-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Υπάρχει για τους οδηγούς 4τροχων
...Όλοι το ίδιο σκεφτόμαστε!!! Και για κάθε σημείο την πόλης, του νομού, του γεωγραφικού διαμερίσματος ... της χώρας όλης!
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Δυστυχώς λύση δεν φαίνεται να υπάρχει.
Υπάρχει για τους οδηγούς 4τροχων
θα ήθελα να ξέρω τι θα λέσ οταν κάποιος απο τους σκυθρωπούς οδηγούς θα έχει τα νεφρά σου
-
-
εννοεις αν προλαβει κ επιζησει απο αυτο το αγχος κ το στρες κ τα νευρα που εχει καθημερινα μεσα στην κινηση?η εννοεις θα αποκτησει απλως νεφροπαθεια απο ολα τα ανωτερω,οποτε θα γινεις δοτης δικου σου νεφρου?
σοβαρα,φτανει πια με αυτη την αντιληψη οτι το 2τροχο σκοτωνει..η υπερβολη σκοτωνει..αν το σεβεσαι ολα μια χαρα..κρανος,προστατευτικο μπουφαν κ εισαι οκ.. -
-
Τι μου θύμησες τώρα μ' αυτή τη φωτογραφία!
Μερικά λεωφορεία τέτοιου τύπου είχαν επιζήσει μέχρι τέλη δεκαετίας 1990 στη γραμμή 7
-
εχω μπει σε τετοιο λεωφορειο!!
-
Αυτά είναι τα 'καινούρια' τα κόκκινα με το ημιαυτόματο σασμάν (μικρός μοχλός στο χέρι)
Αυτά είχαν εισπράκτορα πίσω, μετά τον κατήργησαν.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Πιτσιρικάς για να πάω στο φροντηστήριο με το 3, έκανα 15 λεπτά!
Τί λες τώρα;;;; Ούτε μετεπιβιβάσεις, ούτε μ@λακίες.
Με τα χρωματιστά εισητήρια που τις περισσότερες φορές λιώνανε στο χέρι... Που έμπαινες όταν γινόταν της πουτ@νας από τη μέση, και έδινες τις 10 δραχμές(μαθητικό) χέρι-χέρι και με τον ίδιο τρόπο γυρνούσε πίσω το εισητήριο
Που φώναζε ο εισπράκτορας τις στάσεις. Λες και κάνανε μεταξύ τους διαγωνισμό ποιος θα τις πει πιο γελοία.. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αυτά είναι τα 'καινούρια' τα κόκκινα με το ημιαυτόματο σασμάν (μικρός μοχλός στο χέρι)Αυτά είχαν εισπράκτορα πίσω, μετά τον κατήργησαν.
και έλεγε τις στάσεις σαν ψάλτης
-
Καλά εσύ δεν έλεγες ότι θα πας spiti ;
-
Αρρώστησε ο αδελφός και θα μείνω σπίτι
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Αρρώστησε ο αδελφός και θα μείνω σπίτιΠεράστικά
κι έφαγα την αδερφή μου να τη λέω αν πάει κέντρο να περάσει από το μαγαζί όπως και να έχει -
Θενξ
Να πάει η κοπέλα. Και χθες ήμουν μέχρι τις 05:30 ήταν πολύ ωραία ειχε εξαιρετική funky μουσική. Αύριο έχει live μια καναδή και μετά ένα σχήμα djs από Αθήνα. Ίσως κατέβω για λίγο
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Πιτσιρικάς για να πάω στο φροντηστήριο με το 3, έκανα 15 λεπτά!
Απο τα ποιό αγαπημένα μου λεοφωρεία.
Ανάρτηση 0=βάρκα στο γυαλό. Περνούσε τις λακούβες και μέσα γινότανε της μουρλής.
Πέτυχα ένα άρρωστο τέτοιο τυπά στο 12.
Απο την στάση κληματαριά στην τούμπα μέχρι τον σιδ. σταθμό έκανε γύρω στα 20-25 λεπτά.
Το είχε λιώσει λέμε. Φανάρι για φανάρι δεν είχε αφήσει ο τύπος.
Τον έβλεπα πως άλλαζε και τις ταχύτητες με εκείνο το μικρό το λεβιεδάκι, πάει λέω φόρμουλα 1 νομίζει ότι οδηγάει. -
Ρισπεκτ ήταν αυτά.
Στρατοδικειοοοοοοοοο (στο 12 με βραχνή φωνή ενώ ο διπλανός σου μύριζε σκόρδο και η διπλανή σου πατσουλι)
-
έγινε σεισμός
-
Indeed....
-
Ο χρήστης piii έγραψε:
Απο τα ποιό αγαπημένα μου λεοφωρεία.
Ανάρτηση 0=βάρκα στο γυαλό. Περνούσε τις λακούβες και μέσα γινότανε της μουρλής.
Πέτυχα ένα άρρωστο τέτοιο τυπά στο 12.
Απο την στάση κληματαριά στην τούμπα μέχρι τον σιδ. σταθμό έκανε γύρω στα 20-25 λεπτά.
Το είχε λιώσει λέμε. Φανάρι για φανάρι δεν είχε αφήσει ο τύπος.
Τον έβλεπα πως άλλαζε και τις ταχύτητες με εκείνο το μικρό το λεβιεδάκι, πάει λέω φόρμουλα 1 νομίζει ότι οδηγάει.Kληματαριά και εγώ ... όταν βρέχει!
Οι οδηγοί του 12 ... πρέπει να είναι πιλότοι της F1 ...
Αντίθετα -απο την προηγούμενη μου ... 'μαθητική-φοιτητική' στάση στη Καλαμαριά- του 5 ήταν οι πιο cool και ήρεμοι! -
Στα φαναρια του λευκου πυργου σταματημενο αστικο ''6'' κυκλωμενο μπροστα απο ζηταδες και ανοιχτη την πρωτη πορτα,ξερουμε τι εγινε???
Posts προς Θεσσαλονικείς