-
Κι εγω καμια φορα τα βραδια που ειναι αδειος ο δρομος βαζω το cruise control στα 120 και διασχιζω ολο τον περιφερειακο χωρις προβλημα στο τουνελ...
οσον αφορα αυτα που μου καταλογισατε (οσοι το κανατε τελοσπαντων),πραγματικα,δεν το συνεχιζω γιατι εγω ειπα οτι καλο θα ηταν να υπηρχαν περισσοτερες θεσεις παρκινγκ στο πανεπιστημιο ή τελοσπαντων θα ηταν καλο να δημιουργηθουν με καποιο τροπο και εσεις με βγαλατε ελληναρα,που γραφω στα @@ μου τους συμπολιτες μου επειδη ετσι μου γουσταρει...οτι πειτε.
-
πολλοί χεράδες μαζευτήκατε
ο περιφερειακός είναι ο χειρότερος δρόμος για να τρέξει κανείς με τέτοιες ταχύτητες σε τέτοιες στροφές...
ένας φίλος μου σε εκείνο το τούνελ έτρεχε με 90 και ξαφνικά έπεσε πάνω στον μπροστινό που ήταν σταματημένος από μποτιλιάρισμα -
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Έχω μπεί και με 130 ίσως και παραπάνω στο τούνελ απο την αριστερή λωρίδα και δεν μπορώ να πώ οτι προβληματιστηκα
Έμεινες στην ίδια λωρίδα;;;;
Ναι. Το δοκίμασα βράδυ σε άδειο περιφερειακό με στόχο αν δεν χρειαστεί να μην αλλάξω λωρίδα. Συνήθως είμαι με 110-120 οταν δεν έχει κίνηση και όταν έχει κίνηση κινούμαι με την ταχύτητα των υπολοίπων και φροντίζω να κοιτάω μακριά για να μην την πατήσω όπως ο φίλος του Πήτερπαν με αρκετή επιτυχία μέχρι σήμερα.
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
ο περιφερειακός είναι ο χειρότερος δρόμος για να τρέξει κανείς με τέτοιες ταχύτητες σε τέτοιες στροφές...
ένας φίλος μου σε εκείνο το τούνελ έτρεχε με 90 και ξαφνικά έπεσε πάνω στον μπροστινό που ήταν σταματημένος από μποτιλιάρισμαΓιατρος ο φιλος να υποθεσω ε?
-
Στον περιφερειακό όταν δεν έχει πολύ κίνηση βάζω το CC στα 85-90χαω.
Λίγο πριν το τούνελ (προς δυτικά) στη κατηφόρα (επειδή το cc κρατάει σταθερή την ταχύτητα) με περνάνε όλοι σαν δαιμονισμένοι.
Ακριβώς πριν το τούνελ στην ανηφόρα με στροφή και είσοδο στο τούνελ αναγκάζομαι να βγω στην αριστερή και να προσπεράσω (επειδή το cc κρατάει σταθερή την ταχύτητα).
Βλέπουν στροφή, τούνελ, σκοτεινό, τ' είν' τούτ' - θα μας φάει η μαρμάγκα, κόβουν στα 70.Πάντως με cc και 90, αν στρίψεις το τιμόνι, μένεις στη λωρίδα σου χωρίς πρόβλημα.
-
Καλα κανεις και τους αφηνεις και περνανε, στο σημειο πριν το τουνελ εχει gatso. Δεν ξερω αν δουλευει αλλα δεν το ρισκαρω.
-
Aργα τα βραδια πριν την καμερα κατεβαζω 100 και μετα παμε παλι...
Εκτος αν εχει κανενα θεμα απο πιο πριν οπου περναμε χωρις να το σκεφτομαστε
-
Σαν τι θεμα δηλαδη?
-
Ε αν σε κολλησει κανενας κτλ και πας ταπα ολο τον περιφερειακο 4-5 το πρωι
-
Ειναι επικινδυνο να τρεχεις στον περιφερειακο
(Εγω απο τα 180 και μετα δεν αισθανομαι αρκετη ασφαλεια το βραδυ .. ) -
Μετά το τούνελ προς τα δυτικά πρέπει να είναι το χειρότερο σημείο. Έχει κατηφόρα, στροφή και ανάποδη κλίση - αμάξια έχουν προσγειωθεί στο απέναντι ρεύμα ΑΝΑΠΟΔΑ.
