-
μακαρι να εφαρμόζεται ο ΚΟΚ κ ειδικά κάτι παραβιάσεις stop κ κοκινου!!!
κ ας μαζέψουν όλα τα λεφτά μας!!!
τις 2 τελευταίες βδομάδες έχω χαζέψει με την καφρίλα μερικών οδηγών τετράτροχων.
συνήθως είναι γρήγοροι που θεωρούν όλους τους άλλους κορόιδα κ αργούς!!!
στην εγνατία θα κάνουν σφήνα από τη λωρίδα που στρίβει κ θα χωθούν στο παραπέντε πριν καρφοθούν στη νησίδα. Γεωργικής σχολής στη στροφή για το γήπεδο του παοκ κ στη διαστάυρωση για περιφερειακό κλασίκές καταστάσεις. Αλλά πλεον έχουν αποθρασυνθεί!!!
Πέτυχα Α3 να βγαίνει στο άλλο ρεύμα κανονικά κ μετα αριστερή λωρίδα για στροφή κ καλά προς νταλίπη καλαμαριά καιιιι τσουπ με φλας μπαινουμε δεξιά κ συνεχίζουμε προς το πλαίσιο!! είμαι με τη μηχανή ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΙΑΒΑΣΗ κ έρχονται κ με κλείνουν αυτοκίνητα!!!!
Σημερα μάλιστα ένα επαγγελματικά transit στα ματ απο kατσιμήδη προς το στενάκι κάτω καβάλησε όλη τη διάβαση κ ΄θελε να με κλείσει κ να με αφήσει πίσω που πας ρε καραμήτρο ρεεεεε -
Ο χρήστης Dekouk έγραψε:
είμαι με τη μηχανή ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΙΑΒΑΣΗ κ έρχονται κ με κλείνουν αυτοκίνητα!!!!Αν ήσουν με το αυτοκίνητο ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΙΑΒΑΣΗ και σε έκλειναν τρία πραπρα, θα το ανέφερες με την ίδια αγανάκτηση;
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Για αυτό της Δυτικής Εισόδου το 12 Κ.Τ.Ε.Λ. - ΚΑΤΩ ΤΟΥΜΠΑγια αυτό αναταλικά νομίζω το 33Α ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ - ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ - ΕΜΠΟΡIKO ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και 39A: ΚΗΦΙΣΙΑ - ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ-ΕΜΠΟΡIKO ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (μην τα συγχέεις με τα 33 και 39, αυτά έχουν δρομολόγιο ανά 2 ώρες)
Γενικά αν είσαι με αστική συγκοινωνία και κοντά στο κέντρο, αυτο της Δυτικής Εισόδου βολέυει πολύ παραπάνω.
Ειχα δει φευγαλεα τις στασεις του 12 και ειχα δει Κολομβου. Πηγαινοντας σημερα δεν βρηκα 12 γιατι περναει μονο οταν πηγαινει προς Τουμπα.
Απο Εγνατια πως παμε ; Κατεβαινω Αριστοτελους ; -
Ο χρήστης Pitt έγραψε:
Dekouk έγραψε: είμαι με τη μηχανή ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΙΑΒΑΣΗ κ έρχονται κ με κλείνουν αυτοκίνητα!!!!Αν ήσουν με το αυτοκίνητο ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΙΑΒΑΣΗ και σε έκλειναν τρία πραπρα, θα το ανέφερες με την ίδια αγανάκτηση;
η αγανάκτηση δημιουργείται από το γεγονός ότι δεν υπάρχει χώρος να κάνει σφήνα ή να χωθεί το αυτοκίνητο....γράφει στα τέτοια του τους άλλους που τους αφήνει στην ουρά περνάει παράνομα κ αγανακτώ όταν έρχεται επιθετικά ως προς εμένα με το τουτού του...
ΑΓΑΝΑΚΤΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΡΙΞΕΙ Κ ΝΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΕ ΝΗΣΙΔΑ Ή ΣΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ......με τη μηχανή έτσι κ αλλιώς μόλις ανάψει πράσινο θα τους αφήσω πίσω με ασφάλεια οπότε δεν χαλιέμαι.
