-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Τι γινεται ρε σεις τους επιασε ολους ορεξη για παπουτσια.Και ενος φιλου μου που τα αφηνει εξω απο το δωματιο του στην φοιτητικη εστια του τα πηραν.Νταξ.... το θεωρω φυσιολογικο! Και γω θα τα επερνα και θα του τα πετουσα... Δεν εχουν καμια δουλεια εξω στον διαδρομο...
-
Ναι και γω φυσιολογικο το θεωρω αν και εγινε μετα απο τοσον καιρο.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Τι γινεται ρε σεις τους επιασε ολους ορεξη για παπουτσια.Και ενος φιλου μου που τα αφηνει εξω απο το δωματιο του στην φοιτητικη εστια του τα πηραν.Καλά, αυτός πήγαινε γυρεύοντας. Ας έβαζε τουλάχιστον πάνω τους ένα ταμπελάκι 'Don't bother, έχω μύκητες'
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μερικές ιδέες για ραντάρ: στα εσάκια, στην αναβαση του φιλιππειου, στην διαδρομή για κεραίες και στο Μηδέν-Τρίλοφος.
Θα μετράνε apex speed;
Πλευρικά g.
Εγώ έχω περάσει με ένα εννέα μηδέν από εκεί. Πλέον το 'ρεκόρ γύρου' μέχρι τη Καλλικράτεια δεν καταρρίπτεται, ούτε καν το πλησιάζεις.
Πάντως αναρωτιέμαι σε τι ταχύτητες είναι ρυθμισμένες να τραβάνε. Θεωρητικά πρέπει να είναι σύμφωνα με το 85th percentile της κίνησης, επειδή όμως εδώ είναι η χώρα των θαυμάτων μπορεί να είναι λχ. στα +5 από το όριο. Οπότε έχουμε 2*40/2= 40€ κάθε μέρα πάνε-έλα...
Kάτι μοναχικά βράδια χτυπάω τα ίδια σε εκείνο το σημείο αν είμαι ολομόναχος... Και μετά φρεναααααα (αν προλάβω) για να βγω για Μεσημέρι.
Αν μπει στο +5 (δλδ 115) θα γίνει της πουτάνας... Πάνω από 125-130 θα έλεγα εγώ. Ακόμα δεν δουλεύουν πάντως.
-
Είναι στάνταρ ότι όλες αυτές οι κάμερες μπαίνουν για κλήσεις???
Γιατί άκουγα προχτές στην τηλεόραση τον διευθυντή της Τροχαίας και τον Περιφερειάρχη να λένε πως θα μπουν παντού κάμερες στον περιφερειακό μαζί με μεγάλες οθόνες για ελεγχο της ροής της κίνησης και όχι για κλήσεισ, που ακόμα από την Μουδανιών θα ενημερώνουν για μποτιλιαρίσματα ή ατυχήματα για να μην μπαίνεις περιφερειακό ή αν είσαι μέσα να βγένεις στην πρώτη δυνατή έξοδο...
-
Και να γίνεται χαμός και στις εξόδους
-
Μακάρι οι κάμερες να είναι μόνο για έλεγχο κυκλοφορίας, διαφορετικά τον επόμενο μήνα που θα ανέβω Θεσ/νίκη με βλέπω ως πρόβατο προς σφαγή.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Μακάρι οι κάμερες να είναι μόνο για έλεγχο κυκλοφορίας, διαφορετικά τον επόμενο μήνα που θα ανέβω Θεσ/νίκη με βλέπω ως πρόβατο προς σφαγή.Αμ, εγώ που τον κάνω το δρόμο κάθε μέρα πήγαιν' έλα;;; (όπως και πολλοί άλλοι...)
Απλά, το όριο είναι ηλίθιο και οι οδηγοί είναι κατά 99% ακόμα πιο ηλίθιοι...
Αλήθεια, είχα ακούσει ότι η gatso μπορεί να στοχεύσει μόνο σε μία λωρίδα, οπότε στοχεύει στην αριστερή... Ισχύει;;;
-
Κάμερες ταχύτητας είναι αυτές 100%, για ελέγχου κυκλοφορίας κλπ αρκούν CCTV's.
