-
No mercy, no mercy, αλλά δυο μέρες τώρα νέκρωσε το topic!
-
http://www.seleo.gr/thessalonikh/137086 ... -ependytes
Πόσο καλύτερο θα ήταν να γκρεμιστεί το σαβούρι και να γίνει ενα ωραίο πάρκο εκεί.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
http://www.seleo.gr/thessalonikh/137086-karavan-sarai-to-mythiko-ktirio-tis-thessalonikis-pou-theloun-na-agorasoun-toyrkoi-ependytesΠόσο καλύτερο θα ήταν να γκρεμιστεί το σαβούρι και να γίνει ενα ωραίο πάρκο εκεί.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
No mercy, no mercy, αλλά δυο μέρες τώρα νέκρωσε το topic!Νέκρωσε γιατί το οδήγησε εκεί ο φαύλος καπιταλισμός και εγώ θα προτιμούσα να ήταν όχι μόνο δημόσια συζήτηση αλλά να υπάρχει κυριαρχία του λαού.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Νέκρωσε γιατί το οδήγησε εκεί ο φαύλος καπιταλισμός και εγώ θα προτιμούσα να ήταν όχι μόνο δημόσια συζήτηση αλλά να υπάρχει κυριαρχία του λαού.
Αυτή η κυριαρχία του λαού όμως είναι υπόλογη γιατί δεν επέτρεψε στην πραγματική λαϊκή κυριαρχία να βάλει φρένο στον καπιταλισμό και να μην του δώσει τα φόντα ώστε να νεκρώνει ανεξέλεγκτα τα ζωντανά τόπικ.
-
Πω...ανατολικοι δεν την παλευετε καθολου.
Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Νότιοι είμαστε κύριε!!!
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Νέκρωσε γιατί το οδήγησε εκεί ο φαύλος καπιταλισμός και εγώ θα προτιμούσα να ήταν όχι μόνο δημόσια συζήτηση αλλά να υπάρχει κυριαρχία του λαού.
Αυτή η κυριαρχία του λαού όμως είναι υπόλογη γιατί δεν επέτρεψε στην πραγματική λαϊκή κυριαρχία να βάλει φρένο στον καπιταλισμό και να μην του δώσει τα φόντα ώστε να νεκρώνει ανεξέλεγκτα τα ζωντανά τόπικ.
τα θεμελια του καθε συστηματος και το πόσο μπορει να αντεξει φαινεται οταν ερχεται η εκφυλιση των ανθρωπων που μετεχουν του μοντελου, ειτε καπιταλιστικου, ειτε κομμουνιστικου...
-
Τελικώς, ανατολικά η πόλη βρίθει κρυπτοκομουνιστάς......
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
Τελικώς, ανατολικά η πόλη βρίθει κρυπτοκομουνιστάς......Η Αλέκα μοιαζει καπιταλιστικο γουρουνι μπροστα τους μάλιστα...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Η Αλέκα μοιαζει καπιταλιστικο γουρουνι μπροστα τους μάλιστα...iPhone έχει, 2 κόρες με υποτροφία στις ΗΠΑ έχει, περιουσιακά εκτός του ονόματός της έχει, σε καλό δρόμο είναι
-
Ξέρει κανένας κάποιον που να αγοράζει ευρωπαλέτες(κατα προτίμηση δυτική θεσσαλονίκη);
Εχω δύο και θέλω να τις δώσω. -
Ο χρήστης Jorge_greek έγραψε:
Η Αλέκα μοιαζει καπιταλιστικο γουρουνι μπροστα τους μάλιστα...
iPhone έχει, 2 κόρες με υποτροφία στις ΗΠΑ έχει, περιουσιακά εκτός του ονόματός της έχει, σε καλό δρόμο είναι
1 κόρη έχει. Την Βασιλεία Πσπαρηγα.
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Ούτε το σωστό επίθετο δεν της έδωσε το κομμουνι
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
-
KIRF Παπαρήγα;
-
Ο χρήστης piii έγραψε:
Ξέρει κανένας κάποιον που να αγοράζει ευρωπαλέτες(κατα προτίμηση δυτική θεσσαλονίκη);
Εχω δύο και θέλω να τις δώσω.http://ksilopaleta.gr/contacts/
Αλλά κανένα δίευρω τη μία το πολύ να τις δώσεις. Μπορεί να μην ασχοληθούν καν για 2 τεμάχια...
ΥΓ: Οι λοιποί φακελώνεστε για όταν έρθει εκείνη η ώρα. Δεν ξεχνάμε...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
[ΥΓ: Οι λοιποί φακελώνεστε για όταν έρθει εκείνη η ώρα. Δεν ξεχνάμε...
AK να βαλεις στο ψευδωνυμο, μη ξεχασεις...
δημοκρατικα πραματα βλεπω
-
Υπάρχουν δημόσιες βρύσες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης?
-
Ο χρήστης kostakis έγραψε:
Υπάρχουν δημόσιες βρύσες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης?άστεγος...?
-
Εδώ δεν υπάρχουν τουαλέτες.
Posts προς Θεσσαλονικείς