-
Αυτό το F16 εννοούσε ο χαζός, ε;
-
είδα ακόμη μια σήμερα
στην ΠΑΘΕ στο ρεύμα για Θεσσαλονίκη ανάμεσα στον κόμβο της Σίνδου κ της Εγνατίας οδού. Λίγο πριν απο τον Γαλλικό ποταμό.
έξω απο το σπίτι μου πάντως ακόμη να βάλουν
θα κάνω κόντρες μέσα στην αυλή μου -
Το γάμησαν και ψόφησε!
Μπορεί κι ένα ταξίδι στη Θεσ/νκη να κοστίζει όσο ένα στο Ντουμπάι, πλέονΖητείται εθελοντής να δοκιμάσει αν δουλεύει το κόλπο με τη λακ στις πινακίδες
-
Παντως αυτο που συζητουσα με τον Ντινο, ειναι πως για τις καμερες υπάρχει τεχνική να πγαινουμε ολοι γρήγορα χωρις να μπορει να μας φωτογραφησει την πινακιδα.
Απλα θα πρεπει ολοι να πηγαινουμε bumper to bumper Σιγουρα δύσκολη τεχνική, αλλά τι διαολο... δεν μας λένε 'χεραδες' τυχαια
-
Με ποιόν Ντίνο το συζητούσες;
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Παντως αυτο που συζητουσα με τον Ντινο, ειναι πως για τις καμερες υπάρχει τεχνική να πγαινουμε ολοι γρήγορα χωρις να μπορει να μας φωτογραφησει την πινακιδα.Απλα θα πρεπει ολοι να πηγαινουμε bumper to bumper Σιγουρα δύσκολη τεχνική, αλλά τι διαολο... δεν μας λένε 'χεραδες' τυχαια
Ποιος θα ειναι ο τελευταιος;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Παντως αυτο που συζητουσα με τον Ντινο, ειναι πως για τις καμερες υπάρχει τεχνική να πγαινουμε ολοι γρήγορα χωρις να μπορει να μας φωτογραφησει την πινακιδα.
Απλα θα πρεπει ολοι να πηγαινουμε bumper to bumper Σιγουρα δύσκολη τεχνική, αλλά τι διαολο... δεν μας λένε 'χεραδες' τυχαια
Ποιος θα ειναι ο τελευταιος;
Χμμμ, θα έχουμε κλήρωση στην οποια καθε φορα θα συμμετεχουν αποκλειστικα ο Ποπολαρος με τον Adis4gr..... Δικαια πραγματα....
-
ελπιζω να συνεχισω την οδηγικη καριερα χωρις κληση τροχαιας... αν και ετσι οπως παμε μαλλον δυσκολο το κοβω...
-
βάλτε γνωστούς κ ότι μέσο έχετε να μάθουμε τεκμηριωμένα ..
- πότε θα αρχίσουν να χρησιμοποιούνται
- σε τι όριο θα είναι ρυθμισμένες
90 100 110 ως μέση ταχύτητα για 15 χιλιόμετρα περιφερειακού που κάνω κάθε μέρα Χ 2 φορές
έχουν διαφορά 1 λεπτό περίπου ανά 10 χιλιόμετρα...μικρή διαφορά....μεν
αλλά τελείως σπαστικό το γεγονός ότι δεν μπορείς να επιταχύνεις για να αποφύγεις αργούς κ επικίνδυνους...υγ αυτή η υποκρίσία κ καλά για την ασφάλειά μας μου τη σπάει βάλτε κάμερες σε σχολεία κ φανάρια κ γράψτε ώσπου να καλύψετε όλο το έλλειμα του κράτους.
σίγουρα θα βγουν κάποιοι επικίνδυνοι οδηγοί εκτός κυκλοφορίας κ κάποιοιο άλλοι ίσως συμμορφωθούν.... -
Η ακριβής θέση εκτέλεσης των εργασιών (τοποθετησης καμερων) είναι η ακόλουθη:
Προς Θεσσαλονίκη (εθνική οδός Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών): 1 χλμ. πριν τον Κ12. Λωρίδα Κατάληψης: Αριστερή + Δεξιά.
Κ12 (επί της γέφυρας): 21+100 χλμ.
Προς Δυτικά: 19+900 (Πυλαία). Λωρίδα Κατάληψης: Αριστερή + Δεξιά.
Προς Δυτικά: 19+800 (Πυλαία). Λωρίδα Κατάληψης: Δεξιά.
Προς Ανατολικά: 18+650 (Κ11). Λωρίδα Κατάληψης: Δεξιά.
