-
Ο χρήστης vasvo έγραψε:
τι μαλακια εγραψες τωρα;
Προσπαθώ να σταθώ αλληλέγγυος....
Γιατί υπάρχει πινακίδα για έξοδο στην ΑΟ προς Θεσ/νίκη; Για μπραχάμι, μαρκόπουλο, λειβαδιά, λαμία έχει, για Θεσ/νίκη μια και κρυμμένη. Καλύτερα άστο και μην παίζεις με πράγματα που δεν ξέρεις
Βοήθησέ με λίγο, θέλεις να πεις πως υπάρχει κάποια συνομωσία, να κρύψουν την Θεσσαλονίκη από τους Αθηναίους πολίτες, ώστε να μην έρχονται;
Αν είναι έτσι, αυτό είναι τραγικό! Να κρατούν την ομορφιά της κρυφή! Μας έχουν κλεισμένους εδώ μέσα, στην τσιμεντούπολη και μας κρύβουν τον δρόμο!
Πολύ σημαντικές πληροφορίες αυτές, θα ήθελα να με κατατοπίσεις περαιτέρω! -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
τι μαλακια εγραψες τωρα;
Προσπαθώ να σταθώ αλληλέγγυος....
Γιατί υπάρχει πινακίδα για έξοδο στην ΑΟ προς Θεσ/νίκη; Για μπραχάμι, μαρκόπουλο, λειβαδιά, λαμία έχει, για Θεσ/νίκη μια και κρυμμένη. Καλύτερα άστο και μην παίζεις με πράγματα που δεν ξέρεις
Βοήθησέ με λίγο, θέλεις να πεις πως υπάρχει κάποια συνομωσία, να κρύψουν την Θεσσαλονίκη από τους Αθηναίους πολίτες, ώστε να μην έρχονται;
Αν είναι έτσι, αυτό είναι τραγικό! Να κρατούν την ομορφιά της κρυφή! Μας έχουν κλεισμένους εδώ μέσα, στην τσιμεντούπολη και μας κρύβουν τον δρόμο!
Πολύ σημαντικές πληροφορίες αυτές, θα ήθελα να με κατατοπίσεις περαιτέρω!σας έχει πειράξει πολύ το καυσαέριο;
Ή η ζέστη... για ηρεμήστε To θέμα καθαρίστηκε... [Mod]
-
Παιδιά,
που παίζει καλό καζαν ντιπί στην δυτική Θεσσαλονίκη;
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Η Χαλκιδικη ειναι μια χαρά προορισμός και άριστος κιολας... απλά χρειάζεται να ξέρει κανεις τι ωρες να ξεκινησει και τι ωρες να επιστρέψει, αλλα και σε ποιο μέρος να παει.Once u master the timing, εισαι αρχοντας...
Απόλυτα σωστό αυτό. Και εγώ όσες φορές το κάνω (πήγαινε-έλα για ένα Σ/Κ) μόνος ή με άτομο που μπορώ να επιβάλω τα ωράρια μου, ξεκινάω νωρίς και επιστρέφω νωρίς, γλιτώνοντας και το πήξιμο στην διαδρομή και αυτό στην παραλία.
