-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
κατεβενει κανεις αθηνα την δευτερα???εγώ μέχρι το Λιτόχωρο σε πάω μια κόντρα
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
κατεβενει κανεις αθηνα την δευτερα???Τα κτελ καθε μερα!
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Φίλος μου μένει πολύ κοντά στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, έχει Αθηναϊκές πινακίδες επειδή είχε αγοράσει το αυτοκίνητο από Αθήνα, το έχει συνέχεια στο δρόμο εδώ και χρόνια, και φυσικά ποτέ δεν είχε σχετικό πρόβλημα.
Όσο για τα αυτοκίνητα με Αθηναϊκές πινακίδες, πιστεύω πως σε αυτούς ανήκουν δύο κύριες κατηγορίες. Αυτοί που είναι πράγματι Αθηναίοι και οδηγούν με τον ανάλογο τρόπο (σφήνες, βιάζομαι και ας είναι άδειος ο δρόμος κλπ), και τα εταιρικά που οδηγούνται με ανάλογο τρόπο, καθώς 'δικό μου δεν είναι, άρα μπορώ να το σκίζω και να το πάω όπως θέλω'.Αυτό που λέτε για τις αθηναικές πινακίδες απλά δεν ισχύει πλέον.
Και δεν ισχύει γιατί πλέον στην Θεσσαλονίκη κυκλοφορούν ΑΠΕΙΡΑ αμάξια εταιρικά και leasing με αθηναικές πινακίδες και πια δεν ξέρει κανείς τι γίνεται...Πάντα μου έκανε περιέργεια γιατί τα Leasing βγαίναν μόνο με αθηναικές πινακίδες....
-
Υπομονή όσοι γυρίζουν απο Χαλκιδική. Αυξημένη κίνηση ακόμα και τώρα!
... συν ένα ατύχημα στον Τσανταλη. -
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Πάντα μου έκανε περιέργεια γιατί τα Leasing βγαίναν μόνο με αθηναικές πινακίδες....
Οι πινακίδες βγαίνουν στην έδρα της εταιρείας leasing, που συνήθως είναι η Αθήνα.
-
Σημερα εκανα ΜΙΑΜΙΣΙ ΩΡΑ απο την πυλη του λιμανιου (εκει στον κοτσοβολο) μεχρι την Καλαμαρια! Ειναι ανεκδιηγητος ο φτερωτος. Περιμενε να τελειωσουν οι διακοπες μας και να αρχισει να ασφαλτοστρωνει την παραλιακη. Ετσι ολοι κατεληγαν σε 2 λωριδες και γινοταν πισω το σωσε.
-
Χαλλλαρρά!
-
Ο χρήστης Tsardas έγραψε:
Σημερα εκανα ΜΙΑΜΙΣΙ ΩΡΑ απο την πυλη του λιμανιου (εκει στον κοτσοβολο) μεχρι την Καλαμαρια! Ειναι ανεκδιηγητος ο φτερωτος. Περιμενε να τελειωσουν οι διακοπες μας και να αρχισει να ασφαλτοστρωνει την παραλιακη. Ετσι ολοι κατεληγαν σε 2 λωριδες και γινοταν πισω το σωσε.Βρε άμα το έκανε πριν 1-2 βδομάδες, κανένας δεν θα το έπαιρνε χαμπάρι. Ενώ τώρα που θα μποτιλιαριστείς για ώρες, θα το θυμάσαι.
-
Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Β. Παπαγεωργόπουλος συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Δημοτικών Έργων Ε. Δημητρίου παρευρέθηκε σήμερα (Δευτέρα) στην έναρξη κατασκευής του ποδηλατοδρόμου μήκους 12 χιλιομέτρων επί της οδού Αγίου Δημητρίου κτλ, κτλ....
Ωραία κύριοι το λύσαμε το κυκλοφοριακό της Θεσσαλονίκης...
