-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Με μεγάλη χαρά παρατήρησα τον δρόμο που ανοίγεται πριν τη διασταύρωση του Σάνι. Φαίνεται να τον κάνουν τόσο φαρδύ με μεγάλο στηθαίο, που ίσως καταργήσουν τον άλλο δρόμο της επιστροφής που πάει δίπλα από τη θάλασσα. Ξέρει κανείς τίποτα;Υποτίθεται όταν ολοκληρωθεί ότι δεν θα χρειάζεται να πηγαίνεις μέσα απ τα χωριά αλλά θα φτάνει μέχρι το παλιούρι και θα έχει 2-3 εξόδους, αυτό είναι προγραμματισμένο να δοθεί το '15. Η διαπλάτυνση όμως πριν το Σάνι λένε πως μέχρι Ιούνιο θα είναι τελειωμένη. Να δούμε...
-
Ο χρήστης Jorge_greek έγραψε:
Με μεγάλη χαρά παρατήρησα τον δρόμο που ανοίγεται πριν τη διασταύρωση του Σάνι. Φαίνεται να τον κάνουν τόσο φαρδύ με μεγάλο στηθαίο, που ίσως καταργήσουν τον άλλο δρόμο της επιστροφής που πάει δίπλα από τη θάλασσα. Ξέρει κανείς τίποτα;
Υποτίθεται όταν ολοκληρωθεί ότι δεν θα χρειάζεται να πηγαίνεις μέσα απ τα χωριά αλλά θα φτάνει μέχρι το παλιούρι και θα έχει 2-3 εξόδους, αυτό είναι προγραμματισμένο να δοθεί το '15. Η διαπλάτυνση όμως πριν το Σάνι λένε πως μέχρι Ιούνιο θα είναι τελειωμένη. Να δούμε...
Η διαπλάτυνση για τα πρωτα 17χλμ προς την Κασσάνδρεια θα έχει δοθεί στην κυκλοφορία πριν τον Ιουλιο. Ετσι είπανε... Το υπολοιπο το υπολογίζουν να εχει τελειωσει το 2015.
Οσο για την χάραξη του δρόμου στην κορυφογραμμή του ποδιού ως την Αγία Παρασκευή, για το 2015 --> Τα σχέδια υπάρχουν απο τα 60s-70s... ακομα γίνεται Αν ολοκληρωθεί η μελέτη του δρόμου, πιθανα να ενταχθεί στο επόμενο ΕΣΠΑ. Μιλάμε για 2020+ αν ολα πανε κατ ευχήν
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Με μεγάλη χαρά παρατήρησα τον δρόμο που ανοίγεται πριν τη δ
Οσο για την χάραξη του δρόμου στην κορυφογραμμή του ποδιού ως την Αγία Παρασκευή, για το 2015 --> Τα σχέδια υπάρχουν απο τα 60s-70s... ακομα γίνεται Αν ολοκληρωθεί η μελέτη του δρόμου, πιθανα να ενταχθεί στο επόμενο ΕΣΠΑ. Μιλάμε για 2020+ αν ολα πανε κατ ευχήνΣε τέτοια περίπτωση γνωρίζουμε αν θα έχουμε θέμα με το streaming του κινητού;
-
Με μεγάλη χαρά παρατήρησα τον δρόμο που ανοίγεται πριν τη διασταύρωση του Σάνι. Φαίνεται να τον κάνουν τόσο φαρδύ με μεγάλο στηθαίο, που ίσως καταργήσουν τον άλλο δρόμο της επιστροφής που πάει δίπλα από τη θάλασσα. Ξέρει κανείς τίποτα;
Υποτίθεται όταν ολοκληρωθεί ότι δεν θα χρειάζεται να πηγαίνεις μέσα απ τα χωριά αλλά θα φτάνει μέχρι το παλιούρι και θα έχει 2-3 εξόδους, αυτό είναι προγραμματισμένο να δοθεί το '15. Η διαπλάτυνση όμως πριν το Σάνι λένε πως μέχρι Ιούνιο θα είναι τελειωμένη. Να δούμε...
Η διαπλάτυνση για τα πρωτα 17χλμ προς την Κασσάνδρεια θα έχει δοθεί στην κυκλοφορία πριν τον Ιουλιο. Ετσι είπανε... Το υπολοιπο το υπολογίζουν να εχει τελειωσει το 2015.
