-
Στάνταρ το VW θα σου κοστίσει παραπάνω. το θέμα είναι τι κατηγορία σε ενδιαφέρει και πόσα μπορείς να πληρώσεις. Πάντως, το Γκολφ είναι κορυφαίο κατά την άποψη μου.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
30.000 χλμ ή 1 έτος, όποιο έρθει πρώτα. Χονδρικά γύρω στα 150-180 ευρώ πρέπει να κοστίζει.Ειναι σιγουρο αυτο?Μηπως λες για το μεγαλο?Μεχρι τα 30.000 δεν θα αλλαξει λαδια?Αλλα λιγοι κανουν 30.000 χλμ σε ενα χρονο οποτε λογικα θα πας πιο νωρις...(εαν θες την εγγυηση )
-
Είμαι κάτοχος ενός polo gti.Δόξα τω Θεό το αμαξάκι δεν έχει παρουσιάσει τίποτα 4,5 χρόνια μετά την αγορά του!Αλλά όσον αφορά τα σέρβις ΑΣ'ΤΑ!!!!
Είναι πανάκριβα(οι τιμές είναι αντίστοιχες με τις άλλες που γράφτηκαν παραπάνω)!Αυτό όμως που είναι πραγματική ξεφτίλα είναι η aftersale εξυπηρέτηση!Ένα και μόνο παράδειγμα θα πείσει
Μου σπάει το κρύσταλο από τον αριστερό καθρέφτη μου και πάω στην αντιπρωσοπία που το αγόρασα να πάρω ένα καινούριο(προσοχή!!!Όχι όλο τον καθρέφτη αλλά το κρύσταλο μόνο)!Η απάντηση που έλαβα ήταν πως δεν είχαν εκείνη την στιγμή και ότι θα του έκαναν παραγγελία!Φεύγω και πάω στην επίσιμη αντιπροσωπία vw μήπως το έχουν εκεί!Που?????????
Γυρνάω στην αντιπροσωπία που αγόρασα το αμάξι και κάνω παραγγελία λέγοντας μου πως σε μία εβδομάδα θα το έχω!Αποτέλεσμα?Ένα μήνα ακριβώς έκαναν να μου τον φέρουν μα την Παναγία!
Και ερωτώ!Τι ποιό αναλώσιμο ανταλακτικό από ένα φανάρι και ένα κρύσταλο καθρέφτη?Ενα μηχανάκι να περάσει και στα έσπασε!!!
Αυτή είναι κατά τα άλλα η τεράστια και αξιόπιστη αυτοκινητοβιομηχανία που ακούει στο όνομα VW!!!! -
Σε αυτή τη σύγκριση που μας παρατίθεται, φυσικά το astra γιατί απλά προσφέρει πιό πολλά σαν αυτοκίνητο.
Βεβαια, έτσι και αλλιώς έχουμε να κάνουμε με διαφορετικής κατηγορίας αυτοκίνητα....
-
Εμένα για το Άστρα, μου είπαν πως στα 15.000 χλμ μπορώ να αλλάξω λάδια και να κάνουν και κάποιον έλεγχο και μάλιστα μου είχαν πει πως είναι και δωρεάν.
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
To θέμα ανήκει στην αυτοκίνηση [moderator]
Μάλλον στα τεχνικά θέματα...
Πάντως το link του ping of death έχει στοιχεία για το κόστους συντήρησης πάμπολλων αυτοκινήτων.Συγνωμη αλλα τι ειναι αυτο το ping of death;;;;;Δωσε μας κανα link
-
Ο χρήστης zeys13 έγραψε:
To θέμα ανήκει στην αυτοκίνηση [moderator]
Μάλλον στα τεχνικά θέματα...
Πάντως το link του ping of death έχει στοιχεία για το κόστους συντήρησης πάμπολλων αυτοκινήτων.Συγνωμη αλλα τι ειναι αυτο το ping of death;;;;;Δωσε μας κανα link
Χαχα! Εμενα εννοει. Στο κουοταρω απο την προηγουμενη σελιδα. Οριστε:
Ειχα polo κ ενας απο τους βασικους λογους που το εδωσα ηταν το κοστος συντηρησης. Περισσοτερα εδω: http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... c&start=15
Service pack VW vs. OPEL