-
-
-
Όχι ρε αυτό το λέμε στην παρέα επειδή κάνει ομοιοκαταληξία
Και επειδή πολύ παπάτζα και δήθεν κυκλοφορεί κολλάει μια χαρά η ρήση -
-
Θεσσαλονικη.Η μοναδικη πολη που γραφετε με 2 σ και διαβαζετε με 2 λ..
Καλησπερα σε οοοοοοοοοοολη την παρεα και ειδικα της Σαλλλλονικης.
-
Ο χρήστης OLD NAVY έγραψε:
Θεσσαλονικη.Η μοναδικη πολη που γραφετε με 2 σ και διαβαζετε με 2 λ..3...
τουλάχιστον...
-
Τα στρουμφακια ανεβενουν απο νοτια και τραγουδανε :λα λα λαλαλα......
Μετα απο 1 χρονο στην πολη μας ξαναπανε προς νοτο και τραγουδανε:λλλλα λλλλα λλλαλλλλλαλλλλα...... -
Σήμερα τα ξημερώματα γυρνώντας από αεροδρόμιο στον Περιφερειακό έγινε ένα στούκο με δυο αμάξια. Αρκετή αστυνομία, είδα κι ένα ασθενοφόρο ποιο μετά λογικά πρέπει να πήγαινε προς τα εκεί.
-
Μέσα σε δύο μέρες έχω δει δύο φορές την περίφημη ομάδα Δέλτα με τα μηχανάκια. Χθες στην Κουντουριώτου και σήμερα στο πλακόστρωτο της νέας παραλίας. Δε ξέρω γιατί αλλά μου φάνηκε πολύ αστεία ως εικόνα.
(Η φώτο χάλια, αλλά βγήκε στα κρυφά καθώς ήταν και μπόλικοι!)ΥΓ. Ξέχασα, πέτυχα και τον φτερωτό γιατρό. Έπαιζε ένα ωραίο συγκροτηματάκι στην παραλία και ήρθε εκεί με τα κουστούμια και τις κάμερες της TV100 για πέντε λεπτά, για να πει δυο λόγια στη κάμερα και να κάνει χειραψίες με το κόσμο που ήταν εκεί.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Μέσα σε δύο μέρες έχω δει δύο φορές την περίφημη ομάδα Δέλτα με τα μηχανάκια. Χθες στην Κουντουριώτου και σήμερα στο πλακόστρωτο της νέας παραλίας. Δε ξέρω γιατί αλλά μου φάνηκε πολύ αστεία ως εικόνα.
(Η φώτο χάλια, αλλά βγήκε στα κρυφά καθώς ήταν και μπόλικοι!)ΥΓ. Ξέχασα, πέτυχα και τον φτερωτό γιατρό. Έπαιζε ένα ωραίο συγκροτηματάκι στην παραλία και ήρθε εκεί με τα κουστούμια και τις κάμερες της TV100 για πέντε λεπτά, για να πει δυο λόγια στη κάμερα και να κάνει χειραψίες με το κόσμο που ήταν εκεί.
Αυτοι οι δελτα με τα ξερα μου θυμιζουνε ταινιες 80'ς του δαλιανιδη http://www.youtube.com/watch?v=VExDrYXWe4U προσεχτε και τραγουδακι με κοινωνικο μηνυμα..
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Έπαιζε ένα ωραίο συγκροτηματάκι στην παραλίαΧαίρομαι που σου άρεσε!
Ξέρει κανείς να μου πει ποιος μ@λάκας ήρθε και είχε τροχαίους σε όλη την πόλη που ρύθμιζαν την κίνηση;
-
μονο ο πρωθυπουργος..
-
Πετυχημένος ο χαρακτηρισμός τότε.
Και ρύθμιζαν την κυκλοφορία υποθέτω -Κυριακή πρωί χωρίς κίνηση εκείνη την ώρα- για να μην ταλαιπωρηθεί το πουλάκι μου; Αυτός δεν ζει μαζί μας τις άλλες μέρες, έτσι δεν είναι;
-
Τυρόπιτα για Ρεκόρ Γκίνες στη Θεσσαλονίκη
http://www.e-tipos.com/newsitem?id=88968Μετά τον τεράστιο καναπέ κάναμε και την τεράστια τυρόπιτα ...
Σαββατοκύριακο των ρεκόρ ήταν.Αντε αυριο να δουλέψουμε γιατί σε περίπτωση 3ημέρου το επόμενο θα ήταν η μεγαλύτερη ... λεκάνη,
σύμφωνα με το τρίπτυχο 'Μαμ, κακά και νάνι'. -
Αν κερδιζε και ο Παοκ θα ηταν τελειο ΠΣΚ
-
η μαλακία στην πόλη έχει σπάσει κάθε ρεκόρ
-
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Έπαιζε ένα ωραίο συγκροτηματάκι στην παραλία
Χαίρομαι που σου άρεσε!
Ξέρει κανείς να μου πει ποιος μ@λάκας ήρθε και είχε τροχαίους σε όλη την πόλη που ρύθμιζαν την κίνηση;
Ήσουν και εσύ εκεί; Μη μου πεις πως ανήκεις στο συγκρότημα;
Και μία φώτο από τη πολύ ωραία συναυλία
ΥΓ. Ακόμη γελάω με την ερώτηση σου για το ποιος @# ! ήρθε στη πόλη!
-
-
Την Κυριακή το πρωί έλαβε χώρα μία εκδήλωση με ποδήλατα... Μιλάμε για πολλά ποδήλατα τα οποία έκαναν μία συμβολική βόλτα στους δρόμους της πόλης διαδηλώνοντας για τα δικαιώματα των ποδηλατών αλλά και των πεζών, ταυτόχρονα!
Στον περιφερειακό όποτε παίζει ο ΠΑΟΚ γίνεται της κακομοίρας!!!
Είναι πολλοί οι άτιμοι και δεν τους χωράει ο τόπος !!!!
Posts προς Θεσσαλονικείς