-
Κανονικά απαγορεύεται, όπως απαγορεύεται και από την άλλη μεριά του δρόμου αλλά υπάρχει ανοχή από την αστυνομία. Κι αυτό, γιατί η προσφορά σε θέσεις (στο Φάληρο πχ που μένω) είναι υπερβολικά μικρότερη της ζήτησης το βράδυ.
Το ΣΚ, κυρίως τους θερινούς μήνες, υπάρχουν πολλές κανονικές θέσεις άδειες αλλά πολλοί θέλουν να παρκάρουν κάτω από το σπίτι τους.
Να μη μιλήσω για τους μαγαζάτορες που επειδή βλέπουν το αμάξι τους παρκάρουν όποτε γουστάρουν.
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
ναι αλλα το νοημα του χρονικού περιορισμού των λεωφορείο λωρίδων ειναι να επιταχύνεται η κίνηση των ΜΜΜ των ωρων αιχμής κ τις ωρες με πιο χαλαρή κινηση (βράδια κ Σ/Κ) να ειναι ελεύθερες για ολα τα οχήματα, γιατι θεωρητικά οι κυκλ. φόρτοι ειναι πιο χαλαροί κ δεν επηρεάζουν παρα πολυ τα λεωφορεία! (θεωρητικά πάντα)+1
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Εγώ πάντως όποτε δεν ισχύει ο περιορισμός για τις λεωφορειολωρίδες (βράδυα ή Σ/Κ) ... γιατί βλέπω παρακαρισμένα?
Αντε το Σάββατο ως το μεσημέρι -και αυτό λόγω δημοτικής αστυνομίας- να είναι ... άδεια!Τότε απλώς μιμούνται τον πρώτο Είναι να κάνει ο πρώτος 'γεναίος' την αρχή και μετά κολλάν από πίσω .... κλπ έως ότου γεμίσει η Τσιμισκή από την ΧΑΝΘ ως τα Λαδάδικα ...
-
Παντα ειχα την απορια ποιος ειναι ο πρωτος Πρεπει να εχει μεγαλα @@ , ειδικα αυτος που το αφηνει στα δεξια
-
Απο 2 σημεία ξεκινάνε συνήθως τα παρκαρισμένα.
Ενα βραδυ καθημερινής στο κλείσιμο της αγορά πρόσεξα ότι απο την πλευρά του λεωφορειόδρομου τα πρώτα παρκαρισμένα ξεκινούσαν από την εσοχή μπροστά απο το εμπορικό κέντρο πριν την Αριστοτέλους και εξαπλώνονταν απο μπροστά και πίσω -παρακαμπτωντας μόνο τις πιάτσες ταξί) ενώ και απο τα λαδάδικα (Τσιμισκή με Δωδεκανήσου) και προς τα πίσω ...
Ο πρώτος πρώτος πάντως συνήθως είναι με αλάρμ που περιμένει κάποιον και απο πίσω του ... μαζευονται και οι υπόλοιποι που κλειδώνουν και φευγουν! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ο πρώτος πρώτος πάντως συνήθως είναι με αλάρμ που περιμένει κάποιον και απο πίσω του ... μαζευονται και οι υπόλοιποι που κλειδώνουν και φευγουν!
Καλο!!
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Παντα ειχα την απορια ποιος ειναι ο πρωτος Πρεπει να εχει μεγαλα @@ , ειδικα αυτος που το αφηνει στα δεξιαημουν παρεα μια φορα με τον πρωτο....το αφησαμε και δεν το πιστευα....στα α@@@ του κανονικα ....
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
Παντα ειχα την απορια ποιος ειναι ο πρωτος Πρεπει να εχει μεγαλα @@ , ειδικα αυτος που το αφηνει στα δεξια
ημουν παρεα μια φορα με τον πρωτο....το αφησαμε και δεν το πιστευα....στα α@@@ του κανονικα ....
Μπορεί και αυτός να σκέφτηκε το ίδιο για εσένα
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
ημουν παρεα μια φορα με τον πρωτο....το αφησαμε και δεν το πιστευα....στα α@@@ του κανονικα ....
σε εχασα καπου....συνοδηγος ημουν εγω!!!! δεν εκανα κατι εγω
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
sorry, νόμιζα ότι αφήσατε ο καθένας το δικό του ταυτόχρονα. Δηλαδή 2 αυτοκίνητα την ίδια στιγμή.
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
sorry, νόμιζα ότι αφήσατε ο καθένας το δικό του ταυτόχρονα. Δηλαδή 2 αυτοκίνητα την ίδια στιγμή.
Ναι ... και μάλωσαν για την πρωτιά! Και είδαν και άλλοι τον καυγά και παρκαραν για να τους χωρίσουν και ήρθαν και άλλοι και παρκαραν και αυτοί ... Σταματήστε τον καυγά ο τελευταίος παρκαρε στο αεροδρόμιο!
-
Που θα βρω κανα καταστημα με ποικιλια απο λαμπες αυτοκινητου?Θελω να παρω καλες Η7 και οπου παω ειτε δεν εχουν,ειτε εχουν κατι μαιμουδιαρικες
-
Κάνε ένα κόπο και δες Σόλωνος με Συνδίκα. Εκεί έβρισκα παλαιώτερα ότι ήθελα. Και αν δεν το έχει θα σου πει που να πας.
-
Ο χρήστης nosferatu_gr έγραψε:
Που θα βρω κανα καταστημα με ποικιλια απο λαμπες αυτοκινητου?Θελω να παρω καλες Η7 και οπου παω ειτε δεν εχουν,ειτε εχουν κατι μαιμουδιαρικεςΌταν λες ποικιλία; http://www.powerbulbs.com, εγώ από δω ψωνίζω ή από λαμπριανίδη αν βιάζομαι
-
Ωραια ευαχαριστω,οταν λεω ποικιλια να εχει τις καλες τις phillips μη φανταστεις τιποτα τρελο,ενας του κυρ,και αυτος ο Λαμπριανιδης που ειναι?
Και καμμια προταση?Phillips Extreme Power?
-
Aθήνα
www.trade-wind.gr, έχει καλές τιμές και στις λαμπες
-
A ok!
-
Προσωπικά είχα αγοράσει λάμπες Philips από την Ιαπωνική (http://www.iaponiki.gr/index_gr.html). Έχει κατάστημα στην Λαγκαδά και ένα μεγάλο κεντρικό στη Μοναστηρίου κοντά στα Διυλιστήρια.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Προσωπικά είχα αγοράσει λάμπες Philips από την Ιαπωνική (http://www.iaponiki.gr/index_gr.html). Έχει κατάστημα στην Λαγκαδά και ένα μεγάλο κεντρικό στη Μοναστηρίου κοντά στα Διυλιστήρια.+1. Έχει και καλές τιμές.
Επίσης υπάρχουν κάμποσα μαγαζιά με ανταλλακτικά στη περιοχή γύρω από το Βαρδάρι, Καραολή & Δημητρίου με Αντιγονιδών.
-
Ωρε, πρωί-πρωί 7κ55 μπήκαν στη Πειραιώς στο Αχέπα 2 άτομα για ληστεία, αλλά ατύχησαν
Posts προς Θεσσαλονικείς