-
Ο χρήστης Drosxo έγραψε:
Ειναι επικινδυνο να τρεχεις στον περιφερειακο
(Εγω απο τα 180 και μετα δεν αισθανομαι αρκετη ασφαλεια το βραδυ .. )Δν φταιω εγω...αφου μου κανουν τσαλιμια αλλοι...
-
Αλήτη κοντράκια.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
ένας φίλος μου σε εκείνο το τούνελ έτρεχε με 90 και ξαφνικά έπεσε πάνω στον μπροστινό που ήταν σταματημένος από μποτιλιάρισμαΓιατρος ο φιλος να υποθεσω ε?
για την ακρίβεια στρατιωτικός γιατρός
γενικώς οι γιατροί δεν το έχουμε με τα αυτοκίνητα... -
γενικώς οι γιατροί δεν το έχουμε με τα αυτοκίνητα...δηλαδη δεν ειναι ουτε γιατρος ουτε στρατιωτικος...
-
Σα τις γοργονες...
-
YES YES YES
ΤΟ ΞΕΡΑ...
-
υποθέτω ότι όλοι σας αναφέρεστε σε κοντερίσια χιλιόμετρα κ όχι aπο gps....
αναλόγως αυτοκινήτου κ συνθήκες κίνησης η στροφή μπορεί να σηκώσει αρκετά χιλιόμετρα...
πολλοί τη φοβούνται όπως κ το τούνελ όπου δε βλέπεις τι θα συναντήσεις μετά οπότε μπορεί να
βρεις μπροστά σου μεσαία κ αριστερή απελπιστικά αργούς......
σε όσους βιάζονται κ τις χρησιμοποιούν όλες τις λωρίδες προσοχή στη δεξιά....
εκτός από την λάθος κλίση έχει γκρεμούς κ οροπέδια από τα βαριά οχήματα φορτηγά κλπεπίσης πρωινές ώρες έχει κ υγρασία. (ειδικά η δεξιά!!!) Λόγω θέσης κάτω από γέφυρα κρατά υγρασία αλλά κ επειδή την αποφεύγουν πολλοί δεν στεγνώνει....(μιλάω για πρωινές ώρες (6.30 -7.30)
προσοχή εκεί έξω!!!!!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Έχω μπεί και με 130 ίσως και παραπάνω στο τούνελ απο την αριστερή λωρίδα και δεν μπορώ να πώ οτι προβληματιστηκα
Έμεινες στην ίδια λωρίδα;;;;
Ναι. Το δοκίμασα βράδυ σε άδειο περιφερειακό με στόχο αν δεν χρειαστεί να μην αλλάξω λωρίδα. Συνήθως είμαι με 110-120 οταν δεν έχει κίνηση και όταν έχει κίνηση κινούμαι με την ταχύτητα των υπολοίπων και φροντίζω να κοιτάω μακριά για να μην την πατήσω όπως ο φίλος του Πήτερπαν με αρκετή επιτυχία μέχρι σήμερα.
Για να πω την αλήθεια, μία φορά το είχα καταφέρει με 120 (συνήθως τις ώρες που περνάω έχει κίνηση ή έχω το μωρό πλέον...) με το 206. Πρέπει να ξαναδοκιμάσω, διότι πλέον τίθεται και ζήτημα τιμής! Δεν γίνεται να μας περνάνε και οι μετανάστες gastarbeiter ανθρακωρύχοι στη Γαλλία και Κορεάτικους κουβάδες!!!!
Κάτσε... Προς πια κατεύθυνση; Εγώ μιλάω από Δυτικά προς Ανατολικά...
-
Seicento 900άρι φίλου, περνάει με 140 και πέρα και δώθε. Το δικό μου έχει μπεί και με λίγα παραπάνω...
Posts προς Θεσσαλονικείς