Πέρασα το απόγευμα από το σημείο και πράγματι έχουν αρχίσει τα έργα (έχουν βάλει και κολωνάκια).Το ότι δεν μπορούν να κινηθούν παράλληλα αστικό και αυτοκίνητο μαζί (και αν χωράνε θα είναι πολύ στριμωχτά), το σκέφτηκε κανείς;;;
Άλλη μια κοινωνική προσφορά του δήμου Θεσσαλονίκης.
us... -
Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος ανέφερε πως οι δύο λωρίδες είχαν πλάτος μεγαλύτερο του κανονικού και πως τώρα με τον ποδηλατόδρομο, το πλάτος της κάθε λωρίδας θα είναι κανονικό. Το πλάτος του ποδηλατόδρομου δε φτάνει μέχρι τα κολονάκια, είναι μικρότερο, το κατά πόσο θα χωράνε πάντως ταυτόχρονα το 37άρι και κάποιο αυτοκίνητο δίπλα...
Ο αντιδήμαρχος ζήτησε από τους πολίτες - οδηγούς, να σεβαστούν τον ποδηλατόδρομο και να μη παρκάρουν πάνω του. Τα πεζοδρόμια σε όλη την Α.Δημητρίου (και όλη την πόλη) που είναι γεμάτα αυτοκίνητα δεν τα βλέπει; Για να δείτε το χάλι μας, κατά την επίσκεψη του Δημάρχου στο σημείο των έργων, για να μη περπατήσει και κουραστεί ο 'φτερωτός γιατρός', είχε παρκάρει το αυτοκίνητο του πάνω στο πεζοδρόμιο. -
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Για να δείτε το χάλι μας, κατά την επίσκεψη του Δημάρχου στο σημείο των έργων, για να μη περπατήσει και κουραστεί ο 'φτερωτός γιατρός', είχε παρκάρει το αυτοκίνητο του πάνω στο πεζοδρόμιο. -
Ειναι απλη η απαντηση στα εργα του φτερωτου.Ολοι οι καρντασηδες του ειχαν αδειες πιο πριν και δεν ηθελε να τους χαλασει τις διακοπες για να φτιαξει ποδηλατοδρομο. Σκεφτειτε και τα σκουπιδιαρικα στην τσιμισκη που βγαινουν για αποκομιδη 9 το βραδυ Επιτελους με τον ποδηλατοδρομο και το μετρο γινομαστε ΕΥΡΩΠΗ!!!
-
Με συμφορουμίτη ρίξαμε τρελό γέλιο στην Αγ. Δημητρίου.
-
To πώς θα από/επίβιβάζουν κόσμο το σκέφτηκε κανείς...
Πάει άνετα στο τοπ μπούρδας και κοτσάνας...Legendary...στην αρχή δεν το πίασα τι συμβαίνει μετά κατάλαβα...
Το χειρότερο κάποιος συνάδελφος μου, υπέγραψε την μελέτη γι αυτή την μαλακία
Κρίμα γιατί η ανακαινισμένη παραλία ( στα κομμάτια που ανακαινίστηκε ) είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ.
Υ.Γ Σε πόσο καιρό το 17/37 θα έχουν διαλύσει όλα τα κολονάκια του δημάρχου
Υ.Γ2 Έλεος με τις κακές αντιγραφές πραγμάτων που δουλεύουν στην Ευρώπη και αλλού σωστά -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
LegendaryΜε συμφορουμίτη ρίξαμε τρελό γέλιο στην Αγ. Δημητρίου.
This city is owned !
Φιλε mirage, η βλαχοτυριλα φευγει παντα τελευταια!
-
Βγήκε πουθενά ο νομάρχης με γαλότσες?
-
Σαν να έβρεξε λίγο.
-
Σήμερα, ο Γαλλικός ποταμός (ψηλά, στη γέφυρα κοντά σε Αγ. Παντελεήμονα - Πετρωτό) είχε νερό. αρκετό...
Επίσης, υπήρχαν και κανα 2 λιμνούλες στα χωράφια δίπλα στο δρόμο. Ωραία μέρα για ψάρεμα... Δεν σε χτυπάει και ο ήλιος...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σαν να έβρεξε λίγο.4 και κατι το βραδυ .......επεσε ενας κεραυνος κοντα σ μας...
αυτος ηταν ηχος γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ μπααααααααααααααμ
οχι v8 kai v12 -
Ενημερώθηκα πως στην παραλιακή λίγο πριν την Καλλιδοπούλου έχει πολλά τρακαρισμένα παρκαρισμένα.
Μάλλον κάποιος τα πήρε παραμάζωμα.
Ξέρει κανείς κάτι;Επίσης τώρα ασφαλτοστρώνουν το εσάκι της παραλίας και προχωράνε.
Posts προς Θεσσαλονικείς