-
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Λίγο πιο κάτω, στο ύψος της στάσης 'Κon5'...Ευτυχώς τη γλίτωσα στο παρατρίχα τη βροχή
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
2 φορές που με πήγαν αρχικά δεν ήθελα - γκρίνιαζα. Σιγά είπα μην είναι καλά. Μόλις έφτασα εντυπωσιάστηκα. Τέρμα στην άκρη στην χερσόνησο. Ανάλογα από πού φυσάει κάνεις μπάνιο στην αντίθετη πλευρά. Ήταν ειλικρινά πολύ καθαρά τα νερά είχαν εξαιρετική διαύγεια. Δεν έκανα και χημική ανάλυση
Είχε και μια ξέμπαρκη καντίνα με φθηνά σουβλάκια. Σπέσιαλ ήταν.Ο Ποταμός έχω ακούσει ότι έχει εξελειχθεί με μπαράκια και ξαπλώστρες. Η άλλη παραλία (αυτή που κάνει γωνία και επιλέγεις ανάλογα με τον άνεμο ...)(κάπου μετά το καμπινγκ της Επανωμής αν θυμάμαι ήταν), 'ναυαγιο' νομίζω την λένε είναι πιο καλή.
ΥΓ... εκεί είχα πάει πριν πολλά χρόνια με Pony που φτάσαμε ως την άκρη ενώ τα άλλα ΙΧ σταματούσαν στον χωματόδρομο πριν ξεκινήσει η άμμος της παραλίας ...
-
Αν να μπράβο το Ναυάγιο εννοούσα εκεί πήγα
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Παραλία είναι εκεί.Έχει ψάθινες ομπρέλες και κάνουν μπάνιο (αλήθεια).
Πριν λίγα χρόνια μπήκαν οι ψάθινες ομπρέλες και μάλιστα είχε δείξει η τηλεόραση τον τωρινό δήμαρχο Καλαμαριάς σε μια εκδήλωση που έκαναν τότε να κάνει και μπάνιο!
Πριν 40 χρόνια η παραλία στη Παπαρούνα (στη Σοφούλη) και η πλαζ της Αρετσούς ήταν ... must για την τότε νεολαία της Θεσ/νίκης ... κάτι σαν την Καλλιθέα της Χαλκιδικής δηλαδή!!!
(Εποχή βέβαια που οι λάσπες της Καλαμαριάς ξεκίναγαν απο το Αλλατίνη/Ανθέων και η Σοφούλη ήταν ...λασπόδρομος!) -
Έχω πετύχει και εγώ οικογένεια να μπαίνει μπροστά στο Shark για μπάνιο! Μπορεί βέβαια τώρα να μας φαίνεται περίεργο και να γελάμε αλλά θα ήταν πραγματικά πολύ ωραία να μπορούσαμε να κάναμε μπάνιο σε αυτές τις παραλίες. Τώρα θυμήθηκα τον Λαλιώτη νομίζω το 2000 περίπου, που έλεγε πως ο Θερμαικός θα καθάριζε απόλυτα με τον βιολογικό και πως θα ερχόταν την επόμενη χρονιά να κάνει μπάνιο
Ποταμό πήγαινα παλαιότερα, αλλά τις τελευταίες 2 χρονιές, όσες φορές πήγα η θάλασσα ήταν αρκετά βρώμικη για αυτό και πλέον την αποφεύγω. Kon5 θυμάμαι που παλιότερα είχες ανεβάσει και φωτογραφίες με το SX4 από το Ναυάγιο. Νομίζω πάντως πως αν δεν έχει 4Χ4 είναι κάπως επίφοβο να πας από τον ποταμό μέχρι το Ναυάγιο. -
Και με 4Χ4 είναι επίφοβο.
-
Με το 304 πάντως έφτασα μέχρι αρκετά μέσα. Στο τέλος κόλλησα βέβαια αλλά δεν πειράζει, με μερικά κολπάκια βγήκα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Με το 304 πάντως έφτασα μέχρι αρκετά μέσα. Στο τέλος κόλλησα βέβαια αλλά δεν πειράζει, με μερικά κολπάκια βγήκα. -
Έτσι.
-
-
Ήμουν βέβαιος
τραγικό -
Οι επανωμίτες σας περιμένουν πάντως με τα τρακτέρια τους
-
Πως ειναι η κατασταση στον δρομο για Χαλκιδικιη???
-
μια χαρά, μόλις γύρισα απο μπανακι κ στις δυο κατευθύνσεις χαλαρή κίνηση!
-
Ελπίζω κι εγώ το Σάββατο πρωί να μη συναντήσω πάρα πολύ κίνηση...
-
Μην ανησυχείς, τα Σάββατα είναι άδειοι οι δρόμοι στη Χαλκιδική.
Φτάσε πρώτα μέχρι Θεσσαλονίκη λόγω τρακτέρ και μετά θα στρώσεις καλά στο δρόμο για Χαλκιδική. Αν περνάς από Νικήτη, πάρε μαζί σου τρόφιμα.
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Ελπίζω κι εγώ το Σάββατο πρωί να μη συναντήσω πάρα πολύ κίνηση...Αν θες να πας Χαλκιδική καλό θα είναι να έχεις φύγει από Θεσ/νίκη το αργότερο στις 08:00 ειδάλλως θα μαρτυρήσεις φίλε Νίκο.
-
Ήταν να ξεκινήσω αύριο κατά της 21:00 από Κοζάνη για Θεσ/νίκη ώστε να κοιμηθώ στην συμπρωτεύουσα το βράδυ αλλά δυστυχώς δεν μπορώ οπότε θα ξεκινήσω από Κοζάνη το πρωί. Τώρα μ' αυτά που ακούω έχω ξενερώσει απίστευτα ρε γαμώτο.. 2 μέρες να κάνουμε κάνα μπανάκι και θα μας βγεί ξινό...
Άντε από Καστανιά πηγαίνω άνετα αν έχουν κλειστά και εκεί στα τούνελ τον Πολύμυλο (να το ξεκαπνίσω και λίγο στις στροφές.. ) αλλά μετά αρχίζει το μαρτύριο απ' ότι βλέπω. Ένας ξάδερφος μου πάντως Κοζάνη - Θεσ/νίκη με κτέλ έκανε 4 ώρες!
Ξέρουμε μήπως σε ποιά σημεία ακριβώς έχουν κλειστούς τους δρόμους? Πρώτο πόδι θα πάω.
-
Για ενημερώστε και τους υπολοίπους παρακαλώ! Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί; Κλείνουν πάλι οι αγρότες τους δρόμους; Θα χρειαστεί να ανέβω Κοζάνη τις επόμενες ημέρες και ενδιαφέρομαι άμεσα!
Posts προς Θεσσαλονικείς