Το θέμα είναι όταν θέλεις να πας παρέα και ο άλλος δε γουστάρει να σηκωθεί 7 η ώρα το Σ/Κ λες και είναι καθημερινή και ξυπνάει για τη δουλειά του. Τέτοιες εξορμήσεις βέβαια τις αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι. -
όντως παράλογο να μην γουστάρει ο άλλος να ξυπνήσει από τις 7 το σκ
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
όντως παράλογο να μην γουστάρει ο άλλος να ξυπνήσει από τις 7 το σκκοιτα επειδη δημοκρατια εχουμε... αν δεν θελει να ξυπνησει 7-8... μπορει να ξυπνησει 10, αλλα:
- θα οδηγησει αυτός/αυτή
- τα 2/3 καυσίμων θα ναι δικα του/της
-
δεν κινήθηκα κυριακή για επιστροφή από χαλκιδικη τα τελευταία 4-5 χρόνια αλλά τουλάχιστον φέτος το να πας χαλκιδικη οποιαδήποτε ώρα και μέρα νομίζω είναι απροβλημάτιστο...οπότε μένει το τσίμπ@υκι της επιστροφής
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
δεν κινήθηκα κυριακή για επιστροφή από χαλκιδικη τα τελευταία 4-5 χρόνια αλλά τουλάχιστον φέτος το να πας χαλκιδικη οποιαδήποτε ώρα και μέρα νομίζω είναι απροβλημάτιστο...οπότε μένει το τσίμπ@υκι της επιστροφήςYeah, sure. http://www.karfitsa.gr/2014/08/09/opoy- ... ssaloniki/
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
δεν κινήθηκα κυριακή για επιστροφή από χαλκιδικη τα τελευταία 4-5 χρόνια αλλά τουλάχιστον φέτος το να πας χαλκιδικη οποιαδήποτε ώρα και μέρα νομίζω είναι απροβλημάτιστο...οπότε μένει το τσίμπ@υκι της επιστροφής
Yeah, sure. http://www.karfitsa.gr/2014/08/09/opoy- ... ssaloniki/
γενικά καμία σχέση με τα καλά χρόνια, ούτε καν με τα 2-3 προηγούμενα...το λινκ που έβαλες έχει έναν ωραίο τίτλο και δε γράφει τπτ συναρπαστικό, κάτι σάββατα πρωί πριν 4-5 χρόνια ήθελα 15-20 λεπτά για να φτάσω στο καρφουρ από τουμπα...τώρα ρίχνεις και ένα τελικιασμα
κυριακή απόγευμα όταν γυρνάνε οικογενειες με παιδάκια, σκυλάκια, γατάκια και παππουδαριό ήταν, είναι και θα είναι πρόβλημα -
Το θαυμαζα κ εγω το μποτιλιαρισμα, καθως κ τις μηχανές που κινουνταν με 40 50 χλμ συν της ταχυτητας αναμεσα στα δυο λωρίδια. Προγραμματισμενα πηγαινα κ εγω προς χαλκιδική.
Vice περασα κ απο τον ανασα. Τοσες φορές εκεί του ειπα καο με σε έδειξε στη φώτο. Μεγαλειο η βουνισια δροσιά
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Το θαυμαζα κ εγω το μποτιλιαρισμα, καθως κ τις μηχανές που κινουνταν με 40 50 χλμ συν της ταχυτητας αναμεσα στα δυο λωρίδια. Προγραμματισμενα πηγαινα κ εγω προς χαλκιδική.Vice περασα κ απο τον ανασα. Τοσες φορές εκεί του ειπα καο με σε έδειξε στη φώτο. Μεγαλειο η βουνισια δροσιά
θα κινηθω αυτες τις μερες Γρεβενα....αλλα ακομη και απο το χωριο που θα ειμαι θελει 2+ ωρες μεχρι εκει και παρ' ολη την επιθυμια μου να παω, θα ακουσω πολλη γρινια απ την οικογενεια....
παντως φετος λογω βροχων τα βουνα εχουν γινει ζουγκλα.....
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
κυριακή απόγευμα όταν γυρνάνε οικογενειες με παιδάκια, σκυλάκια, γατάκια και παππουδαριό ήταν, είναι και θα είναι πρόβλημαΜέχρι και πριν την τελευταία βδομάδα Ιουλίου που δεν πήγαιναν κι έρχονταν όλοι, αν έφευγες νωρίς το απόγευμα ή αργά βράδυ δεν έκανες 2+ ώρες για να γυρίσεις. Τώρα ότι ώρα και να πας, ότι ώρα και να γυρίσεις παντού έχει κίνηση!
Μέσα στο πρώτο πόδι θες στην καλύτερη 45-50 λεπτά για να φτάσεις τέρμα κάτω ειδικά αν κινείσαι απ την μεριά καλλιθέα κρυοπηγή κτλ. Ίσως απ την άλλη να είναι λίγο καλύτερα. Αλλά και που πλησιάζεις προς τα εδώ από καλλικράτεια και μετά πίκρα είναι.