Αν είμαι με τουτου με πειράζει κ αγανακτώ όταν τα μηχανάκια που έρθουν μπροστά μου
είναι τόσο αργά που θα με καθυστερούν ΚΑΙ ταυτόχρονα θα με εμποδίζουν να επιταχύνω κανονικά. Αλλά κάτι τέτοιο έχει καιρό να μου συμβεί. από τη μια τα πιο πολλά δίκυκλα έχουν καλύτερες επιταχύνσεις μέσα στην πολη σε φυσιολογικές συνθήκες από τα αυτοκίνητα
οπότε απομακρύνονται,.Από την άλλη οι πιο πολλοί που είναι με μηχανή αποφεύγουν να κλείνουν κ να καθυστερούν ένα αυτοκίνητο που ακολουθεί από πίσω τους για ευνόητους λόγους....(δεν θα παίξω κορώνα γράμματα την υγεία μου. δεν με παίρνει )Το πιο πιθανό είναι να αγανακτώ που δεν είμαι με τη μηχανή κ είμαι κολλημένος!!!!
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Ειχα δει φευγαλεα τις στασεις του 12 και ειχα δει Κολομβου. Πηγαινοντας σημερα δεν βρηκα 12 γιατι περναει μονο οταν πηγαινει προς Τουμπα.
Απο Εγνατια πως παμε ; Κατεβαινω Αριστοτελους ;Από Τούμπα προς δυτικά το 12 περνάει από Τσιμισκή και όχι Εγνατία.
Οπότε ναι, κατεβαίνεις Αριστοτέλους και το πέρνεις από εκεί. Συνεχίζει Τσιμισκή-Πολυτεχνείου-Γιαννιτσών και θα κατέβεις στάση ΟΠΑΠ πάνω στην Κολλέτη λίγο πριν την Δυτική Είσοδο απέναντι από τα Carrefour/City Gate.
Στα 50 μέτρα προς τα κάτω είναι το Μedia Markt.Στο γυρισμό από την ίδια στάση πάνω στην Κολλέτη το πέρνεις προς κέντρο (είναι δίπλα δίπλα οι στάσεις και για ανατολικά και για δυτικά), ανεβαίνει Εγνατία -Κολόμβου και μετά στρίβει από Βενιζέλου και πιάνει Μητροπόλεως.
-
Ο χρήστης gauguin έγραψε:
Μπλόκο μπροστά στα νεκροταφεία της Καλαμαριάς! Πρώτη φορά βλέπω εκεί. Αφραγκίες;Αρκετά συχνά τη στήνουν Ζητάδες τις νύχτες εδώ κρυμμένοι στο άνοιγμα Πάφου με Καραμανλή. Έχω καιρό να τους πετύχω πάντως.
Όσο για τους 'αποκλεισθέντες' της Αγ. Δημητρίου:
-
Ξέρει κανείς αν λειτουργεί ήδη το υπόγειο πάρκιγκ στο ανάκτορο του Παπαγεωργόπουλου; Εαν ναι, πόσο πάει το μαλλί;
-
Μακάρι να είναι στους δρόμους οι τροχαίοι και να γράφουν. Γιατί η κατάσταση έχει ξεφύγει εδώ και πολύ καιρό. Γνωστός μου που το καλοκαίρι ήταν Κύπρο, μέσα σε 2 μήνες του κάναν 3 αλκοτέστ και πρόλαβε να φάει και μια κλήση για ταχύτητα (70Kmh αντί για 50Kmh που έπρεπε να πάει). Εδώ ζήτημα αν σου κάνουν 1 αλκοτέστ τον χρόνο. Για ταχύτητα δε το συζητάμε. Σήμερα είχε μικρό μποτιλιάρισμα στο Παπαγεωργίου (καθυστερούσες 5 λεπτά) και τα ζώα άρχισαν κατευθείαν να χώνονται στη ΛΕΑ. Τι να συζητάμε τώρα; Μπλόκα και πάλι μπλόκα μήπως και μπει λίγο μυαλό (λέμε τώρα!)
-
Εμένα μου την έχει δώσει η κόρνα....
Πριν μερικά χρόνια όταν ήμουνα Αθήνα για λίγο, είχα αγανακτήσει γιατί οι οδηγοί με το που άναβε το πράσινο κορνάρανε κατευθείαν...
Σκεφτόμουνα:'Τί ωραία που σε εμάς είναι πιο χαλαρά τα πράγματα...'
Έλα όμως που μας χτύπησε προφανώς η ίδια μ@λ@κία και εμάς... Και άντε να το καταλάβω όταν ο δρόμος είναι άδειος. Αφού και να ξεκινήσω κατευθείαν σε 3 μέτρα από το φανάρι έχει μποτιλιάρισμα....Έχει χαθεί το 'χαλλλλαραααα', και δε βλέπω και να ξαναγυρνάει.... Και δυστηχώς η πόλη που 'ποτέ δεν κοιμάται', τελικά 'κοιμήθηκε'....
