-
-
Άπειρα ατυχήματα από το πρωί. Τώρα έλεγε στο ραδιόφωνο για δυο αναποδογυρισμένα στην εθνική. Όταν βρέχει, τα γκρέμλιν δε οδηγούν όπως στον στεγνό, αλλά λόγω βροχής και κίνησης οδηγούν ακόμη χειρότερα. Εντωμεταξύ πριν από λίγο είχε και μια φωτιά Τούμπα με Τριανδρία. Γνωρίζει κανείς τίποτα περισσότερο;
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
09.30 πήγαινα προς Ν. Ρύσιο.......στο φανάρι της Βούλγαρη για τους εισερχόμενους στην πόλη η ουρά έφτανε μέχρι τον κόμβο της Περιφερειακής
δεν είναι και τόσο σπάνιο... πρώτη φορά το βλέπεις;;;;
@κον5, δεν βλέπω την φωτό...
Όχι, έχει τύχει να δω και ουρά μέχρι το Κόσμος, αλλά λόγω ατυχήματος. Σήμερα ατύχημα δεν υπήρχε...
-
Το είδα κι εγώ το μποτιλιάρισμα στη Βούλγαρη, ευτυχώς φεύγοντας προς τα έξω.
Υπήρχε και ασθενοφόρο που προσπαθούσε να περάσει και μερικά ζώα ΔΕΝ άνοιγαν δρόμο.
-
Ζώα δεν θα πει τίποτα... Αλλά ζώα και εκείνοι που περνάνε ΠΙΣΩ από το ασθενοφόρο μιας και έχει ανοιχτεί 'δρόμος'... Σήμερα περνούσα από Εθνικής Αμύνης και είδα ότι διαλύουν το πεζοδρόμιο από την πλευρά της φιλοσοφικής, μάλλον για να φτιάξουν ποδηλατόδρομο . Το σωστό δηλαδή, ποοδηλατόδρομος πάνω στο πεζοδρόμιο (όπου αυτό είναι εφικτό πάντα...).
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Τί το θέλεις για να μην πιάσει η μπενζίνα από την ακινησία υπολείματα?
Με δίκυκλο από Καλαμριά μέχρι κέντρο 12 λεπτάYeap. Προβλέπω να πιάνει αράχνες η μηχανούλα μου τόσο καιρό που θα λείπω.
*Παρεμπιπτόντως, παρκάρω κάτω από ένα δέντρο, μπροστά σε πάρκο και έχω ανακαλύψει ιστούς αράχνης πάνω της ακόμα και σε μακάρι να μην έπαθε κανείς τίποτα!!!
Πίκρα....
Όλη μέρα στο δρόμο είσαι;;;;
Omar Tarif ο συνονόματος
Πλήρωσα κι εγώ σήμερα πολλές αμαρτίες, κατέβηκα με το αμάξι μέχρι τη Μοναστηρίου από τον περιφερειακό, ευτυχώς πριν το ατύχημα. Επιστρέφοντας, 12:00 ήμουν στο Βαρδάρι και 12:20 στη Κρήνη.
Ωραία είναι πάντως η πόλη με τέτοιο μουντό καιρό. Στη παλιά παραλία δεν περπατούσε κανείς, η θάλασσα είχε ένα βαθύ τυρκουάζ και ήταν σχετικά ήρεμη, τα σύννεφα έκαναν ενδιαφέροντες σχηματισμούς χαμηλά στον οριζοντα αλλά υπήρχε ορατότητα μέχρι τις ακτές της Πιερίας (ενώ τώρα δεν βλέπεις τίποτα έξω). Σαν ταινία art house. -
Σήμερα από βάθη Καλαμαριάς μέχρι ΧΑΝΘ 50 λεπτά, μέσω Β.Όλγας. Στα στενά μετά τη Νομαρχία κανονική ροή, σε όλο τον υπόλοιπο δρόμο 1η-σταμάτα-1η-σταμάτα. Ειδικά το φανάρι στην Κυδωνίων δεν το πίστευα.
Και με το που φτάνω στη ΧΑΝΘ, στις 9:00 η Αγγελάκη, η Σβώλου, η Ερμού και η Βενιζέλου, μέχρι το Διοικητήριο που ανέβηκα, είχαν σύνολο καμιά 10αρια αυτοκίνητα! Με το ζόρι 4-5 λεπτά όλη η διαδρομή στο κέντρο.
