crash, δεν είναι γενικολογίες. Θα συμπληρώσω έναν φίλο εδώ και θα πώ ότι πέραν του οτι τα μισά post καταλήγουν να μιλάνε για Alfa Romeo, καταλήγουν σε ανούσια αντιπαράθεση.
Για το αλφίστι θέλω να πώ οτι μόνο εσείς και μόνοι σας κολλήσατε την ταμπέλα στο μέτωπο σας. Με γειά σας, δε λέω.
Αλλά αφήστε και εμάς τους υπόλοιπους 'απλούς οδηγούς' να κάνουμε τις επιλογές μας χωρίς να μας περνάτε από το δικό σας 'αλφίστικο', κριτικό πρίσμα.Και θα ξαναπώ:
'*Αυτό είναι ένα συχνό πρόβλημα με εμάς τους ανθρώπους: Αντί να εστιάζουμε, υπερ-εστιάζουμε. Βλέπουμε το δέντρο και όχι το δάσος. Το αυτοκίνητο και όχι την αυτοκίνηση.
Και εντάξει να το κάνουμε γιατί 'έτσι' (Ναί, ξέρω οτι υπάρχει ένα κοτζάμ δάσος αλλά εμένα αυτό το δέντρο μ'αρέσει, τί θες τώρα?).
Το να νομίζουμε οτι μόνο εμείς έχουμε δίκαιο όμως είναι τραγικό.*'
Και θα αποσυρθώ από το συγκεκριμένο post. Δεν έχει νόημα.
Alfisti vs The World κατάντησε (πάλι)... -
nass:
Σε κανένα απ΄ όσα έγραψα δεν είχα στο μυαλό μου ή υποννοούσα εσένα, AlfaRomeo, πήρα αφορμή από την παράθεση και μιλάω γενικά για όλους τους κολλημένους (τον ορισμό τους τον έδωσε πολύ πετυχημένα ο ebotonakis), είτε με Alfa, είτε με VW, είτε με Honda. Αν θεωρείς τον εαυτό σου κολλημένο (σύμφωνα με τον παραπάνω ορισμό), σε παίρνει η μπάλα αν όχι, μην ασχολείσαι.
Αν θέλεις να πάρεις το μέρος του kyan κάντο, κανένα πρόβλημα!
Όταν ο kyan αναφέρεται προσωπικά σε μένα και αρχίζει η συζήτηση και περιπλέκεται γύρω από μένα τότε δεν πρέπει να απαντήσω;
Και αν η ειλικίνειά σου φτάνει τόσο χαμηλά, πρόβλημά σου!Τα γελάκια αλλού, όχι σε μένα, ΟΚ?
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Όχι, και υπάρχουν αρκετοί αλφίστι σε αυτό το φόρουμ που έχουν αυτή τη στάση. Απλά εσείς οι υπόλοιποι έχετε πάντα στο μυαλό σας τον ένα ή δύο που μας δίνουν κακό όνομα. Έχω δει ελάχιστους να σχολιάζουν θετικά για παράδειγμα τον διθύραμβό μου για το γερμανικό SportKa που έχω οδηγήσει, το ότι έχω υπερασπιστεί πολλές φορές το Rallye ή το ότι έχω πει πόσο όμορφο είναι το πρωτότυπο της Σούπρα. Αντίθετα, όταν εμφανιστεί ο AlfaRomeo αρχίζετε τα σχόλια για τους κολλημένους αλφίστι γενικώς και αδιακρίτως και όταν κάποιος αλφίστα εκφέρει αρνητική άποψη για ένα μη-ιταλικό αυτοκίνητο αμέσως αρχίζετε να τον χαρακτηρίζετε κολλημένο και να λέτε ότι χαλάει την συζήτηση. **Μέχρι και προβοκατόρικο ****θέμα φτάσατε να ανοίξετε για να αποδειχθεί **και 'επίσημα' πόσο κολλημένοι είμαστε! Γι'αυτό και εγώ, όπως και άλλοι ιταλόφιλοι άλλωστε σας αφήνουν να σχολιάζετε χωρίς να τολμούν να πουν την άποψή τους. Ξέρετε πώς λέγεται αυτό κύριοι; Ανάστροφος ρατσισμός!
Ουφ! Τα είπα και ησύχασα...
Με συγχωρης πολυ , αλλα εσυ ο ιδιος κανεις αυτο που μολις τωρα κατακρινεις , μας βαζεις ολους στο ιδιο καλαθι.
Μεγα λαθος σου....