Οσο για την χάραξη του δρόμου στην κορυφογραμμή του ποδιού ως την Αγία Παρασκευή, για το 2015 --> Τα σχέδια υπάρχουν απο τα 60s-70s... ακομα γίνεται Αν ολοκληρωθεί η μελέτη του δρόμου, πιθανα να ενταχθεί στο επόμενο ΕΣΠΑ. Μιλάμε για 2020+ αν ολα πανε κατ ευχήν
αυτό το άκουγα κ εγώ πριν 8 χρόνια όταν αγοράσαμε στην Ελάνη οικόπεδο...
'Σε 40 λεπτά θα είσαι καρφί' έλεγε ο τύπος
Τελικά το οικόπεδο το αγοράσαμε παρά τις παπ@ρίες του... -
θελω να πιστευω πως δεν κανουν το λαθος να βαλουν τιποτα ποιο φαρδιες λωρίδες, ΛΕΑ, και έσοχες για στάση... Θα εκπλαγώ δυσάρεστα αμα δω τιποτα τετοιο.
-
Μια διπλή μερίδα ΛΕΑς να κάνουν, μη χαλάσουν την παράδοση ...
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
το σαλονικη -> λαγκαδας, αν δεν γινει απο Ε.Ο., γινεται μονο μεσω φιλυρου (ρετζικι,φιλυρο,λαγυνα);
-
Διάβαζα σήμερα ένα άρθρο για το Μετρό Θεσσαλονίκης όπου έχουν σκάσει επικές κομπλες και αποφάσισαν λέει να βγάλουν τους δυο μετρόποντικες που ξεκουράζονται κοντά 2 χρονια τώρα και να τους πανε να σκαψουν απο την άλλη άκρη.
Το πιο θεϊκό που εκεί θέλω τα φώτα σας, αποφάσισαν να καταργήσουν το σταθμό Βουλγαρη, γιατι δεν μπορούν λέει να απαλλοτριωσουν κάποιο ακίνητο που δεν συμφωνεί ο ιδιοκτήτης.
Ειναι τόσο φιλέτο το σημείο εκεί? ποιος το έχει το ρημάδι και για πάρτη του καταργείται τελείως ο σταθμός?
Η επιβάρυνση γι αυτο το ακίνητο, ειναι στο Δημόσιο 16+ μυρια, και μάλιστα λέει ειναι κάποιος κήπος που δεν αφήνει να γίνει η σκάλα. -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Διάβαζα σήμερα ένα άρθρο για το Μετρό Θεσσαλονίκης όπου έχουν σκάσει επικές κομπλες και αποφάσισαν λέει να βγάλουν τους δυο μετρόποντικες που ξεκουράζονται κοντά 2 χρονια τώρα και να τους πανε να σκαψουν απο την άλλη άκρη.
Το πιο θεϊκό που εκεί θέλω τα φώτα σας, αποφάσισαν να καταργήσουν το σταθμό Βουλγαρη, γιατι δεν μπορούν λέει να απαλλοτριωσουν κάποιο ακίνητο που δεν συμφωνεί ο ιδιοκτήτης.
Ειναι τόσο φιλέτο το σημείο εκεί? ποιος το έχει το ρημάδι και για πάρτη του καταργείται τελείως ο σταθμός?
Η επιβάρυνση γι αυτο το ακίνητο, ειναι στο Δημόσιο 16+ μυρια, και μάλιστα λέει ειναι κάποιος κήπος που δεν αφήνει να γίνει η σκάλα.Το τσιφλίκι ειναι αλλουνού. Αν ο αλλος δεν θέλει να το δώσει, δεν θα το δώσει και καλά κάνει. Δικαιωμά του. Στο κάτω κάτω αν θέλουν πολυ να φύγει ο τσιφλικάς... θα του τάξουν το ανάλογο τιμήμα. Προφανώς δεν του δώσανε αρκετά καλο κινητρο... ή ο τύπος αγαπα πολυ την γειτονιά του για να αφήσει το μετρό να την πηδήξει (βλεπε Δελφων...)
-
Egobrainvitz, και από Πανόραμα-Άγιο Βασίλη και από Ωραιόκαστρο-Δήμο Μυγδονιας πας αν θέλεις και είσαι indiana jones.