Προς Δυτικά: 17+400 (Γένεσις). Λωρίδα Κατάληψης: Αριστερή + Δεξιά.
Προς Δυτικά: 16+600 (Τούνελ). Λωρίδα Κατάληψης: Δεξιά.
Προς Ανατολικά: 16+000 (Κ10). Λωρίδα Κατάληψης: Δεξιά.
Κ9 (επί της γέφυρας): 14+900.
Κ8 (επί της γέφυρας): 14+400.
Προς Ανατολικά: 13+300 (Ζωολογικός Κήπος). Λωρίδα Κατάληψης: Δεξιά.
Προς Ανατολικά: 12+600 (Κ7). Λωρίδα Κατάληψης: Δεξιά.
Προς Δυτικά: 12+200 (Κ7). Λωρίδα Κατάληψης: Δεξιά.
Προς Ανατολικά: 10+300 (Κ6). Λωρίδα Κατάληψης: Δεξιά.
Προς Δυτικά: 9+800 (Κ6). Λωρίδα Κατάληψης: Αριστερή + Δεξιά.
Προς Ανατολικά: 9+700 (Κ6). Λωρίδα Κατάληψης: Δεξιά.
Προς Ανατολικά: 8+950 (ΓΣΝ 424). Λωρίδα Κατάληψης: Δεξιά.
Προς Ανατολικά: 8+400 (Κ5). Λωρίδα Κατάληψης: Αριστερή + Δεξιά.
Προς Ανατολικά: 6+750 (Carrefour). Λωρίδα Κατάληψης: Δεξιά.
Προς Μουδανιά (εθνική οδός Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών): Πριν τον Κ12. Λωρίδα Κατάληψης: Δεξιά.Τα εργα προβλεπεται να τελειωνουν τελος Οκτωβρη οποτε μεχρι τοτε, οτι φαμε οτι πιουμε κι οτι αρπαξει ο κωλος μας! Ο διευθυντης τροχαιας Θεσσαλονικης επισημανε οτι περα απο την παρακολουθηση της κυκλοφοριας, οι καμερες θα καταγραφουν παραβιασεις οριου ταχυτητας και ακολουθως θα αποστελεται ραβασακι στον ιδιοκτητη του οχηματος, ο οποιος θα κατονομαζει τον οδηγο του οχηματος την συγκεκριμενη μερα + ωρα, προκειμενου να του παρουν το σκαλπ. Προβλεπω οικογενειακα δραματα με αποκληρωμενους γιους κτλ. Αλλα και συζυγους που θελουν να γλιτωσουν το αυτοκινητακι τους απο την συζυγο να της φορτωνουν κλησεις για να χασει το διπλωμα....
Εχει να πεσει πολυ καρφωμα...
-
Μηπως να φτιαχναμε ενα χαρτη?
Η εστω να διναμε καποια σημεια 'κλειδια', πχ πριν το Πρακτικερ κτλ -
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Αλήθεια, είχα ακούσει ότι η gatso μπορεί να στοχεύσει μόνο σε μία λωρίδα, οπότε στοχεύει στην αριστερή... Ισχύει;;;
Γι' αυτό ξέρει κανείς τίποτα;;;
Σήμερα είδα και άλλη μία κάμερα ακριβώς μόλις αρχίζει η κατηφόρα του Δερβενίου, στο ρεύμα προς Καβάλα... Το όριο είναι 90, παρότι εκεί είναι η Εγνατία οδός (που σαν αυτοκινητόδρομος ταχείας κυκλοφορίας θα έπρεπε να είναι 130...)
Προτείνω τη δημιουρία ειδικής ομάδας καταστροφών - ταχείας αντίδρασης που θα σαμποτάρει τις gatso όπου βρίσκονται... Μόλις αυτοί τις φτιάχνουν, εμείς θα τις χαλάμε...
-
Παρακολούθηση κυκλοφορίας με Γκάτσο....
Ας πεί κάποιος στον κύριο διευθυντή οτι δεν είμαστε τόοοοσο μαλάκες... -
3 ακόμη καινούργιες είδα σήμερα
1.κομβος ΠΑΘΕ-Εγανατία Οδος (στο καλοχώρι).στο ρεύμα Θεσσαλονίκη->Αθήνα ακριβώς στον κόμβο
2.κόμβος ΠΑΘΕ-Θεσσαλονίκης-Εδέσσης. εκεί που ξεκινά ο κόμβος όπως έρχεσαι απο Θεσσαλονίκη για Ευζώνους
3.στον ίδιο κόμβο, ακριβώς απέναντι για το αντίθετο ρεύμα -
καλά, γεννούν?