-
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Εμένα μου την έχει δώσει η κόρνα....Και μένα μου βιδώνει τα μυαλά. Τα μυαλά μας πονάνε
Oταν κορνάρουν τους φωνάζω: ΄΄Τί κορναρεις ρε μπορείς να μου πεις?΄΄ . Τι περισσότερες φορές κοιτάνε με το στόμα ανοικτό.Και δυστηχώς η πόλη που 'ποτέ δεν κοιμάται', τελικά 'κοιμήθηκε'....
Όρθια
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
ξέρει κανείς τί έιναι αυτά που τοποθέτησε σήμερα ο δήμος σε πολλά σημεία;;Πιθανόν να είναι βάσεις για να βάλουν τα ποδήλατα που θα μπορείς να δανείζεσαι (δεν ξέρω αν θα τα πληρώνεις κιόλας) για να χρησιμοποιείς τους ποδηλατόδρομους. Link εδώ...
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
ξέρει κανείς τί έιναι αυτά που τοποθέτησε σήμερα ο δήμος σε πολλά σημεία;;
Πιθανόν να είναι βάσεις για να βάλουν τα ποδήλατα που θα μπορείς να δανείζεσαι (δεν ξέρω αν θα τα πληρώνεις κιόλας) για να χρησιμοποιείς τους ποδηλατόδρομους. Link εδώ...
Είναι για να δένεις το ποδήλατο
-
αυτην την στροφή πιο τη σχεδίασε έτσι:
λεω μήπως δεν είναι οτι καλύτερο για τους ποδηλάτες!!!
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
λεω μήπως δεν είναι οτι καλύτερο για τους ποδηλάτες!!!Τις προάλλες που φάγαμε εκεί, έγραφαν τα παρκαρισμένα στην ποδηλατολωρίδα.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Τις προάλλες που φάγαμε εκεί...
-
teris, ευχαριστω για τις πληροφοριες.
Τι εγινε παλι στην Λαγκαδα και δεν λειτουργουσαν τα φαναρια ;
Εκανα 1 ωρα απο Παμακ να παω Σταυρουπολη
εχω φαει την ζωη μου μεσα σε ενα αστικο -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Πριν μερικά χρόνια όταν ήμουνα Αθήνα για λίγο, είχα αγανακτήσει γιατί οι οδηγοί με το που άναβε το πράσινο κορνάρανε κατευθείαν...Στην Αθήνα συμβαίνει συχνά η εξής μλκι@:
σταματάς εσύ στο φανάρι κανονικά, σταματάνε και 3 άλλοι πιο μπροστά περνώντας όλη την ουρά των αυτοκινήτων ,το ίδιο με 1-2 μηχανάκια. Ανοίγει το φανάρι και εκεί που είσαι 3ος, δεν προλαβαίνεις να περάσεις γιατί όλα τα ζώα μπροστά δεν ξεκινούν. Οπότε η κόρνα δρα ως ξυπνητήρι.
-
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Πριν μερικά χρόνια όταν ήμουνα Αθήνα για λίγο, είχα αγανακτήσει γιατί οι οδηγοί με το που άναβε το πράσινο κορνάρανε κατευθείαν...Στην Αθήνα συμβαίνει συχνά η εξής μλκι@:
σταματάς εσύ στο φανάρι κανονικά, σταματάνε και 3 άλλοι πιο μπροστά περνώντας όλη την ουρά των αυτοκινήτων ,το ίδιο με 1-2 μηχανάκια. Ανοίγει το φανάρι και εκεί που είσαι 3ος, δεν προλαβαίνεις να περάσεις γιατί όλα τα ζώα μπροστά δεν ξεκινούν. Οπότε η κόρνα δρα ως ξυπνητήρι.
Επειδή οι άλλοι είναι ζώα, δεν θα καταλάβουν τίποτα με την κόρνα. Και στη Θεσ/νίκη συμβαίνει το ίδιο... Στον περιφερειακό στο φανάρι για Ηλιούπολη κλπ, στην εγνατία στο παλιό 424 και αλλού...
Πάντως όταν περιμένω στο φανάρι και είμαι 1ος, αν κάποιος πάει ν έρθει μπροστά μου, ξεκινάω και εγώ και αναγκαστικά φεύγει ευθεία... Να μάθει να κάνει μαγκιές....
Posts προς Θεσσαλονικείς