-
Η επιβάρυνση γι αυτο το ακίνητο, ειναι στο Δημόσιο 16+ μυρια, και μάλιστα λέει ειναι κάποιος κήπος που δεν αφήνει να γίνει η σκάλα.Το τσιφλίκι ειναι αλλουνού. Αν ο αλλος δεν θέλει να το δώσει, δεν θα το δώσει και καλά κάνει. Δικαιωμά του. Στο κάτω κάτω αν θέλουν πολυ να φύγει ο τσιφλικάς... θα του τάξουν το ανάλογο τιμήμα. Προφανώς δεν του δώσανε αρκετά καλο κινητρο... ή ο τύπος αγαπα πολυ την γειτονιά του για να αφήσει το μετρό να την πηδήξει (βλεπε Δελφων...)
Υπάρχει και νομοθεσία περι αναγκαστικών απαλλοτριώσεων.
Δίδεται κάποιο χρονικό όριο στον ιδιοκτήτη για προσφυγές, ενστάσεις, αναιρέσεις κλπ, και με την παρέλευση του ορίου απαλλοτριώνεται με κάποιο προκαθορισμένο τίμημα. Ο εκάστοτε ιδιοκτήτης κρίνει τι τον συμφέρει και πράττει ανάλογα -
αγαπα πολυ την γειτονιά του για να αφήσει το μετρό να την πηδήξει (βλεπε Δελφων...)Τόση ομορφιά η Δελφών που θα την μΠηδήξει το μετρό. To Lompard street της Θεσσαλονίκης.
-
+1 στον elvet
Στάλθηκε από το LG-D802 μου
-
φχαρισταω πατερ!
-
Ο χρήστης elvet έγραψε:
Δίδεται κάποιο χρονικό όριο στον ιδιοκτήτη για προσφυγές, ενστάσεις, αναιρέσεις κλπ, και με την παρέλευση του ορίου απαλλοτριώνεται με κάποιο προκαθορισμένο τίμημα. Ο εκάστοτε ιδιοκτήτης κρίνει τι τον συμφέρει και πράττει ανάλογα
οπου αντιλαμβάνομαι για να κάνουν πίσω... μάλλον δεν εχει ισχύ στην περίπτωση αυτή.
+1 στον Corsair
-
Εντυπωσιαστηκα απο τον σωσια του ΝΙκολαος 106, ο οποιος ως λαστιχας στη σολωνος, αφου εβγαλε την ατιμη ξυλοβιδα απο το λαστιχο χρησιμοποιησε ροποκλειδο για να σφιξει τα μπουλονια.
-
Αν πας στον παράπλευρο στο ΤΙΙΤΑΝ, βγαίνεις λαγυνά χωρίς Φίλυρα κ Ρετζίκια>Ο χρήστης egobrain έγραψε:
το σαλονικη -> λαγκαδας, αν δεν γινει απο Ε.Ο., γινεται μονο μεσω φιλυρου (ρετζικι,φιλυρο,λαγυνα);
-
Δίδεται κάποιο χρονικό όριο στον ιδιοκτήτη για προσφυγές, ενστάσεις, αναιρέσεις κλπ, και με την παρέλευση του ορίου απαλλοτριώνεται με κάποιο προκαθορισμένο τίμημα. Ο εκάστοτε ιδιοκτήτης κρίνει τι τον συμφέρει και πράττει ανάλογα
οπου αντιλαμβάνομαι για να κάνουν πίσω... μάλλον δεν εχει ισχύ στην περίπτωση αυτή.
+1 στον Corsair
Η Αττικό μετρό ήθελε ή να κερδίσει την δική ή να την χάσει οριστικά και να το πάρει με την άλλη οδό, αλλα ένας θεός δικαστής ζήτησε μια γνωμάτευση που κανει 10 μήνες. Εξ ού και η καθυστέρηση.
-
Προφανώς και η αναγκαστική απολλοτρίωση ισχύει και σε αυτή την περίπτωση. Απλά μπλέξανε τα μπούτια τους, ως συνήθως. Προσωπικά δεν νομίζω πως θα γίνει μετρό όσο ζω...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Προφανώς και η αναγκαστική απολλοτρίωση ισχύει και σε αυτή την περίπτωση. Απλά μπλέξανε τα μπούτια τους, ως συνήθως. Προσωπικά δεν νομίζω πως θα γίνει μετρό όσο ζω...μη βλασφημεις τέκνον μου....
Posts προς Θεσσαλονικείς