-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Για όλα τα υπόλοιπα Γοριλακια+σουβλακι (καλαμακι ) σε τεραστιο ψωμακι
-
Όλοι οι αντίχριστοι ποστάρουν σήμερα, στα κατάλληλα θέματα
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Γύρο και σουτζουκάκια στην ''Διαγώνιο'' επι της Π.Μελά . Κλειστός αργίες και Σαββατοκύριακα.Με αρκετο 'μπουκοβο'...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Για όλα τα υπόλοιπα ΓοριλακιαΕτσιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Αυτό είναι, τώρα το θυμήθηκα! Από λοιπά κρέατα σουβλάκια σουτζουκάκια παντσετάκια πάει καλά;Στεγνός γύρος σε συνδυασμό με πίτα ίσως βγαίνει καλός. Αλλιώς μπορεί να κάνω μπάνιο στο λάδι.
Τι σου είναι αυτοί οι Θεσσαλονικείς φορουμάδες...Δεν έχω πάρει άλλο κρέας νομίζω, οπότε δεν ξέρω. Ίσως να είχα πάρει σουβλάκι πριν 12-13 χρόνια αλλά δεν θυμάμαι.......
Πάντως λανσάρεται ως 'Souvlakeri Markis' οπότε ενδέχεται τα σουβλάκια να είναι η 'σπεσιαλιτέ' του.
ΥΓ προς όσους ενδιαφέρονται: Το food plaza ξανανοίγει την Τρίτη.
ΥΓ2: Για την Διαγώνιο έχω διαβάσει/ακούσει κατά καιρούς πολύ κολακευτικά σχόλια, καιρός να το τσεκάρω..
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Αυτό είναι, τώρα το θυμήθηκα! Από λοιπά κρέατα σουβλάκια σουτζουκάκια παντσετάκια πάει καλά;
ΥΓ προς όσους ενδιαφέρονται: Το food plaza ξανανοίγει την Τρίτη.
.Πήγα χθες κι ατύχησα.....
-
Έψαξα για Σωκράτη στο θέμα, αλλά δεν βρήκα ρε γμτ. Πού είναι αυτός;
Διαγώνιος καταπληκτική, αλλά ανοιχτή μόνο Τρίτη πρωί (9-12) και μόνο σε βροχερές μέρες με ζυγή ημερομηνία.
Και μια και μιλάμε για λάδια, να βάζω 10-40 στο πιτόγυρο;
-
Markis έχει φάει άκυρο από εμένα... Το σπίτι μου στην πόλη είναι στο ίδιο τετράγωνο με τον τύπο... Δυστηχώς ο γύρος του δεν έχει σταθερή ποιότητα-γεύση. Η δε παρασκευή του σάντουίτς του διαφέρει ανάλογα με το ποιος θα στο φτιάξει. Ένας μελαχροινός με φαλακρίτσα στους κροτάφους το κάνει κορυφαίο. Οι κάθε λογής όμως οικονομικοί μετανάστες που κατά καιρούς έχει του χαλάνε το μαγαζί. Εδώ σηκώνομαι από τη Μαρτίου και τρέχω στην πλατεία Σκρα για να φάω plaza....
Πάντως το τετράγωνο εκεί είναι συνδυασμός για δίαιτα... 'Μίλτος','Markis','Goody's'.'Musses'... Στην μια γωνία το 'ALFA' και παραδίπλα το 'Subito'...
Ένας φίλος είπε για τον Κώστα στην Περαιβού. Τρώγε άφοβα. Δεν του μένει γύρος ούτε για πλάκα. -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Όλοι οι αντίχριστοι ποστάρουν σήμερα, στα κατάλληλα θέματαΕγώ έφαγα χορτοφαγικό μενού σήμερα αν αναφέρεσαι σε μένα, και έχω και χαλβά Ισραηλινό με τη βούλα του ραββίνου από το Παρίσι
Διαγώνιος εξαιρετική -
η διαγώνιος έχει και για να πάρεις στο χέρι;
-
Πακέτο έκαναν και ντελίβερι. Σε πίτα όμως και ψωμάκια δεν το βάζει.
