-
καλησπερα.Εχω ενα opel corsa c 1.4 sport twinport.Το αυτοκινητο εχει 1800 χλμ.Προσπαθησα να το τελικιασω και δεν ειδα πανω απο 180 στο κοντερ.Προφανως θελω να πιστευω οτι το μοτερ ειναι ακομα σφιχτο.Εχει καποιος το ιδιο αυτοκινητο και αν ναι ποσα εχει δει στο κοντερ?Το εχει χαμηλωσει κανεις και αν με τι ελατηρια?
-
καλησπερα.Εχω ενα opel corsa c 1.4 sport twinport.Το αυτοκινητο εχει 1800 χλμ.Προσπαθησα να το τελικιασω και δεν ειδα πανω απο 180 στο κοντερ.Προφανως θελω να πιστευω οτι το μοτερ ειναι ακομα σφιχτο.Εχει καποιος το ιδιο αυτοκινητο και αν ναι ποσα εχει δει στο κοντερ?Το εχει χαμηλωσει κανεις και αν με τι ελατηρια?
-
-
τι ψαχνεις να βρεις ρε αδερφε????? ποσο τελικη εχει το αμαξι σου??? μα δεν προκειται να το μαθεις ποτε.......εκτος και αμα παρεις οργανο ακριβειας......
μην χαμηλωνετε τα αυτοκινητα σας.......χαλατε την ολη γεωμετρια της αναρτησης και κανετε το αμαξι σας πιο αποτομο......... -
Το να ψάξεις την τελική ενός corsa πάνω από τα 180 χιλιόμετρα είναι κάπως...άχρηστο. Κι άντε να πηγαίνει στα 200 με ιδανικές συνθήκες, ίσως και λίγη κατηφορίτσα. Αν σε χτυπήσει πλευρικός άνεμος, θεωρείς ότι θα κρατηθείς στην ευθεία;
-
Είναι πολύ παράγοντες που επηρεάζουν την τελική του αυτοκινήτου. Λάστιχα, άνεμος, πυκνότητα του αέρα, θερμοκρασία. Και τα 180 που έπιασες καλά είναι. Για να σου λυθεί και η απορία, astra 1.4 όχι twinport, πιάνει άνετα τα 160. Παραπάνω δεν το πάτησα.
-
Δεν θα έπρεπε να σε απασχολεί η τελική, αλλά σε πόση ώρα μπορεί να πιάσει μια ικανοποιητική ταχύτητα και ακόμα περισσότερο πόσο γρήγορα φρενάρει από τα 180
-
Πάντως το αμαξάκι ταξιδεύει άνετα με 140 σε δρόμο με μεγάλες καμπές (Κορίνθου - Πατρών) και, αν είσαι και γενναίος με το μεσαίο πεντάλ, φρενάρει και καλά...
-
Εγώ πάντως έχω δει στο κοντέρ και 190 χλμ και πήγαινε αρκετά καλά
-
Μαλλον επεσα απο τα ψηλα στα χαμηλα και χτυπησα φαινεται..Ειχα punto GT...τελος παντων.Το εργοστασιο δινει τελικη 179 πραγματικα χιλιομετρα,οποτε στο κοντερ περιμενα να δω παραπανω λογικα γιατι ολα εχουν μια μικρη αποκλιση,δηλαδη χανουν.Ευχαριστω παντως για τις απαντησεις σας.Οσο για τον φιλο που με συμβουλεψε να μην το χαμηλωσω,απαντω οτι αφου δεν παει βημα τουλαχιστον ας στριβει!
-
Το 1.4 Corsa Sport (όχι το twinport) μοντέλο 2001 το έδινε ο κατασκευαστής 195 τελική, τα οποία τα βγάζει εύκολα στην εθνική.
-
Ετσι και καταφερω να δω αυτην την τελικη στο κοντερ θα κανω παρτυ!Ελπιζω οτι ακομα ο κινητηρας ειναι σφιχτος.Ευχαριστω
-
Φίλε μου, με 90 άλογα και μικρό αμάξωμα, πραγματική τελική πάνω από 185 αποκλείεται να δεις.. κι' εγώ που έχω 98 άλογα, σε επίπεδη ευθεία έχω δει μέχρι ~195, ήτοι τα πραγματικά 185 που λένε για το Κλιό.