Από Λαγκαδά μέχρι Καλαμαριά στις 15.00 είδα 9 ατυχήματα. Μία Ε36 στο Δερβένι που είδα, θα σταματήσει να κοσμεί τη Νέα Τρίγλια (που είναι ο γνωστός ιερός τόπος των Ε36), μια Ε46 επίσης (αυτές δεν πηγαίνουν χατζήδες στην Τρίγλια - είναι οι Καλαμαριώτικες), ένα Avensis, μια Vectra, 2 VW Caddy στον κόμβο του Φιλιππείου, μια 147 beyond repair, Navara τούμπα όπως είδαμε...και δεν θυμάμαι τι άλλο. A, και μια νταλίκα που στην ανηφόρα του Δερβενίου αποφάσισε να περάσει απέναντι! Και πέρασε!
Ο δρόμος, ακόμα και το κομμάτι της Εγνατίας, είναι απαράδεκτος καθώς δεν σήκωνε πάνω από 90 λόγω γυαλίσματος. Δεν λέω, έπεσε νερό αρκετό σήμερα, αλλά ήταν σαν να έβρεξε και μικρή ποσότητα 5W-40.
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Σήμερα περνούσα από Εθνικής Αμύνης και είδα ότι διαλύουν το πεζοδρόμιο από την πλευρά της φιλοσοφικής, μάλλον για να φτιάξουν ποδηλατόδρομο . Το σωστό δηλαδή, ποοδηλατόδρομος πάνω στο πεζοδρόμιο (όπου αυτό είναι εφικτό πάντα...).Επιτελους καρφι για κεντρο απο στροφη τριανδριας!
Οσο για το μποτιλιαρισμα σημερα ηταν η πρωτη μου πικρα μετα το καλοκαιρι. Γυρνωντας απο Αθηνα καταλαβα οτι τα δικα τους μποτιλιαρισματα δεν παλευονται και χαρηκα για εδω, αλλα σημερα πρωι, πικρα πολυ πικρα λεμε και φανταστειτε οτι πηγα μεχρι το συνεργειο να αλλαξω βαλβολινες, που ειναι κανονικα 10' απο το σπιτι μου και εκανα μιση ωρα
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Τί το θέλεις για να μην πιάσει η μπενζίνα από την ακινησία υπολείματα?
Yeap. Προβλέπω να πιάνει αράχνες η μηχανούλα μου τόσο καιρό που θα λείπω.
Στο σκάφος μένει βενζίνη όλο το χρόνο στο τεπόζιτο. Από το 89΄μέχρι σήμερα δεν είχα πρόβλημα ούτε στο πρώtο που είχε μηχανή μe καρμπιρατέρ ούτε στο τωρινό που είναι ψεκαστή. Βάζω ένα μπουκαλάκι mercury fuel treatment & stabilizer της quiksilver ή της mercury marine μπορείς να το βρεις σε μάντρες που επισκευάζουν μηχανές σκαφών. Μετά το Βιαμύλ δεξιά έχει μία αντιπροσωπεία της mercury marine.
[i]Ωραία είναι πάντως η πόλη με τέτοιο μουντό καιρό. Στη παλιά παραλία δεν περπατούσε κανείς, η θάλασσα είχε ένα βαθύ τυρκουάζ και ήταν σχετικά ήρεμη, τα σύννεφα έκαναν ενδιαφέροντες σχηματισμούς χαμηλά στον οριζοντα αλλά υπήρχε ορατότητα μέχρι τις ακτές της Πιερίας (ενώ τώρα δεν βλέπεις τίποτα έξω). Σαν ταινία art house.
-
Ο χρήστης Drosxo έγραψε:
Σήμερα περνούσα από Εθνικής Αμύνης και είδα ότι διαλύουν το πεζοδρόμιο από την πλευρά της φιλοσοφικής, μάλλον για να φτιάξουν ποδηλατόδρομο . Το σωστό δηλαδή, ποοδηλατόδρομος πάνω στο πεζοδρόμιο (όπου αυτό είναι εφικτό πάντα...).
