-
καλή τρολιά
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
καλή τρολιά
ΔΑΓΚΩΤΟ!
-
σιγά μη κατσουμε να μας γ@μησεις κιολας...
btw το ροζουλι τι τοθελες αγόρι μου...? -
Ψάχνοντας για το Γιουσουρούμ στα σφαγεία είδα το κτίριο του Ρομπόπουλου εγκατελειμένο κ πήρα χαμπάρι οτι χρεωκόπησε.
-
εχει κανείς άποψη για 2 shell πρατήρια
ένα από πανόραμα προς θέρμη και ένα στο praktiker? -
Ο χρήστης famas έγραψε:
Εντυπωσιαστηκα απο τον σωσια του ΝΙκολαος 106, ο οποιος ως λαστιχας στη σολωνος, αφου εβγαλε την ατιμη ξυλοβιδα απο το λαστιχο χρησιμοποιησε ροποκλειδο για να σφιξει τα μπουλονια.photos or didn;t happened...............
.>εχει κανείς άποψη για 2 shell πρατήρια
ένα από πανόραμα προς θέρμη και ένα στο praktiker?
praktiker βαζω συχνα πυκνα, πετρελαιο βενζινη, δεν παρατηρησα ποτε κατι περιεργο, ουτε ειχα το γνωστο πρηξιμο, να σας δω τα λαδια, να σας βαλω βπαουερ, μια κουβεντα κ σταματουσαν
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Εντυπωσιαστηκα απο τον σωσια του ΝΙκολαος 106, ο οποιος ως λαστιχας στη σολωνος, αφου εβγαλε την ατιμη ξυλοβιδα απο το λαστιχο χρησιμοποιησε ροποκλειδο για να σφιξει τα μπουλονια.ο νικολαος ήταν, το κάνει συχνά για να βλέπει πως ζουν οι θνητοί!
-
Περί pax homemade burgers στην Βενιζέλου. Χθες πήγα,καλές μερίδες,νοστιμα,ωραίος χώρος και καλές τιμές. Όποιος δεν εχει παει ας το δοκιμάσει
-
Ο χρήστης kostakis έγραψε:
Ψάχνοντας για το Γιουσουρούμ στα σφαγεία είδα το κτίριο του Ρομπόπουλου εγκατελειμένο κ πήρα χαμπάρι οτι χρεωκόπησε.Εάν εννοείς το κτήριο επί της 26ης Οκτωβρίου, το εγκατέλειψε πριν από 14 χρόνια για να πάει στο Καλοχώρι, όπου βρίσκεται μέχρι σήμερα.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Εντυπωσιαστηκα απο τον σωσια του ΝΙκολαος 106, ο οποιος ως λαστιχας στη σολωνος, αφου εβγαλε την ατιμη ξυλοβιδα απο το λαστιχο χρησιμοποιησε ροποκλειδο για να σφιξει τα μπουλονια.Φίλε μου famas οπως τραγούδαγε σε μια ελληνικη ταινια ο Μπακαλόγατος 'μικρου του μερουκαματο ....' ετσι και εγω. Οσο για το ροπαλοκλειδο ειναι δωρο απο την Ford για μια πιο ασφαλή και εγγυημένη μέθοδο δυναμομετρησης.
p.s. εχω και βεβαίωση απο το τετραήμερο σεμινάριο που πηρα μέρος.Sent from my LG-D802 using Tapatalk 4 Beta
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Περί pax homemade burgers στην Βενιζέλου. Χθες πήγα,καλές μερίδες,νοστιμα,ωραίος χώρος και καλές τιμές. Όποιος δεν εχει παει ας το δοκιμάσειΔεν τρελάθηκα...Αντιθέτως γούσταρα πολύ με τα burgers του Brothers in Law στην Πάυλου Μελά
-
Ο χρήστης elvet έγραψε:
Ψάχνοντας για το Γιουσουρούμ στα σφαγεία είδα το κτίριο του Ρομπόπουλου εγκατελειμένο κ πήρα χαμπάρι οτι χρεωκόπησε.
Εάν εννοείς το κτήριο επί της 26ης Οκτωβρίου, το εγκατέλειψε πριν από 14 χρόνια για να πάει στο Καλοχώρι, όπου βρίσκεται μέχρι σήμερα.
Οντως είναι στο Καλοχώρι αλλά ουσιαστικά σε κατάσταση χρεωκοπίας.
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Περί pax homemade burgers στην Βενιζέλου. Χθες πήγα,καλές μερίδες,νοστιμα,ωραίος χώρος και καλές τιμές. Όποιος δεν εχει παει ας το δοκιμάσει
Δεν τρελάθηκα...Αντιθέτως γούσταρα πολύ με τα burgers του Brothers in Law στην Πάυλου Μελά
Τα κουμπαράκια;
-
Το burger στα κουμπαράκια είναι όντως πάρα πολύ καλό αλλά και πολύ ακριβό !!!
Έφαγα πολύ εύκολα τις προάλλες το επονομαζόμενο super hero για το οποίο μου είπε η σερβιτόρα ότι είναι πολύ μεγάλο και δεν θα το καταφέρω. (που να ξερε) 12 ευρώ και χόρτασα οριακά !!!!
-
12 ευρω για μπεργκερ; Και πατε ακομα;
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Δεν τρελάθηκα...Αντιθέτως γούσταρα πολύ με τα burgers του Brothers in Law στην Πάυλου Μελά
Ειναι το επόμενο στην λίστα μου!
Sent from my MT27i using Tapatalk
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
12 ευρω για μπεργκερ; Και πατε ακομα;oχι μωρέ, είναι περίπτωση το super hero.
burger + σπιτικές πατάτες + σαλάτα = 10€/άτομο -
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Ειναι το επόμενο στην λίστα μου!
Sent from my MT27i using Tapatalk
υπόψην ότι Pax ανοίξανε και στο Cosmos
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
υπόψην ότι Pax ανοίξανε και στο CosmosΔεν είναι το ίδιο, σαν να λείπει κάτι, σαν πιο φτωχά φαίνονται. Έχει πιο φαστφουντάδικη αίσθηση. Απείρως προτιμότερο βέβαια απ τα μπέργκερ του φράιντεϊς
-
Οντως αλλά δεν νομίζω ότι φταίει αυτό αλλά πιο πολύ η fast-food αίσθηση του χώρου εστίασης του Cosmos που σε τσιτώνει με την παρανοϊκή του πολυκοσμία.
Yπόψην ότι τα Pax είναι του ίδιου που έχει στην Ελλάδα τα Fridays (το όνομα Pax προέρχεται από τα αρχικά του: Παναγιώτη Αλεξάνδρου Ξενόπουλου)
Posts προς Θεσσαλονικείς