-
Έψαξα για Σωκράτη στο θέμα, αλλά δεν βρήκα ρε γμτ. Πού είναι αυτός;Xαριλαου. Στη πλατεια (Παπαναστασιου)
-
Πακέτο έκαναν και ντελίβερι. Σε πίτα όμως και ψωμάκια δεν το βάζει.Έχει επίσης πολύ καλή Ρώσσικη και Μελιτζανοσαλάτα οι οποίες νομίζω φτιάχνονται στο μαγαζί
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Έψαξα για Σωκράτη στο θέμα, αλλά δεν βρήκα ρε γμτ. Πού είναι αυτός;
Xαριλαου. Στη πλατεια (Παπαναστασιου)
Δεν πηγαίνω εκεί. Μυρίζει σκουλήκι.
Πρέπει να το δω, πλατεία εννοείς εκείνο το τετράγωνο ανάμεσα στην Πλαστήρα και Μαρτίου που έχει και κάτι καφενεία;
Να υπενθυμίσουμε, μιας και πιάσαμε τις αλοιφές και τις σαλάτες ότι η ρώσικη είναι μιξ by Rogotis.
-
Καλα εννοειται οτι αν δεν θελουμε γυρο τα γοριλακια ειναι μονοδρομος
Πηγα στον ΕΤΕΚΑ σημερα, μετρια πραγματα.. στην αρχη πολυ καλα με φοβερη πιεση, αλλα μετα δουλεψαν και αλλα 2-3 πιεστικα απο διπλα και σχεδον κατουρουσε. Επισης το ελαχιστο ουσιαστικα ειναι 2,5 Ευρω, γιατι θες 1 Ευρω για να φυγουν οι βρωμιες, μισο για αφρο (καθολου πιεση ο αφρος) και αλλο 1 Ευρω για ξεπλυμα. Οι χρονοι ειναι σημαντικα μεγαλυτεροι απο το wash park αλλα οι υποδομες τους ειναι αρκετα υποδεεστερες.
-
Επίσης καλό γύρο έχει ο Σολωμονίδης στην Κρήνη...........
-
Εξαιρετικό γύρο στα κάρβουνα κάνει το express στην Κ. Τούμπα. Φτάνεις στα φανάρια Καρακάση με Παπάφη (στα λύκεια) και συνεχίζεις νοητά την Καρακάση στο στενάκι και στα εκατό μέτρα το βρίσκεις στ αριστερά σου. Είναι ένα μικρό μαγαζάκι που δεν σου προκαλεί εντύπωση, αλλά οι γεύσεις του είναι αλλού. Πολύ καλό επίσης το γεμιστό μπιφτέκι του με ροκφόρ.
Φοβερά σουβλάκια της ώρας κάνει ο δάσκαλος στην Παπάφη απέναντι απο τον ΑΒ Βασιλόπουλο. -
Πρέπει να το δω, πλατεία εννοείς εκείνο το τετράγωνο ανάμεσα στην Πλαστήρα και Μαρτίου που έχει και κάτι καφενεία;
Eκει ακριβως.
-
Στον Σολωμονίδη που πήγα μια φορά -καθώς είχε όνομα- άργησαν υπερβολικά να μας εξυπηρετήσουν, χωρίς μάλιστα να γίνεται πανικός στο μαγαζί, ενώ και το φαγητό δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Στη Διαγώνιο πήγα επίσης μία μόνο φορά και τελευταία λόγω του ότι η συμπεριφορά του προσωπικού ήταν το λιγότερο αγενής. Για γύρο επιλέγω Μάκη στην Λαμπράκη, αν και εδώ μέσα άκουσα για χίλια άλλα καλά στην περιοχή! Με βλέπω να ξεκινώ τις δοκιμές με σουβλάκια από τα Γοριλλάκια. Μήπως να βάλουμε το θέμα με το καλύτερο γυράδικο της πόλης σε ψηφοφορία;
-
Σολωμονιδης χαλια παιδιά, ειχα ενα φιλο που έκοβε γύρο κ μου ελεγε οτι έβγαζε σπυράκια στα χέρια από το κρέας, μετα π.χ ειχε παει στο Μαρκης στη δελφων κ ηταν αρκετά καλύτερα (αν κ εκει δεν λεει πολλα)!
Ο Μακης ειναι γείτονας κ εχει αυτό που ξερουν ολοι, μεγαλη κατανάλωση, μεγάλες μερίδες (αλλα κ πολυ λάδι στο γυρο)! Εγω προσωπικά προτιμάω γυρο κοτόπουλο!
Τα γοριλακια σε σουβλάκια κορυφή λέμε, κανονικά, κοτόπουλο, ΟΛΑ!
Προσωπικά με αρέσει κ το Grill Room (παλιός Stauros Grill)
Posts προς Θεσσαλονικείς