-
Ρε Αλφαρομεο, εμενα που με ενοχλει το σηματακι της alfa που δερνει τι πρεπει να κανω?
-
nass:Σε κανένα απ΄ όσα έγραψα δεν είχα στο μυαλό μου ή υποννοούσα εσένα, AlfaRomeo, πήρα αφορμή από την παράθεση και μιλάω γενικά για όλους τους κολλημένους (τον ορισμό τους τον έδωσε πολύ πετυχημένα ο ebotonakis), είτε με Alfa, είτε με VW, είτε με Honda. Αν θεωρείς τον εαυτό σου κολλημένο (σύμφωνα με τον παραπάνω ορισμό), σε παίρνει η μπάλα αν όχι, μην ασχολείσαι.
Αν θέλεις να πάρεις το μέρος του kyan κάντο, κανένα πρόβλημα!
Όταν ο kyan αναφέρεται προσωπικά σε μένα και αρχίζει η συζήτηση και περιπλέκεται γύρω από μένα τότε δεν πρέπει να απαντήσω;Να απαντήσεις στον kyan. Γιατί πρέπει να 'παίρνω το μέρος' κάποιου ? Την άποψή μου λέω και δεν είμαι 'ή με εμάς ή εναντίον μας'.
Και αν η ειλικίνειά σου φτάνει τόσο χαμηλά, πρόβλημά σου!
Αν η πίστη σου σε όσα σου δηλώνουν οι συνάνθρωποί σου είναι τόσο μικρή (ίσως δεν μπορείς να φανταστείς πως άλλοι λειτουργούν με διαφορετικό τρόπο απ΄ ό,τι εσύ), πρόβλημά σου.
Τα γελάκια αλλού, όχι σε μένα, ΟΚ?
Or else ?
-
Του απάντησα ήδη. Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μερικοί θα πρέπει πάντα να υποστηρίζουν τους 'συναδέλφους' τους... Μη χαλάσει η πιάτσα;
-
Ο χρήστης johnnyka έγραψε:
Πολλές!!! Αν κρίνω μάλιστα από έναν συνάδελφο που οδηγεί Audi TT Roadster σας βλέπω να αλλάζετε το motto από 'Vorsprung durch Technik' σε 'Vorsprung durch Geschlechtsverkehr'
Υ.Γ. Παναγία μου!!! αυτό το 'ασθενούς φίλου' (αντί 'ασθενούς φύλλου') πως το γραψα έτσι!?
-
Ο χρήστης ebotonakis έγραψε:
Πολλές!!! Αν κρίνω μάλιστα από έναν συνάδελφο που οδηγεί Audi TT Roadster σας βλέπω να αλλάζετε το motto από 'Vorsprung durch Technik' σε 'Vorsprung durch Geschlechtsverkehr'
Υ.Γ. Παναγία μου!!! αυτό το 'ασθενούς φίλου' (αντί 'ασθενούς φύλλου') πως το γραψα έτσι!?
Εγω παω μια βολτα...
-
Αν η πίστη σου σε όσα σου δηλώνουν οι συνάνθρωποί σου είναι τόσο μικρή (ίσως δεν μπορείς να φανταστείς πως άλλοι λειτουργούν με διαφορετικό τρόπο απ΄ ό,τι εσύ), πρόβλημά σου.
Ανάλογα με τους συνανθρώπους.....
Kαι ειδικότερα όταν μιλάμε για συν...ανθρώπους οι οποίοι προσπαθούν να αποδείξουν κάτι φτιάχνοντας παγιδούλες... χωρίς να έχουν τα κότσια να μιλήσουν ξεκάθαρα, τότε μόνο με σιχαμάρα μπορώ να τους αντιμετωπίσω...
Και ναι nass, είσαι ένας από αυτούς.... -
Ανάλογα με τους συνανθρώπους.....
Kαι ειδικότερα όταν μιλάμε για συν...ανθρώπους οι οποίοι προσπαθούν να αποδείξουν κάτι φτιάχνοντας παγιδούλες... χωρίς να έχουν τα κότσια να μιλήσουν ξεκάθαρα, τότε μόνο με σιχαμάρα μπορώ να τους αντιμετωπίσω...
Και ναι nass, είσαι ένας από αυτούς....Αποψή σου, σεβαστή και αναφαίρετο δικαίωμά σου (εξάλλου, όπως είπε και ο dirty Harry, ο καθένας έχει μία ). To πόσο με ενδιαφέρει και που τη γράφω, δικό μου δικαίωμα
Περί "κολλημάτων"....