Τον πούλο παίδες, από δω και μπρος παραδίδω το δίπλωμα, βγάζω αγωνιστική λισάνς για Σέρρες, και αναλαμβάνουν οι φίλοι μου να με μετακινούν. -
Έλα ρε φίλε μην ανησυχείς εμείς ούτως ή άλλως με τα χρέπια μας όσο και να τα πατούσαμε δεν πολυκουνιόντουσαν οι έχοντες σφαιράτα αυτοκίνητα θα τραβήξουν μεγάλο ζόρι. Άρα τα μέτρα είναι φιλολαϊκά λολλλ
-
Πέρα από την πλάκα, στα μέρη που τις βάλανε, ακόμα και με το 304 έχω πρόβλημα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πλευρικά g.
Πάρε ένα Vbox!
Γιατί άκουγα προχτές στην τηλεόραση τον διευθυντή της Τροχαίας και τον Περιφερειάρχη να λένε πως θα μπουν παντού κάμερες στον περιφερειακό μαζί με μεγάλες οθόνες για ελεγχο της ροής της κίνησης και όχι για κλήσεισ, που ακόμα από την Μουδανιών θα ενημερώνουν για μποτιλιαρίσματα ή ατυχήματα για να μην μπαίνεις περιφερειακό ή αν είσαι μέσα να βγένεις στην πρώτη δυνατή έξοδο...
Οι κάμερες που βρίσκονται πάνω σε ψηλούς στύλους (όπως λχ. στο ρεύμα προς δυτικά, πριν την είσοδο του τούνελ) είναι τέτοιες. Οι καινούριες που έβαλαν όπως η παρακάτω είναι φωτοραντάρ.
ΥΓ.1: Κάτι βάζουν σήμερα στο διάζωμα, στο ύψος της εξόδου για Κωνσταντινουπολίτικα. Μαντεύω τι!
ΥΓ.2: Σε τέτοιες περιπτώσεις τι συμβαίνει;
-
Και για οποιους δεν το εχουν υποψιν τους εδω η πληροφορια για αυτον που ανακαληψε και πρωτοκατασκευασε τις καμερες κον Γκατσονιδη τεως οδηγο αγωνων... αλλα και κατασκευαστη αυτοκινητων!!!!! γυρω στο 1950 καπου στην Ολλανδια... Οχι οτι θα αργουσαν να τις φτιαξουν καποιοι αλλοι δλδ. αλλα μαλλον απο τυχη του ανεθεσαν αυτη τη δουλεια καποια στιγμη... και αυτος το πατενταρησε μετα.....
http://en.wikipedia.org/w/index.php?tit ... =221753243' target='_blank
-
Θα βάλουν και driftbox στην είσοδο προς περιφερειακό από κωνσταντινουπολίτικα, ρεύμα προς δυτικά;
Δες εδώ για τις πολλαπλές: http://en.wikipedia.org/wiki/Gatso
-
Υπάρχει και η θετική πλευρά του πράγματος...με ταχύτητα 90 χαω θα κάνουμε ζούπερ οικονομία στα καύσιμα και θα γεμίζει η τρύπια τσέπη μας
-
Ποια ειναι η ανωτερη ταχυτητα που πιανουν αυτα τα ρανταρ;
Ειχα ακουσει πριν καιρο για μεχρι 240,αλλα ισχυει;
Αν ειναι ετσι λεω να το δοκιμασω,αλλα φοβαμαι το ποσο μπορει να κλεβει το ταχυμετρο... -
Ο χρήστης moysatos έγραψε:
Ποια ειναι η ανωτερη ταχυτητα που πιανουν αυτα τα ρανταρ; -
Ο χρήστης moysatos έγραψε:
Αν ειναι ετσι λεω να το δοκιμασω,αλλα φοβαμαι το ποσο μπορει να κλεβει το ταχυμετρο...Μην χαιρεσε... και F16 ποιανουν...
-
Μωρέ και να χαιρόμασταν πόσοι ποιάνουν πάνω από 240 πραγματικά χλμ
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Αν ειναι ετσι λεω να το δοκιμασω,αλλα φοβαμαι το ποσο μπορει να κλεβει το ταχυμετρο...Μην χαιρεσε... και F16 ποιανουν...
αει βγαλε συμπερασμα ετσι οπως το γραψες...
240 ε?χμ....
Posts προς Θεσσαλονικείς