-
Γειας σας παιδια.
Είμαι κάπως αναποφάσιστος, αναμεσα VW kai Opel. Συγκεκριμένα Opel Astra και VW polo (για Γκολφ μου πέφτει ακριβά με τα 90άλογα). Βασικα θα έπερνα το Πολο που έχει 14.100 με το κλειδι στο χέρι στα 100άλογα και μου άρεσε πολύ η ποιότητα κατασκευής. Ομως όταν ρώτησα για το πρώτο service μου είπαν μετα απο 30.000χλμ θα κοστισει 380ευρω ενώ στην οπελ 150!. Αν πράγματι της VW ta service είναι πανακριβα και πιθανόν και τα ανταλλακτικα τότε θα το ξανασκεφτω...Μηπως από εσας έχει κανεις VW (Polo) kai Opel (astra) να μου πείτε πόσο παει το σερβις και μετα απο ποσα χιλιόμετρα? Θελω να κάνω συγκριση. Τα λεφτα τα έχω μετρημένα και δεν θελω να ξοδεψω μια περιουσία για συντήριση. Ευχαριστω, και αναμένω κουβέντα... -
Γειας σας παιδια.
Είμαι κάπως αναποφάσιστος, αναμεσα VW kai Opel. Συγκεκριμένα Opel Astra και VW polo (για Γκολφ μου πέφτει ακριβά με τα 90άλογα). Βασικα θα έπερνα το Πολο που έχει 14.100 με το κλειδι στο χέρι στα 100άλογα και μου άρεσε πολύ η ποιότητα κατασκευής. Ομως όταν ρώτησα για το πρώτο service μου είπαν μετα απο 30.000χλμ θα κοστισει 380ευρω ενώ στην οπελ 150!. Αν πράγματι της VW ta service είναι πανακριβα και πιθανόν και τα ανταλλακτικα τότε θα το ξανασκεφτω...Μηπως από εσας έχει κανεις VW (Polo) kai Opel (astra) να μου πείτε πόσο παει το σερβις και μετα απο ποσα χιλιόμετρα? Θελω να κάνω συγκριση. Τα λεφτα τα έχω μετρημένα και δεν θελω να ξοδεψω μια περιουσία για συντήριση. Ευχαριστω, και αναμένω κουβέντα... -
Γειας σας παιδια.
ford----> service καθε 20,000 κμ και κοστος 100 ευρο.......
-
Θα παρεις το focus και θα σαι μια χαρα!
Η VW ψαχνει για κορόιδα,θα το διαπιστώσεις οχι μονο απο τα λεφτά αλλα και απο τον τρόπο που σου φέρονται στο service -
Kαταρχας συγκρινεις 2 ανομοιες κατηγοριες... Ειναι αστρα με Γκολφ η Πολο με Κορσα. Απο αυτα τα 2 αναγκαστικα, προφανως και Αστρα.
-
Κάτοχος POLO 1.4 75ps μοντ. 2002. Service κάθε 30.000 km κόστος 300 ευρώ.
Στο εξουσιοδοτημένο που το πάω είναι πάντως τελείως απαράδεκτοι. Σε βλέπουν σαν πεντοχίλιαρο. -
Ο χρήστης kinq1 έγραψε:
Κάτοχος POLO 1.4 75ps μοντ. 2002. Service κάθε 30.000 km κόστος 300 ευρώ.
Στο εξουσιοδοτημένο που το πάω είναι πάντως τελείως απαράδεκτοι. Σε βλέπουν σαν πεντοχίλιαρο.συγνωμη που το λεω αδερφε αλλα μου ρχετε να γελασω..........
-
Ειπαμε, αλλα δεν ειναι για γελια... Υπαρχουνε ατομα που δεν ειναι κολημενα και πραγματικα μετανοιωσανε για το αμαξι που πηρανε, αυτους πρεπει να τους λυπασαι και οχι να γελας.
Οσον αφορα αυτους που τα σκανε στη VW και γουσταρουνε το σημα, Οκ, εκει μπορεις να γελας. -
Μήπως το Polo 1400 έχει κινητήρα FSI; Αν ναι, να υπολογίζεις έξτρα κόστος για βενζίνη super αμόλυβδη, γιατί υπάρχει πρόβλημα μ'αυτούς τους κινητήρες και την απλή αμόλυβδη 95 οκτανίων.
Γενικά στη σύγκριση Astra-Polo δεν υπάρχει σημείο που να υπερτερεί το δεύτερο, πλην των επιδόσεων. -
stadar astra!!!! einai apta kalytera amaksia tis katigorias tou, poso mallon apo ena mikroteris katigorias prosipika katexw ena golf 4 kai ena vectra to teleytaio kai theorw tin opel kaliteri poiotika kai poly pio aksiopisti san marka!!
-
μανο, το πολο δεν εχει κινητηρα FSi ......
-
Εγω μολις χτες πηγα το Polo (2003, 100Hp) gia service στο Γρατσια. Γενικα μπορω να πω οτι ειναι αρκετα εξυπηρετικοι και πολυ ευγενικοι. Εκει δεν εχω παραπονο.
Πληρωσα για το service των 30000χλμ 460 ευρο!! Να φανταστειτε δινω 300ευρο το μηνα για την δοση του αυτοκινητου....
Αλλαξαν λαδια, ολα τα φιλτρα, μπουζι και τακακια(140ευρο τα τακακια). Ακριβα εε???
Κανονικα το πας και στα 15000χλμ για αλλαγη λαδιων και φιλτρο λαδιου νομιζω που ειναι το ενδιαμεσο service. Εγω τα αλλαζω καθε 7500χλμ.
Ειμαι περιεργος για ενα touareg τι θα χρεωνουν!! -
To θέμα ανήκει στην αυτοκίνηση [moderator]
-
Αν δε σε πειράζει το λίγο μεγαλύτερο μέγεθος του Astra τότε δεν το συζητάω!!! Παρ' το με κλειστά μάτια. Αν τώρα καταλήξεις ότι δε σου χρειάζεται η κατηγορία του Astra τότε κατά τη δική μου άποψη πάλι άσε το Polo και κοίτα κάτι άλλο στην ίδια κατηγορία.
Δε μου αρέσουν καθόλου οι τιμές που ακούω και βλέπω. -
Ο χρήστης frogy έγραψε:
Ειμαι περιεργος για ενα touareg τι θα χρεωνουν!!Πραγματικά!!!!
Δηλαδή όταν ένα αμάξι της μικρής κατηγορίας κοστίζει τόσο.... τί να πώ!
Κι εγώ Astra.
-
Ειχα polo κ ενας απο τους βασικους λογους που το εδωσα ηταν το κοστος συντηρησης. Περισσοτερα εδω: http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... c&start=15
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
To θέμα ανήκει στην αυτοκίνηση [moderator]Μάλλον στα τεχνικά θέματα...
Πάντως το link του ping of death έχει στοιχεία για το κόστους συντήρησης πάμπολλων αυτοκινήτων. -
Απο ότι καταλαβα παμε για Αστρα, όμως απο τιμες σερβις τι γινεται? Ειπαμε ότι η VW είναι φαρμακείο.Εχει κανεις Οπελ να μας ενημερώσει?και καθε ποσα χιλ.?
-
30.000 χλμ ή 1 έτος, όποιο έρθει πρώτα. Χονδρικά γύρω στα 150-180 ευρώ πρέπει να κοστίζει.
Service pack VW vs. OPEL