Επιτελους καρφι για κεντρο απο στροφη τριανδριας!
Οσο για το μποτιλιαρισμα σημερα ηταν η πρωτη μου πικρα μετα το καλοκαιρι. Γυρνωντας απο Αθηνα καταλαβα οτι τα δικα τους μποτιλιαρισματα δεν παλευονται και χαρηκα για εδω, αλλα σημερα πρωι, πικρα πολυ πικρα λεμε και φανταστειτε οτι πηγα μεχρι το συνεργειο να αλλαξω βαλβολινες, που ειναι κανονικα 10' απο το σπιτι μου και εκανα μιση ωρα
Εδώ και καιρό γκρίνιαζω για την φρικτή κατάσταση στη Θεσσαλονίκη. Και όντως, είναι άθλια τα πράγματα.
Ήμουν όμως τις προάλλες στην Αθήνα, όπου έκανα 50 λεπτά (!) για να διασχίσω λιγότερα από 1000 μέτρα και 4 φανάρια (παράδρομος Ε.Ο. στο ύψος του Αγ. Στεφάνου)....it put things into perspective....
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Ήμουν όμως τις προάλλες στην Αθήνα, όπου έκανα 50 λεπτά (!) για να διασχίσω λιγότερα από 1000 μέτρα και 4 φανάρια (παράδρομος Ε.Ο. στο ύψος του Αγ. Στεφάνου)....it put things into perspective....Μια απο τα ίδια είναι ...
Τι Μεσογείων κάτω με τα έργα του μετρό και και Αττική Οδό με την μισή Αθήνα να δουλευει στα Σπάτα ... Τι περιφερειακός εδώ με την ανατολική Θεσ/νίκη να δουλευει δυτικά και το ανάποδο και Βασ. Όλγας να διπλοπαρκάρουν απο την μία, λεωφορειολωρίδα από τη αλλη ... να κάνουν και έναν ποδηλατόδρομο κάπου στη μέση!!!
Οι πόλεις πλέον είναι άνετες μόνο Κυριακή του Πάσχα και 15αύγουστο! -
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Ήμουν όμως τις προάλλες στην Αθήνα, όπου έκανα 50 λεπτά (!) για να διασχίσω λιγότερα από 1000 μέτρα και 4 φανάρια (παράδρομος Ε.Ο. στο ύψος του Αγ. Στεφάνου)....it put things into perspective....
Cosneo δεν πιστευω οτι ειναι τα ιδια, η κινηση που εχουμε εμεις μεσημερι στην τσιμισκη ειναι το πολυ χαλαρο των αθηναιων την κυριακη. Τα hardcore ακομα δεν τα ειδαμε.
Γι αυτο οταν δε βρεχει ολοι με διτροχα στο κεντρο. Αφου δεν δινουν καποια λυση στο κυκλοφοριακο οι εδω ιθυνοντες, ας τη δωσουμε εμεις τουλαχιστον οσο μπορουμε. -
Τα συγχαρητηρια μου στα μυαλα που σχεδιασαν τα καγκελα γυρω απο τις στασεις του Οασθ στην Λαγκαδα.
Ουτε καροτσακι χωραει, ουτε αναπηρικο αμαξιδιο ουτε τιποτα περα απο πλαγιασμενο ατομο.
Αποτελεσμα, οι πεζοι στον δρομο. -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Τα συγχαρητηρια μου στα μυαλα που σχεδιασαν τα καγκελα γυρω απο τις στασεις του Οασθ στην Λαγκαδα.
Ουτε καροτσακι χωραει, ουτε αναπηρικο αμαξιδιο ουτε τιποτα περα απο πλαγιασμενο ατομο.
Αποτελεσμα, οι πεζοι στον δρομο.οχι μονο αυτο, αλλά και οι οδηγοι των αστικών ειναι αναγκασμενοι να σημαδευουν να σταματησει η πορτα διπλα στη σταση...και οσοι βγαινουν απο αλλη ποορτα και οχι απο την κεντρική?
-
Πανικός παντού σήμερα...δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα...
Στο μεταξύ Αγ.Δημητριου από την πλευρα Καυτατζογλείου-Ιβανοφειου παρκάρουν όλοι πάνω στα πεζοδρόμια πάλι...Να προλάβουν μια τελευταία τζούρα ελεύθερου και ανόθευτου πάρκινγκ, πριν τοποθετήσουν τα κολονάκια...