-
ποιος ειναι ο προμηθευτης αυτων των καμερων?
-
Απο Αγ. Βασιλειο μεχρι Ν. Μαδυτο σημερα μετρησα 4 καινουριες καμερες. Την Δευτερα δεν ειχα δει ουτε μία. Η δεν υπηρχαν ή ........ Smile.....
-
Πράγματι μπήκαν δύο καινούργιες κάμερες στην Ε.Ο πριν την Σίνδο, μία σε κάθε ρεύμα κυκλοφορίας. Δε ξέρω πόσο είναι το όριο εκεί, πιστεύω πάντως πως στην περίπτωση που δε κάνει ταρζανιές κάποιος, δε θα αντιμετωπίσει τίποτα. Δε νομίζω να γράφουν για ταχύτητες κάτω από 130Kmh. Δε θεωρώ κακό τις κάμερες (αν φυσικά αφήνουν κάποιο περιθώριο 'παρανομίας'), παρόλα αυτά στους δρόμους βλέπω κάθε μέρα πολύ πιο επικίνδυνες καταστάσεις από την υπερβολική ταχύτητα. Απαιτείται καλύτερη αστυνόμευση γενικά, και όχι απλά να μπούνε 10 κάμερες που θα λειτουργήσουν για 6 μήνες, ίσα ίσα μέχρι να βγάλουν τα έξοδα τους! Η τάξη δεν επιβάλλεται με κάμερες.
-
Ο χρήστης Johnny_S έγραψε:
Απο Αγ. Βασιλειο μεχρι Ν. Μαδυτο σημερα μετρησα 4 καινουριες καμερες. Την Δευτερα δεν ειχα δει ουτε μία. Η δεν υπηρχαν ή ........ Smile.....Στη παλιά εθνική εννοείς, έτσι;
Οι @#$#%@^κάμερες -τουλάχιστον στο περιφερειακό- δεν θα καταγράφουν τη πραγματικά επικίνδυνη οδήγηση. Απόψε κατά τις 8:30, ρεύμα προς δυτικά, λίγο πριν την είσοδο του τούνελ: είμαι στη μεσαία με ~80 ακολουθώντας τη ροή. Ξαφνικά ακούω έντονο στρίγκλισμα ελαστικων πίσω και αριστερά μου (στα λίγα ms μέχρι να εντοπίσω ακριβώς τη προέλευση του ήχου έφαγα μια απερίγραπτη φρίκη! ) Γυρίζω το κεφάλι αριστερά και βλέπω ένα άσπρο Clio Mk1 να κατευθύνεται μπλοκαρισμένο προς το προπορευόμενο του Corsa (αν δεν κάνω λάθος)! Τελικά το σώζει φτάνοντας μισό μέτρο από τον προφυλακτήρα του άλλου. Μέσα στο τούνελ λούφαξε λίγο, με το που βγήκε όμως προς την κατηφόρα δώστου πάλι το γκάζι και να πηγαίνει ξανά το Corsa προφυλακτήρες...
Επειδή έπειτα είχα φαντασιώσεις ότι θρυματίζω το κρανίο του ζώου με μια βαριοπούλα, μπορεί να βρεθεί μια κάμερα που να σταματάει αυτούς ακριβώς τους κινούμενους χάρους;
-
Χτες κινούμαι στην Θ.Σοφούλη, και συνεχίζω προς το 'Παλατάκι' με καμιά 70 χαω.
Μου κάνει χαροτική προσπέραση Punto GT με όλα τα 'κομφόρ' (αεροτομές, μαύρα φώτα, μπουρί κλπ) και εξαφανίζεται από το οπτικό μου πεδίο (έχει στροφή μετά από λίγο).Παίρνω κι εγώ τη στροφή και μερικά μέτρα παρακάτω βλέπω τον π@π@ρα να έχει κάνει τετ-α-κε, να έχει μέινει κάθετα στη μέση του δρόμου και να μυρίζει λάστιχο. Πως του έφυγε εκεί ρε γμτ;
Φρένα φρένα φρένα, μαζί με αλάρμ για τον απο πίσω, που πλησίαζε επικίνδυνα και βλέπω τον (18άρη-19άρη) οδηγό του Punto να έχει λιώσει στα γέλια μέσα στο σταματημένο του αμάξι. Μετά από 5' έβαλε 1η και έφυγε γ@μιώντας.
Ό,τι να 'ναι
Posts προς Θεσσαλονικείς