-
Στον Χολομώντα είχε χτές χιόνι, και μάλιστα κατεβαίνοντας προς Αρναία έβαλα και τις αλυσίδες-πανιά.
Μόνος στο δρόμο.... -
παιδια να κανω μια ερωτηση. ειχα μια συζητηση με ενα φιλο πριν λιγο για τη δημοτικη αστυνομια και αφου 'πλεξαμε το εγκωμιο' τους (αναθεμα αμα 1 απ αυτους εχει iq πανω απο 30 ), ανοιξαμε μια 'διαμαχη' για τις κλησεις για παρανομο παρκαρισμα! εφαγε 20 ευρω κληση και μεσα σε 10 μερες αμα τη πληρωσεις ειναι 10ευρω και του λεω οτι και να μη τη πληρωσει δε θα γινει τπτ! αυτος μου λεει οτι ερχεται μαζι με την εφορια σου και τελος παντων την πληρωνεις οπως κ να χει! Τλκ τι παιζει με τις περιφημες αυτες κλησεις?? αν δεν πληρωθουν υπαρχουν κηρωσεις ή κλαιν???
-
Απ' ότι ξέρω αν δεν πληρωθεί μια κλήση στο 10ήμερο των εκπτώσεων (το 50%), το ωφειλόμενο ποσό μένει όπως έχει τουλάχιστον για το διάστημα που έρχονται στο σπίτι επιστολές οφειλής απο τον Δήμο (κανένα χρόνο μετά) (χρονικά είναι λίγο αόριστο ... όποτε το πάρει χαμπάρι η Ταμειακή Υπηρεσία του Δήμου) ενώ μετά την 2ετία περίπου (ίσως και αργότερα) πάει στη ΔΟΥ και τότε αρχίζει και η προσαύξηση.
-
Εγώ θεωρώ κλάιν τα 10€. Τόσα πολλά είναι και δεν θέλετε να τα πληρώσετε..? 2 καφέδες στην παραλία, 3 στην ναυαρίνου .
-
εφαγα σημερα κληση απο την γαμημενη την δημοτικη αστυνομια καλαμαριας 80 ευρω. τα πληρωνω???
-
Αφού είσαι δημότης Καλαμαριάς και κάποια στιγμή θα τους χρειαστείς...
-
Πλήρωσέ τα....είχα πάει να πάρω φορολογική ενημερώτητα και είχαν ενημερώσει την Εφορία....
-
Που ακριβως ειναι η πλατεια προσφυγικης αγορας ;
Δεν βρισκω κατι στους χαρτες. -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Που ακριβως ειναι η πλατεια προσφυγικης αγορας ;
Δεν βρισκω κατι στους χαρτες.Εκεί που είναι τα παλιατζίδικα, ωρέ, το 'Μπιτ Παζάρ'...
-
Εεευχαριστω
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Εγώ θεωρώ κλάιν τα 10€. Τόσα πολλά είναι και δεν θέλετε να τα πληρώσετε..? 2 καφέδες στην παραλία, 3 στην ναυαρίνου .κλειν δεν ειναι για τα λεφτα....ειναι για το στοιχημα που βαλαμε
-
Πυλαία (χαμηλά). Αρχισε πριν λίγο να ρίχνει ψιλοχιονάκι!!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Πυλαία (χαμηλά). Αρχισε πριν λίγο να ρίχνει ψιλοχιονάκι!!!Καλημέρα.
Όχι και πριν λίγο. Από χθες το βράδυ το ρίχνει...
-
Ο χρήστης Pitt έγραψε:
Πυλαία (χαμηλά). Αρχισε πριν λίγο να ρίχνει ψιλοχιονάκι!!!
Καλημέρα.
Όχι και πριν λίγο. Από χθες το βράδυ το ρίχνει...
... τώρα άνοιξα τα παντζούρια!!!
-
Θα μας πέσει το πουλί στο μηχανάκι από το κρύο όλη την εβδομάδα http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=1
-
-
τη να πούμε κ εμεις στη σκοπιά στο νταλιπι 2-4 με ενα αεράκι!!!
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
τη να πούμε κ εμεις στη σκοπιά στο νταλιπι 2-4 με ενα αεράκι!!!αρε κατακαημενη ρουμελι τι σου μελε να παθεις....... αχαριστα πλασματα. επρεπε να σε ειχα στο κορφοβουνι στο εβρο να σου λεγα.
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
τη να πούμε κ εμεις στη σκοπιά στο νταλιπι 2-4 με ενα αεράκι!!!λιγο τσιπουρακι πιο πριν
-
- σταφίδες
Posts προς Θεσσαλονικείς