Επίσης πολύ πινακίδα παίρνουν τελευταία... -
-
Στη Λ. Γεωργικής Σχολής γύρω στις 11:10 το πρωί, τζιποειδές κατάφερε να καρφωθεί πάνω σε λεωφορείο (!) όταν αυτό προσέγγιζε/είχε σταματήσει σε στάση. Απορώ που είχε το μυαλό του ο/η οδηγός του τζιποειδούς...
-
-
αφού τη βγάλαμε καθαρή κ σήμερα....
με τη μηχανή όλη μέρα.... κέρδος ο χρόνος αλλά είδα πολλά!!!!
τα θερμαινόμενα γκριπ να δουλεύουν στο φουλ
όλος ο χειμερινός εξοπλισμός σε δοκιμασία!!! κ εγώ στο τέλος στεγνός
διέσχισα από εύοσμο μεχρι καλαμαριά τον περιφερειακό αλώβητος!!!! (κ πίσω)
ο πίσω τροχός να ψαρεύει με ελάχιστη επιτάχυνση.. (μια φορά στον περιφερειακο ύψος ευοσμου).όσο για τις άσπρες γραμμές διαγράμμισης
τρόμος
ακόμα κ τα βέλη τα άσπρα ήθελα να μην πατάω...όσο δε για τις αλλαγές λωρίδας σημάδευα τα κενά των ασπρων γραμμώνπροσοχή παίδες εκεί έξω κ μην υποτιμάτε τη δύναμη του αέρα..κάτι δικυκλα μικρά που είδα στον περιφερειακό το πρωί είναι κινδυνος....
-
Σήμερα το πρωί, ένα 207 αναποδογύρισε ερχόμενο από δυτικά προς ανατολικά, στη στροφή μετά το ΤΙΤΑΝ στον προέκταση του περιφερειακού. Φυσικά, πίσω από το 207 είχε απίστευτη ουρά (είχε κλείσει η αριστερή λωρίδα) και ευτυχώς, το τοιχείο λειτούργησε και δεν βρέθηκε η οδηγός του 207 αγκαλιά με κανέναν νταλικιέρη από το άλλο ρεύμα (και επίσης ευτυχώς δεν ενεπλάκη άλλο όχημα και η ίδια πρέπει να είναι καλά). ΑΛΛΑ:
α) Γιατί βρε αμοιβάδες κλείνετε τη ΛΕΑ;;;;;;;;;;;;;; Πως θα περάσει το ασθενοφόρο;;;;;;;;; Από τα βάθη της καρδιάς μου σας εύχομαι να πάθετε αυτό που προκαλείτε στους άλλους!
β) Γιατί αμοιβάδες στο αντίθετο ρεύμα σταματάτε να δείτε τι έγινε;;;;;; Και χωρίς λόγο δημιουργείτε μποτιλιάρισμα στο ΑΝΤΙΘΕΤΟ ρεύμα, από το Ρετζίκι μέχρι το σημείο του ατυχήματος... Τα μοσχάρια είναι καλύτερα από Αινστάιν μπροστά σας!!!!
Και το κλου, από προχθες το πρωί ήταν ότι σε κάποια φάση πηγαίνοντας προς ΤΙΤΑΝ και μόλις έχοντας περάσει το Παπαγεωργίου βλέπω ότι στην είσοδο στον περιφερειακό από το νοσοκομείο είναι δύο αμάξια σταματημένα (όχι στη λωρίδα επιτάχυνσης, αλλά ακριβώς πριν βγούνε εκεί...). Και ξαφνικά αρχίζουν να κάνουν αναστροφή !!!!! Και οι δύο! Συνήθως τέτοια ζώα εμφανίζονται όταν υπάρχει μποτιλιάρισμα, αλλά πρώτη φορά τα είδα με κανονική κίνηση... (επαναλαμβάνω ήταν προχθες, σε ώρα που εκεί πηγαίναμε κανονικα)...
Η ευχή μου είναι να τους περιποιηθεί καμμία νταλίκα, πριν σκοτώσουν κανέναν αθώο...
Posts προς Θεσσαλονικείς