Στο δεύτερο δε αυτό το φανάρι στην Νικήτη μα από μουδανίων να πας μα από πολύγυρο να πας δεν το γλυτώνεις!Γενικά είμαι της άποψης πως αυτό το 15ήμερο αυγούστου είτε μένεις εκεί είτε δεν πας καθόλου. Το πέρα-δώθε δεν παλεύεται
-
Στο σκαμνί ξανά ο Παπαγεωργόπουλος. Παραπέμπεται για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος
http://news247.gr/eidiseis/sto_skamni_k ... 69706.html
-
εγω παντως οταν παω χαλκιδικη στο δευτερο ποδι προτιμώ να κάνω μεγαλύτερη διαδρομη αλλα φτανω πολυ πιο γρηγορα. π.χ. για πλατανιτσι, παω απο απολλωνια, αρναια, μεγαλη παναγια,μεταγγιτσι,αγιο νικολαο κτλ η οποια ειναι μονο 10 χλμ παραπανω εαν πηγαινα απο θερμη,πολυγυρο κτλ αλλα πολυ πιο γρηγορη. (μενω δυτικα)
σε πρωινα σ/κ (11-12) έχω φτάσει μέχρι και 30 λεπτά νωρίτερα απο φίλο που πήγε απο πολύγυρο και μέχρι και 1 ωρα απο φίλο που πήγε απο μουδανιά.
επιστροφη κυριακη τον αυγουστο (περσι) με αναχωρηση στις 19:00 απο σαρτη άφιξη θεσσαλονικη 21:05 (με επιασε η κινηση στον επαρχιακο δρομο απο καβαλα μολις βγηκα στην απολλωνια). φιλος που προτιμησε να παει απο πολυγυρο έφτασε σπίτι στις 22:20!!!!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Παίζει να είναι ο τέταρτος χρόνος που δεν διορθώνουν τη συγκεκριμένη λακούβα.Διόρθωση: λάθος λακούβα έλεγα, καμιά 30 μέτρα απόσταση
Φανάρι της Νικήτης: περνιέται και από πάνου και από κάτου αν έχετε λίγο το νου σας, εγώ δεν τον είχα 2 στις 3 φορές που πέρασα φέτος και έκανα ένα δεκαλεπτάκι-τέταρτο-εικοσάλεπτο στο σημείο. Γιατί δεν είμαι μόνο, φοράω και περικεφαλαία. Φέτος νομίζω ότι φάνηκε ότι λείπει ο τροχαίος, παλιά το πράσινο του επαρχιακού κρατούσε σαφώς περισσότερο. Τώρα 2 να καθυστερήσουν, το έχασες.
@piiiiiii
Για καζάν ντιπί θα ψάξεις ένα εργαστήρι στη Λητή που προμηθεύει την πλειοψηφία της πόλης. Με το αρμενοβίλ τι θα κάνουμε που είναι στην Περαία; Τα άλλα 2 εργαστήρια δεν τα ξέρω -
τι ειπες τωρα ρε τεραστιε.....αρμενοβιλ....!!!!!!!!!
στο τριτο φωνηεν κολλαει η γλωσσα απ τα σαλια..... -
http://www.enikos.gr/society/256307,Dwr ... onikh.html
Ο ροζουλης επιτελους θα μπορει να εχει και ιντερνετς πέρα απο το σπιτι του... γιατι... 'wifi εχει παντου'
#antonisfreewifi
-
,
Φανάρι της Νικήτης: περνιέται και από πάνου και από κάτου αν έχετε λίγο το νου σας, εγώ δεν τον είχα 2 στις 3 φορές που πέρασα φέτος και έκανα ένα δεκαλεπτάκι-τέταρτο-εικοσάλεπτο στο σημείο. Γιατί δεν είμαι μόνο, φοράω και περικεφαλαία. Φέτος νομίζω ότι φάνηκε ότι λείπει ο τροχαίος, παλιά το πράσινο του επαρχιακού κρατούσε σαφώς περισσότερο. Τώρα 2 να καθυστερήσουν, το έχασες.εαν πηγαινεις απο την πισω μερια του δευτερου ποδιου, συμφερει να στριψεις απο μεταμορφωση προς μεταγγιτσι και να βγεις αγιο νικολαο. Οταν εχει υπερβολικη κινηση το μποτιλιαρισμα ξεκιναει αρκετα πριν την νικητη (εχω πετυχει και 100 μετρα μετα την μεταμορφωση)
Ο πανω δρομος ειναι και στριφτερος χωρις κίνηση για οποιον έχει 'ορέξεις'
-
υπάρχει κ το πέρασμα από Μεταμόρφωση - Νικήτη - Καστρί, όλο παραλιακές, για τους άτυχους που πρέπει να υποστούν την ταλαιπώρια. Ακόμα και από την Ανατολική πλευρά να θες να πας, συμφέρει
-
Παίζει να είναι ο τέταρτος χρόνος που δεν διορθώνουν τη συγκεκριμένη λακούβα.Μάρβελ δε μίρακωλ:
με κόστος το...
Posts προς Θεσσαλονικείς