Κι' εσύ, έδωσες το GT, πήρες το Corsa 1.4 και περιμένεις συγκρίσιμες επιδόσεις; Δεν έπαιρνες τουλάχιστον το GSI;
-
φιλε μου δυστυχως δεν μπορουμε να κανουμε παντα αυτο που θελουμε.Μακαρι να μπορουσα να παρω το Gsi.Δεν περιμενω συγκρισιμες επιδοσεις,καμια σχεση αλλωστε.Απλα να κινουμαι αξιοπρεπως.Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.Το πουντακι το πουλησα γιατι ηταν πολυεξοδο και και καθως πλησιαζω τα 28 ειπα να σοβαρευτω και να κανω λιγο οικονομια μπας και παρω την κοπελια!
-
Ο χρήστης punto GT170 έγραψε:
Το πουντακι το πουλησα γιατι ηταν πολυεξοδο και και καθως πλησιαζω τα 28 ειπα να σοβαρευτω και να κανω λιγο οικονομια μπας και παρω την κοπελια!Σε θέμα οικονομίας έκανες την καλύτερη επιλογή δεν καίει τίποτα . Άντε και στα δικά μας οι ελεύθεροι.
-
Πιστευω οτι ο κινητήρας θα ανοίξει. Το δικό μου Αστρα Σπορτ τώρα που έχει 9000 χλμ. στην πλάτη του παει καλύτερα απο την αρχή που με το ζόρι μου έδειχνε 180 στο κοντέρ. Σε ενα φιλικό ανοιγμα με Audi A3 1.6 fsi στον περιφερειακό της Πάτρας με λίγη κατηφόρα είδα 200 χλμ στο κοντερ.
Παρεπιμπτόντως την κερδισα την κοντρούλα!
Απο επιδόσεις τι λεει ρε παιδια το Αουντι??? Μήπως είναι βαρύ και δεν πολυπάει???? Γιατί απο τα 40 που ανοίξαμε μέχρι τα 200 δεν με συγκίνησε το Αουντι! -
Ο χρήστης stilskin έγραψε:
Πιστευω οτι ο κινητήρας θα ανοίξει. Το δικό μου Αστρα Σπορτ τώρα που έχει 9000 χλμ. στην πλάτη του παει καλύτερα απο την αρχή που με το ζόρι μου έδειχνε 180 στο κοντέρ. Σε ενα φιλικό ανοιγμα με Audi A3 1.6 fsi στον περιφερειακό της Πάτρας με λίγη κατηφόρα είδα 200 χλμ στο κοντερ.
Παρεπιμπτόντως την κερδισα την κοντρούλα!
Απο επιδόσεις τι λεει ρε παιδια το Αουντι??? Μήπως είναι βαρύ και δεν πολυπάει???? Γιατί απο τα 40 που ανοίξαμε μέχρι τα 200 δεν με συγκίνησε το Αουντι!Μηπως και εκεινος δεν ειχε ανοιξει????
-
Μηπως και εκεινος δεν ειχε ανοιξει????
Λες να είχε γίνει κάτι τέτοιο???? Πάντως κάπου με παραξένεψε γιατί και οι 2 πήγαίναμε με τέρμα γκάζι!!!
-
Φιλε μου stilskin μου εφτιαξες την μερα.Χτες κατεβηκα Πάτρα και παλι δεν καταφερα να δω πανω απο 180.Εχω κανει 2200 χλμ.Ελπιζω στα 9000 να εχει ανοιξει και το δικο μου.Οχι οτι θα καταλαβω και τιποτα.Με το πουντακι ειχα δει πανω απο 240 στο κοντερ.Αλλα ετσι για το γαμωτο!Α,ανοιξα χτες με μια BMW compact sports του κολλητου μου απο τσουλητες δευτερες,μεχρι τα 160.πηγαιναμε φτερο με φτερο!η BMW εχει 12000χλμ.Αυτα!
-
Πάντως παιδιά αν θυμάμαι καλά στα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου Κόρσα με το προηγούμενο μοτέρ η Όπελ έδινε αρκετά υψηλότερη τελική (κάπου γύρω στα 190) από ότι δίνει σήμερα στα τεχνικά χαρακτηριστικά του Κόρσα με το twinport μοτέρ (εκατον-εβδομήντα-κάτι)
opel corsa